|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
2.6.2008 17:57:25   
tany83
ojla punce...

kako ste kaj??? jaz sem se kar, zalostna ker je moja mami sla user posted image  jo ze fuul pogresam, je bilo tko lepo ko je bila tukaj... zdaj sem pa spet sama, ce bi upala bi sla kar z njo... danes dopoldan sem mogla dat perilo prat, zdaj sem koncala, zdaj morem neki za koslio naredit, ker pride moj dragi domov, tko da se morem pocasi lotit...

ancica upam, da se kaj bolj pocutis in te vsaj boli ne vec tko mocno user posted image user posted image user posted image

spps kako si pa ti kaj??? jaz sem pa bila cepljena, ker tle te dvakrat cepijo zarad okolja, da te zascitojo tebe in user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7476
2.6.2008 18:01:41   
_ancica_
Ojla punce user posted image

Danes sem ze boljsa...obcasno me se spikne tam spodaj, ampak mislim da je slo vse lepo ven. Tudi krvavitev se je ustavila. Je ze 7. dan tko, da pomoje bo kmalu konec. Je pa G rekla, da je mozno da bom imela izcedke vsake tolk casa, vsaj dokler se vse lepo ne postima.

Vceraj sva z mojim kupila eno knjigo za ucenje francoscine user posted image user posted image user posted image ce se bova preselila v Montreal, bo treba vsaj malo znat francosko user posted image tko da se bom probala malo naucit sama, ce mi bo ratalo. Zraven sva dobila se en cd...bom vidla kako bo slo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo pocivat, potem pa moram poklicat prijateljico v slo, ker se ze res dolgo nisva nic slisali.

Se oglasim se malo kasneje...ce bo ker tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7477
2.6.2008 18:04:02   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla punce...

kako ste kaj??? jaz sem se kar, zalostna ker je moja mami sla user posted image  jo ze fuul pogresam, je bilo tko lepo ko je bila tukaj... zdaj sem pa spet sama, ce bi upala bi sla kar z njo... danes dopoldan sem mogla dat perilo prat, zdaj sem koncala, zdaj morem neki za koslio naredit, ker pride moj dragi domov, tko da se morem pocasi lotit...

ancica upam, da se kaj bolj pocutis in te vsaj boli ne vec tko mocno user posted image user posted image user posted image

spps kako si pa ti kaj??? jaz sem pa bila cepljena, ker tle te dvakrat cepijo zarad okolja, da te zascitojo tebe in user posted image ...

ojla tany!!!!! user posted image user posted image user posted image sem vidla da si lih tukaj! Bogica!!! Sej bo, bos vidla. Najhujse je poslavljanje user posted image Jaz komaj cakam da grem na obisk v slo. Najbrz enkrat septembra.  Ti pa zdaj lepo pazi nase in na malo user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7478
2.6.2008 20:47:49   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla punce...

ojla tany!!!!! user posted image user posted image user posted image sem vidla da si lih tukaj! Bogica!!! Sej bo, bos vidla. Najhujse je poslavljanje user posted image Jaz komaj cakam da grem na obisk v slo. Najbrz enkrat septembra.  Ti pa zdaj lepo pazi nase in na malo user posted image user posted image

Ojla ancica... sem komaj zdaj prsla nazaj, sem sla kuhat kosilo, pol pa je moj dragi bil mal doma, mal sieste, zdaj sem pa spet mal sem prsla...

res je najhujs je poslavljanje, pa vceraj je blo zelo hudo, danes pa tud, se bom mogla navadit da sem zopet sama user posted image , saj ti ves kako je to.

Jaz bi tud sla na obisk v slo, sam zdaj ko sem user posted image  je mal tezje... sej bo, ko rodim itak moja mami zopet pride user posted image ... komaj cakam...

kako se pa ti kaj drzis???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7479
2.6.2008 21:53:18   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla punce...

Ojla ancica... sem komaj zdaj prsla nazaj, sem sla kuhat kosilo, pol pa je moj dragi bil mal doma, mal sieste, zdaj sem pa spet mal sem prsla...

res je najhujs je poslavljanje, pa vceraj je blo zelo hudo, danes pa tud, se bom mogla navadit da sem zopet sama user posted image , saj ti ves kako je to.

Jaz bi tud sla na obisk v slo, sam zdaj ko sem user posted image  je mal tezje... sej bo, ko rodim itak moja mami zopet pride user posted image ... komaj cakam...

kako se pa ti kaj drzis???

Ja vem kako je bit sam po cele dneve user posted image Mah, sej bo...zdaj moras pazit nase in bit vesela, potem ko bo pa user posted image pokukal na svet bosta pa lahko hodila okoli user posted image tudi v slo user posted image Jaz pa bom verjetno sla enkrat septembra. Komaj cakam. Potem bosta pa spet mojadva prisla enkrat drugo leto in upam, da ze v novo stanovanje! Ta cetrtek popoldne pa greva z mojim v Montreal, se enkrat stanovanje pogledat in potem ce bo vse ok podpiseva se isti dan pogodbo. user posted image
Drugace se pa se kar drzim. Jaz mislim, da tisto najhuje je ze za mano. Mi pa se vedno kar hudo rata, ko vidim kako nosecno oz user posted image ...bi kar jokala user posted image Cez par mesecev bova verjetno spet zacela malo telovadit, potem pa samo upam, da bo vse ok. user posted image

ok, zdaj se grem pa ucit francosko...hahahaha, me prav zanima kolk se lahko naucis sam doma user posted image user posted image user posted image

se tipkamo se jutri ....cau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7480
3.6.2008 8:23:56   
Nuna
spps... Mlada sem 30 let, še kakšnega otroka pa z možem zaenkrat ne načrtujeva. Imava preevč stresni službi, ki nama vzameta preveč časa, zato sedaj ne bi mogla imeti dveh ali večih otrok.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7481
3.6.2008 9:27:20   
sončnica24
Hojla čvekice. Se vam spet malce oglasim.

Ancica mi je tako hudo za tebe da bi kar jokala si sploh ne moram predstavljati kaj si dala skozi, upam da se več ne ponovi in da bo v drugo vse tako kot mora bit.

Tany tvoj user posted image pa lepo raste, jaz imam pregled naslednji petek in komaj čakam me malo skrbi ker nič ne čutim da bi kaj brcal ker pri oktobrkah že skoraj vse čutijo gibe, zgleda da je moj user posted image res malo bolj pozen.

Moram pa se še ta teden en dan naročit na pregled v porodnišnico ker g sumi da bi imela nizko ležečo posteljico bomo vidli kaj podo rekli.

Drugače pa sem se jaz imela na morju prav fajn je prav pasalo malo it nekam pa se spočit tako da sem sedaj čisto svežauser posted image .

Sva pa včeraj z mojim cel dan preležala tako da sem bila prava lenoba. Se pa bom verjetno zdaj malce več oglašala dopoldan ker so pri mojem šli samo na eno smeno in bodo verjetno delali samo zjutraj potem pa popoldan nimam več toliko časa, upam pa da si ga bom kdaj našla da bomo spet malo skupaj poklepetali.

Toliko za zdaj se mogoče še kaj javim.

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7482
3.6.2008 10:41:44   
spps
ojla punce!
Kako ste danes?Kaj dogaja?
men se nič posebej ne da,moram it nekaj skuhat, pa še nimam ideje kaj naj bi to bilouser posted image user posted image user posted image
se mi že mal drema danes,ker me je mala vrgla pred šesto pokonc,da mi je razložila,kaj vse se je dogajalo včeraj popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7483
3.6.2008 16:01:18   
tany83
Ojla cvekice kako ste kaj???
Soncnica lepo, da se nam oglasis po dolgem casu user posted image ... ja moj user posted image  hitro raste, saj tvoj tud, jaz sicer bom mogla mal vec jest, ker me je zdravnik vprasal ce spolh kaj jem, ker se nisem niti eno kilo zredila... no sej zdaj poskusam se mal bolj potrudit user posted image

ancica je res smotano, ce si sam vse dneve, jaz komi zdaj ko je mama sla vidim kako hudo je, se pocutim prav res osamljena, se posebi zdaj ko sem user posted image , najraj bi kar v slovenijo sla user posted image ... sej ko bo user posted image  prijokal na svet bo boljs, pa se zopet pridejo moji sem user posted image , sam zdaj je pa hudo, pa se moj dragi fuul dela, pol pa se osamljeno pocutim, se za jest mi ne gre ko sem sama...
Upam, da si se ze kaj naucila francoscine, mene tudi mika da bi se jo zacela ucit user posted image ... moj dragi zna francosko in pol mi vcasih nauci kako besedo user posted image

spps upam, da si skuhala kaj dobrega in da si si oddahnila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7484
3.6.2008 16:38:11   
_ancica_
Ojla punce user posted image

soncnica...ne se sekirat glede tvojega user posted image ...nekatere ne cutijo brc do 22. tedna, pa se ne pomeni, da je kaj narobe user posted image Kaj pa pomeni nizkolezeca posteljica? Imas lahko kaksne probleme ce jo imas? Upam, da bo vse ok user posted image

Jaz sem pa se kar...na trenutke se pocutim ok, vcasih pa kar malo padem v depresijo. user posted image Tudi krvavitev se mi ni se cisto vstavila in me na momente se vedno boli. Upam samo, da ni kaj vstalo notri in da ne bo prislo do kake infekcije.

spps...hehe, tvoja mala je pa res faca user posted image user posted image user posted image zadnjic je bla ful dobra ko je tipkala tam po msn-ju user posted image user posted image user posted image
Jaz tud ne vem kaj bom jedla danes...se mi prav nc ne da, pa se vreme je tako zamorjeno danes.

tany...ja zoprno je bit non stop sam user posted image Komaj cakam vikend oz ze petek ko greva v Montreal. Bom vsaj mal med ljudi sla. Upam samo, da se bom malo boljse pocutla. A ti pa kr nic kilc nisi gor dobila? No, sej bos zdej zacela mal vec papcat pa bo user posted image Ne se bat, cez par mesecev bos ze jokala kako kar ne mores nehat jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7485
3.6.2008 19:31:09   
_ancica_
Nobene ni tukaj??? user posted image

Se grem pa probat se mal francoscine naucit user posted image Sem vceraj nekaj brala tisto knjigo in poslusala cd zraven,...ampak meni nic ni jasno user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte...se se kasneje kaj oglasim, ce pa nobene ne bo gor pa upam, da bo jutri kaj bolj zivahno tukaj!!!

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7486
4.6.2008 6:33:58   
spps
jutro!
Pa sem spet zgodaj morala vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image ful se mi zdi,da je mala mal nervozna,ker gremo jutri na sestanek za prvi razred in,da za to ne more spat,saj kako urco daljuser posted image user posted image user posted image

ancica,tany uživajtauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7487
4.6.2008 9:14:08   
sončnica24
Dobro jutro, sem se ravnokar najedla pa bila že na pošti, sem danes pridna sedaj pa moram it dat še perilo prat pa nekaj naredit. Bom pa jutri popoldne doma tako da ancica in tany upam da bo katera za kak klepet, da spet malo počvekamo.

Tany verjamem da ti je hudo, meni je že takrat ko grem za kakšna dva tedna kam pa mojih ne vidim tako da mora bit tebi še huje, ampak saj bo zdaj vsaj do decembra počakaj da se user posted image rodi pa boš vidla da bo lažje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7488
4.6.2008 10:31:21   
sončnica24
Prej nisem vsega napisala ker je mama prišla pa sva šle nekaj delat.

Ancica glede nizkoležeče posteljice se mi zdi da je tako da če je preveč nizko potem ti morajo ob porodu delati carski rez, nisem pa ziher se moram zdaj na pregled naročit pa bom potem lahko kaj več povedala. Vem pa da je tudi to vzrok da otroka čutiš pozneje. Upam samo da pridem na vrsto pri zdravniku ki mi ga je g priporočala ker je baje full dober. Tako da bom kaj več povedala ko bom vedla.

Želim pa vam danes lep dan pri nas sicer ni sončka ampak se vsaj da dihat glede na to kako je bilo prejšnji teden vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 7489
4.6.2008 10:36:07   
spps
ojla sončnica!
Kako si?v kolkem tednu si že?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7490
4.6.2008 11:00:01   
sončnica24
Ojla spps jaz sem dobro sedaj bolj v lenarjenjuuser posted image . Sem pa glede na zadnjo M v 19 tednu, glede na velikost pa v 18. tednu.

Tako da ko mene kdo vpraša kdaj bom rodila rečem samo konec oktobra, še čakam na MF, pa boma potem verjetno določili PDP. Kakršen koli že pač bouser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7491
4.6.2008 11:22:47   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe...
Pokorno se javljam, da sem doma, pa pospravljam bajto, da bom za vikend frej...Pa še rd imam...
Pa ve , kako ste kaj?..

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 7492
4.6.2008 11:26:52   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla, bejbe...
Pokorno se javljam, da sem doma, pa pospravljam bajto, da bom za vikend frej...Pa še rd imam...
Pa ve , kako ste kaj?..

Sva midve med tistimi ki zadnje čase bolj malo klepetajo neuser posted image .

Ti pa že v naprej želim vsenajboljše za rojstni dan pa da bi te otroci ubogali in da bi bil možek pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7493
4.6.2008 11:46:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ojla spps jaz sem dobro sedaj bolj v lenarjenjuuser posted image . Sem pa glede na zadnjo M v 19 tednu, glede na velikost pa v 18. tednu.

Tako da ko mene kdo vpraša kdaj bom rodila rečem samo konec oktobra, še čakam na MF, pa boma potem verjetno določili PDP. Kakršen koli že pač bouser posted image .

uf,že skoraj na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo hitro minilouser posted image user posted image user posted image user posted image
a počutiš se vredu?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7494
4.6.2008 11:47:05   
NAJBOLJŠA
Sončnica, najlepša hvala.
Ja , res sem malo zanemarila rač., ko pa je tolk dela zunaj...Pa dan prehitro mine. Zvečer sem pa preveč utrujena, da bi ga sploh vklopila...user posted image user posted image user posted image Se bova popravili, a ne?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 7495
4.6.2008 11:48:39   
spps

Hojla, bejbe...
Pa ve , kako ste kaj?..

ojla,ja dva dni še te ločita,preden se ti cifre spet spremenijouser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem po starem,nič ne dogaja posebnega.
No,jutri gremo na sestanek v OŠ za prvi razreduser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti?kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7496
4.6.2008 11:49:16   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: spps

uf,že skoraj na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo hitro minilouser posted image user posted image user posted image user posted image
a počutiš se vredu?

Bo počasi polovica ja, počutim se zaenkrat dobro, čeprav mi je že trebuh malo napotiuser posted image , bo mogo moj prevzedi depilacijo če ne bo htel da hodim kot medo okroguser posted image user posted image user posted image user posted image .

Minilo pa je res full hitro upam da bo ta druga polovica tudi sploh če bo vroče poletje

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7497
4.6.2008 11:50:17   
sončnica24

Sončnica, najlepša hvala.
Ja , res sem malo zanemarila rač., ko pa je tolk dela zunaj...Pa dan prehitro mine. Zvečer sem pa preveč utrujena, da bi ga sploh vklopila...user posted image user posted image user posted image Se bova popravili, a ne?

Saj jaz sem ista sploh se mi ne da za računalnikom sedet ko je zunaj tako lepo pa vedno se kakšno delo najde če pa ne drugo pa sedim pa v zrak gledam samo da mi ni treba bit noter. Saj če se ne bova prej popravle pa na jesen ko bo zunaj dež pa mrzlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7498
4.6.2008 12:06:03   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a počutiš se vredu?

druga polovica bo hitr mim,nasploh,ker je poletje vmes,zadnja dva meseca pa gresta s svetlobno hitrostjouser posted image user posted image user posted image

Bo počasi polovica ja, počutim se zaenkrat dobro, čeprav mi je že trebuh malo napotiuser posted image , bo mogo moj prevzedi depilacijo če ne bo htel da hodim kot medo okroguser posted image user posted image user posted image user posted image .

Minilo pa je res full hitro upam da bo ta druga polovica tudi sploh če bo vroče poletje

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7499
4.6.2008 12:45:34   
sončnica24
Hvala za tolažbo spps upam res da hitro mine ker v tisti vročini se niti ne predstavljamuser posted image .

Bom se pa jaz za danes poslovila grem še nekaj kuhat potem pa tako moj pride tako da se tipkamo in beremo spet jutri.

Pa pa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.