|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.6.2008 15:43:03   
tany83
ojla

Soncnica kje pa jaz ne oblecem vec mojih hlac, sem ze kupla nosecniske, ko je bila moja mama tu sem sla po nakupih in si kupila vse nove obleke, ker kavbojke so sle prevec natesno gor, zdaj pa neverjamem da jih zapnem vec...user posted image  ta trebuscek je vsak dan vecji user posted image  

spps to je super da mas dan zase in za druzinico user posted image
jaz sem se naspala ja zdaj pocas bom mogla mal pozajtrkovat, pol pa lenarit naprej user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7526
5.6.2008 15:47:50   
_ancica_
Dobro jutro / dober dan user posted image

jaz imam pa danes tok za narest, da sploh ne vem kje naj zacnem. Danes ob 6ih imava avtobus za Montreal. Mojega bom kar pobrala v sluzbi (ker konca ob pol 6ih) potem pa s taxijem do postaje. Moram pa se vse spakirat, pa eno poloznico moram it placat, mogla bi se cunje dat prta, pa ne vem ce mi bo ratal. Drugace pa komaj cakam da prideva v Montreal in vidiva najino stanovanje!!! user posted image user posted image user posted image Ga bom malo poslikala, da potem posljem slike mojima v slo, da bosta vidla kam bosta naslednjic prisla na obisk user posted image user posted image user posted image V glavnem upam, da bo vse slo kot treba.

Jaz moram pa v ponedeljek z zobarju, ker se mi je en zob zadnjic odlomu user posted image Joj!!! Na sreco je moj zavarovan prek sluzbe in baje zavarovanje krije 50-90% Vseeno me je strah, da nama ne bojo spet ful zaracunal, ker zobarji so dragi!

soncnica., tany
...vidve ze nosita nosecniske hlace? soncnica ti si zdaj ze kar dalec, se ti ze kar mora poznat, tany ti pa pridno sledi user posted image user posted image user posted image Moj trebuh je pa spet cisto raven user posted image No, saj bo tudi on enkrat zrasel...ce ne to leto, pa potem naslednje user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7527
5.6.2008 15:48:05   
sončnica24
Saj jaz se tudi ne spomnim kdaj sem nazadnje mela svoje hlače gor, so že vse v drugi omariuser posted image . So pa me zdaj tako zasipali z oblekami da se mi zdi da jih mam več kot sem jih mela prej, čeprav še mi nekaj kratkih oz. 3/4 hlač manjka za poleti ko bo vroče.

So pa te hlače prav fajn ker nimajo gumbov pa zadrg si jih čisto preprosto gor oblečemuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7528
5.6.2008 15:49:48   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla, tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image si se naspala?
ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7529
5.6.2008 15:58:17   
sončnica24
Dobro jutro ancica, ja veš da ti bo trebuh zrasto boš vidla pa če sedaj zanosiš boš potem imela spomladaneskega al pa poletnega user posted image , pa je tak boljše ker boš lahko na sprehode ven hodla z njim, jaz pa bom mogla prve mesece noter čepet. Ker midva sva tudi mislila da nama ne bo takoj ratalo sva nekako računala na pomlad samo kaj ko pa so ble user posted image očitno v drobri formiuser posted image

Pa za stanovanje ti še nisem čestitala tako da ti sedaj user posted image .

Pa je kaj večje kot to zdaj?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7530
5.6.2008 15:58:33   
tany83
ojla ancica super, da gresta danes v Montreal user posted image  bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec user posted image
ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal user posted image

Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7531
5.6.2008 16:01:55   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla ancica super, da gresta danes v Montreal user posted image  bo pasal en tak fajn izletek, sigurno bosta uzivala, upam da vama bo stanovanje super vsec user posted image
ja ce se ti je zob odlomu pa pojdi ka zobarju, ker ni fajn... upam, da ti ne bo prevec zaracunal user posted image

Soncnica nosecniske hlace so res super ker nimajo zadrg in gumbo jih potegnes gor in pol dol, meni so zakon, jaz sicer tukaj dosti krilc tud nosim, ker so komot in fajn... pa se tiste elasticne hlace na 3/4 so res fajn... bos mogla slikat kaj busija, da primerjamo user posted image

Ja saj bi mogla si še ga sploh nisem, pa naju oba fotoaparata jezita sva se že menla da morava it po enega novega, da boma lahko potem dojenčka slikala, da ne bo ki kateri do konca odpovedal ker potem pa bo škodauser posted image
Sicer pa meni pravijo da mam full velkega za moje tedne je pa res da je bila mam tudi ogromna ampak sva bla midva čisto po merahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7532
5.6.2008 16:02:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla, tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image si se naspala?
ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit.
jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis user posted image user posted image user posted image user posted image boljš pozno kot nikoluser posted image user posted image user posted image v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotovauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7533
5.6.2008 16:04:17   
_ancica_
soncnica... ja, ce nama rata kmalu bova imela spomladancka, ce bo pa kasneje pa tudi prav...samo da je user posted image user posted image

Stanovanje je vecje...se mi zdi da je okoli 100 m2 (mogoce kaj manj)...ima dve spalnici, veliko dnevno, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in mini balkoncek. Sicer je stanovanje staro, ampak je dobro ohranjeno user posted image Pa okolica je ful lepsa kot tukaj. Tam imas saj kam na sprehod (je blizu en velik park, za blokom je pa tudi en tak manjsi gricek s hosto). Tukaj v Torontu pa sam beton...ful dolgcas!

Neposredna povezava do sporočila: 7534
5.6.2008 16:05:52   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ja saj bi mogla si še ga sploh nisem, pa naju oba fotoaparata jezita sva se že menla da morava it po enega novega, da boma lahko potem dojenčka slikala, da ne bo ki kateri do konca odpovedal ker potem pa bo škodauser posted image
Sicer pa meni pravijo da mam full velkega za moje tedne je pa res da je bila mam tudi ogromna ampak sva bla midva čisto po merahuser posted image user posted image user posted image

ja ti lepo postimaj fotoaparat pol v manikensko pozo in se hitro slikat user posted image

no jaz nimam lih nekam fuul ogromenga busija, meni se je zacel zdaj tko bocit, da ne morem vec skrit, se vidi da se neki dogaja user posted image user posted image  sicer pa sem komaj v 14 tednu, ti si ze velik naprej, tko da ko bom jaz tam, bo verejtno tud ogromen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7535
5.6.2008 16:07:06   
tany83

jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis user posted image user posted image user posted image user posted image boljš pozno kot nikoluser posted image user posted image user posted image v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotovauser posted image user posted image user posted image

super spps, cestitam, kaj bos pa delal to za eno solo ???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7536
5.6.2008 16:07:34   
_ancica_

ojla tany user posted image

zadnic sem jedla Mars (k ves da je cist mehek) ko se mi je zob odlomil user posted image user posted image user posted image Najbrz sem ga ze prej nacela s kaksnimi orescki ipd user posted image Bomo vidli kaj bo rekel zobar v ponedeljek.

Vidve pa le dajta kako fotko narest, da bomo vidle kake lustne trebuscke mata!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7537
5.6.2008 16:08:28   
sončnica24
Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam datuser posted image user posted image . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit.

Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedlauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7538
5.6.2008 16:09:51   
_ancica_

super!!!! user posted image user posted image user posted image czakaj pa ne, ce imas moznost! Jaz bom tud mogla kmalu zacet tist program za oblikovanje spletnih strani, da bom vsaj mela nekaj, ker faks sem kar pustila v slo user posted image user posted image user posted image

Drzim pesti za vajin sestanek!!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7539
5.6.2008 16:09:59   
tany83

ojla tany user posted image

zadnic sem jedla Mars (k ves da je cist mehek) ko se mi je zob odlomil user posted image user posted image user posted image Najbrz sem ga ze prej nacela s kaksnimi orescki ipd user posted image Bomo vidli kaj bo rekel zobar v ponedeljek.

Vidve pa le dajta kako fotko narest, da bomo vidle kake lustne trebuscke mata!!! user posted image user posted image user posted image

Hm ce se ti je z marsom zlomil, pol pa si verjetno mela res ze kaj nalomljenega user posted image  no saj ti bo zobar postimal, sam boljs da gres, preden zacne fajn bolet..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7540
5.6.2008 16:11:43   
sončnica24
Spps super za šolo le opogumi se pa jo naredi, saj prepozno ni nikdar, tukaj v Mariboru prakticira ena šola celo šolanje upokojencev tako da še ti brez skrbi lahko greš srednjo šolo delat, pa če ne prej boš končala ko boš v penzijiuser posted image - malo hecauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7541
5.6.2008 16:12:53   
_ancica_

Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam datuser posted image user posted image . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit.

Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedlauser posted image

ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!!

Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku user posted image user posted image user posted image Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7542
5.6.2008 16:13:44   
tany83

hm moj kuzek user posted image  nic, ni z njim... ga se kar cakam, eden mi je obljubil cavcava pa nevem kaj je, al je ze rodila tista psicka al ne... sicer moj dragi pravi, da zdaj ko sem user posted image  in pol ko bo user posted image  da ni dobro met kuzeta zarad dlake, ker za dojencka ni fajn user posted image  midva ga bi namrec mogla imeti v stanovanju...

Neposredna povezava do sporočila: 7543
5.6.2008 16:15:56   
tany83

ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!!

Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku user posted image user posted image user posted image Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas user posted image

morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec user posted image , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo user posted image  

ti bo super prisla kaka zivalica user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7544
5.6.2008 16:19:14   
_ancica_

morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec user posted image , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo user posted image  

hehe...ja kakajo pa user posted image user posted image user posted image Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko user posted image Kaj pa vem...sej bi ful pazila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7545
5.6.2008 16:19:33   
sončnica24
Kakšnega malega kužeka pa nebi mela, če boš zdaj zraven parka bi ga na sprehod tudi lahko ven vozla.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7546
5.6.2008 16:21:52   
_ancica_

Kakšnega malega kužeka pa nebi mela, če boš zdaj zraven parka bi ga na sprehod tudi lahko ven vozla.

hm...mogoce tud kakega malega kuzeka ja user posted image Ampak jaz bi ze zdaj rada mela nekaj, ko sva se tukaj...al pa mucka bi tud mela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7547
5.6.2008 16:24:58   
sončnica24
Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7548
5.6.2008 16:25:56   
tany83

hehe...ja kakajo pa user posted image user posted image user posted image Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko user posted image Kaj pa vem...sej bi ful pazila user posted image user posted image user posted image

jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in  mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7549
5.6.2008 16:27:08   
_ancica_

Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsoduser posted image

ta tvoj zajec si je pa dal duska!!! user posted image user posted image user posted image Jih je kar treba met zaprte revcke. Sej ko si doma,ga mal spustis da se zlaufa...ampak pod nadzorom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.