|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 11:17:16   
špelin@
A ste ugotovile, da smo danes spet v hrani?? user posted image  No, namesto krofov in kremšnit smo tokrat na bolj zdravih zadevah user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.2.2008 11:20:00   
barbaw
narava jaz sem tista, ki si je skoraj jezik zavozljala. user posted image

Midva sva dala mešat barve v Bauhause, mi je bližje kot Medvode. user posted image  Dobiš katalogec z miljon odtenki in si zmišljuješ. Tole pacanje doma meni ni glih najbolj, ker ne rata to kar si želiš. Je dražje, če kupiš zmešano barvo, je pa to tisto pravo in se ne rabiš sprijaznit z malo nežnejšimi odtenki. Barve mešam samo za slikice v otroški sobi.

Mene je začela pomlad malo rukat in sem mojemu lubiju omenjala,da bi steno na zeleno prebarvala. Ni se strinjal. user posted image  Bo treba kar počakat na pravo pomlad, da bo vse lepo zelenelo. user posted image

Joooj, spet se o hrani pogovarjate. Potem pa naj pazim na kil. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.2.2008 11:20:10   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes zjutraj si nikakor nisem mogla natakniti nogavic, ene 4x so mi padle dol. Velika pika se je tako režala, da sem mislila, da bo počila, potem pa sem nogavice pobirala in se nisem mogla več dvigniti in sva se obe praktično valjali po tleh - ona od smeha, jaz od nemoči user posted image user posted image  Še dobro, da nimamo kopalne kadi, pod tuš komot skočim user posted image

[

user posted image user posted image user posted image

Nogavice je pa tudi meni že moj user posted image  natikal in enkrat celo moja mami user posted image . Kaj hočeš, če imaš spodaj žabe, je težko navleči čez dokolenke že brez tega, da si user posted image . Dobro, da zdaj ni takega mraza user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.2.2008 11:22:44   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Bom mogla stol postavit zraven omare za čevlje, ker je obuvanje stoje vedno težje - sploh če je treba zavezat čevlje! user posted image

Suzy, jaz se kar na kavč boksnem, ko si škornje obuvam (so postali moje najljubše obuvalo, ker jih ni treba zavezovati user posted image  user posted image   user posted image )
Vidim, da imamo kar podobne problem(čk)e user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.2.2008 11:25:12   
kasso
aurora in jana ...lepi trebuščki :) jana tvoja kuhinja pa mi je res všeč, še posebno barve.... komaj čakam na novo kuhinjo, a kaj ko bo to bogvekdaj v prihodnosti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.2.2008 11:25:34   
Skye
Ojla čveke.user posted image

Najprej da čestitam KAHLO za njenega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ....iz srca ji privoščimuser posted image user posted image user posted image

Sem si mal pogledala vaše bušije.......eden bolj luškan od drugegauser posted image user posted image  Np jaz sem tud dala novo povečano verzijo mojega bušija gor - 23 tedenuser posted image user posted image
Jana81 prosim za geslo....da vidim še tvojegauser posted image

Buccka veliko sreče danes na 3D user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

saj res, punce, a imate ve tudi kaj problemov z vsakdanjimi stvarmi zaradi trebuha, kot npr. obuvanje nogavic in čevljev, vstajanje iz kopalne kadi...itd. Jaz se včasih počutim kot stara mama, ki se komaj prepogne user posted image  user posted image

Se pridružujem........sploh pri obuvanju se namatramuser posted image user posted image

narava, jaz jo tudi na podoben način delam - sploh rada v zelenjavno juhico zmečem vse, kar imam v hladilniku od zelenjave - zeleno, korenček, por, cvetačo... joj, kar sline se mi cedijo user posted image

Meni tud, čeprav sem danes pojedla že 3 krofe....no pa saj zame enega in za moji dve princeski 2, da ne bosta prikrajšaniuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
1.2.2008 11:26:07   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: narava

jst bom pa dons delala "kljukušo" user posted image  upam, da si niste jezike polomile, ko ste to prebrale user posted image  

Narava, slastno se sliši... a piščančka kej popečeš prej?

in še - od kod izvira tale jed? A je to kaj ruskega?

sem si že skopirala in bom poskusila ob priliki user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.2.2008 11:29:02   
kasso

A ste ugotovile, da smo danes spet v hrani?? user posted image  No, namesto krofov in kremšnit smo tokrat na bolj zdravih zadevah user posted image

Ja, da bi meni kaj pomagalo...zjutraj sem najprej en krof, malo prej pa še eno sirovo štručko z mortadelo in belo kavo.... bo pa popoldne kaj bolj zdravega, vsaj motovilec (krofov na mizi se bom probala izogibat user posted image )

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.2.2008 11:33:08   
kodrana
KAHLO user posted image . super novička.

Naty sem vesela,da si bolj pomirjena. upam,da bodo tablete pomagale. zgleda, da je mali res pravi korenjak, ko mamico tako pritiska na vse konce.
moja pikica pa leži bolj spodaj (še vedno) in če me že kam tišči, me lulat. posebaj, ko hodim, me pritisne, če  sedim ali ležim je boljše.. samo ni moja g. nič rekla,da je pikica prenizko. nosim tudi bolj zadaj. ker beje je   bolj envarno, če nosiš spredaj in nizko.
bomo videli, kaj bo naslednjič. je rekla g., da se bo dvignil user posted image .

jana
full lepa kuhna. mi2 bova mela rdečo-belo kombinacijo. bom dala še jst slikice gor. imava že zrisanouser posted image .

barbaw sama opažam,da sme tudi bolj štorasta in manj okretna. kaj bo šele na koncu. bomo kot žogice. se bomo kar privalileuser posted image .

ej bejbe, dajte mi povedat, če ste ve tud bolj tečne, razdražljive.. no, to ste, kajne? samo mi2 z mojim se tkole čez dan lepo tipkava prek g-maila in vse je ok, luštno, pogrešava se.. potem, ko je doma, pa se kar ne znava  neki pogovarjat. me tko hitr razpiuser posted image in takoj sem užaljena. jst bi ga crkljala skos neki, on pol reče, naj ga neham tko crkljat, kot kako bebicouser posted image user posted image . in sme užaljena. pa skos je neki. in sm že res napsihirana od tega..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
1.2.2008 11:34:11   
barbaw
Jana kje pa si ti rit pozabila? user posted image  Maš tako lep buši, fino okrogel pa linee tudi, rite pa nič. Jaz sem imela večjo rit, ko nisem bila noseča. user posted image  Ti kar zavidam.

Skye se priporočam za geslo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
1.2.2008 11:38:09   
Aurea

špelin@, odvisno... mene je tako zdrmalo tole govorjenje o hrani, da sem si šla takoj pripravit sokec + marmeladne žepke + mlečne mini čokoladke (zdaj že plavajo proti želodčku user posted image  Torej, o zdravem ne bi rajši...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.2.2008 11:38:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ej bejbe, dajte mi povedat, če ste ve tud bolj tečne, razdražljive.. no, to ste, kajne?

Meee??? O, to pa ne user posted image Naši user posted image  so krivi user posted image

No, moj gre danes po službi na pizzo s kolegi (je sodelavec že pred meseci dobil otroka in so se šele zdaj uspeli dogovoriti za termin user posted image ) - ampak si je moral "izhod prislužiti" user posted image : včeraj zvečer sem imela enourno masažo celega telesa, da so mu skoraj roke otrpnile user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.2.2008 11:40:38   
kasso
Naty, a ti buscopan pomaga proti bolečinam? Jaz sem jih dobila v prvi nosečnosti proti krčem v maternici, G mi je takrat rekla, da so za otročka varne tablete... a mi vseeno kaj pretirano niso pomagale. 

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.2.2008 11:40:43   
špelin@

špelin@, odvisno... mene je tako zdrmalo tole govorjenje o hrani, da sem si šla takoj pripravit sokec + marmeladne žepke + mlečne mini čokoladke (zdaj že plavajo proti želodčku user posted image  Torej, o zdravem ne bi rajši...

user posted image  Bo treba menjati temo, drugače nas bodo moderatorji še prestavili na forum o prehrani user posted image  Pri nas bo za kosilo golaž, testenine in motovilec user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.2.2008 11:42:39   
narava
hehe, jed je tradicionalna bosanska. izvira pa iz zahodne bosne. ni ruska, je pa slovanska. blizu user posted image

ej jest sm pa zdej komaj priracala iz trgovine nazaj v pisarno. tako me boli levi del medenice, sploh nisem mogla hodit?! ful boli, ampak res ful! sej ko sedim je vse ok, ampak ko hodim, brrr.. ocitno se razteza al kaj ze?? user posted image  me je kar strah, kako bom domov prisla (pa se na bus moram-k vozjo, kt da krompir vozjo in ne ljudi user posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
1.2.2008 11:43:38   
80kaja
hojla punce....
jana pošlješ prossssim še meni geslo za slikce....in pa ostale,ki ste dale slikce gor...kaja pa brez gesla :-(
pozdravček in lep vikend vsem
kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
1.2.2008 11:43:38   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

narava jaz sem tista, ki si je skoraj jezik zavozljala. user posted image

Tole pacanje doma meni ni glih najbolj, ker ne rata to kar si želiš.

Prvič in zadnjič, ko sem mešala doma z Dipijem, je prišla ven ena taka "ne tič ne miš" brezzvezna svetlo zelena barva. No, še dobro, da je to bodoča otroška soba, ki jo bomo kmalu renovirali.  

Mene je začela pomlad malo rukat in sem mojemu lubiju omenjala,da bi steno na zeleno prebarvala. Ni se strinjal. user posted image  Bo treba kar počakat na pravo pomlad, da bo vse lepo zelenelo. user posted image

Barbaw, jaz imam kuhinjske stene v dveh odtenkih zelene (jabolčna in malo svetlejša) in je the best. Res osvežilno deluje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
1.2.2008 11:45:38   
kodrana
ej punce jst malo zatekam v prste na roki. in opažam,da zjutraj.user posted image je to lahko narobe? ker vem,da ok, če zvečer zatečeš.. gležnje mam tud razhlo zatečene, ampak zjutraj.
o hrai raje ne bi. jst bi itak samo čokolado jedla, pa same dobroteuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
1.2.2008 11:46:13   
jana81
kodrana ...ful lepa kombinacija rdeče-bela, midva sva tud najprej gledala marlesovo seleno (rdeče-siva), sam je bla cena prehuda,ko so jo zrisali na najine mere...me pa firbec matra kaka bo tvoja. hiter slikco gor.user posted image
ja pr nama je tak, se ne kregava sploh, razen ko pride napikjen iz službe zarad svoje šefice, pol pa boljš da se umaknem,ker jst pa ne znam bit tih. no hvala bogu da je to zelo malokrat.user posted image

barbaw...user posted image  ne vem kam je šla, upam da je šla za 9 mescov mal na potovanje pa da pride nazaj.....user posted image
sicer pa ko se vidmo,boš vidla da me je kr zalil (no men se zdi,ko se poznam od prejuser posted image -kake klamfam zej.user posted image )

grem rajš sesat,ker mi ga seka dans preveč

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
1.2.2008 11:47:50   
TamaraJ
Jutro...

Sem že poročala na notranjkah naše dogodke in bom kar kopirala, ker sem prelena še enkreat pisatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Aja, pa imamo SPETuser posted image user posted image user posted image  5 novih šivov na glavi. Od včeraj zvečer. Ubogi moj otrok je hotel postaviti rožico na mizo in se je tako nerodno zložil ravno na en kretenski kovček za orodje (ki sem ga cel dan nameravala pospraviti v omaro) in presekal arkado. Oz prav lepo na sredi obrvi. Več kot 3 cm dolgo in grdo rano je fasal. Sem ga dvignila k sebi, ker je zajokal in me je skor kap. Pa neee že spet. Fak! V sekundi ti je jasno, da bo dobil vsaj 4 šive. Pa hvala bogu je bil moj ravno na poti domov in sva samo šibala. Pa na srečo je bil dežuren pediater njegov, ki ga spoštujem. Ker če bi delala kakšna kokoš (imam vsaj dve na črni listi), bi se obrnila in v Ljubljano na urgenco. No, res smo imeli srečo in ga je lepo zašil. Moj dragi pa, glede na to, da je v osnovi zdravstveni tehnik... je bil obarvan na zelenouser posted image  . Jaz pa hladna kot špricer gledala direkt v rano in spremljala šivanje. Zraven tolažila Timija in ga držala, da ne migal preveč. Ja, adrenalin to dela. Ko smo prišli domov... pa bi najraje kar en pir spila, ker sem bila čist off. Vse pride za tabo. Potem sem ga pa še ponoči spremljala, da mu ni zaslabilo. In od napenjanja je dobil pikice po celem obrazu. Nismo vedeli ali je to reakcija na kakšno sestavino anestetika ali od napora. Smo nekaj časa še na urgenci čakali, da nebi kaj zatekel in se začel dušiti. Potem pa kontrola naprej doma. Hvala bogu je zdaj ok in sta z atijem doma. Res je bil takooo bogi in upam, da je končal kariero poškodb (čeprav izgleda, da je po meni). Pa rano ima na istem mestu, kot sem jo fasala jaz pri njegovih letih. Le, da sem jo jaz na levi, on pa na desni. Pa še predlani okoli Božiča na sredi čela. To bodo bejbe padale... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tamara: lep buši user posted image  Da nam nisi kakšne manekenke podturila???user posted image
Mali je pa že cel fant! Nič več otročjega ni na njem. Kako se spreminjajo ti naši faloti.

Sem mal prikrila zadnji stabilizator, ki vztrajno raste. Jooj, moj buši mora malo pohitet, ker me bo drugače na rit vleklouser posted image
Ja, res tako hitro rastejo... Sva se ravno z mojim menila, da nima več tistega ''malček'' frisa.

- še prej moram pa "dati čez" ponovno kuro Canestena user posted image user posted image user posted image  

Joj, jaz tudi bolj pazim kot prvič. Nekaj dni pred porodom sem fasala vnetje in se začela prepozno mazat. Posledica: anestetik mi ni prijel, ko se me šivali in sem čutila vsak vbod in cvern, ko ga je vlekel skozuser posted image user posted image

Aurora... jooj, kako pa tvoj buši raste. No, sej jaz sem v sredo dopolnila 23t... ti pa že 27!user posted image user posted image Matr gre hitro, ane..

Jana... a te lahko za geslo prosim? Me tud firbec matrauser posted image

saj res, punce, a imate ve tudi kaj problemov z vsakdanjimi stvarmi zaradi trebuha, kot npr. obuvanje nogavic in čevljev, vstajanje iz kopalne kadi...itd. Jaz se včasih počutim kot stara mama, ki se komaj prepogne user posted image  user posted image

Ja, ne morem več po starem čevljev zavezovat, pa sploh nimam velikega trebuščka. Ah, važn da pikec

ej bejbe, dajte mi povedat, če ste ve tud bolj tečne, razdražljive.. no, to ste, kajne? samo mi2 z mojim se tkole čez dan lepo tipkava prek g-maila in vse je ok, luštno, pogrešava se.. potem, ko je doma, pa se kar ne znava  neki pogovarjat. me tko hitr razpiuser posted image in takoj sem užaljena. jst bi ga crkljala skos neki, on pol reče, naj ga neham tko crkljat, kot kako bebicouser posted image user posted image . in sme užaljena. pa skos je neki. in sm že res napsihirana od tega..

No, jaz ga ne crkljam preveč... drugače pa se podpišem spodaj. Hooormončkiiiiuser posted image

ej bejbe, dajte mi povedat, če ste ve tud bolj tečne, razdražljive.. no, to ste, kajne?

Meee??? O, to pa ne user posted image Naši user posted image  so krivi user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
1.2.2008 11:50:08   
Skye
Jana81 super bušiuser posted image
Kuhinja mi je pa sploh všeč.....posebej barva----oranžna je ena izmed mojih najljubšihuser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
1.2.2008 11:53:23   
kodrana
jana hvala bogu. mi2 se tud drugač nič ne kregava, vse se zemnva zmeri. zdej je pa neki tko ratal,da sem kar malo jezna nanjga. k mislim,da me nič ne razume.. pol sm jezna.. pa veliko časa sem jaz na računalniku ali pa on.. potem se še zaradi tega malo gledava postrani. na koncu ugotovim,da sva oba ista. oba rabiva pozornost.. ker rada se mava full,sam mogoče je tako obdobje. se kar ne znava zmenit.. sva kar tiho in to je narobe. mene hormoni mečejo, njega služba malo..

mi2 nimava tuk prostora za kuhno, žal. ampak sva neki skombinirala, koker se kje dalo najboljš. če bo mela ktera kak predlog..če bi kaj spremenila, naj pove..ker kuhna ni še čist dokončno tkole.. bom potem naložila slikce.

zdaj pa grem na kosilo dol k tašči. a ni finouser posted image ?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
1.2.2008 11:56:51   
barbaw
Tamara če bi jaz imela takšnega otroka, bi verjetno že rodila. user posted image  Moj pa je bil vedno nekako iznajdljiv in ko je padel mu nikoli ni bilo nič hudega. Mene bi kar kap. Sem že tako bolj občutljiva, me tudi hormončki dajejo, da ne vem kako bi to prenesla. Če ne bi bila noseča bi čisto ok prenesla. Ti si že navajena tega in verjetno to zelo dobro prenašaš. Upam pa, da Timček ne bo šel čisto po tvojih stopinjah.

Jana user posted image  za kuhinjo. Sem je prejle spregledala. Imam izgovor. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
1.2.2008 11:58:05   
narava
kdo, kje, zakaj, kaksna hrana!? user posted image

se mi zdi, da se o barvanju pogoavrjamo user posted image

aja, se ena barvna: sem pojedla Lumpijev mlecni zdrob s cokolado, sedaj pa jem Müllerjevo Mousse cokoladno kremo. user posted image  vidis, same lepe barve user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
1.2.2008 12:02:03   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image !

Najprej hvala za user posted image , ampak jaz sem si kar čajčka privoščila.
Sem si pogledala slikice vaših bušijev in so prov fajn!!!

Evo jaz sem pa od G.
Moj MV je bolje. Sedaj je dolžina 2,5cm. Tako, da sem prov vesela. Bom še naprej počivala pa upam, da bo vse OK.
Mi je pa mal zamorila zarad kg, da sem se preveč zredila, no ja bo že! Sej se tud gibat ne smem, tako, da je tud zarad tega mal posledično to.
Pa bris mi je vzela, ker mam mal več izcedka. Upam, da ni kej narobe, kakšna bakterija,... Morem čez en teden poklicat pa vprašat.

No, se še kej beremo donc,
Sandra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.