|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
11.2.2008 13:26:20   
Skye
Suzy user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image

Punce nujno eno vprašanje....ko sedim dalj časa za računalnikom, ali ko se prepognem me začne pod rebri boleti....tako kot da bi mi nekaj pritiskalo na konce reber (odspredaj). A se to še kateri dogajauser posted image
Upam, da me sploh razumete kaj hočem vprašati...se ne znam drugače izrazitiuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.2.2008 13:27:22   
aurora28
Suzy hvala ti za informacijo. user posted image Si ti Rh-negativna, da si dobila pikico? Pa user posted image user posted image user posted image za pregled.

Skye to je normalno, ker ti user posted image user posted image pritiskata na rebra. user posted image Meni se tudi to dogaja. Nič se ne sekirat, vse je ok. user posted image

Jaz sem se pa tolk najedla fižola, da bo moj user posted image danes kar pošteno prdal user posted image user posted image user posted image .Jedla sem mineštro, not sem dala rjav fižil, prekajeno domačo klobaso, korenček, peteršilj, zaćimbe, testenine. Je kaj lušt??? user posted image user posted image user posted image

Fižola se vam verjetno ne lušta, če pa bi jedla kremšnito pa bi se vam, a ne? user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.2.2008 13:30:56   
Anonimen
No tako ješrenj je kuhan, jaz pa se bom počasi odpravila na GP. Se beremo ko pridem, uvuuu kakšen sonček je zunajuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.2.2008 13:33:46   
kasso
barbaw... prepiri kot tiha maša v družini ne pripeljejo do ničesar dobrega. Reči mami, da naj misli usmeri v bodoče, kako bo pridna babica ... da bo mislila na druge stvari in ne o razmerju z možem...mogoče jo razvedriš..... Ti a se ne obremenjuj preveč, misli nase in na svoje dete.

Kar se tiče tiste tretje noči, pa prvič slišim??? Res, da sem bila v Po porodnišnici in tu imaš možnost, da ti otroka med 23:00 in cca 05:00 zjutraj odpeljejo, tako da se naspiš. Tam pa ga sestre ponoči, če so nemirni hranijo s umetnim mlekom, ampak mojima dvema ni nobenemu škodilo...dude pa ni hotel noben niti povohat., čeprav sem ju silila, da bi vsaj z dudo zaspala in ne na jošku user posted image ...nmogoče pa sem bila sama premalo vztrajna???

kar se tiče SREČANJA, me zelo zanima, kdaj bi se dobile??? V času kosila? Popoldne?
Ravnokar sem dobila povabilo na žur za soboto 16/02, da zapijemo novorojenčka prijateljice, ki je rodila prejšnjo soboto (menda bomo šli na en kmečki)....uf pa bi rada šla z vami na pico in na žur.... drugače pa se lahko v Vransko zapeljem sama z avtom, da ne bi bile druge vezane name.... prosim sporočite uro, da se zorganiziram..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.2.2008 13:40:15   
kasso
Suzy user posted image user posted image user posted image za pregled, tudi mene čaka pikica v rito konec meseca...(do sedaj pa nisem nikoli čakala eno uro, da ne bi bilo kaj narobe??? )

Aurora, fižol je edina jed, ki je ne maram, tako da meni kakega posebnega gušta nisi naredila..... moj zajtrk pa je bil tako obilen, da sem še vedno sita. Katina ti ne beri naprej, druge pa lahko: ena pohorska omleta in sirov burek + bela kava...njamiiii.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.2.2008 13:48:39   
aurora28
Kasso dober zajtrk user posted image user posted image .

Poslušite ta hec, me prejle kliče medicinska sestra od osebne zdravnice in mi pravi, če se lahko danes pri njej oglasim in prinesel s seboj zdr. kartico, ker ji je računalnik vse bolniške liste zavrnil in zavedeno je, kot da bi jaz bila v penziji. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.2.2008 13:49:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Suzy user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image

Punce nujno eno vprašanje....ko sedim dalj časa za računalnikom, ali ko se prepognem me začne pod rebri boleti....tako kot da bi mi nekaj pritiskalo na konce reber (odspredaj). A se to še kateri dogajauser posted image
Upam, da me sploh razumete kaj hočem vprašati...se ne znam drugače izrazitiuser posted image

jaaaaaaaaa o tem sem govorila že 14 dni nazaj. Pol sem tud G. vprašala in je rekla da pač pritiska organe ,ki so na desni nižje, pa mi ni dalo miru in sem vprašala še osebnega zdravnika, pa mi je rekel isto in pa da plini ki morjo it čez rito ven , potiskajo nazaj gor in zato boli.

mene to ful boli, nisi edina da te mal potolažim.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.2.2008 13:50:50   
Skye
Aurora, Jana hvala vama za odgovor...sta me pomirile......vsak dan kaj novega doživim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Poslušite ta hec, me prejle kliče medicinska sestra od osebne zdravnice in mi pravi, če se lahko danes pri njej oglasim in prinesel s seboj zdr. kartico, ker ji je računalnik vse bolniške liste zavrnil in zavedeno je, kot da bi jaz bila v penziji. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.2.2008 13:52:50   
Skye
Edinaos fajn opravi na GPuser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.2.2008 13:54:27   
narava

user posted image  user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.2.2008 13:58:41   
narava
aja, jest sploh vec ne spremljam kaj vse me boli, kje in kdaj, je prevec stvari user posted image  za vsako izmed teh stvari poznam resitev: noge v luft in pocivat. user posted image  Vsaj pri meni je tako.
Me boli trebuh - pocivat.
Mi zatekajo noge - pocivat.
Me bolijo rebra - se ulezem na bok in pocivam.
Me muci prebava - pijem veliko in pocivam.
itd..

ampak, najvecja ironija je, da vse skupaj mirno prenesem (vse bolecine in tegobe), ker za pocivanje (a) nimam casa, (b) predvsem nimam volje in (c) se mi zdi skoda prelezat kak tak lep dan in zato rajsi malo potrpim. Vse ima seveda svojo mejo, samo za vsako spikanje se pa tut ne poknem dol. Po obcutku. user posted image  Matr sm nalozila user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.2.2008 14:01:20   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image     

------------------------------------

Madonca, kako lahko spregledam user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.2.2008 14:10:38   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image     

SNPk - sindrom nosec. pozabljivosti in kratkovidnosti user posted image  sala, don't get me wrong user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.2.2008 14:17:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: narava

SNPk - sindrom nosec. pozabljivosti in kratkovidnosti user posted image  sala, don't get me wrong user posted image

he, he ...si pozabila na nerodnost.... ker mi vse pada z rok... rabim novi posodi za sol in sladkor, pa en kup kozarcev in šalic... ma jaz res ne vem kaj je z menoj, ker vse leti s pulta user posted image user posted image A je še katera tako nerodna?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.2.2008 14:22:51   
narava

he, he ...si pozabila na nerodnost.... ker mi vse pada z rok... rabim novi posodi za sol in sladkor, pa en kup kozarcev in šalic... ma jaz res ne vem kaj je z menoj, ker vse leti s pulta user posted image user posted image A je še katera tako nerodna?

to, vidis, je pa po mojem strokovnemuser posted image znanju znak, da moras pult pustit pri miru in si najti kaksen drugacen hobi - vsaj zacasno user posted image  dober izgovor zakaj ni kosila user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.2.2008 14:27:02   
Skye
to, vidis, je pa po mojem strokovnemuser posted image znanju znak, da moras pult pustit pri miru in si najti kaksen drugacen hobi - vsaj zacasno user posted image  dober izgovor zakaj ni kosila user posted image

To taktiko jaz že nekaj časa uporabljamuser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.2.2008 14:53:16   
MARTINA25
OJLA nosečke!!
MAdonca ste bile pridne čez vikend...sem vas komi vse prebrala!
Torej da vam na kratko napišem kako je bilo na GP:
Najprej  me je zdravnica vaginalno pregledala, potem je zmerila maternični vrat, nato pa sva poslušali še srčka....naša lumpa pa je ves čas veselo brcala!!!
Izvid iz tokso je bil negativenuser posted image , hemoglobin zaenkrat še tudi ok...
Dobila sem še recept za vagisan in to je bilo to....
Naslednji pregled imam 10.03.skupno sem pridelala 10 kg.
Aja...pa še to bi prosila, če me lahko pobarvate v rdečo za srečanjeuser posted image
Pa hvala vsem za pikepoke za srečouser posted image    

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.2.2008 14:54:48   
Anonimen
uf, mi je kar mal nerodno...
ve vse jeste zdravo kuhano... jaz se pa od kar sem prišla samo bašem z vsem tistim o čemer sem sam sanjala... domačica, jafain moto piškoti pa jadro napolitanke, planica sladoled,poli salama, pa siri vseh vrst pa kruh njam kako dober je slovenski kruh, pa krofi...
Joj, joj.... pa itak sem že tak bajsi... ampak tok sem pogrešala vse te stvari...
Saj menda me bo minilo v kakem tednu al kaj??

Pol pa berem poste od Katine..pa imam tok slabo vest... boga reva še ananas ne sme pojest več kot rezino....

Pa saj skuhamo ker moram že zaradi tamale ampak.... men bolj sede vse našteto kot kako pametno kosilo....

Drugače pa... imam full probleme s prebavo... ne vem ali zaradi vse te junk hrane ali zaradi nove klime...

Evo samo še dones..jutri začnem jest spet po pameti...user posted image user posted image user posted image   To je tista oguljena fraza..kot za hujšanje od jutri naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.2.2008 14:56:38   
Skye
Martina čestitke za uspešno prestan GP user posted image user posted image user posted image
A te lahko vprašam, kako dolg imaš MV?.....če ti je slučajo povedala in če ni vprašanje preveč osebno .
Jaz imam jutri GP in mi ga bo tud izmeril, pa bi rada mal primerjalauser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.2.2008 14:57:47   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: ****

ve vse jeste zdravo kuhano... jaz se pa od kar sem prišla samo bašem z vsem tistim o čemer sem sam sanjala... domačica, jafain moto piškoti pa jadro napolitanke, planica sladoled,poli salama, pa siri vseh vrst pa kruh njam kako dober je slovenski kruh, pa krofi...

user posted image user posted image user posted image  kot da bi mene citirala...točno te stvari so pretežno na mojem jedilnikuuser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.2.2008 15:00:32   
aurora28
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DA                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko      

PUNCE, POFOČKAT SE ZA SREČANJE!!!!!!!

Jasmina user posted image

Kako zgleda počasno odtekanje plodovnice??? Jaz imam vsak dan občutek, kot da mi nekaj ven steče user posted image Ko pa pogledam dnevni vložek pa je včasih tako kot rahel bel tok, včasih pa kot da bi se mi nožnica potila?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.2.2008 15:01:29   
špelin@
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

A je še koga treba pofarbat? user posted image  user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.2.2008 15:03:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image  kot da bi mene citirala...točno te stvari so pretežno na mojem jedilnikuuser posted image user posted image user posted image

O hvala Bogu pol nisem edina!!user posted image user posted image
Ja Martina čestitke... user posted image

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.2.2008 15:06:00   
špelin@
Punce, a je mogoče katera že pobezala Taulo na ZS glede srečanja?

natasa34 najbrz pride z mano - jo bom še 1x vprašala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.2.2008 15:11:41   
špelin@
MARTINA25 in suzy85, user posted image user posted image  za pregled user posted image

HUDO user posted image user posted image user posted image

Aja: a veste, koga še jaz zadnje čase pogrešam: kodrano!!!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.