![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:43:03
|
|
|
|
tany83
|
ojla Soncnica kje pa jaz ne oblecem vec mojih hlac, sem ze kupla nosecniske, ko je bila moja mama tu sem sla po nakupih in si kupila vse nove obleke, ker kavbojke so sle prevec natesno gor, zdaj pa neverjamem da jih zapnem vec... ta trebuscek je vsak dan vecji spps to je super da mas dan zase in za druzinico jaz sem se naspala ja zdaj pocas bom mogla mal pozajtrkovat, pol pa lenarit naprej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:47:50
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro / dober dan jaz imam pa danes tok za narest, da sploh ne vem kje naj zacnem. Danes ob 6ih imava avtobus za Montreal. Mojega bom kar pobrala v sluzbi (ker konca ob pol 6ih) potem pa s taxijem do postaje. Moram pa se vse spakirat, pa eno poloznico moram it placat, mogla bi se cunje dat prta, pa ne vem ce mi bo ratal. Drugace pa komaj cakam da prideva v Montreal in vidiva najino stanovanje!!! Ga bom malo poslikala, da potem posljem slike mojima v slo, da bosta vidla kam bosta naslednjic prisla na obisk V glavnem upam, da bo vse slo kot treba. Jaz moram pa v ponedeljek z zobarju, ker se mi je en zob zadnjic odlomu Joj!!! Na sreco je moj zavarovan prek sluzbe in baje zavarovanje krije 50-90% Vseeno me je strah, da nama ne bojo spet ful zaracunal, ker zobarji so dragi! soncnica., tany...vidve ze nosita nosecniske hlace? soncnica ti si zdaj ze kar dalec, se ti ze kar mora poznat, tany ti pa pridno sledi Moj trebuh je pa spet cisto raven No, saj bo tudi on enkrat zrasel...ce ne to leto, pa potem naslednje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:48:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj jaz se tudi ne spomnim kdaj sem nazadnje mela svoje hlače gor, so že vse v drugi omari . So pa me zdaj tako zasipali z oblekami da se mi zdi da jih mam več kot sem jih mela prej, čeprav še mi nekaj kratkih oz. 3/4 hlač manjka za poleti ko bo vroče. So pa te hlače prav fajn ker nimajo gumbov pa zadrg si jih čisto preprosto gor oblečem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:49:48
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, tany si se naspala? ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupaj super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:58:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro ancica, ja veš da ti bo trebuh zrasto boš vidla pa če sedaj zanosiš boš potem imela spomladaneskega al pa poletnega , pa je tak boljše ker boš lahko na sprehode ven hodla z njim, jaz pa bom mogla prve mesece noter čepet. Ker midva sva tudi mislila da nama ne bo takoj ratalo sva nekako računala na pomlad samo kaj ko pa so ble očitno v drobri formi Pa za stanovanje ti še nisem čestitala tako da ti sedaj . Pa je kaj večje kot to zdaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 15:58:33
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica super, da gresta danes v Montreal bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:01:55
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla ancica super, da gresta danes v Montreal bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo Ja saj bi mogla si še ga sploh nisem, pa naju oba fotoaparata jezita sva se že menla da morava it po enega novega, da boma lahko potem dojenčka slikala, da ne bo ki kateri do konca odpovedal ker potem pa bo škoda Sicer pa meni pravijo da mam full velkega za moje tedne je pa res da je bila mam tudi ogromna ampak sva bla midva čisto po merah
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:02:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, tany si se naspala? ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupaj super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble??? ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit. jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis boljš pozno kot nikol v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotova
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:04:17
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica... ja, ce nama rata kmalu bova imela spomladancka, ce bo pa kasneje pa tudi prav...samo da je Stanovanje je vecje...se mi zdi da je okoli 100 m2 (mogoce kaj manj)...ima dve spalnici, veliko dnevno, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in mini balkoncek. Sicer je stanovanje staro, ampak je dobro ohranjeno Pa okolica je ful lepsa kot tukaj. Tam imas saj kam na sprehod (je blizu en velik park, za blokom je pa tudi en tak manjsi gricek s hosto). Tukaj v Torontu pa sam beton...ful dolgcas!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:05:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla ancica super, da gresta danes v Montreal bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo Ja saj bi mogla si še ga sploh nisem, pa naju oba fotoaparata jezita sva se že menla da morava it po enega novega, da boma lahko potem dojenčka slikala, da ne bo ki kateri do konca odpovedal ker potem pa bo škoda Sicer pa meni pravijo da mam full velkega za moje tedne je pa res da je bila mam tudi ogromna ampak sva bla midva čisto po merah ja ti lepo postimaj fotoaparat pol v manikensko pozo in se hitro slikat no jaz nimam lih nekam fuul ogromenga busija, meni se je zacel zdaj tko bocit, da ne morem vec skrit, se vidi da se neki dogaja sicer pa sem komaj v 14 tednu, ti si ze velik naprej, tko da ko bom jaz tam, bo verejtno tud ogromen
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:07:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, tany si se naspala? ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupaj super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble??? ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit. jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis boljš pozno kot nikol v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotova super spps, cestitam, kaj bos pa delal to za eno solo ???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:07:34
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla ancica super, da gresta danes v Montreal bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo ojla tany zadnic sem jedla Mars (k ves da je cist mehek) ko se mi je zob odlomil Najbrz sem ga ze prej nacela s kaksnimi orescki ipd Bomo vidli kaj bo rekel zobar v ponedeljek. Vidve pa le dajta kako fotko narest, da bomo vidle kake lustne trebuscke mata!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:08:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:09:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, tany si se naspala? ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupaj super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble??? ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit. jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis boljš pozno kot nikol v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotova super!!!! czakaj pa ne, ce imas moznost! Jaz bom tud mogla kmalu zacet tist program za oblikovanje spletnih strani, da bom vsaj mela nekaj, ker faks sem kar pustila v slo Drzim pesti za vajin sestanek!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:09:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla ancica super, da gresta danes v Montreal bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo ojla tany zadnic sem jedla Mars (k ves da je cist mehek) ko se mi je zob odlomil Najbrz sem ga ze prej nacela s kaksnimi orescki ipd Bomo vidli kaj bo rekel zobar v ponedeljek. Vidve pa le dajta kako fotko narest, da bomo vidle kake lustne trebuscke mata!!! Hm ce se ti je z marsom zlomil, pol pa si verjetno mela res ze kaj nalomljenega no saj ti bo zobar postimal, sam boljs da gres, preden zacne fajn bolet..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:11:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Spps super za šolo le opogumi se pa jo naredi, saj prepozno ni nikdar, tukaj v Mariboru prakticira ena šola celo šolanje upokojencev tako da še ti brez skrbi lahko greš srednjo šolo delat, pa če ne prej boš končala ko boš v penziji - malo heca
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:12:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:13:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla hm moj kuzek nic, ni z njim... ga se kar cakam, eden mi je obljubil cavcava pa nevem kaj je, al je ze rodila tista psicka al ne... sicer moj dragi pravi, da zdaj ko sem in pol ko bo da ni dobro met kuzeta zarad dlake, ker za dojencka ni fajn midva ga bi namrec mogla imeti v stanovanju...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:15:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo ti bo super prisla kaka zivalica
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:19:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo ti bo super prisla kaka zivalica hehe...ja kakajo pa Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko Kaj pa vem...sej bi ful pazila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:19:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Kakšnega malega kužeka pa nebi mela, če boš zdaj zraven parka bi ga na sprehod tudi lahko ven vozla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:21:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kakšnega malega kužeka pa nebi mela, če boš zdaj zraven parka bi ga na sprehod tudi lahko ven vozla. hm...mogoce tud kakega malega kuzeka ja Ampak jaz bi ze zdaj rada mela nekaj, ko sva se tukaj...al pa mucka bi tud mela.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:24:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsod
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:25:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo ti bo super prisla kaka zivalica hehe...ja kakajo pa Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko Kaj pa vem...sej bi ful pazila jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:27:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsod ta tvoj zajec si je pa dal duska!!! Jih je kar treba met zaprte revcke. Sej ko si doma,ga mal spustis da se zlaufa...ampak pod nadzorom
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.