_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla punce... kako ste kaj??? jaz sem se kar, zalostna ker je moja mami sla jo ze fuul pogresam, je bilo tko lepo ko je bila tukaj... zdaj sem pa spet sama, ce bi upala bi sla kar z njo... danes dopoldan sem mogla dat perilo prat, zdaj sem koncala, zdaj morem neki za koslio naredit, ker pride moj dragi domov, tko da se morem pocasi lotit... ancica upam, da se kaj bolj pocutis in te vsaj boli ne vec tko mocno spps kako si pa ti kaj??? jaz sem pa bila cepljena, ker tle te dvakrat cepijo zarad okolja, da te zascitojo tebe in ... ojla tany!!!!! sem vidla da si lih tukaj! Bogica!!! Sej bo, bos vidla. Najhujse je poslavljanje Jaz komaj cakam da grem na obisk v slo. Najbrz enkrat septembra. Ti pa zdaj lepo pazi nase in na malo Ojla ancica... sem komaj zdaj prsla nazaj, sem sla kuhat kosilo, pol pa je moj dragi bil mal doma, mal sieste, zdaj sem pa spet mal sem prsla... res je najhujs je poslavljanje, pa vceraj je blo zelo hudo, danes pa tud, se bom mogla navadit da sem zopet sama , saj ti ves kako je to. Jaz bi tud sla na obisk v slo, sam zdaj ko sem je mal tezje... sej bo, ko rodim itak moja mami zopet pride ... komaj cakam... kako se pa ti kaj drzis??? Ja vem kako je bit sam po cele dneve Mah, sej bo...zdaj moras pazit nase in bit vesela, potem ko bo pa pokukal na svet bosta pa lahko hodila okoli tudi v slo Jaz pa bom verjetno sla enkrat septembra. Komaj cakam. Potem bosta pa spet mojadva prisla enkrat drugo leto in upam, da ze v novo stanovanje! Ta cetrtek popoldne pa greva z mojim v Montreal, se enkrat stanovanje pogledat in potem ce bo vse ok podpiseva se isti dan pogodbo. Drugace se pa se kar drzim. Jaz mislim, da tisto najhuje je ze za mano. Mi pa se vedno kar hudo rata, ko vidim kako nosecno oz ...bi kar jokala Cez par mesecev bova verjetno spet zacela malo telovadit, potem pa samo upam, da bo vse ok. ok, zdaj se grem pa ucit francosko...hahahaha, me prav zanima kolk se lahko naucis sam doma se tipkamo se jutri ....cau
|