|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
11.2.2008 7:11:12   
aurora28
Jana81 in Edinaos vidve sta bili v Ikei in me zanima ali imajo ta dva izdelka, sta ju kje zasledili?

user posted image  cena 99,90 €

user posted image  cena 139 €

Sta mogoče videli ali imajo še to brisačo?

user posted image  cena 4,99 €

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.2.2008 7:31:44   
špelin@
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image     

------------------------------------

PUNCE, POFOČKAT SE ZA SREČANJE!!!!!!!

Skye? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.2.2008 8:22:25   
barbaw
Skye do kdaj je odprt bife? user posted image  Še  ni lakote. Sploh nisem lačna, jem pač iz navade,  dolgčasa,..?

Aurora jaz sem danes končno spala z samo 1-kratnim vstajanjem. Me pa boli cel hrbe ko se vstanem. Zvečer me pa mine, da bi šla spat, ker se obračam in ne najdem nobene pametne pozicije. Na eni strani mi user posted image  glavo noter tako obrača, da se moram obrnit, na drugem boku mi noge tišči v stran, da še bolj boli,, nna hrbtu zaspat ne morem, ... Se iz prve nosečnosti nič ne spomnim da ne bi mogla spat. Mah, kje je že to. Jaz pa danees dobim bolniško. user posted image

Danes čakam poštarja z  odločbo (3. ) od komisije. Da vidim kaj so mi gospodje napisali. Upam, da so mi brez problema podaljšali, ker bi rada dobila tisto pomoč, če mi jo bo firma dala, če glih jo refundira država (mi). Pa še v službo ne bi več šla, ker je življenje brez dodatnega stresa tako fino. Drug mesec pa letat okrog za papirji. Kaj pa če takrat, ko grem na socialno dobim kontrolo domov? Kaj je to upravičen razlog za odhod od doma?

Kaj bi delale danes? Nič? Grem kavč peglat pa tv malo kurit. Ziher ni nič pametnega, ker se jaz spravljam za tv. Drugače pa moram kako knjigo skopat ven. Niam nič pametnega doma.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.2.2008 8:37:24   
špelin@
Hojla user posted image

barbaw, če nimaš pametnega dela, pridi k meni, imam še kopico enih starih papirjev za pregledat in stran za pometat user posted image  Včeraj sem temeljito presortirala 4 predale in je mož odnesel v kontejner tako polno vrečo, da je komaj nesel user posted image  Danes mu bom pa pripravila še eno rundo user posted image  Držim pesti, da poštar čimprej pride user posted image

Skye, preveč si nam dala na izbiro za zajtrk, zdaj se pa ne morem odločiti user posted image user posted image  Super, da si srečala Čmrliko user posted image  Je kaj povedala, kako kaj počutje? Sta se mogoče kaj pogovarjali o srečanju? Vem, da težim, ampak sobota bo mimogrede tu user posted image

aurora28, jaz sem ponoči odlično spala, je pa user posted image  rekel, da sem se nonstop nekaj vrtela in nameščala, med drugim sem se zavalila na njega, ki ga je bolel križ, da se je komaj spravil izpod mene user posted image user posted image

Grem brskat po hladilniku, mogoče najdem kaj dobrega user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.2.2008 8:43:42   
jana81
HELLO BABIKE..

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes pa sploh nisem mogla spati, sem se neprestano obračala iz levega na desni bok, nevem kako to, ampak mene ponoči full kolki bolijo. Ima katera od vsa tudi takšne težave? Uporabljam poušter, ampak kaj ko jaz spim kot user posted image  in ko se zbudim imam poušter med gležnji in ne med koleni. user posted image  

V mesecu januarju sva z mojim user posted image  zapravila ogromno denarja in se mi zdaj ti dnevi do 18. tako dolgooooo vlečejo, kot čreva. user posted image  user posted image  user posted image

jst sem tud danes spala za en drek, 4x sem vstala ponoči za wc, in prekleto žejna sem bla.
Aurora se ti pridružujem, s tem da jst komi čakam 15.-ga..

aja une stvari ko si dala slikce gor, sem vse tri vidla v momi, za ikeo se pa ne spomnem, mislim da nisem vidla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.2.2008 8:45:12   
barbaw
Špelin@ če bi bila kje blizu bi z veseljem prišla. Mi je že kar dolgčas bit doma. Denarja glih ne morem zapravljat, nikamor v bistvu ne smem, zunaj pa nimam kaj delat ... Trave ne morem posejat, rož ne morem sadit, lesa za ograjo še nimam za barvat, ... Kaj vam pripopam eno slikico mojega "vrta" na oknu. Imam namreč orhideje, samo je moj user posted image  bil malo pozen s slikanjem, saj je ena že nehala odpirat popke in po dveh  mesecih cvetenja odlaga cvetke. Orhideje imam zelo rada in mi tudi vračajo "ljubezen". Mi ful uspevajo. Cvetijo že od konca novembra.

Tole, da pa si se zvalila na moža pa user posted image . Če jaz kakšnih ne strelam, jih pa moraš ti. Kaj je dobro obložen? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.2.2008 8:53:30   
Anonimen

Jana81 in Edinaos vidve sta bili v Ikei in me zanima ali imajo ta dva izdelka, sta ju kje zasledili?

user posted image  cena 99,90 €

user posted image  cena 139 €

Sta mogoče videli ali imajo še to brisačo?

user posted image  cena 4,99 €

aurora28: jaz tudi mislim, da v IKEI nič od zgoraj naštetega NI. Saj pravim, da je totalen poden. Imeli so eno posteljico in eno čisto ozko previjalno. To brisačo pa sem tudi jaz iskala kot norcuser posted image user posted image pa je rekla, ga. trgovka da oni tega nimajo.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.2.2008 8:56:25   
mozart
Aurora28 sem ti pogledala, če imajo v Ikei na zalogi artikle, ki te zanimajo. Previjalne ni, za ostalo pa kaže, da je. Pri njih je problem samo to, da bolj na lagano ažurirajo internetno stran. Tako, da je bilo lahko čez vikend prodano. Pogledaš pa zalogo: IKEA in deiner Nähe, izbereš kraj, npr. Graz in ti napiše, če ne na zalogi.

Sedaj moram pa še dušo spraznit. Sem bila že ob 3h pokonci, ker nisem mogla več spati. Sanjalo se mi je, da sem šla na wc in mi je dojenček padel ven. Potegnila sem ga iz školke in ga oživljala. Ona se mi je pa smejala s tistim navihanim otroškim smehom. Kako potem nisem znala telefonirati v bolnico, kako je dvigalo v bolnici ponorelo in me vozilo 65 nadstropij, čeprav imajo samo 3., ne bom pisla na dolgo.......Na koncu je bilo dete zdravo kot dren. Moža sem vprašala, če je sploh pogledal kaj imava, da jaz nisem, je rekel seveda punčko. Kriza. Kljub temu, da je bila cuker, še sedaj vidim ta obrazek, me je bilo kar groza ko sem se zbudila, kar nekajkrat sem preverila, če je res še v trebuhu. No, bomo videle, če sanje delujejo, če bo res punčka.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.2.2008 9:03:57   
Anonimen
Jutro še z moje strani. Tudi moj spanec ni bil najboljši. Me je moja  user posted image premetavala z enega na drug bok, in tako celo noč. Potem pa se vsa polomljena zbudim.

barbaw: jaz sem tudi doma že od novega leta in se najde kakšen dan ko sploh ne vem kaj bi počela. Tudi to vsakodnevno pospravljanje user posted image , pa zmišljevanje kaj kuhatuser posted image . Tako da hvala bogu, da mi moja princeska vsake toliko pošlje kakšno brco user posted image . Ampak vseeno sem raje doma, kot pa nazaj v službo. Pa od petka me je tako noro začela boleti ta sramna kostuser posted image user posted image in vezi tam spodaj okrog nožnica, da je za pop...user posted image . Moram danes reči G kako si lahko pomagam, ker tudi hodit več ne morem.

Punce prosila bi katero, plisssss ker jaz ne znam naj me na tistem seznamčku pofarba za srečanje: grem, vozim pa se z TamaroJ, da se Estrella ne bouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.2.2008 9:05:58   
špelin@
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image      

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.2.2008 9:06:00   
jana81
mozart zdej pa hiter pogledat v knjigo sanj, kaj to pomeni. Mene firbca.user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.2.2008 9:07:06   
aurora28
Jana81 a v Momi si videla točno takšne previjalne in kinderbete, pa še iste barve??? Sej bova drug mesec šla z mojim v Graz in si vse pogledala.

Špelin@ bogi tvoj user posted image , je moral prenašati težo dveh user posted image user posted image user posted image . Moj je tudi nekaj časa bil zelo bogi, ker midva sva preden sva preuredila spalnico imela samo en kouter 200*220 in vsako noč sem mu vzela kouter, si ga en del zatlačla med koleni in en del za hrbtom, kar pa je ostalo pa je on imel...in kar je ostalo je bilo kuuser posted image c kej koutra. user posted image Ko pa je oring stisnalo vreme, je pa bogi bil pokrit s spalko. user posted image user posted image user posted image Joj, kaj vse prenašajo naši možje. In seveda, mi je vsako jutro rekel: spet sem spal odkrit user posted image user posted image , jaz pa njemu: Ne a res, a spet sem ti vzela cel kouter. user posted image user posted image user posted image Mal smo pa tudi zlobne. Končno pa imava zdaj tudi vsak svoj kouter.

Drug mesec ko gremo na CSD si urejati pakete za novorojenčka, nekatere pa se bomo odločile za denar 250 €, kaj veste mogoče kdaj nakažejo ta denar?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.2.2008 9:07:09   
Anonimen
špelin@: zlata si, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.2.2008 9:09:54   
barbaw
Mozart meni se zdi, da ene enostavno vemo katerega spola bo otrok. Malo dvomimo v svoje občutke, ampak načeloma držijo. Vsaj moji še niso zatajili.

Jaz sem bila v Avstriji razočarana glede vozičkov. Jaz trot babji sem mislila, da imajo ful na izbiro nemških vozičkov glede na to, da so tako blizu. Aha. Pri nas jih je več. Nimam pojma kje bi bila kakšna res pametna trgovina. Od Ikeee pa jaz nikoli nisem veliko pričakovala in tudi zato nisem bila razočarana. V toysu pa spet razočaranje, ker je bil pred leti boljše založen tudi z drugimi stvarmi, ne samo igrčkami. Mi ni več všeč. Se mi zdi, da se zelo redko kje potrudijo za kupca. Saj če greš v te velike trgovske centre je isti šit. Se mi zdi, da jim je vseenoo. Mi pa smo se ful trudili in pomagali kupcu v službi, da bi ja vsak šel zadovoljen ven iz trgovine.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.2.2008 9:12:55   
špelin@
barbaw, meni pa vse cvetoče rože crknejo user posted image  Uspevajo mi samo sukulente in zelene rastline, ki ne cvetijo user posted image  Mož pa ni pretirano obložen, zato me včasih kaj žuli user posted image user posted image

aurora28, jaz mojemu poleg svojega občasno ukradem še njegov kovter in ga potem puli izpod mene user posted image  Pa za vsak slučaj ima poleg postelje še eno toplo odejo user posted image

A vam povem, kaj sem ravnokar jedla? Sardine iz konzerve, zmešane s koruzo iz piksne in nakockano svežo zeleno papriko, "zabeljeno" z žličko manj mastne majoneze user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.2.2008 9:13:25 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.2.2008 9:13:19   
Anonimen

Jana81 a v Momi si videla točno takšne previjalne in kinderbete, pa še iste barve??? Sej bova drug mesec šla z mojim v Graz in si vse pogledala.

aurora28
: jaz sem v MOMI fuul stvari nabavila, tako da ti samo veliko evrčkov vzami pa boš vidlauser posted image user posted image . Jaz sem fuul zapravila, čeprav se ti zdi vse samo po par EUR-ov samo na koncu fuul zneseuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.2.2008 9:14:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mozart meni se zdi, da ene enostavno vemo katerega spola bo otrok. Malo dvomimo v svoje občutke, ampak načeloma držijo. Vsaj moji še niso zatajili.

Jaz pa tokrat sploh nimam nobenega občutka user posted image  V tretji nosečnosti sem od začetka enostavno vedela, da je user posted image , tokrat pa user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.2.2008 9:15:34   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: mozart
Aurora28 sem ti pogledala, če imajo v Ikei na zalogi artikle, ki te zanimajo. Previjalne ni, za ostalo pa kaže, da je. Pri njih je problem samo to, da bolj na lagano ažurirajo internetno stran. Tako, da je bilo lahko čez vikend prodano. Pogledaš pa zalogo: IKEA in deiner Nähe, izbereš kraj, npr. Graz in ti napiše, če ne na zalogi.

Mozart sem šla pogleda in če je voziček prečrtan pomeni, da tega potem ni na zalogi al kaj??? Previjalna in kinderbet sta na zalogi, ampak brisače pa ni user posted image .

Edinaos
a tej trgovini Moma se prav po nemško reče Momax, s tem, da so črtice na o??? Ker če je to to, potem sem našla njihovo spletno stran.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 11.2.2008 9:23:51 >

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.2.2008 9:17:56   
barbaw
Aurora zdaj sem se spomnila. Če misliš it v Graz pojdi še v Baby1one. Cene niso bog ve prijazne za žep. So čisto normalne kot tu. Nekaj kosov pohištva imajo, jogije, vozičke, avtosedeže,  oblačila, več pa se ne spomnim, ker nisem gledala drugih stvari, ki jih nisem rabila. Na krožnem prometu zaviješ desno takoj za odcepom za Ikeo. Se pravi drugi odcep in se pelješ nnravnost do konrada. Je trgovina takoj zraven Konrada. Ne se ustrašit, ker zgleda tako, kot da se čez parkirišče pelješ do tja.

Denar pa malo čakaš. Kaj pa vem. 2 ali 3 tedne. Mislim, da ni več razen če se je kaj spremenilo.

Midva imava oba svojo odejo, ker bi drugče sigurno enega zeblo. Midva se vedno zatlačiva noter v odejo(kouter). Zdaj si ga edino delim s škratom ko pride k nama. Je pa zaenkrat še tako majhen, da mi je ne krade. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.2.2008 9:18:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

aurora28
: jaz sem v MOMI fuul stvari nabavila, tako da ti samo veliko evrčkov vzami pa boš vidlauser posted image user posted image . Jaz sem fuul zapravila, čeprav se ti zdi vse samo po par EUR-ov samo na koncu fuul zneseuser posted image

ja v Momi sem vidla previjalno (belo), in kinderpet (bež), pa odejico sva kupila, svetlo modro.
Tak kot pravi edinaos, sam dinarčke vzemi, ne boš razočarana.Midva sva zapravla 370 eur, pa sva kupla 2 omare, 5 poličk, rože, igrače......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.2.2008 9:20:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mozart
Pri njih je problem samo to, da bolj na lagano ažurirajo internetno stran. Tako, da je bilo lahko čez vikend prodano. Pogledaš pa zalogo: IKEA in deiner Nähe, izbereš kraj, npr. Graz in ti napiše, če ne na zalogi.

Sem šla pogledat in očitno so "naše" izbrane omarice na zalogi user posted image

Drugače pa: nooore sanje user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.2.2008 9:20:49   
jana81
aja aurora za postlco sva se midva odločla da jo bova kupla od lip poljčane, je nastavljiva na 3 višine, pa je lahk za dlje časa. sem jo vidla pri bratu, pa mi je fajna...hvala bogu da ma brat že tamalo, da se on pozanima kje je kaj poceni in kvalitetno, pa pol jst kr od njega kopiram.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.2.2008 9:26:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja aurora za postlco sva se midva odločla da jo bova kupla od lip poljčane, je nastavljiva na 3 višine, pa je lahk za dlje časa. sem jo vidla pri bratu, pa mi je fajna...hvala bogu da ma brat že tamalo, da se on pozanima kje je kaj poceni in kvalitetno, pa pol jst kr od njega kopiram.user posted image

Mi smo posteljico od Lip Poljčane kupili že pred 9. leti za veliko piko in je po dveh otrocih še vedno kot nova user posted image  Samo morali smo ji dodati še eno višino (no, nižino) user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.2.2008 9:27:06   
narava
Gud mnuvnig majcice!

Kako smo? No, jaz sem vse prebrala, zdaj pa komentiranje po spominu (hmm, bo nametanouser posted image )

V glavnem, ****, me veseli, da sta se s puncico za aklimatizirali, se bubiko pozdravita in bo! Drzim pesti!
Edinaos, super za opremico za puncko. To pa bo veselje, ko bo decva domov prisla iz P in bo ze tak mala ta glavna user posted image
Barbaw, moje roze (sploh orhideje) tak hitro umrejo (bogiceuser posted image ), da nimam pojma kaj naj naredim?user posted image  sicer se trudim in trudim, sem kar dosledna pri zalivanju in skrbi, ampak ne gre. Sej pocasi sem ze obupala..
Spelina, tvojemu rajanju z avtockom sem se pa posteno nasmejala user posted image  ene 2x ga brcn v goleno (beri: gumo), pa bo. Sicer pa vama zelim obilo potrpezljivosti pri cakanju na "ta prav" avto..
Anitka, lumpa, a zdej ga bos pa kar zurala, al kaj? user posted image
Skye pa dozivlja razne formacije in reformacije v trebuhu! user posted image
Bravo sashy za izpite, pridna, res! (ce bi bila jaz na tvojem mestu, ne vem kaj bi bilo z izpiti? user posted image  user posted image )

Zdaj pa k mojemu vikendu:

Sva se v cetrtek po sluzbi odpeljala v Sarajevo. Ok, pridemo itak pozno (mal cez polnoc) in kot crknjeni pademo v posteljo. Zjutraj se se zbudila nisem tako kot se za gre, nama ze sporocijo, da so nama v avto vlomili in radio ukradli! user posted image  So prasci razbili zadnjo stransko sipo (tista trikotna na zadnjih vratih), si lepo odklenili in postregli z: star CD radio (itak je bil skrit, ampak so nastavke vidli in so vedli, da ga mamo), ki ni bil vreden niti 15 EUR; ene pol litra Radenske in Fructalovega jagodnega soka (ostalo od najine popotniske malce - ocitno so zejni ratali med delom user posted image ), na poti ven pa so se iz prtljaznika potegnili neko malenkost, ki je bila namenjena neki starejsi teti od mojga (en paket nekih keksov, nek servis za kavo in kava) user posted image

mislim, ej, ne mores bit pameten?? V naslednjih dneh sva potem vedno tiste kable in zijoco luknjo od radia se bolj poudarila, da bi ja vidli lopovi, da naju so pa ze oklestili..

Mogoce bi se mogla "postenemu" lopovu se zahvalit, ker je razbil "le" zadnjo stransko sipo, ker ce bi razbil sipo na prednjih vratih, bi mogla komplet vse menjavat (centralno zaklepanje, elektr. pomik stekel)?? user posted image
Ampak za popravek sipe sva dala vec kot je bila vrednost ukradene "robe" user posted image  Ce bi prosil, bi mu radio se dala, sam ne mi sip razbijat! user posted image Aja, pol na poti domov naju je policija ustavila, da sva kao prehitro vozila (pa nisva, ker je meni nekaj bilo slabo po tistih ovinkih in je moj zares vozil cisto po predpisih, mogoce celo malo pod predpisiuser posted image ), ampak user posted image  policaja sta hotla ocitno na malco skocit in sta nama dala kazen 30 mark. Midva sva mela 20 EUR (kar je cca 40 mark) in policaja "kao" nista mela za nazaj dat. Midva jima pa tut nisva hotla pustit 10 mark za "kavo" in sva se lepo zapeljala do policijske postaje in placala na licu mesta user posted image  evo, ce ze moram placat, naus nic dobu! sta bla kar malo razocarana user posted image

no, to je bil tisti "ta grsi" del vikenda, ostalo je bilo pa user posted image  Sarajevo je eno res precudovito mesto. Se splaca it..pa vreme je blo super, soncno (sicer bolj mrzlo), ljudje prijazni, hrana pa user posted image  tehtanje odpade user posted image

no se beremo se kaj

lp, n.

< Sporočilo je popravil narava -- 11.2.2008 9:30:58 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.2.2008 9:30:35   
aurora28

Edinaos a tej trgovini Moma se prav po nemško reče Momax, s tem, da so črtice na o??? Ker če je to to, potem sem našla njihovo spletno stran.

Kura jaz se ne spoznam na Graz in me je strah, da se ne bova naprej peljala?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.