Aurea
|
Lep, sončen pozdrav! Sem že od zgodnjega jutra v pogonu, saj imam v stanovanju mojstre, ki montirajo novo pohištvo... uf, še ta teden zdržim, potem pa se zadeve umirijo - končno. Zunaj je tako lepo, da bi si najraje kar ležalnik postavila in se malo sončila (če ne bi bil mrzel zrak) No, tudi jaz se kar ne morem dobro naspati - levi bok, desni bok, hrbet... nikjer mi ne odgovarja, noge mi sicer ne otekajo, ampak me zvečer samo rahlo bolijo... ampak, vse je pozabljeno, ko me tamal brcne z vso močjo in mi možek položi roko na trebuh Danes me, hvalabogu, tudi sramne kosti ne bolijo (moram hitro trkat na les ). Ja, tudi midva sva bila v Ikei v soboto in se strinjam z vsemi, ki so bile razočarane nad ponudbo pohištva za dojenčke. Jaz sem bila tam že večkrat in sem vedela, da ni preveč za pričakovati, zato tudi nisem bila razočarana, itak nimam namena kupovati kakšnih previjalnih miz ali posteljic (imam še svojo staro za prebarvat). Kupila sva več stvari za stanovanje (par evrov tu, par evrov tam - vse tako poceni, na koncu pa račun za 300 eur to me vedno šokira...) Za bejbiko pa sem kupila modro banjico, posteljnino z vilinskimi bitji in tiste oblazinjene stvarce za okoli posteljice (kot nekakšen okvir znotraj posteljice, da je mehko). Po Ikei sem bila že crknjena, tako, da mi ni bilo niti za Toysa niti za Baby1One. Kje pa je ta Moma, o kateri govorite in ali ima spletno stran? Narava, joj, kakšen divji zahod je za vama Nimaš kaj, pri teh džankijih je tko, da šipo razbijejo in vzamejo neke ničvredne drobnarije, ti moraš pa potem letati na servis in drago plačevati steklo. Meni so takrat pobrali celo umazane krpice za očala brisat Pa une policaje sta tudi dobro obrnila Ampak, glavno, da je bil lep izlet, ostalo pač vzameš v zakup Ps. kako pa to, da si teti nosila za kavo kuhat, a ni tako, da gremo v Sarajevo ravno za to, da na čaršiji to kupimo
|