|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
11.2.2008 9:33:16   
špelin@
Ojej, narava, tole pa je bilo pestro... user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.2.2008 9:37:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edinaos a tej trgovini Moma se prav po nemško reče Momax, s tem, da so črtice na o??? Ker če je to to, potem sem našla njihovo spletno stran.

Kura jaz se ne spoznam na Graz in me je strah, da se ne bova naprej peljala?

ja točno tako se reče...mimo se pelješ ko greš do ikeje...moma je na desni strani, ikea pa na levi, zraven mome, je še mobelix.ne moreš zgrešit no.

aja mi smo danes stopli v 28.teden user posted image  ...joj še samo 12.tednov, oziroma po velikosti malega na 3D še samo 10.tednov in par dni.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.2.2008 9:38:26   
Anonimen

Ponovno imam eno vprašanje user posted image .
Zadnjič smo se pogovarjale, da se otročka v posteljico daje spat na bok, kako pa je z dajanjem otroka spat v voziček in na sprehodih, saj ga ne moreš v vozičku dati na bok , ampak na hrbet? To mi ne gre v glavo. user posted image

Jaz sem jih tudi v vozičku dajala na bok... Za hrbet mu zrolaš dekico, da pride kot valjček in se ne more prekucnit...
Brez skrbi vse boš naštudirala sam da dobiš štruco v roke...user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.2.2008 9:39:25   
narava
 Nimas kej, kar se je zgodilo se je. brezveze si glavo razbijat s forami "kaj bi, ce bi, ko bi??" ne gre, zato sva iz tega povlekla kar veliko pozitivnega in sva se s tem kar salila veliko bolj kot sekirala. Npr. na poti domov, ko nama je ratal ze mal dolgcas, sem se jest kao "prihekala" na tiste strlece kable in sva skup cvilila v avtu in "kao" pela user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.2.2008 9:40:02   
Skye
Punce ruski bife je odprt cel dan user posted image user posted image

Narava joj, joj....si imela pa res pestro.....p**** tisti, ki je kradeluser posted image

Punce vidim da se pogovarjate o trgovinah v Avstriji. Kam se dejansko splača iti?

Za srečanje sem jaz trenutno še.....bom videla kaj bom izvedela jutri na G...in vam sporočim. Čmrlika pa tud še ni sigurna, zaradi del doma....bom jo kontaktirala do konca tedna.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.2.2008 9:43:48   
barbaw
Narava si pa imela pester vikend. Jaz bi tudi user posted image  poslala nad onega, ki ti je vlomil. Dobro, da nisi še kakšnega sendviča pustila v avtu, ker bi se še najedel in zaspal. user posted image  Jaz mojemu ne bom pustila da gre v Banja Luko z najinim avtom, ker bova verjetno brez ostala. Hm, moram mojemuu malo težit. Lahko se pelje z  mojim avtom, ki je star 15 let, pa še  ta je predober, ker dela boljše kot kateri novi. Ja, je res tako dober, da ga ne menjam. Manjka mu klima, ampak iima mašino 1,8 porabo 7 l (pozimi), pa še velik je,  da ga res ne bi dala stran. Ko mi je  moj omenjal da bi ga menjala (vreden itak ni skoraj nič) sem bila kar na podnu. Zame je ful veliko vreden.

A se že kaatera kaj sprašuje o porodu? Jaz se že pripravljam. user posted image  Razmišljam kako bo spet držati tako majceno bitjece v rokah. Jaka govori, da bo on spal pri nama, Maja pa v svoji postelji. user posted image  Ati mu nekaj namiguje, da bo moral celo noč spat v svoji sobi, samo jaz ga ne bom ven iz spalnice metala. dokler se bo cartal naj se. Mi je bilo ful hudo, ker se ni maral cartat od cca 6 meseca. Zdaj pa to izkoriščam. Še prehitro bo rekel: mami ne pred drugimi. user posted image  Vsi se osamosvojimo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.2.2008 9:44:55   
Anonimen

Edinaos a tej trgovini Moma se prav po nemško reče Momax, s tem, da so črtice na o??? Ker če je to to, potem sem našla njihovo spletno stran.

aurora28
: sem šla prav na račun pogledat:  ja tako kot si zgoraj napisalauser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.2.2008 9:45:42   
aurora28
Jana81 čestitke za 28. tednov user posted image user posted image user posted image

Narava škoda, da sta to doživela, vaju je verjetno malo zamorilo, ampak po drugi strani kot ti praviš hvala bogu, da niso večje škode naredili z avtom, ker bi imela samo še dodatne stroške. Sram jih bilo user posted image user posted image user posted image

**** hvala za nasvet, saj vem, da ko bom dobila štruco v roke bom vse delala po materinskem občutku. Bom user posted image obračala na bok. Mi je še včeraj mami potrdila, da drži in da je ona naju s sestro tudi obračala enkrat na lev in enkrat na desni bok.

Zdaj bom pa sploh razmislila ali se mi splača iti v Graz??? Bom raje šla v Baby center in od Lip Poljčane naročala kinderbet in previjalno. Koliko časa pa moram čakati na to dvoje, ve katera???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.2.2008 9:56:19   
Anonimen

Zdaj bom pa sploh razmislila ali se mi splača iti v Graz??? Bom raje šla v Baby center in od Lip Poljčane naročala kinderbet in previjalno. Koliko časa pa moram čakati na to dvoje, ve katera???

aurora28: midva, čeprav ima ta MOMA kar veliko izbire, NE GREVA NIKOLI VEČ

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.2.2008 9:58:42   
jana81
no jst osebno za otroka ne bom več kupovala gor, za stanovanje pa še kaj...za malega majo pa tud pr nas lepe stvari.
aurora zs sem ti poslala.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.2.2008 9:59:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

aurora28: midva, čeprav ima ta MOMA kar veliko izbire, NE GREVA NIKOLI VEČ

vidim da sva istega mnenja.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.2.2008 10:00:43   
barbaw
Jana ti mene šibaš za dva dneva. Ka ti veš, daje teh 10t še samo 2m in pol recimo. Imam občutek, da bo arila pa šlo zares s prvimi porodi. Uf. To bo še pestro.

Jaz se malo pasem na Kikini strani, pa ni nič posteljic gor, ki bi vsaj zgledale.

Aurora,a v Lesnino si šla gledat. Tu v Mb imajo od Lip poljčane in od drugih posteljice. Vem,, da v Rutarjuv L jih imajo tudi nekaj na izbir, v Mb pa se ne spomnim. Če ne pa pokliči v poljčane pa imajo verjetno tovarniško trgovino in prej pokliči in vprašaj za ceno. Tudi Pikapolonica pri nas ima kinderpet. Kaj pa trgovina Pingo v Celju?

< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.2.2008 10:06:35 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.2.2008 10:11:22   
jana81
AURORA baje imajo te posteljice tud v Mercator pohištvo....midva bova kr tu vzela,ker imava na mercator piko, pa lahk mesec kasneje plačava. bom preverila in ti javim.

barbaw...ti povem da me je kr strah , da bom prej rodila,ker tile krči niso nič kaj prijetni, pa tud mali tk dol tišči, da se mi zdi da hoče ven. Jst bi sicer rada rodila maja, sam kaj češ če bo hotu prej ven.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.2.2008 10:29:12   
Soncnica Sandra ***
Ojla čveke user posted image !

Vidim, da ste spet pridne s pisanjem!
Jaz sem pa danes bolj lena, sploh se mi ne da. Še iz postelje sem se spravila šele ob 9h, pol sem si pa gres skuhala pa s kakavom potresla, najamiiii.....

No vsem, ki imate danes preglede želim čim boljše novice.

Se tipkamo še kaj kasneje, velja?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.2.2008 10:35:27   
barbaw
Velja Sandra! user posted image

A bi katera imela sončka? Hitro preden se skrije. user posted image

Mene taka slabost daje, da mi hrana že smrdi. blajk. Kaj je še kdo v tem klubu? poštarja še kar ni. user posted image  Kdor čaka dočaka.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.2.2008 10:36:18   
Anonimen
Mene pa zanima....pa brez zamere ampak ne da se mi po netu iskat...

Od katerega tedna nosečnosti če gre za predčasni porod lahko otrok že preživi in sam diha...
Statistično mislim??
Če slučajno katera ve???

Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.2.2008 10:40:54   
aurora28
Ženske sem sem odločila, da Ikea odpade!!!! Ne bom rinala gor, brezveze, vse mi je dol padlo, da se bom pa kr na blef vozila v Momo ali kakšno drugo trgovino v Grazu mi pa ni. Ne, sva se z mojim user posted image odločila, da bova pohištvo nabavila v Lip POljčanah, določene stvari v H&M in pripomočke za nego v ostalih trgovinah za otroke. user posted image

Sem se pozanimala v Lip Poljčanah in imajo oboje na zalogi in sicer stane otroška posteljica - kinderbet 123,94 € in previjalna komoda 200,39 € v barvi Ivory.

Če grem k njim v tovarno jo lahko dobim takoj in jo tudi odpeljeva domov, če pav trgovini naročam pa moram malo počakati, aja pa še to, obstaja možnost, da imajo lahko trgovine višje cene od tovarniških. Tak, da bova z mojim preštudirala, dinarčke nabrala in se verjetno zapeljala v Poljčane.

Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.2.2008 10:41:22   
Aurea
Lep, sončen pozdrav!

Sem že od zgodnjega jutra v pogonu, saj imam v stanovanju mojstre, ki montirajo novo pohištvo... uf, še ta teden zdržim, potem pa se zadeve umirijo - končno.

Zunaj je tako lepo, da bi si najraje kar ležalnik postavila in se malo sončila user posted image  (če ne bi bil mrzel zrak)

No, tudi jaz se kar ne morem dobro naspati - levi bok, desni bok, hrbet... nikjer mi ne odgovarja, noge mi sicer ne otekajo, ampak me zvečer samo rahlo bolijo... ampak, vse je pozabljeno, ko me tamal brcne z vso močjo in mi možek položi roko na trebuh user posted image  Danes me, hvalabogu, tudi sramne kosti ne bolijo (moram hitro trkat na les user posted image ).

Ja, tudi midva sva bila v Ikei v soboto in se strinjam z vsemi, ki so bile razočarane nad ponudbo pohištva za dojenčke. Jaz sem bila tam že večkrat in sem vedela, da ni preveč za pričakovati, zato tudi nisem bila razočarana, itak nimam namena kupovati kakšnih previjalnih miz ali posteljic (imam še svojo staro za prebarvat). Kupila sva več stvari za stanovanje (par evrov tu, par evrov tam - vse tako poceni, na koncu pa račun za 300 eur user posted image  to me vedno šokira...) Za bejbiko pa sem kupila modro banjico, posteljnino z vilinskimi bitji in tiste oblazinjene stvarce za okoli posteljice (kot nekakšen okvir znotraj posteljice, da je mehko). 
Po Ikei sem bila že crknjena, tako, da mi ni bilo niti za Toysa niti za Baby1One.

Kje pa je ta Moma, o kateri govorite in ali ima spletno stran?

Narava, joj, kakšen divji zahod je za vama user posted image  Nimaš kaj, pri teh džankijih je tko, da šipo razbijejo in vzamejo neke ničvredne drobnarije, ti moraš pa potem letati na servis in drago plačevati steklo. Meni so takrat pobrali celo umazane krpice za očala brisat user posted image  Pa une policaje sta tudi dobro obrnila user posted image  Ampak, glavno, da je bil lep izlet, ostalo pač vzameš v zakup user posted image  
Ps. kako pa to, da si teti nosila za kavo kuhat, a ni tako, da gremo v Sarajevo ravno za to, da na čaršiji to kupimo user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.2.2008 10:42:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Od katerega tedna nosečnosti če gre za predčasni porod lahko otrok že preživi in sam diha...
Statistično mislim??
Če slučajno katera ve???

KLIKNI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.2.2008 10:46:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
sam diha...

O, tega pa ne vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.2.2008 10:48:20   
Aurea
A ni tako, da se v 8 mesecu pljuča dovolj razvijejo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.2.2008 10:51:51   
jana81
ok super špelin...pol sem jst že na kr dobri poti, da bo z malim vse ok, če se slučajno prej rodi.

pljuča se razvijejo dokončno v 35.tednu, sem zadnjič vprašala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.2.2008 10:55:36   
barbaw
Meni je včeraj ppslo na RR kolearju nosečnostii, da sem noseča 28 t in : Pljuča nadaljujejo svoj razvoj, zdaj so že sposobna vdihniti zrak, vendar bi imel plod, če bi se rodil zdaj, precej težav z dihanjem. Pljuča so namreč še vedno močno nezrela.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.2.2008 10:59:17   
jana81
 ni hecno da se tedni na niosečniškem koledarju in dejanski tedni, ki ti jih pove G. razlikujejo?
men tud vsak četrtek obrne na nov teden na nosečnipkem koledarju, dejansko pa vsak ponedeljek vstopim v nov teden.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.2.2008 11:02:32   
aurora28
Jaz sem tudi malo prebirala na netu in so ženske, ki so imele predzgodnji porod povedale, da so rodile nekatere v 30. tednu, pa je otroček moral biti priklopljen na aparature, nekatere pa so rodile v 32. tednu in je deklica po 5 dneh že sama dihala in so jo dali k mamici v sobo. Po moje je čisto odvisno od otroka. user posted image

Primer: Moj sosed je dobil vnukinjo, ki se je rodila v 30. tednu in je bila dva tedna v inkubatorju, včeraj pa mi je povedal, da je že pri 32. tednu začela sama dihati, ampak bo kljub temu morala ostati v bolnici še 1 mesec, ker se je rodila težka komaj 1060 g. user posted image user posted image

Po 28. tednu ima otrok praktično vse možnosti za preživetje user posted image , če se rodi prezgodaj dobi injekcijo za razvoj pljučk in ga imajo pod kontrolo. Nekateri otroci pa že pri 32. tednu sami dihajo. user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.