narava
|
Gud mnuvnig majcice! Kako smo? No, jaz sem vse prebrala, zdaj pa komentiranje po spominu (hmm, bo nametano ) V glavnem, ****, me veseli, da sta se s puncico za aklimatizirali, se bubiko pozdravita in bo! Drzim pesti! Edinaos, super za opremico za puncko. To pa bo veselje, ko bo decva domov prisla iz P in bo ze tak mala ta glavna Barbaw, moje roze (sploh orhideje) tak hitro umrejo (bogice ), da nimam pojma kaj naj naredim? sicer se trudim in trudim, sem kar dosledna pri zalivanju in skrbi, ampak ne gre. Sej pocasi sem ze obupala.. Spelina, tvojemu rajanju z avtockom sem se pa posteno nasmejala ene 2x ga brcn v goleno (beri: gumo), pa bo. Sicer pa vama zelim obilo potrpezljivosti pri cakanju na "ta prav" avto.. Anitka, lumpa, a zdej ga bos pa kar zurala, al kaj? Skye pa dozivlja razne formacije in reformacije v trebuhu! Bravo sashy za izpite, pridna, res! (ce bi bila jaz na tvojem mestu, ne vem kaj bi bilo z izpiti? ) Zdaj pa k mojemu vikendu: Sva se v cetrtek po sluzbi odpeljala v Sarajevo. Ok, pridemo itak pozno (mal cez polnoc) in kot crknjeni pademo v posteljo. Zjutraj se se zbudila nisem tako kot se za gre, nama ze sporocijo, da so nama v avto vlomili in radio ukradli! So prasci razbili zadnjo stransko sipo (tista trikotna na zadnjih vratih), si lepo odklenili in postregli z: star CD radio (itak je bil skrit, ampak so nastavke vidli in so vedli, da ga mamo), ki ni bil vreden niti 15 EUR; ene pol litra Radenske in Fructalovega jagodnega soka (ostalo od najine popotniske malce - ocitno so zejni ratali med delom ), na poti ven pa so se iz prtljaznika potegnili neko malenkost, ki je bila namenjena neki starejsi teti od mojga (en paket nekih keksov, nek servis za kavo in kava) mislim, ej, ne mores bit pameten?? V naslednjih dneh sva potem vedno tiste kable in zijoco luknjo od radia se bolj poudarila, da bi ja vidli lopovi, da naju so pa ze oklestili.. Mogoce bi se mogla "postenemu" lopovu se zahvalit, ker je razbil "le" zadnjo stransko sipo, ker ce bi razbil sipo na prednjih vratih, bi mogla komplet vse menjavat (centralno zaklepanje, elektr. pomik stekel)?? Ampak za popravek sipe sva dala vec kot je bila vrednost ukradene "robe" Ce bi prosil, bi mu radio se dala, sam ne mi sip razbijat! Aja, pol na poti domov naju je policija ustavila, da sva kao prehitro vozila (pa nisva, ker je meni nekaj bilo slabo po tistih ovinkih in je moj zares vozil cisto po predpisih, mogoce celo malo pod predpisi ), ampak policaja sta hotla ocitno na malco skocit in sta nama dala kazen 30 mark. Midva sva mela 20 EUR (kar je cca 40 mark) in policaja "kao" nista mela za nazaj dat. Midva jima pa tut nisva hotla pustit 10 mark za "kavo" in sva se lepo zapeljala do policijske postaje in placala na licu mesta evo, ce ze moram placat, naus nic dobu! sta bla kar malo razocarana no, to je bil tisti "ta grsi" del vikenda, ostalo je bilo pa Sarajevo je eno res precudovito mesto. Se splaca it..pa vreme je blo super, soncno (sicer bolj mrzlo), ljudje prijazni, hrana pa tehtanje odpade no se beremo se kaj lp, n.
< Sporočilo je popravil narava -- 11.2.2008 9:30:58 >
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|