![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:27:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Glede zajčkov in kablov to pa res pojejo vse kable, jaz sem ga mela en čas noter pa je pojedel oz. prežvečil kabel od kabelske pa pomivalnega stroja in kabl od polnilca za mobitel in to vse v enem dnevu ko smo ga samega doma pustili, tako da je res treba pazit, pa kakajo tudi vsepovsod tocno zaradi tega je moj reku da niti naj ne sanjam o zajcu so pa lepe zivalce, se posebaj angora, k majo fuul dolgo dlako.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:27:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica samo pri muci moraš full pazit na toxo, da se ne okužiš ker to potem dojenčku škodi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:28:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo ti bo super prisla kaka zivalica hehe...ja kakajo pa Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko Kaj pa vem...sej bi ful pazila jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel dejte mi se kej povedat...pa se bom kmal premisnla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:29:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica samo pri muci moraš full pazit na toxo, da se ne okužiš ker to potem dojenčku škodi ja to je pa res bova pa mucko raje kasneje kupila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:29:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica samo pri muci moraš full pazit na toxo, da se ne okužiš ker to potem dojenčku škodi to je res ja muce ni dobro met ko nacrtujes dojencka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:30:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ancica si je dal duška sicer samo eden drugi je bil priden, no sedaj pa sta zunaj lepo pa lahko letata kolikor jima paše no sicer sta zagrajena ker ga je enkrat moj enega po cesti lovil zjutraj ob pol šestih si je lukno skopal pa odišo samo zdaj ne more smo ga pogruntali, ker najprej je lukne kopal potem pa čez ograjo skakal no zdaj pa ne more nikamor. Sta pa zanimiva ker mata hišico da sta lahko ko je dež noter pa sta si še pod zemljo skopala en rov tak daleč da doben ne vem kam vodi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:31:21
|
|
|
|
_ancica_
|
janc...zgleda da bo treba kr ribice nabavit ne sej ne...morskega prasicka Rabim nekaj kar lahko primem v roke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:31:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, tany si se naspala? ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupaj super!!! A na sestanku za OS solo sta ze ble??? ne še,čez eno uro ga imamo,tako,da se bomo mogli počas spravit. jaz sem pa zadovoljna tud zase,ker sem zafurala srednjo in sem se šla pozanimat za vpis boljš pozno kot nikol v glavnem ,če bom fejst,fejst pridna,sem lahko v enem letu gotova super spps, cestitam, kaj bos pa delal to za eno solo ??? sla bom na ekonomsko-mi zdaj najbolj ustreza,ker je šola 10min vstran od mene.večino izpitov imam od prej priznanih,naredit jih moram 17. ful me mika študij mehatronike,za to se mi splača potrudit,da bom do 30-ega nardila vse skupaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:31:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica to pa je pravo stanovanje, superca tako da če tudi kdo na obisk pride ga maš kam dat . Drugače pa če je starejše kaj zdaj saj si ga lahko lepo pobarvata pa je čisto lepo videt. Pa če maš park potem se še pa lahko greš sprehodit. Tany kaj pa je s tvojim kužekom? Mi bomo baje eno muco nabavli da bo miši jedla ja , ga bova tko lepo opremla, da bo ful lep!!! Potem vas pa vse povabim, da pridete na obisk!!! Jaz pa zdaj razmisljam o morskem prasicku Sem rekla mojemu, da zdej res rabim nekaj...po vsem kar se je dogajalo. Mi bo krajsal cas morski prasicek ni slaba ideja, al pa kak hisni zajec , sam moj ne mara tega, ker pravi da prevec kakajo ti bo super prisla kaka zivalica hehe...ja kakajo pa Jaz bi ful mela zajcka, ampak mojga je strah da bo vse kable prezvecil...no sej tudi morski prasicek jih lahko Kaj pa vem...sej bi ful pazila jaz ko sem bila mala sem mela hrcka in mi je enkrat usel v dnevni za omaro me je mama hmal pojedla, sem mogla strazit tam dokler ni ven prisel, ker ce bi sel v kavc bi vse razgrizel dejte mi se kej povedat...pa se bom kmal premisnla saj ni panike, sam ce ga spustis mores fuul pazit, da ti ne pobegne ker ta stvarca fuul hitro tece in jo je tezko ulovit sicer pa je morski prasicek boljs kot hrcek ker je vecji pa ga lahko kopas in susis s fenom ma pa se zmer zobe tko da m ores pazit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:32:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ janc...zgleda da bo treba kr ribice nabavit ne sej ne...morskega prasicka Rabim nekaj kar lahko primem v roke kaj pa činčila? jaz mam deguje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:34:04
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:34:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj tany morskega prašička lahko s fenom sušiš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:34:32
|
|
|
|
spps
|
kaki bajsi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:34:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja ancica si je dal duška sicer samo eden drugi je bil priden, no sedaj pa sta zunaj lepo pa lahko letata kolikor jima paše no sicer sta zagrajena ker ga je enkrat moj enega po cesti lovil zjutraj ob pol šestih si je lukno skopal pa odišo samo zdaj ne more smo ga pogruntali, ker najprej je lukne kopal potem pa čez ograjo skakal no zdaj pa ne more nikamor. Sta pa zanimiva ker mata hišico da sta lahko ko je dež noter pa sta si še pod zemljo skopala en rov tak daleč da doben ne vem kam vodi potem to nista sobna zajca?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:36:00
|
|
|
|
spps
|
gremo mi zdaj na sestanek,lepo čvekajte še naprej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:36:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kaj tany morskega prašička lahko s fenom sušiš ja jaz sem mela prijateljico ki je morskega prasicka okopala in ga s fenom posusila, je bil ful navdusen
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:37:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaki bajsi ja ma si res bajsija prilepla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:37:27
|
|
|
|
_ancica_
|
ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:37:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kaj tany morskega prašička lahko s fenom sušiš ja jaz sem mela prijateljico ki je morskega prasicka okopala in ga s fenom posusila, je bil ful navdusen
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:39:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi ja ce se odlocis, za tako cincilo kot jo je spps prilepila bos res mela fuul za prjet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:40:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps gremo mi zdaj na sestanek,lepo čvekajte še naprej no, pa lepo opravita na sestanku Mogoce se se kaj tipkava danes, ce pa ne ti pa zelim lep vikend. Cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:41:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne ne sta hišna zajca takšna mala samo sta veni full rada pa smo jih veni pustli in full uživata pa lečeta in luknje kopljeta Nista nič občutljiva
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:42:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi ja ce se odlocis, za tako cincilo kot jo je spps prilepila bos res mela fuul za prjet hahahaha...zdej smo pa ko kaki tipi ko se pogovarjamo o tem kok je za prijet!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:45:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ne ne sta hišna zajca takšna mala samo sta veni full rada pa smo jih veni pustli in full uživata pa lečeta in luknje kopljeta Nista nič občutljiva no, sej potem se masta pa fajn zunaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:46:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja morski prasicek je boljsi ker je vecji od hrcka. Je vec za prijet Pa tud cincile so velike, tko da je tud to ena opcija. Ta na sliki je ful bajsi hehehe Zdej mam ful za razmislit kaj bi ja ce se odlocis, za tako cincilo kot jo je spps prilepila bos res mela fuul za prjet hahahaha...zdej smo pa ko kaki tipi ko se pogovarjamo o tem kok je za prijet! Ja sam res ce je pa fajn, da mas kaj za prjet
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.