![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 16:55:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:01:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet najboljse da kar ostanemo pri temi male domace zivali
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:01:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet domislija dela ker drugo itak bolj slabo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:02:27
|
|
|
|
_ancica_
|
ok, zdaj se bom pa poslovila za kratek cas...moram na banko placat eno poloznico, pa spakirat za na pot. Se bom se kaj oglasila kasneje...ve pa le pridno klepetajte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:02:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja potem pa je domišljija dobra
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:03:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet najboljse da kar ostanemo pri temi male domace zivali se stinjam, pustmo velike domace zival pr miru
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:03:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica potem pa le vse zrihtaj pa upam da boš uživala v Montrealu, saj jaz tudi ne vem kako dolgo še bom tukaj malo še ziher ker ne vem kdaj moj pride.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:04:08
|
|
|
|
sončnica24
|
No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:04:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ok, zdaj se bom pa poslovila za kratek cas...moram na banko placat eno poloznico, pa spakirat za na pot. Se bom se kaj oglasila kasneje...ve pa le pridno klepetajte Lepo se mej... se tipkamo... cao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:05:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim ah midva pa zmer slabs, zdaj mam pa se neko unejte in je susa se zdaj se mi zdi da je tud pr men boljs, se izboljsuje stanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:08:34
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim ah midva pa zmer slabs, zdaj mam pa se neko unejte in je susa se zdaj se mi zdi da je tud pr men boljs, se izboljsuje stanje Saj mene so zdaj tudi full izcedki motli pa mi je g dala neke vaginalne tabletke pa kremo, zdaj pa sem končala s terapijo pa bomo vidli kaj bo, čeprav se mi vse full čudno zdi . Nekako mi ne gre iz glave da je tam nekje doli in kaj za čuda si misli
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:13:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet najboljse da kar ostanemo pri temi male domace zivali se stinjam, pustmo velike domace zival pr miru ti lahko svojo pustis pri miru, ne bo panike...jaz bom pa kar mogla kmalu spet kaj vzet v roke joj...zdaj pa najboljsew da grem hitro na banko, da ne bom se cesa hujsega napisala cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:14:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim ah midva pa zmer slabs, zdaj mam pa se neko unejte in je susa se zdaj se mi zdi da je tud pr men boljs, se izboljsuje stanje Saj mene so zdaj tudi full izcedki motli pa mi je g dala neke vaginalne tabletke pa kremo, zdaj pa sem končala s terapijo pa bomo vidli kaj bo, čeprav se mi vse full čudno zdi . Nekako mi ne gre iz glave da je tam nekje doli in kaj za čuda si misli ma jaz mam tud fuul teh izscedkov, pa sem skoz menjavala spodnje perilo pa se umivala veckrat na dan, zdaj sem pa unetje dobila in pol sem sla k zdravniku ker me je fuul bolelo pa mi je dal kremo in vaginalne svecke in je rekel da bo hitro minilo, upam da res ker me prav boli in fuul moti, nisem nikol mela nobenega vmetja zato me zdaj se bolj moti. ja zna bit cuden obcutek ko vec da je noter... haha... moj zmer rece naj paziva da se ne kaj poskoduje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:14:41
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet najboljse da kar ostanemo pri temi male domace zivali se stinjam, pustmo velike domace zival pr miru ti lahko svojo pustis pri miru, ne bo panike...jaz bom pa kar mogla kmalu spet kaj vzet v roke joj...zdaj pa najboljsew da grem hitro na banko, da ne bom se cesa hujsega napisala cau bau Nama je najina že naredila kaj je mislila ja ti pa boš svojo mogla vzet v roke res ja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:16:07
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim ah midva pa zmer slabs, zdaj mam pa se neko unejte in je susa se zdaj se mi zdi da je tud pr men boljs, se izboljsuje stanje Saj mene so zdaj tudi full izcedki motli pa mi je g dala neke vaginalne tabletke pa kremo, zdaj pa sem končala s terapijo pa bomo vidli kaj bo, čeprav se mi vse full čudno zdi . Nekako mi ne gre iz glave da je tam nekje doli in kaj za čuda si misli ma jaz mam tud fuul teh izscedkov, pa sem skoz menjavala spodnje perilo pa se umivala veckrat na dan, zdaj sem pa unetje dobila in pol sem sla k zdravniku ker me je fuul bolelo pa mi je dal kremo in vaginalne svecke in je rekel da bo hitro minilo, upam da res ker me prav boli in fuul moti, nisem nikol mela nobenega vmetja zato me zdaj se bolj moti. ja zna bit cuden obcutek ko vec da je noter... haha... moj zmer rece naj paziva da se ne kaj poskoduje Še dobro da mesci hitro minevajo in da bo potem spet vse po starem , če verjameš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:16:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojoj, zdaj pa vaju že neke poredne misli obhajajo pa kako lahko s teme o hrčku prideta na to da imaš kaj za prijet najboljse da kar ostanemo pri temi male domace zivali se stinjam, pustmo velike domace zival pr miru ti lahko svojo pustis pri miru, ne bo panike...jaz bom pa kar mogla kmalu spet kaj vzet v roke joj...zdaj pa najboljsew da grem hitro na banko, da ne bom se cesa hujsega napisala cau bau bravo ancica sej moja zival se ne bi nic prtozevala ce bi jo mal v roke vzela
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:18:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No saj midva sva še dokaj pridna, razen ko jaz zaspim ah midva pa zmer slabs, zdaj mam pa se neko unejte in je susa se zdaj se mi zdi da je tud pr men boljs, se izboljsuje stanje Saj mene so zdaj tudi full izcedki motli pa mi je g dala neke vaginalne tabletke pa kremo, zdaj pa sem končala s terapijo pa bomo vidli kaj bo, čeprav se mi vse full čudno zdi . Nekako mi ne gre iz glave da je tam nekje doli in kaj za čuda si misli ma jaz mam tud fuul teh izscedkov, pa sem skoz menjavala spodnje perilo pa se umivala veckrat na dan, zdaj sem pa unetje dobila in pol sem sla k zdravniku ker me je fuul bolelo pa mi je dal kremo in vaginalne svecke in je rekel da bo hitro minilo, upam da res ker me prav boli in fuul moti, nisem nikol mela nobenega vmetja zato me zdaj se bolj moti. ja zna bit cuden obcutek ko vec da je noter... haha... moj zmer rece naj paziva da se ne kaj poskoduje Še dobro da mesci hitro minevajo in da bo potem spet vse po starem , če verjameš uf do tega je se dalec, ko bo bomo pa prevec utrujeni ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:23:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Vedno mamo izgovore ne , bogi naši lubiji Kaj pa boš za kosilo dobrega jedla, jaz sem zdaj grozdje jedla je tak pasalo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:34:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Vedno mamo izgovore ne , bogi naši lubiji Kaj pa boš za kosilo dobrega jedla, jaz sem zdaj grozdje jedla je tak pasalo. hm nevem se... moj dragi je sicer neki pravu, da bo poskusal pridet domov za kosilo in neki prinest, bomo videli, je reku naj pocivam danes ce pa mu ne bo ratalo bom jaz neki na hitrco pojedla... mmm grozdje bi pa jaz tud jedla meni zadnje case grozno pase za pit radenska kar neki... zdaj si gram lase oprat in se stusirat pol pa pridem se kaj sem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:36:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Ok lepo se stuširaj pa če bom še tu lahko kakšno rečema če pa ne pa se spet kdaj drugič kaj tipkamo oz. jutri beremo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 17:56:14
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, ko jaz imam čas, pa mi že vse pobegnete...... Zdravo, kako ste? SSStttee..Nekaj odmeva, a sem sama..?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 18:25:24
|
|
|
|
tany83
|
No jaz sem si lase oprala, pa sutusirala tud, zdaj se pocutim suuuper ... Moj dragi me je sicer klical, da ne more pridet domov ker ma neke probleme z nekimi klienti, sta se skregala ena moz in zena in zena hoce domov, katastrofa, jaz bi moza domov poslala ... tko da si bom mogla neki za kosilo naredit, neki na hitrco bom naredila, mogoce kar kake testenine ... pol pa morem se seznam napisat kaj rabiva iz trgovine tko da moram mal po hladilniku in omarah pregledat... zdaj pa grem kar mal pred tv se se oddihat pol pa nekaj skuhat... Lepo se mejte in se se kaj bolj pol oglasim.., PapA
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 20:05:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sem se prišla še poslovit grem zdaj počasi v posteljo mam dovolj za danes grem malo počivat. Se pa jutri zjutraj še kaj oglasim potem pa vikend . Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.6.2008 21:24:27
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce zdajs e bom pa zares poslovila. Cez dobro urco in pol moam iz stanovanja. Moram si pa se lase sfenat, pa se par stvari spakirat. Pa ful sm zmatrana ratala. Dneva pa se ne bo kmalu konec. Voznja traja okoli 6 ur Jaz imam pa ponavadi ful problem zaspat na avtobusu, tko da bom cist zdelana tja prsla. Zelim vam vsem skupaj en lep vikend, v ponedeljek se pa spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.6.2008 9:06:35
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro. Sem ravno pri kavi. Premišljujem, k je tako grdo vreme, al se mi ljubi skočit do morja, al ne...Ne vem še. kaj počenjate ve?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.