|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 8:52:32   
suzy85
Dobro jutro user posted image !

Sm mal vaše slikce pogledla, pa sm vidla same lepe bušije in srčkane male sončke! user posted image Tud jst sm dodala neki slikc, da ne bom sam jst vaših gledla!

TamaraJ sm že mislila, da muc spi v postelji, pa je bil sam Garfield user posted image

Naty  sam da veš, da ni nič hujšega! Verjamem, da ti ni tablet za jemat! Pa sj G ti ne bil dal zdravil, ki bi škodile tvojemu user posted image !

jana81 lahk še jst prosim za geslo?

Kahlo user posted image za user posted image !

Estrella boš vidla, da bo z user posted image vse OK! Tak kot so že druge omenle, sam pozitvne misli, pa bo!user posted image

Lep dan in čim več sončka vam želim!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
1.2.2008 8:55:02   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
je bila najprej tišina pol pa tako dihanje kot da bi lih šel rodit,

user posted image user posted image user posted image user posted image
KAHLO, jaz se takooo vesela, da bi ti kar kosti pokale, če bi te zdajle lahko objela user posted image  user posted image

Naty*, glavno, da se bolje počutiš user posted image

Drugače pa, punce, moj user posted image  je bil prisoten pri drugem porodu (user posted image  v 20. tednu) in pri tretjem porodu (mala pika), ampak ga ni nič "okrog vrglo". Gledanju tujih slikic in filmčkov je čisto nekaj drugega, kot ko rojeva tvoja partnerka tvojega otroka. Bil je odličen "team mate", čeprav si ga prej nisem predstavljala v takšni vlogi - tudi sam sebe si ni user posted image  Videl je ama vse: tudi glavico, ko je pokukala ven in je zraven jokal od ganjenosti in sreče user posted image

jana81, kakšna nobel kuhinja user posted image  Zelo, zelo mi je všeč user posted image  Menjaš? user posted image

aurora28, prekrasen trebušček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
sem govorila, da imam informacijsko dovrseno prucko! user posted image  ampak mi jo je informatik odnesel! user posted image   

In nauk te zgodbe je... Drugič bodi modro tiho in zavij informacijsko dovršeno pručko v star cajtng papir, pa je ne bo nihče povohal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Sicer pa se moje prehladno obolenje počasi poslavlja in jutri bom verjetno spet stara Anitkauser posted image user posted image user posted image

Krasno, da ti gre na bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Estrella zaenkrat se veseli sestrice. Se carta na mojem trebuhu in ga boža. Vsake kvatre razlaga kako se bo igral s sestrico in jo cartal, pa da bosta na sedežni skupaj gledala tv, se igral v kadi, ... Upam, da ne bo prehudo, ko bom šla v "Rim" in prišla nazaj s štručko. Smo mu že vse razložili, da bom morala v bolnico in da bom potem prišla domov s sestrico. Danes mi je razlagal, kako jo bomo dali v stolčka, pripeli in da se bosta skupaj peljala v avtu. Sem se ful psihično pripravljala, ker sem bila prepričana, da bo katastrofa ko mu bomo povedali za dojenčka, ampak me zaenkrat pozitivno preseneča. Se bom čimveč časa po porodu posvečala njemu, kolikor mi bo zneslo. Upam, da bo ta mala spala, da se bo pa najedla in podrla kupčka pa bo moral počakat. Upam, da mirno. Še dobro, da imamo še babico blizu, da bo vsaj očko vrgla na dojenčico, da bom lahko jaz z njim.

Moja mala pika (junija bo 3) je stara približno toliko kot tvoj fantič, če se ne motim? Je tudi ena velika scrkljanka in navezana name 100 na uro, ampak se sploh ne obremenjujem - dokler imam energije in ljubezni na pretek, ji ne bo hudega user posted image  Jo pa pospešeno navajam na samostojnost in super sodeluje - vse že poje in popije sama, lula v kahlico (gre v wc, si jo vzame, da hlače dol in opravi, potem spet hlače gor, mene rabi samo za praznjenje kahlice), ponoči je tudi že suha, sama se za silo obleče, ampak odlično sleče user posted image , obuje se sama, "zmontira" kapo, rokavice in šal,... Res je taprava bejba user posted image user posted image

user posted image  sem popila, zdaj pa moj zajtrk: ne debelo gledat, skuhala sem si porovo juho user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
1.2.2008 9:09:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana81 kaka odštekana kuhinja user posted image , barve zelo pašejo skupaj. Vidim, da nas ima kar nekaj podoben okus in imamo stanovanje kot mavrico. user posted image user posted image user posted image Midva imava kuhinjo plavo, dnevno oranžno-rjavo, hodnik oranžno-smetana + lističi (pralna barva zaradi user posted image ) kopalnica bela, spalnica rumeno-smetana. user posted image

Ej, tudi jaz sem nora na barve user posted image  Otroška soba je turkizna, edina izpostavljena stena v jedilnici lila, dnevna/spalnica pa živo zelena user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
1.2.2008 9:29:41   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Drugače pa, punce, moj user posted image  je bil prisoten pri drugem porodu (user posted image  v 20. tednu) in pri tretjem porodu (mala pika), ampak ga ni nič "okrog vrglo". Gledanju tujih slikic in filmčkov je čisto nekaj drugega, kot ko rojeva tvoja partnerka tvojega otroka. Bil je odličen "team mate", čeprav si ga prej nisem predstavljala v takšni vlogi - tudi sam sebe si ni user posted image  Videl je ama vse: tudi glavico, ko je pokukala ven in je zraven jokal od ganjenosti in sreče user posted image

ok, tole me je pa sedaj potolazilo. moj je tak panicar pa ful se lahko poistoveti s trpecim, zato me je kar malo skrbelo kako bo izgledal porod (se bo se on drl zravnuser posted image ) ampak, to da si bila prijetno presenecena, mi pa daje upanje, da bo vse ok. sej se nikol ni bil v tej situaciji in ne morem predvidevat kako bo, ne? ja, tako je. spet avtosugestija user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
sem govorila, da imam informacijsko dovrseno prucko! user posted image  ampak mi jo je informatik odnesel! user posted image   

In nauk te zgodbe je... Drugič bodi modro tiho in zavij informacijsko dovršeno pručko v star cajtng papir, pa je ne bo nihče povohal user posted image

ja, in kako za vraga naj jim potem razlozim, da drzim noge le na starem cajtngu? user posted image  sicer pa miza nima zadnje stene, t.j. je odprta, tako da se vsaka prucka vidi (tut str cajtnguser posted image )

user posted image  sem popila, zdaj pa moj zajtrk: ne debelo gledat, skuhala sem si porovo juho user posted image user posted image

hmm, ti's pa k moj fotr: bi loh (in ga!) ob 10 zjutrej jedu golaz?! user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
1.2.2008 10:10:08   
jana81
ojla mačkice..

jst mam dans dopust in sem si prvoščla mal dlje spanja. zdej pa jem čokolešnik s kakavom...njami

aurora..lep bušek, sva kr prnglih..ga bom še jst dala v album..raste, rsate nimaš kej.ja midva morva še otroško prebarvat (kasneje) in računalniško sobo.
o spominu bolj da ne govorim...

naty hvala za kavico,po čokolešniku pride še to na vrsto-en jacobs kapučino irish cream. Vseen boljš kdaj pa kdaj kake tablete,kot pa da cele noči ne spiš, pa se živciraš a ne? Sem vedla da bo vse ok, sam POZITIVA JE POTREBNA.
tud jst sem v kuhnji kr naprej, bi kr neki pekla,pa zlagala v predale, sem ko mali otrok ko mu daš igračouser posted image .Poslala sem ti zs za poličke.

kahlo..čestitke iz srca.

suzy85..luškana sta, bušek tvoj pa tud vztrajno raste. lepo, lepo.

špelin...ne ne, ne menjam.user posted image user posted image , sem prevč živcev zgubla z njo, se se navezala na njo.user posted image  Jst tud mojmu rajš ne kažem teh filmčkov, ker bi si kmal premislu..boljš da ne ve kaj ga čaka a ne?user posted image
hiter kupi eno čokoladico tvoji piki,ko je tak pridna...tud jst si želim takega otroka. te bomo za nasvete pri vzgoji nafehtal.

zdej sem menda vse obdelala, čeprav ste ziher že kej dopisale vmesuser posted image user posted image .

pridem še kej nazaj.papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
1.2.2008 10:16:17   
aurora28
user posted image user posted image user posted image jaz nisem nikoli razumela kako lahko nekateri na vse zgodaj jedo hamburger, golaž pa še manj user posted image . Meni to zgleda hrana za kosilo. user posted image

Špelin@ prosim za recept porove juhe, jaz jo obožujem in sem si jo včeraj skuhala za kosilo in je ratalo kr neki ven user posted image in je šla moja juhica v wc školjko. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.2.2008 10:16:28   
buccka
Kahlo čestitke za user posted image .

Se vam oglasim bolj poredkoma, vendar vas vsak dan po parkrat preberem.
Sem vesela za vse lepe novice in vam vsem čestitam za dobro opravljene preglede.
Midva greva tut dons na 3d pa komaj čakam, da spet vidim našega/našo rožico. Vam bom javla kaj popoldne oz zvečer, pa mogoče prilepla kako slikico(če bo imel moj čas).

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.2.2008 10:17:20   
kasso
Jutro punce, sicer sem danes že od 6:00 v akciji, ampak še vedno je jutro, he he... Sem pa že en krofek zmazala, še trije so, ampak upam, da bodo dočakali popoldan, da bodo za moje drage ostali.... Bom mogla malo popazit, če ne mi prehitro vzhaja tale trebušček, pa ne le od deteta user posted image

KAHLO user posted image user posted image čestitam za  user posted image

barbaw , pri nas je bil podoben scenarij, ko sem razlagala sinu, da bo dobil sestrico, bil je zelo navdušen in je res komaj čakal...amapk kaj se je potem zgodilo. Bogi je ravno tisti dan, ko sem rodila dobil vročino in vse se je obrnilo na glavo......, bilo mi je tako hudo, ker nisem vedela ali lahko pride al ne v porodnišnico. Vseeno so mu drugi dan dali za zbivanje vročine in je prišel pogledat sestrico, bil je ful vesel, pa tudi malo zadržan, le k meni se je stiskal :) ... No, drugi dan pa je dobil antibiotik - angina in ko sem v porodnišnici vprašala kaj nardit, ali je lahko doma zraven dojenčka, me je tista dohtarca zelo grdo povedala, da NE, ker če bo še tamala fasala angino bove obe mogle na klinični, ker ne bo mogla požirat in bo morala na infuzijo. Ma, jaz tam takoj ko je ta coprnica zapustila sobo sem planila v jok (hormoni, ...) ker mi je bilo ful hudo za tamalga, še posebno, ker je rekla, da ne smeta bit v istem prostoru.... Potem pa sem sama malo prespala, pa sem si rekla, da le lubčkat na začetku mu bom rekla, da raje ne... in je tamali doma res bil zelo pazljiv oz. ni je lubčkal. Ampak, da jo gre pogledat, pa sem mu seveda pustila (pestvat pa si ni upal, še dolgo).... višek pa je bil, ko je prvič prišla patronažna in je rekla, da kake neumnosti klobasa tista coprnica, da se itak ve, da novorojenčki, predvsem dojeni do šestega meseca zelo redko zbolijo za bakterijsko okužbo...no, tako da smo se potem malo sprostili.
Tudi v porodniđšnico je ni prišel iskat, ker je imel še vedno vročino in je počakal pri tašči, da smo ga spokali v avto preden gremo domov.
Ne želim nobenemu, da bi se kaj takega pripetilo, ampak meni je vseeno nekaj pustilo, da zdaj pa ne bom obljubljala otrokoma, kako bosta hodila obiskovat v porodnišnico, kako bosta prišla iskat v porodnišnico in se skupaj peljala domov, kako bosta takoj pestvala.... ker so prvič vse te obljube šle po zlu....

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.2.2008 10:31:38   
jana81
joj kasso to pa res ni prijetna izkušnja in upam da zdej ne bo tako..

aurora men tud ni jasn kak lahk folk je take stvari za zajtrkuser posted image

špelin a sem pr teb prebrala na greš na eno kuro canestena?
men odkar je dala ta vagisan (ne vem zakaj), me kr neki srbi,pa ga že en teden ne jemljem več...se mi zdi kot da mi je čist zaj...  zdej ph nožnice. Se bom čist sčohala, še sexat si ne upam več, da ne bom še mojga okužla.user posted image user posted image

sem pa dala  nove slikce bušija v album (skor 27.teden)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.2.2008 10:33:34   
Aurea
helou

še eno sivo petkovo dopoldne... ampak vikend je pred vrati user posted image  

vsem, ki imate danes preglede: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora in Suzy, fletne bušije imata že, ja zdaj se nam res že pozna in ne moremo več skriti user posted image

saj res, punce, a imate ve tudi kaj problemov z vsakdanjimi stvarmi zaradi trebuha, kot npr. obuvanje nogavic in čevljev, vstajanje iz kopalne kadi...itd. Jaz se včasih počutim kot stara mama, ki se komaj prepogne user posted image  user posted image

TamaraJ, fino, da je z očmi bp in boš lahko normalno rodila user posted image

Kahlo, super za te krasne novičke!

Estrella, vse bo okej, boš videla, imam pa včasih občutek (in to mi potrjujejo tudi razni posti tukaj gor), da niti ni preveč dobro to, da danes lahko tako natančno spremljamo vse, kar se dogaja med user posted image , ker včasih pride do kakšnih zmot in napak... saj veš, kaj mislim... mah, treba je zaupati, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.2.2008 10:38:47   
barbaw
Dobro jutro!

Aurora kako lep buši. user posted image  za 27 tednov. No, pa si le sestavila. Boš še kakšne? user posted image  Spomin? kaje je to? user posted image

Narava tista tvoja pručka je bila dobra ideja. Zdaj pa kar lepo informatiku reči naj on kleči pod mizo, da boš dala noge gor. user posted image  Idejo imam samo še to, da kupiš pručko za user posted image , ki jo boš tako ali tako rabila in jo imaš zdaj v službi. S tistimi kumaricami si mi lušte naredila. Jaz jo pa naribam pa kislo smetano gor. njami   Pa glede poroda, mislim, da ne bo tako hudo, da bi se morala dret, razen če se bo tvoj partner. user posted image

Khalo  user posted image user posted image user posted image

Naty sem jaz tudi jemala buscopan zaradi krčev, zdaj pa ga na srečo ne potrebujem več. Vzami, če te boli, ker bolečine niso dobre ne zate in ne za user posted image . Če jih ne maraš tako kot jaz, pač vzameš ko je hudo.

Špelin@ moj je pa majček. Sta si kar blizu po starosti s tvojo malo piko. Ko jo opisuješ je tako kot da bi mojega pikca opisovala. Mojega nismo nič rabili pripravljati na samostojnost, ker hoče bit neodvisen odkar se spomnim. Sicer sem imela veliko težav s spravljanjem spat v preteklosti, pa se je trud splačal. Sem se toliko cartala z njim, ker sem jaz potrebovala to, da sem ga razvadila. user posted image  Je pa knjiga Otroško spanje brez joka v sanje user posted image . Mi je ful pomagala. Zdaj pa je super. Včasih je tale samostojnost nadležna, ker niso še hitri in potem kako obuvanje traja. Moram se pohvalit, da je suh že od 19m ponoči in podnevi, ima rajši wc kot kahlo, ampak gor še ne more sam, s kolesom (s pomožnimi koleščki) se vozi že od prejšnje jeseni,... Pravi korenjak je.

Jana kaj lahko prsoim za geslo. Prosimmm!

Kasso ne bom nič obljubljala in mu še nisem. Sam mi govori kaj bo on vse delal. nikoli ne vemo kaj nas čaka, zato jaz raje ne dajem nobenih obljub.

Aurea kje imaš ti kaj sivine??? Mi imamo polno sončka. Vam ga pošljem. Se pa že dolgo ne morem prepognit zaradi vseh težav, ki so me pestovale. Se kar na kolena spravim, vstanem se pa ko babica pri 70-ih. Še te so nekatere bolj okretne. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse trebuščke, ki sem si jih danes ogledale in za ostale, ki si jih nisem.

Zdaj pa malo dobre volje pa migat. user posted image user posted image  Jaz moram naprej malat!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
1.2.2008 10:50:10   
jana81
barbaw men je blo pa čudn da tebe ni dans nič gor, ker ponavad si zlo aktivna...zdej mi je pa jasn zakaj te ni...malarijauser posted image

aurea..tud mene matra ko se morem prepognat, sploh proti večeru ko je buši že poln, zjutri še nekak gre, al pa čist odvisn kok mali leži..
dons je kr ok, me tud brcu še ni (čeprav me mal skrbi zakaj ne), tk da po moje spi, pa ravn tko da se lahk normalno gibam.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.2.2008 10:52:39   
barbaw
jana sem morala še v trgovino laufat, ker mi je barve zmanjkalo. user posted image  Zdaj pa sem doma in med samo malarijo skačem od kompa do stene. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.2.2008 10:53:20   
špelin@
aurora28, jaz s porovo juhico nič kaj dosti ne kompliciram. Na kolobarčke narežem por in na žlici olja ali margarine prepražim. Potem dodam dve žlici drobtin ali zdroba (odvisno, kaj imam doma in kaj mi tisti moment bolj paše user posted image ), še malo prepražim in zalijem z litrom vode. Ko zavre, dodam jušno kocko (jaaa, kemija user posted image ) in kuham približno pol ure. Včasih dam poleg pora noter še nariban korenček in je še bolj slastno. Če imam, dam v lonec namesto jušne kocke klasične začimbe in kakšen košček piščanca in je še boljše user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
1.2.2008 10:59:43   
narava

aurora28, jaz s porovo juhico nič kaj dosti ne kompliciram. Na kolobarčke narežem por in na žlici olja ali margarine prepražim. Potem dodam dve žlici drobtin ali zdroba (odvisno, kaj imam doma in kaj mi tisti moment bolj paše user posted image ), še malo prepražim in zalijem z litrom vode. Ko zavre, dodam jušno kocko (jaaa, kemija user posted image ) in kuham približno pol ure. Včasih dam poleg pora noter še nariban korenček in je še bolj slastno. Če imam, dam v lonec namesto jušne kocke klasične začimbe in kakšen košček piščanca in je še boljše user posted image

naredim isto, le brez zdroba. dodam recimo  se korencek in ostalo zelenjavo in ko je vse skuhano (seveda s pomocjo kemije user posted image ), s palicnim mesalnikom zmiksam, dodam ciiiiiiist un poco kisle smetane in je juha za zlico odgriznt (ne morem rect prsteuser posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
1.2.2008 11:02:04   
špelin@
jana81, ja, mene čaka ta vražji Canesten - tele glivice so pri meni v nosečnosti stalnica user posted image  Vau, tvoj trebušček je kot iz kataloga user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
saj res, punce, a imate ve tudi kaj problemov z vsakdanjimi stvarmi zaradi trebuha, kot npr. obuvanje nogavic in čevljev, vstajanje iz kopalne kadi...itd. Jaz se včasih počutim kot stara mama, ki se komaj prepogne user posted image  user posted image

Joj, ne sprašuj... user posted image  Danes zjutraj si nikakor nisem mogla natakniti nogavic, ene 4x so mi padle dol. Velika pika se je tako režala, da sem mislila, da bo počila, potem pa sem nogavice pobirala in se nisem mogla več dvigniti in sva se obe praktično valjali po tleh - ona od smeha, jaz od nemoči user posted image user posted image  Še dobro, da nimamo kopalne kadi, pod tuš komot skočim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Ne želim nobenemu, da bi se kaj takega pripetilo, ampak meni je vseeno nekaj pustilo, da zdaj pa ne bom obljubljala otrokoma, kako bosta hodila obiskovat v porodnišnico, kako bosta prišla iskat v porodnišnico in se skupaj peljala domov, kako bosta takoj pestvala.... ker so prvič vse te obljube šle po zlu....

Jaz veliki piki nisem nič obljubljala. Itak sem šla rodit v LJ, kjer me je tiste par dni obiskoval le user posted image , ko je končal s službo. No, vseeno sta potem prišli na obisk tudi moja mami in velika pika, ker sta bili obe zdravi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
1.2.2008 11:02:12   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aurea kje imaš ti kaj sivine??? Mi imamo polno sončka. Vam ga pošljem.

Joj, pri nas pa je vse zabasano user posted image ... bi se takoj preslikala k vam, če bi bilo mogoče user posted image

Se pa že dolgo ne morem prepognit zaradi vseh težav, ki so me pestovale. Se kar na kolena spravim, vstanem se pa ko babica pri 70-ih. Še te so nekatere bolj okretne. user posted image

Ja, o tem govorim user posted image  user posted image  
Ko se jaz spravljam iz banje, se držim tiste stranske ročke kot pijanec plota user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa dobro malaj user posted image  mene to čaka naslednji teden.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
1.2.2008 11:03:22   
suzy85
jana81 ful dobra kuhna! user posted image Kak vam uspe tako žive barve dobit. Midva sama barvama, ampak vedno dobiva same nežne barve. Sj so tud lepe, sam žive barve bolj popestrijo sobo! Boma verjetno morala te dipije menjat, pa kakšno drugo bravo vzet!

Aurea glede okornosti sploh ne bi začenjale teme! Bom mogla stol postavit zraven omare za čevlje, ker je obuvanje stoje vedno težje - sploh če je treba zavezat čevlje! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
1.2.2008 11:06:13   
narava
jst bom pa dons delala "kljukušo" user posted image  upam, da si niste jezike polomile, ko ste to prebrale user posted image

mehko vmesas testo (masa: moka, koscki krompirja, cebule, sol in voda), razlijes po pekacu (zato pravim mehko, ker mora bit mal tekoca masa), pekac je predhodno namascen. po vrhu polozis dele  piscancka (predhodno mariniran po lastnem okusu: jaz dodam sol, maaalo vegete, petersilj in poper) in das za ene cca pol ure pect na ne vem kolk stopinjuser posted image  v glavnem, da se meso in testo speceta. malo preden je peceno do konca, vzames ven in prelijes s smetanovim prelivom (kisla smetana + mleko). ko se malo zapece, t.j. smetana rata mal penasta, das ven, in to je to.

stvar jako enostavna, ampak reeeeees dobra!

hmm..sicer meso bo jedu moj, ampak ostalo je pa tut tko dobr, mmm.. oh, kdaj bom sla domov?!?! user posted image  user posted image

lp, n.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
1.2.2008 11:06:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Midva sama barvama, ampak vedno dobiva same nežne barve. Sj so tud lepe, sam žive barve bolj popestrijo sobo! Boma verjetno morala te dipije menjat, pa kakšno drugo bravo vzet!

Midva sva šla kar v JUB, kjer sva si ogledala njihove standardne mešanice barv + dodaten katalog z bolj živahnimi recepturami. Potem sva lepo izbrala željeno, plačala (dosti!!), počakala, da je stric na mašini to namešal, in je rezultat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
1.2.2008 11:06:42   
Aurea
jana81, se strinjam, pri meni je tudi zvečer slabše. Če te skrbi, zakaj ga ne čutiš, vklopi AS ali pojej kaj sladkega (pri meni to vedno vžge user posted image )

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
1.2.2008 11:10:36   
špelin@
narava, zveni slastno user posted image  Sem že skopirala tvoj recept user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
1.2.2008 11:12:44   
Aurea

Ooo, kaj si mi lušte zdaj naredila user posted image user posted image user posted image ... dons bo ena zelenjavna župca padla za kosilo user posted image

No, porova juhica je zelo dobra tudi tako, da najprej prepražiš malo šunke ali slanine na čebuli in maslu, potem dodaš narezan por (kake 3 stebla) in vodo in kocko ali začimbe ter pokuhaš. Ko je kuhano, zmiksaš s paličnim mešalnikom, ob serviranju pa dodaš kislo smetano in po želji majhne kruhove croutone (domača varianta: star kruh narežeš na kvadratke, čez preliješ zmešano jajčko + sol in popečeš, ko se ohladi pa daš v juhico).

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
1.2.2008 11:14:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana81 ful dobra kuhna! user posted image Kak vam uspe tako žive barve dobit. Midva sama barvama, ampak vedno dobiva same nežne barve. Sj so tud lepe, sam žive barve bolj popestrijo sobo! Boma verjetno morala te dipije menjat, pa kakšno drugo bravo vzet!

midva sva se tud včasih s tem dipijem ****, zdej sva pa šla preprosto v Merkur, maš tm celo paleto barv, si sam zbereš in ti oni namešajo kar hočeš, pa nič dražje ni,kot če sam mešaš.
 res barv je pa tolk, da se komaj odločišuser posted image user posted image

aurea..nočem panike zganjat,pol sem pa cela našpičena ko se matram da čujem srček na AS, bom še mal počakala, zlče grem itak sesat pa pucat, pol pa ko se umirim, pa me začne ponavad, če pa še pol ne bo, pol pa vzamem AS.user posted image
sej po drugi strani pa vem da more mal spat tud, včeri mi ni dal pol ure mira.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.2.2008 11:15:44   
Aurea
narava, jaz jo tudi na podoben način delam - sploh rada v zelenjavno juhico zmečem vse, kar imam v hladilniku od zelenjave - zeleno, korenček, por, cvetačo... joj, kar sline se mi cedijo user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.