![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 8:36:23
|
|
|
|
Šarki
|
spps dobro jutro! uživej dokler te šparajo boš imela poj čez glavo dela moj zmer kšn tak bedn šiht dobi, da sm za vse sama. pa še tkrt k domov pride ga kdo kuj nadleguje. morm na vsake tok cajt mal zaropotat da vejo kdo je šef če ne ga še ponoči nebi blo, k zmer kermu kje avto crkne pa glih našga najdejo k ma zmer preveč cajta da bi šou do celja pogledat kaj je narobe no dobr, sej morm rečt da se je to že mal nehal. učas je blo pa podn. ja tko je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 10:42:23
|
|
|
|
spps
|
jp,se mormo še šparat,dokler lahko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 12:42:04
|
|
|
|
Šarki
|
joooooj s5 se dere moj mali vragec. noče spat če mene ni zraven... groza. pol pa jok in stok.... jest pa na konc z živci... pol mi pa še nika začne: mami ne tini nagajat.... dej ji joško.... mamiiiii tina bi rada k teb šla..... joooooooooooooooj......
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 13:11:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, da se še vam jaz malo javim sem danes dokaj delavna sem bla zjutraj z mamo v trgovini, potem sva še šle do atija po papire v bolnico za bolniško, pa že spet so ga zraven rezali ker se je vnelo , ma upam da bo sedaj dobro ker če ne se bom znervirala do konca, pa že tako pazim da čim manj na to študiram. Pa uspelo mi je garažo pospravit sedaj pa še samo pod tuš odidem ker sem čisto adijo. No Tany saj en teden boš še zdržala potem pa boš uživala, čeprav hladila se kaj dosti tudi ne boš . Spps lep avatar je prav srčkan. No toliko za danes se vam jutri spet kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:01:46
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla klepetulje moje ste se naklepetale vceraj in pa danes tudi tany...sej bo teden hitro naokoli bos vidla se malo pa bos na letalu spps...iiiii kaj mas lustn avatar! Pravis da ti ni se nic slabo. No sej mogoce ti pa sploh ne bo soncnica...upam, da se bojo stvari hitri vrihtale pri vas soncika...kej si???!!! kako se pocutis???!!! NAJBOLJSA...seveda lahko prides na srecanje, te bom dala na nas seznamcek Kaj pa ostale?????
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:02:51
|
|
|
|
_ancica_
|
SREČANJE INTERNACIONALK DATUM: avgust 2008 KRAJ: UDELEŽENKE: - tany - _ancica_ - tanchi - NAJBOLJSA
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:04:11
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...kako kaj tamala? je ze zaspanckala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:13:55
|
|
|
|
Šarki
|
ja evo, je spala, pa se je zbudila, zdej se je pa tle namr prlimala. prej smo ble pri mami, pa je bla tamala toook sitna... zdej smo že doma . no, a druge internacionalke pa nč več ne pridejo pogledat?? mogoče bi mogle dat oglas še na forum družabni dogodki??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:48:14
|
|
|
|
_ancica_
|
eh ti tamali sej bo! sej kle nas nikol ni blo ne vem kok...na internacionalkah. Tko, da bo tale nas seznamcek ostal bolj bogi hehe, upam pa vseeno da se nas bo nekaj nabralo in da se nam bo ratalo dobit.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:53:07
|
|
|
|
Šarki
|
ja sm misnla da bi kakšna bivša tud prišla. sej enih že lep čas ni blo tukaj. no, saj ve že veste...:)
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:56:32
|
|
|
|
Šarki
|
zdej tamala s5 spi. je dons na obroke vzela spanec men se pa nič ne da. sm učer full naredila. pa mam ponavad tko, da en dan full naredim, pol nasledn dan pa čist nč. bom vidla kaj bo pol k tamale vstaneta. upam da bom mal šaro po dnevni sobi pospravla. sploh nismo še vso šaro razpakiral, pa mam že preveč dela bom pa končno fertik, se bomo pa s5 selil
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 16:57:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja sm misnla da bi kakšna bivša tud prišla. sej enih že lep čas ni blo tukaj. no, saj ve že veste...:) ja sej mas prav lahko damo povabilo se na kak drug forum.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:01:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej tamala s5 spi. je dons na obroke vzela spanec men se pa nič ne da. sm učer full naredila. pa mam ponavad tko, da en dan full naredim, pol nasledn dan pa čist nč. bom vidla kaj bo pol k tamale vstaneta. upam da bom mal šaro po dnevni sobi pospravla. sploh nismo še vso šaro razpakiral, pa mam že preveč dela bom pa končno fertik, se bomo pa s5 selil upam, da se ne bo kmal spet zbudila ti si pa tko kot jaz...kak dan se spravim delat in potem kar ne neham, spet drug dan se mi pa nic ne da in lenarim 100 na uro! sem se pa danes narocila na UZ in ga imam ze jutri. Upam, da se mi je koncno vse lepo scistilo in da bom kmalu dobila M, da bova potem spet lahko zacela delat na Sem ze prav sita vsega. Zdaj je ze 5 tednov od SS-ja jaz sem pa sele dobro nehala krvavet.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:01:12
|
|
|
|
tany83
|
ojla drage moje klepetulje Kako ste kaj??? Jaz sem cist crknjena, sem prala perilo, zdaj sem koncala in se lepo susi hvalabogu... me je vceraj fuul grlo bolelo, hudica ja, danes me se mal, ma upam da ne bo hudega... No jaz letalsko karto mam tko da 13. julija odpotujem jeeeee.... sem fuuul vesela... moj dragi je relu vceraj ko mi je karto prnesu, mam eno dobro novico in eno slabo in sem rekla povej... in on, dobra je ta da mas letalsko karto, slaba ta, da jaz nocem da gres... hahaha... sej bom sam 6. tednov v Sloveniji pol se pa zopet vrnem nazaj... spps... no lepo, da te tvoj dragi naganja v senco ti lepo pocivaj in cuvaj svoj mali zakladek ... avtar je pa super soncnica jaz upam, da bo tvoj ati kmal boljs in pride domov ancica a si uzivala vceraj ko ste mel praznik???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:02:22
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem se pa danes narocila na UZ in ga imam ze jutri. Upam, da se mi je koncno vse lepo scistilo in da bom kmalu dobila M, da bova potem spet lahko zacela delat na Sem ze prav sita vsega. Zdaj je ze 5 tednov od SS-ja jaz sem pa sele dobro nehala krvavet.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:08:05
|
|
|
|
Šarki
|
ja sončnica še za vas en veeeelik tany jupiiiii, komaj čakam da prideš . a maš že kej trebuščka?? ti ga bomo ornk spolirale k te bomo skos božale moja sestra je kr pikce dobila če jo je kdo hotu po trebuhu pobožat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:12:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja sončnica še za vas en veeeelik tany jupiiiii, komaj čakam da prideš . a maš že kej trebuščka?? ti ga bomo ornk spolirale k te bomo skos božale moja sestra je kr pikce dobila če jo je kdo hotu po trebuhu pobožat haha... ja sej vrjamem da je pikice dobila... jaz tud nisem lih navdusena da me bi vsi nakaj bozal po trbuhu... Ja moj trbuscek je ze kar velik oz. zadost velik da na trebuhu ne morem vec spat, ker me ovira
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:28:09
|
|
|
|
Šarki
|
joj k bi ti vidla našga kok se mi je smejal k me je ponoč vidu k sm na vseh štirih spala ja kaj češ. rada spim na trebuhu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:41:37
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...jupi!!!! sej 13. bo kmalu tu!!! Jaz bom tud mogla kamlu zacet karto iskat. Bom pa iskala za zacetek avgusta...za ene 3 al pa 4 tedne. tanchi...hehehe...si te kr predstavlam na vseh stirih
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:43:27
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...aja glede vceraj...sva ful lenarila...cel dan sva bla doma in gledala filme. Potem zvecer sem pa jst ful neki depresivna ratala, kaj pa vem me vcasih neki prime in pol sm ful zamorjena, pa se vse to s ss-jem in nasplosno slabim pocutjem je za mano prslo. Mah ja, bo ze.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:44:22
|
|
|
|
tany83
|
tanchi sej jaz tud rada na trbuhu spim, pol pa se skoz neki obrcam pa obracam in iscem polozaj za spanje... ancica ja 13. bo kmal tukaj... komaj cakam sej avgust pa tud in bos ti tud v slo prsla... zdaj se grem pa mal ulezit, me hrbet boli pridem se kaj vas pogledat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 17:46:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...aja glede vceraj...sva ful lenarila...cel dan sva bla doma in gledala filme. Potem zvecer sem pa jst ful neki depresivna ratala, kaj pa vem me vcasih neki prime in pol sm ful zamorjena, pa se vse to s ss-jem in nasplosno slabim pocutjem je za mano prslo. Mah ja, bo ze. no ja sam da sta skupaj bila... sej tud lenarit je lepo saj ti vrjamem, da ratas depresivna, kar si dala skoz ni lahko in rabis cas, da si opomores... pa se dalec proc od doma in pol je se huje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 18:17:27
|
|
|
|
Šarki
|
jooj desci. spet se mi je meso pokvarlo. vzamem iz skrinje meso, pa zdele že lep čas nism mela časa kuhat k je mala sitna, pa počakam da naš pride da bi se spravla krompir olupit pa vse skup pečt dat, pol mi pa prav dej mi nekej na hitr k nism dons še nč jedu . sej drugač nebi blo prvič da bi ob 22h pekla južno ampak včer sm bla pa res fertik, pa še lačn ni bil noben k smo se jajc najedl - na hitro... preveč se obnašamo k da dnar serjemo. ampak krompir pa res ne morm lupit s tamalo v naročju... tok sm huda...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 20:29:57
|
|
|
|
tany83
|
tanchi joj, joj ne bit huda, skodi lepoti To se men tud veckrat zgodi, vzmem ven meso, da bom kuhala, pol pride moj domov in kam greva in meso ostame, pol drug dan se nama ne da in greva ven... nimas kaj tko je...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.7.2008 21:38:42
|
|
|
|
_ancica_
|
punce, jaz pa grem pocas ven mojga pocakat. Je ful lepo vreme danes se tipkamo se kaj jutri! Lepo se mejte!
|
|
|
Osebni avtomobilpikpikiKatere vrste avtomobil se vam zdi najbolj primeren za družino z več (vsaj dvema) otroki?Enoprostorec (
48%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Karavan (
32%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Kombi (
8%)
Limuzina (
3%)
Kombilimuzina (
5%)
Drugo (
5%)
Število vseh glasov: 65Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!