|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.6.2008 12:57:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hvala za tolažbo spps upam res da hitro mine ker v tisti vročini se niti ne predstavljamuser posted image .

Bom se pa jaz za danes poslovila grem še nekaj kuhat potem pa tako moj pride tako da se tipkamo in beremo spet jutri.

Pa pa

šibam jaz tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

dijo!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
4.6.2008 13:08:57   
NAJBOLJŠA
Jaz sem pa dala ravno malo spat, tko da imam sedaj malo miru...
Vprašanje...Jadranska magistrala?Ktera bla na njej, al pa jo pozna?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7502
4.6.2008 13:17:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Jaz sem pa dala ravno malo spat, tko da imam sedaj malo miru...
Vprašanje...Jadranska magistrala?Ktera bla na njej, al pa jo pozna?

ne bi vedlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
4.6.2008 15:52:32   
_ancica_
Ojla punce...danes sem pa kar mela nekaj za prebrat user posted image user posted image user posted image Pridne ste ble!!! Ampak zdej se mi pa zdi, da ste vse sle nekam user posted image No, upam, da se bo kera se kaj oglasila danes, ce pa ne pa potem jutri, ane soncnica user posted image user posted image user posted image se ze dolgo nisva nic tipkale, bo treba malo nadoknadit. user posted image Se malo pa bos na polovici user posted image super!!! Gre res hitro!!! user posted image Jaz pa upam, da si hitro opomorem, da bova lahko spet kmalu zacela user posted image (hehe, tega sloncka pa ze dolgo ni nobena uporabila) user posted image
Danes bom verjetno poklicala tja v bolnico, da vidim ce me lahko narocijo na pregled, upam, da se mi je vse lepo scistlo. Na momente se mi zdi da me se vedno malo pece tam spodaj, pa ne vem al je to normalno, pa tud v krizu me se kdaj boli, sicer sem pa ze prej mela ful problemov s krizem, tko da ne vem...

spps...vidve pa kar na sestanev v solo...uauuu, cas gre hitro ja, zdaj bo pa res treba kmalu novega user posted image pridelatuser posted image
NAJBOLJSA...vse najboljse!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo praznujte!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
4.6.2008 15:52:37   
tany83
dobro jutro kako ste kaj???

Jaz sem se kar... vceraj me ni blo doma, sem sam zjutraj bila en cas, pol sem bila pa nekam cudna, zamorjena in je moj prisel ob 10ih in je mel cas do 3 popoldan in sva sla k njegovi mami in  bla tam do 3 pol pa je sel on delat jaz pa kar z njim, tko da sem prsla komaj okol 5.30 domov... je blo fajn da nisem bila sama ker sem bila fuul zamorjena, no danes je  boljs, ceprav je oblacno...

Se pa nekak z mojim dogovarjava da bi sla v slovenijo mal, ves julij in avgust, no konec avgusta bi prisla nazaj, bom z zdravnikom govorila in bomo videli kaj bo rekel, ker si res zelim it, se mal bom razmislila sam se bolj nagibam na to da bi res  sla...

No upam, da nam bo uspelo danes kaj vec poklepetat user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7505
4.6.2008 16:00:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Jaz sem se kar... vceraj me ni blo doma, sem sam zjutraj bila en cas, pol sem bila pa nekam cudna, zamorjena in je moj prisel ob 10ih in je mel cas do 3 popoldan in sva sla k njegovi mami in  bla tam do 3 pol pa je sel on delat jaz pa kar z njim, tko da sem prsla komaj okol 5.30 domov... je blo fajn da nisem bila sama ker sem bila fuul zamorjena, no danes je  boljs, ceprav je oblacno...

Se pa nekak z mojim dogovarjava da bi sla v slovenijo mal, ves julij in avgust, no konec avgusta bi prisla nazaj, bom z zdravnikom govorila in bomo videli kaj bo rekel, ker si res zelim it, se mal bom razmislila sam se bolj nagibam na to da bi res  sla...

ojla tany user posted image
super, da te je tvoj peljal naokoli vceraj, se posebno ce si bla zamorjena...jaz tudi ful pogresam mojega zadnje case, najbrz zaradi SS-ja...se ful pocutim osamljeno, on pa konca sele okoli pol petih. Danes pa baje grejo se na neko kosilo po sluzbi...upam, da ne bo predolgo trajal user posted image

glede potovanja...ti kar pejd mal v slo...jst mislim, da ti bo bolj koristlo kot skodlo. No, najprej pa le vprasaj G, kaj misli, ampak jst mislim da naj ne bi blo problema. user posted image Bos ful vesela ko bos lahko vidla domace in prijatelje itd...bo se mali user posted image zacel brcat od veselja user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi ful oblacno tukaj...ze ene dva dni user posted image Prav depresivno.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7506
4.6.2008 16:14:42   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla tany user posted image
super, da te je tvoj peljal naokoli vceraj, se posebno ce si bla zamorjena...jaz tudi ful pogresam mojega zadnje case, najbrz zaradi SS-ja...se ful pocutim osamljeno, on pa konca sele okoli pol petih. Danes pa baje grejo se na neko kosilo po sluzbi...upam, da ne bo predolgo trajal user posted image

glede potovanja...ti kar pejd mal v slo...jst mislim, da ti bo bolj koristlo kot skodlo. No, najprej pa le vprasaj G, kaj misli, ampak jst mislim da naj ne bi blo problema. user posted image Bos ful vesela ko bos lahko vidla domace in prijatelje itd...bo se mali user posted image zacel brcat od veselja user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi ful oblacno tukaj...ze ene dva dni user posted image Prav depresivno.

Ja vceraj mi je res prav pasalo it mal ven iz stanovanja... sej vrjamem da je tebi tud hudo ko si sama, zdaj se bolj rabis nekoga ob sebi...

Jaz res po moje julija grem, ceprav bo mojmu dragemu hudo, sam bo ze prezivel, bojim se sam da bo se hujs ko bom mela za pridet nazaj sem, nevem odkar sem user posted image  sem fuul bolj obcutljiva in rabim vec pozornosti pa nekoga ob meni, saj moj dragi je fuul pozoren, sam ko more delat sem pa le sama... ah sej bo...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7507
4.6.2008 16:21:03   
_ancica_
tany...te cist razumem...sej ko ni v sluzbi je ze fajn, ko sva lahko skupi, drugace je pa ful dolgcas in sploh ne vem kaj bi sama s sabo. Mah, zdej sem se v tisto francoscino vrgla, ampak se zmeri ni to to. Sej ves, ze ucit se je lazje z nekom...no ja, bo ze. user posted image Ti pa kar pojdi v slo, bo sicer tezko ko bos mogla nazaj, ampak potem bojo pa kamu spet tvoji prisli k vama na obisk itd. Jaz tudi komaj cakam september...uf se tri mesece!!! Hocem pocakat do septembra ker je potem malo cenejse. Sploh zdaj ko kupujeva stanovanje, pa se tolk enga dnarja sva dala za vse te moje preglede, da sva cist brez. user posted image

zdej pa najboljs da nehava jamrat, ker potem je samo se slabse user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
4.6.2008 16:41:59   
tany83
ja ta denar fuul hitro gre, jaz bom tud najmanj ob 1000e, ce grem, sam kaj cmo tko je... ko na dnar pomislim najraj ne bi sla user posted image ... bomo videli, saj se se nisem dokoncno odlocila, morem razmislit, ker mam tud vsak mesec pregled in pol bom enega morala izpustit... pa nocem da moj dragi zamuja trenutke moje user posted image  pa se vsakic lahko vidi user posted image  na uZ... zdaj mamva ze 2. slikco... zato pa eni strani bi raj kar tle ostala, ker ga ne zelim prikrajsat za to...

ah sej bo... danes morem mal pospravit po stanovanju, pa se mi nic ne da user posted image ... pa se vreme je za ne drek...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
4.6.2008 16:57:30   
_ancica_

ja ta denar fuul hitro gre, jaz bom tud najmanj ob 1000e, ce grem, sam kaj cmo tko je... ko na dnar pomislim najraj ne bi sla user posted image ... bomo videli, saj se se nisem dokoncno odlocila, morem razmislit, ker mam tud vsak mesec pregled in pol bom enega morala izpustit... pa nocem da moj dragi zamuja trenutke moje user posted image  pa se vsakic lahko vidi user posted image  na uZ... zdaj mamva ze 2. slikco... zato pa eni strani bi raj kar tle ostala, ker ga ne zelim prikrajsat za to...

ah sej bo... danes morem mal pospravit po stanovanju, pa se mi nic ne da user posted image ... pa se vreme je za ne drek...

lahko se pa probas tko zmenit, da imas pregled in potem takoj po pregledu odpotujes in prides nazaj do naslednjega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7510
4.6.2008 16:59:54   
_ancica_
jaz bom tud mogla mal pospravit danes, pa v trgovino bom sla kupit par stvari...med drugim en zvezekda si bom lahko zapiske delala, ker nocem cickat po tisti francoski knjigi hehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
4.6.2008 17:01:28   
tany83

lahko se pa probas tko zmenit, da imas pregled in potem takoj po pregledu odpotujes in prides nazaj do naslednjega! user posted image user posted image user posted image

sej to mislim, sam vseeno bi enega mogla izpustit, ker mam preglede na en mesec... se pravi 30. 6 ga mam, sla bi pol zacetek julija in se pravi da bi mogla bit nazaj 30. 7. sam jaz sem nameravala pridet komaj sred avgusta... bomo videli kaj se z mojim zmeniva... nekak bova ze postimala user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
4.6.2008 17:03:15   
tany83

jaz bom tud mogla mal pospravit danes, pa v trgovino bom sla kupit par stvari...med drugim en zvezekda si bom lahko zapiske delala, ker nocem cickat po tisti francoski knjigi hehe user posted image user posted image user posted image

ja, ja kar pejd kupit zvezek, po knjigah se ne cecka user posted image user posted image user posted image

jaz sem si podaljsala nohte in zdaj lih da pisem po tipkovnici user posted image user posted image user posted image ...  no saj sem se ze pocas navadla, ker jih mam ze 14 dni user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7513
4.6.2008 17:37:43   
_ancica_
No, se bosta ze zmenila, da bo prav obema user posted image

Jaz si pa lih nameravam postrizt moje dolge nohte user posted image user posted image user posted image so mi ful zrasli, kar na enkrat user posted image Kolk casa pa ponavad drzijo ti nohti??? Jih se nikol nisem mela gor.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7514
4.6.2008 17:40:21   
_ancica_
ok, zdej grem pa res mal ven in po zvezek user posted image user posted image user posted image sem se malo z mojima dvema pogovarjala po msn-ju. Se oglasim se malo kasneje. Lepo se mej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7515
4.6.2008 18:19:49   
tany83
nimam pojma kolk casa drzijo tile nohtki user posted image

No jaz sem mal revije prebirala za nosecnice in od dojenckov, mi jih je mama prnesla user posted image

Zdaj pa morem pocas zacet kuhat kosilo user posted image

lepo se mej in se se kaj tipkamo user posted image user posted image user posted image

PaPa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7516
4.6.2008 21:32:30   
_ancica_
uf...kaj sem se nahodila...sem sla samo po zvezek, potem me je pa kar malo zaneslo in sem okol po stacunah hodila. Zdej sm pa toook zmatrana da bom kr dol padla user posted image user posted image user posted image

verjetno ni nobene vec gor, tko da se bom poslovila za danes, jutri pa bomo spet kaj klepetale user posted image user posted image user posted image

lep vecer in lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
4.6.2008 23:34:54   
spps
ojla!Sem morala prit mal pogledat,če kaj čvekata tle....sta se  mal poboljšaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem mal spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
nočkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7518
5.6.2008 9:33:28   
sončnica24
Hojla, jaz pa sem zdaj v porodnišnico klicala za tisti pregled pa očitno ni to glede nizkoležeče posteljice ampak je morfologijauser posted image - je to en fajn pregled ko pregledajo celega dojenčka vse do potankosti, nogice, rokice, prste vse notranje organe, samo ga mam komaj 16.7 - ene oktobrke pa so ga že mele ampak bo že dober mesec pa bom jaz tudi na vrstiuser posted image .

Tany si pisala da bi prišla v slovenijo super samo g le vprašaj pa pri letalskem prevozniku se pozanimaj ker vsi ne pustijo nosečnist gor, tukaj sem nekaj našla si malo poglej, da ne boš prišla na letališče pa te na letalo ne bodo spustiliuser posted image TUKAJ
Je pa moja kolegica v ameriko potovala ko je bila noseča pa ji je ko so se vračali domov kri iz nosa tekla, baje da je to zaradi pritiska ni pa blo nič narobe tako da če se tebi to zgodi ne se vstrašit.

Jaz pa grem zdaj nekaj malo delat potem pa se še kaj oglasim.

Pa pa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
5.6.2008 13:16:19   
sončnica24
Danes pa je tukaj nekakšno zatišje vse spite. Mi imamo full grdo vreme že spet dežuje čeprav malo paše da se shladi pa da se zemlja napije.

Se javim kaj popoldne da kakšno rečemo spet po dolgem času

Neposredna povezava do sporočila: 7520
5.6.2008 13:23:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Danes pa je tukaj nekakšno zatišje vse spite. Mi imamo full grdo vreme že spet dežuje čeprav malo paše da se shladi pa da se zemlja napije.

Se javim kaj popoldne da kakšno rečemo spet po dolgem času

vzdušje je vremenu primernouser posted image user posted image user posted image vsaj pri meni.sem dopoldan morala porihtat neke stvari in sem zelo dobre volje,da sem to poštimala.zdaj pa počas grem po malo v vrtec,se nato najemo mal odpočijemo potem pa gremo na sestanek v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image
kak je fajn,da imam danes dopust in je vse tak na easy-nikamor se mi ne mudi,ne rabim na uro gledat,da ne bom prepozno-v glavnem SUPER se počutim,kljub vremenu,edin mal sem zaspanauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7521
5.6.2008 13:29:49   
sončnica24
Ja saj meni se tudi spi, pa saj ni čudno če dežuje pa je takšno temno kot da se bliža nočuser posted image .

Vidve pa lepo zrihtajta na sestanku za šolo in da bo vse tako kot mora bituser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7522
5.6.2008 15:13:32   
tany83
dobro jutro... kako ste kaj???

jaz sem se kar.. vceraj mi je uspelo vse lepo pospravit, tako da bom danes lenarila user posted image ... bi sicer lahko dala perilo prat, ker se je nabralo sam je oblacno in bom raj jutri ce bo kaj vec soncka...

soncnica hvala za podatke, sicer sem si ze vse pogledala in prebrala, sam se na ltu morem poklicat in vprasat, mislim pa da ne bo tezav ker dovoljujo lete do 7 meseca, sam se zdravnika poklicem in ga povprasam ce lahko letim,  mislim da ne bo panike ker zaenkrat mam zdravje ok pa nosecnost v redu poteka... moj dragi sicer ni lih navdusen sam tko je... bomo videli, kaj bo...

spps lepo da mas super dan in upam, da se boste meli fajn na sestanku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7523
5.6.2008 15:16:13   
sončnica24
Dobro jutro tany, jaz tudi danes lenarim zjutraj sem še posesala doma pa gor umila in to je bilo vse, no pa makarone sem nama z bratom skuhala za kosilo, ker hodi delat pa malo prej je. Sedaj pa lenarim pa tako ni kaj drugega za delad če pa dežuje zunaj je takšno brezvezno vreme.

Kako pa kaj tvoj trebuh nosiš še svoje hlače?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7524
5.6.2008 15:34:36   
spps
ojla, tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image si se naspala?
ja res,danes mi je fajn,pa po dolgem času smo med tednom familiarno skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.