|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.6.2008 16:27:27   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsoduser posted image

tocno zaradi tega je moj reku da niti naj ne sanjam o zajcu user posted image  so pa lepe zivalce, se posebaj angora, k majo fuul dolgo dlako.

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7551
5.6.2008 16:27:40   
sončnica24
Ancica samo pri muci moraš full pazit na toxo, da se ne okužiš ker to potem dojenčku škodi

Neposredna povezava do sporočila: 7552
5.6.2008 16:28:25   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam datuser posted image user posted image . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit.

Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedlauser posted image

ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!!

Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku user posted image user posted image user posted image Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas user posted image

morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec user posted image , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo user posted image  

ti bo super prisla kaka zivalica user posted image

hehe...ja kakajo pa user posted image user posted image user posted image Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko user posted image Kaj pa vem...sej bi ful pazila user posted image user posted image user posted image

jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in  mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel user posted image user posted image user posted image

dejte mi se kej povedat...pa se bom kmal premisnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7553
5.6.2008 16:29:09   
_ancica_

Ancica samo pri muci moraš full pazit na toxo, da se ne okužiš ker to potem dojenčku škodi

ja to je pa res  user posted image bova pa mucko raje kasneje kupila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7554
5.6.2008 16:29:46   
tany83

to je res ja muce ni dobro met ko nacrtujes dojencka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7555
5.6.2008 16:30:09   
sončnica24
Ja ancica si je dal duška sicer samo eden drugi je bil priden, no sedaj pa sta zunaj lepo pa lahko letata kolikor jima paše no sicer sta zagrajena ker ga je enkrat moj enega po cesti lovil zjutraj ob pol šestih si je lukno skopal pa odišo samo zdaj ne more smo ga pogruntali, ker najprej je lukne kopal potem pa čez ograjo skakal no zdaj pa ne more nikamor. Sta pa zanimiva ker mata hišico da sta lahko ko je dež noter pa sta si še pod zemljo skopala en rov tak daleč da doben ne vem kam vodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7556
5.6.2008 16:31:21   
_ancica_
janc...zgleda da bo treba kr ribice nabavit user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sej ne...morskega prasicka user posted image Rabim nekaj kar lahko primem v roke user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7557
5.6.2008 16:31:41   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla, tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image si se naspala?
ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble???

ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit.
jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis user posted image user posted image user posted image user posted image boljš pozno kot nikoluser posted image user posted image user posted image v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotovauser posted image user posted image user posted image

super spps, cestitam, kaj bos pa delal to za eno solo ???

sla bom na ekonomsko-mi zdaj najbolj ustreza,ker je šola 10min vstran od mene.večino izpitov imam od prej priznanih,naredit jih moram 17.
ful me mika študij mehatronike,za to se mi splača potrudit,da bom do 30-ega nardila vse skupajuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7558
5.6.2008 16:31:48   
tany83

Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam datuser posted image user posted image . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit.

Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedlauser posted image

ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!!

Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku user posted image user posted image user posted image Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas user posted image

morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec user posted image , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo user posted image  

ti bo super prisla kaka zivalica user posted image

hehe...ja kakajo pa user posted image user posted image user posted image Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko user posted image Kaj pa vem...sej bi ful pazila user posted image user posted image user posted image

jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in  mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel user posted image user posted image user posted image

dejte mi se kej povedat...pa se bom kmal premisnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ni panike, sam ce ga spustis mores fuul pazit, da ti ne pobegne ker ta stvarca fuul hitro tece in jo je tezko ulovit user posted image user posted image user posted image

sicer pa je morski prasicek boljs kot hrcek ker je vecji pa ga lahko kopas in susis s fenom user posted image  ma pa se zmer zobe tko da m ores pazituser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7559
5.6.2008 16:32:20   
spps

janc...zgleda da bo treba kr ribice nabavit user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sej ne...morskega prasicka user posted image Rabim nekaj kar lahko primem v roke user posted image

kaj pa činčila?
jaz mam degujeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7560
5.6.2008 16:34:04   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7561
5.6.2008 16:34:22   
sončnica24
Kaj tany morskega prašička lahko s fenom sušišuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7562
5.6.2008 16:34:32   
spps
kaki bajsiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7563
5.6.2008 16:34:55   
_ancica_

Ja ancica si je dal duška sicer samo eden drugi je bil priden, no sedaj pa sta zunaj lepo pa lahko letata kolikor jima paše no sicer sta zagrajena ker ga je enkrat moj enega po cesti lovil zjutraj ob pol šestih si je lukno skopal pa odišo samo zdaj ne more smo ga pogruntali, ker najprej je lukne kopal potem pa čez ograjo skakal no zdaj pa ne more nikamor. Sta pa zanimiva ker mata hišico da sta lahko ko je dež noter pa sta si še pod zemljo skopala en rov tak daleč da doben ne vem kam vodiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem to nista sobna zajca?

Neposredna povezava do sporočila: 7564
5.6.2008 16:36:00   
spps
gremo mi zdaj na sestanek,lepo čvekajte še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7565
5.6.2008 16:36:20   
tany83

ja jaz sem mela prijateljico ki je morskega prasicka okopala in ga s fenom posusila, je bil ful navdusen user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7566
5.6.2008 16:37:16   
tany83

kaki bajsiuser posted image user posted image user posted image

ja ma si res bajsija prilepla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7567
5.6.2008 16:37:27   
_ancica_
ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet user posted image user posted image user posted image Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7568
5.6.2008 16:37:59   
_ancica_

ja jaz sem mela prijateljico ki je morskega prasicka okopala in ga s fenom posusila, je bil ful navdusen user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7569
5.6.2008 16:39:24   
tany83

ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet user posted image user posted image user posted image Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi user posted image

ja ce se odlocis, za tako cincilo kot jo je spps prilepila bos res mela fuul za prjet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7570
5.6.2008 16:40:17   
_ancica_

gremo mi zdaj na sestanek,lepo čvekajte še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa lepo opravita na sestanku user posted image Mogoce se se kaj tipkava danes, ce pa ne ti pa zelim lep vikend. Cau user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7571
5.6.2008 16:41:09   
sončnica24
Ne ne sta hišna zajca takšna mala samo sta veni full rada pa smo jih veni pustli in full uživata pa lečeta in luknje kopljetauser posted image

Nista nič občutljiva

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7572
5.6.2008 16:42:12   
_ancica_

ja ce se odlocis, za tako cincilo kot jo je spps prilepila bos res mela fuul za prjet user posted image user posted image user posted image

hahahaha...zdej smo pa ko kaki tipi ko se pogovarjamo o tem kok je za prijet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7573
5.6.2008 16:45:21   
_ancica_

Ne ne sta hišna zajca takšna mala samo sta veni full rada pa smo jih veni pustli in full uživata pa lečeta in luknje kopljetauser posted image

Nista nič občutljiva

no, sej potem se masta pa fajn zunaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7574
5.6.2008 16:46:53   
tany83

hahahaha...zdej smo pa ko kaki tipi ko se pogovarjamo o tem kok je za prijet! user posted image user posted image user posted image

Ja sam res user posted image user posted image user posted image  ce je pa fajn, da mas kaj za prjet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.