tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 dobro jutro kako ste kaj??? Jaz sem se kar... vceraj me ni blo doma, sem sam zjutraj bila en cas, pol sem bila pa nekam cudna, zamorjena in je moj prisel ob 10ih in je mel cas do 3 popoldan in sva sla k njegovi mami in bla tam do 3 pol pa je sel on delat jaz pa kar z njim, tko da sem prsla komaj okol 5.30 domov... je blo fajn da nisem bila sama ker sem bila fuul zamorjena, no danes je boljs, ceprav je oblacno... Se pa nekak z mojim dogovarjava da bi sla v slovenijo mal, ves julij in avgust, no konec avgusta bi prisla nazaj, bom z zdravnikom govorila in bomo videli kaj bo rekel, ker si res zelim it, se mal bom razmislila sam se bolj nagibam na to da bi res sla... No upam, da nam bo uspelo danes kaj vec poklepetat ojla tany super, da te je tvoj peljal naokoli vceraj, se posebno ce si bla zamorjena...jaz tudi ful pogresam mojega zadnje case, najbrz zaradi SS-ja...se ful pocutim osamljeno, on pa konca sele okoli pol petih. Danes pa baje grejo se na neko kosilo po sluzbi...upam, da ne bo predolgo trajal glede potovanja...ti kar pejd mal v slo...jst mislim, da ti bo bolj koristlo kot skodlo. No, najprej pa le vprasaj G, kaj misli, ampak jst mislim da naj ne bi blo problema. Bos ful vesela ko bos lahko vidla domace in prijatelje itd...bo se mali zacel brcat od veselja Mi imamo tudi ful oblacno tukaj...ze ene dva dni Prav depresivno. Ja vceraj mi je res prav pasalo it mal ven iz stanovanja... sej vrjamem da je tebi tud hudo ko si sama, zdaj se bolj rabis nekoga ob sebi... Jaz res po moje julija grem, ceprav bo mojmu dragemu hudo, sam bo ze prezivel, bojim se sam da bo se hujs ko bom mela za pridet nazaj sem, nevem odkar sem sem fuul bolj obcutljiva in rabim vec pozornosti pa nekoga ob meni, saj moj dragi je fuul pozoren, sam ko more delat sem pa le sama... ah sej bo...