špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO je bila najprej tišina pol pa tako dihanje kot da bi lih šel rodit, KAHLO, jaz se takooo vesela, da bi ti kar kosti pokale, če bi te zdajle lahko objela Naty*, glavno, da se bolje počutiš Drugače pa, punce, moj je bil prisoten pri drugem porodu ( v 20. tednu) in pri tretjem porodu (mala pika), ampak ga ni nič "okrog vrglo". Gledanju tujih slikic in filmčkov je čisto nekaj drugega, kot ko rojeva tvoja partnerka tvojega otroka. Bil je odličen "team mate", čeprav si ga prej nisem predstavljala v takšni vlogi - tudi sam sebe si ni Videl je ama vse: tudi glavico, ko je pokukala ven in je zraven jokal od ganjenosti in sreče jana81, kakšna nobel kuhinja Zelo, zelo mi je všeč Menjaš? aurora28, prekrasen trebušček IZVIRNO SPOROČILO: narava sem govorila, da imam informacijsko dovrseno prucko! ampak mi jo je informatik odnesel! In nauk te zgodbe je... Drugič bodi modro tiho in zavij informacijsko dovršeno pručko v star cajtng papir, pa je ne bo nihče povohal IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa se moje prehladno obolenje počasi poslavlja in jutri bom verjetno spet stara Anitka Krasno, da ti gre na bolje IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella zaenkrat se veseli sestrice. Se carta na mojem trebuhu in ga boža. Vsake kvatre razlaga kako se bo igral s sestrico in jo cartal, pa da bosta na sedežni skupaj gledala tv, se igral v kadi, ... Upam, da ne bo prehudo, ko bom šla v "Rim" in prišla nazaj s štručko. Smo mu že vse razložili, da bom morala v bolnico in da bom potem prišla domov s sestrico. Danes mi je razlagal, kako jo bomo dali v stolčka, pripeli in da se bosta skupaj peljala v avtu. Sem se ful psihično pripravljala, ker sem bila prepričana, da bo katastrofa ko mu bomo povedali za dojenčka, ampak me zaenkrat pozitivno preseneča. Se bom čimveč časa po porodu posvečala njemu, kolikor mi bo zneslo. Upam, da bo ta mala spala, da se bo pa najedla in podrla kupčka pa bo moral počakat. Upam, da mirno. Še dobro, da imamo še babico blizu, da bo vsaj očko vrgla na dojenčico, da bom lahko jaz z njim. Moja mala pika (junija bo 3) je stara približno toliko kot tvoj fantič, če se ne motim? Je tudi ena velika scrkljanka in navezana name 100 na uro, ampak se sploh ne obremenjujem - dokler imam energije in ljubezni na pretek, ji ne bo hudega Jo pa pospešeno navajam na samostojnost in super sodeluje - vse že poje in popije sama, lula v kahlico (gre v wc, si jo vzame, da hlače dol in opravi, potem spet hlače gor, mene rabi samo za praznjenje kahlice), ponoči je tudi že suha, sama se za silo obleče, ampak odlično sleče , obuje se sama, "zmontira" kapo, rokavice in šal,... Res je taprava bejba sem popila, zdaj pa moj zajtrk: ne debelo gledat, skuhala sem si porovo juho
|