|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
31.1.2008 16:54:45   
špelin@
Bi kdo ugibal, kdo je jedel s taveliko žlico?? user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
31.1.2008 17:19:13   
barbaw
Same požrešnice. user posted image user posted image  Smo preveč omenjale Trojane, Tepanje in Šmona.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
31.1.2008 17:19:15   
Aurea
Joj, pa ne zdej še kremšnite, mljask user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
31.1.2008 17:30:40   
Estrella*
Bi kdo ugibal, kdo je jedel s taveliko žlico??

No, pa le nisem edina, ki je danes grešila!
Kremšnite bi tudi jaz, pa se mi jih ne da iskat, mali pa je zaspal pred TV. Pa jutri!
 Kaja80user posted image  za opravljen GP!
Kje se pa .muki. in **** danes skrivata?

JUTRI PA PKAPOKE ZA user posted image user posted image Naja3, Najča, Sončnica Sandra in Bucckauser posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
31.1.2008 17:32:57   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
31.1.2008 17:37:47   
špelin@
Hvala, Estrella*, ker si dala gor seznam user posted image

Torej user posted image user posted image user posted image  (poleg Sončnice Sandre *** user posted image ) še za Najo3, najčo in buccko.

Sem pa zdajle res vesela: moža so klicali iz avtohiše in naj bi bil naš novi avto za prevzet "že" (no, po mesecu dni zamude user posted image ) 15.2. user posted image  Kooooooončno...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
31.1.2008 17:38:41   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg)

17.Maj 2008   

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+9kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 14Xuser posted image  in user posted image : 45X user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
31.1.2008 17:40:09   
špelin@
Sem pa vedno bolj na trnih zaradi KAHLO in Naty* user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1558
31.1.2008 17:42:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
tamara in vse ostale majčice....najprej pozdravček in hvala za pikepoke....danes je bilo na GP vse ok....
pismo je moje dete že veliko...cca 3cm nad popkom...uf...srček lepo bije...vodike dovolj :-) jaz pa tudi popravila kri oz.železo, le pritisk je malček nižji...ostalo bp...

Oprosti, 80kaja, sem prej čisto spregledala user posted image  Same krasne novičke user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
31.1.2008 17:43:43   
Estrella*
Špelin@: kdor čaka, dočaka... Še dva tedna in ga dobita???
Drugače pa sem malo špeglala k Septemberkam, pa ni ne duha ne sluha o KAHLO....Natka pa je žebila na forumu, javi se!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
31.1.2008 17:45:25   
Naty*
Ojla majčke user posted image ! Najprej hvala za pestke pa pikapoke pa lepe želje. No js sm se šla Merlotu pokazat pa je reku, da so te bolečine običajne in da zna bit čedalje hujš (joj a je sploh možno user posted image ) zaradi pritiska na želodec. Predpisal mi je Buscopan, tri na dan, po potrebi trikrat po dve. Če bo slabše naj ga pokličem. Ko sem mu omenla HELLP in Pušenjaka (seveda nisem pozabla povedat, da nočem delat panike, ampak me zdej pa že res zanima) je reku, da je tam ful veliko znakov in da eni skočjo že pri bolečini v žlički, čeprav je možnih še veliko drugih vzrokov. In da naj se potolažim in sploh ne razmišljam o tem. No kaj čem...recimo, da mu zaupam pa da že ve o čem govori. Pa še za minutko sva mojega migeca pogledala user posted image ...

Tko zdej bom pazla kaj jem, jedla buscopan pa se tolažla z brcikami mojga miškeca user posted image .

Zaenkrat komentiram sam na hitro, jutr zjutri pa več, ko bom uspela še kej več prebrat za nazaj.  

kasso buši je pa res že velik user posted image , čist pravi nosečniški user posted image . Otročka sta pa taka cukrčka, pa kake učke mata user posted image .

jana81 luštna sta oba, pa brez zamere user posted image user posted image .

Tamara sej smo se že zmenle ane...user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Za jutrišnje preglede vsem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja pa tole vam na hitro poročam KAHLO je sporočila, da mamo dojenčka user posted image user posted image user posted image , kej več bo pa verjetno jutri sama napisala, ko bo prišla do računalnika.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1561
31.1.2008 17:50:35   
špelin@
JUHUHU!!!!!! user posted image user posted image
Naty*, se mi je kar skala odvalila od srca user posted image user posted image

In hvala user posted image  za novico o KAHLO, zdaj sem pa res srečna user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
31.1.2008 17:58:16   
špelin@
Dobr, dobr,... samo tole še, potem pa res grem dol z računalnika user posted image
Estrella*, sem videla, da ti je dr. Pušenjak odgovoril user posted image  Zdaj mi je jasno, o čem je sploh govora.

Naj ti povem, da so podobno zaznali na UZ pri moji prvi piki in naredili cel cirkus - rodila se je popolnoma zdrava deklica s popolnoma zdravimi ledvičkami user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
31.1.2008 18:03:26   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

JUHUHU!!!!!! user posted image user posted image
Naty*, se mi je kar skala odvalila od srca user posted image user posted image

In hvala user posted image  za novico o KAHLO, zdaj sem pa res srečna user posted image

Hvala špelin@ user posted image , ko sm js prebrala sms od KAHLO sm kr solzna ratala, ful sm vesela zanjo user posted image .

Tko zdej grem pa na kavč z devetim primerom dr. Crossa in crkljat mojo kosmatinko. Zdej ko sm potolažena, bom vsaj lahko spremljala kaj se v knjigi dogaja user posted image . Še prej grem pa preverit odgovor Pušenjaka Estrelli*, očitno še dobre novičke user posted image .

Jutr zjutri se bom pa bolj posvetila RR-ju. Aja narava a lahko še tebe prosim za geslo?user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
31.1.2008 18:26:28   
Estrella*
Špelin: jaz samo upam, da se je zmotil v meritvaha ali kaj podobnega. Sicer pa nimam druge izbire kot , da čakam na ponovni UZ.
A so tebi kaj podrobneje delali UZ, ko so ti zagnali cirkus? 
So delali mali kakšne preiskave po porodu?

Naty: Lepo, da te je Merlo pomiril. Sedaj pa le papcaj tabletke in čakaj na majsko odrešitev.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
31.1.2008 18:28:17   
Estrella*
KAHLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj čimprej pride september, da se bomo lahko veselile s teboj

Neposredna povezava do sporočila: 1566
31.1.2008 18:33:05   
TamaraJ
katy... ul sem se nasmejala tvoji praksiuser posted image . Ja, sicer je se je pa moj, nekje v preteklosti, ko še ni padel na musko, učil za 'sestr'co''. No, hodil je na sr. zdravstveno in imel prakso v porodnišnici. Bil je zraven pri porodu in je rekel, da ni nič takega... Hmmm, dokler nisem rojevala jazuser posted image user posted image . Spomnim pa se edino tega, da sem mu ''fakiča'' kazala, ker nisem imela moči, da bi ga napiz., naj mi že neha enkrat tiščat tisto ogabno masko na nos. On pa ni dojel in počutila sem se, kot da me hoče umorituser posted image , ker nisem mogla dihat. Tokrat bo dobil slovar, kaj pomeni določen znakuser posted image

spelin@... tole je pa bil prikazuser posted image user posted image user posted image . Hvala za lušte... ko odpošljem post, se grem pozanimat v delikateso, če jim je kaj ostalo. Slaščičar nam je že pred enim mesecem spiz... nekaj dol na dopust in ga očitno ne bo več nazajuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
... le kaj me čaka junija 2008???

Estrella... za vsakega se enkrat mora končati obdobje tragedij. In tudi zate se je. Verjemi. In junija 2008 boš srečna mamica dveh sončkov, ljubeča ženka in z velikim senčnikom na glavi, pred seboj pa vozičkom...boš šetala po čudovitih potkah v prelepi naravi. Sicer se pa pazi spelininega valjarja. Meni je tud pomahala in sem bila kar hitro pridna

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bi kdo ugibal, kdo je jedel s taveliko žlico??  user posted image

neeeeeuser posted image user posted image

Kaja80, bravo  za pregleduser posted image user posted image user posted image . Samo, da naši sončki pridno rastejouser posted image

Sončnica sandra...
zate pa močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image . In seveda še za
Najo3, najčo in Buccko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty... sam, da je OK. S teboj in Kahlo. No, itak nimamo druge, kot da zaupamo svojim zdravnikom. Itak pa imaš tiste tekste o Hellp (baje so resni in bolj opazni znaki nekje po 30t, nisem zihr) in boš pač bolj pozorna. Sicer pa uživaj nosečnost, v miru beri knjigico in cartaj čuvajko. za Kahlo sem pa fuuul vesela in si sploh ne morem predstavljat, kako mora biti šele njej. Le naj se naužije te sveže sreče danes... dovolj dolgo je bila na trnih. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo obema!

mamice in mamice to be... lepo se imejte. Jaz bom zdaj odstopila comp mojemu sinku, ker je bil zelooo priden in si zasluži še risanko. Sama pa grem brat novo knjigo od H. Mankell. Jaz sem počena na kriminalke, še posebno tiste, kjer je veliko patologije ipd. not. Ja, pa moja omiljena (ko sem imela še TV) je bila CSI... Ah, mal akcijeuser posted image .

Nočko in božajte svoje trebuščke in se cartajte s svojimi najdražjimi.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
31.1.2008 18:33:30   
Soncnica Sandra ***
Čao punce!

Evo jaz sem nazaj iz laboratorija. Donc je šlo za čuda kar hitro, pomavadi pa tako čakam, da se mi zdi, da bo prej moj PDP na vrsti kot p jaz v laoratoriju.

Joj ste mi take lušte prej naredle z vsemi temi krofi in kremšnitami, da sem se na poti nazaj vstavila v pekarni in kupila krofe.
No o njih ne duha ne sluha več . Bili so user posted image

Mejte se lepo še naprej, pa se beremo jutri po pregledu!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1568
31.1.2008 19:17:55   
TamaraJ
No, jaz sem dodala eno slikico v album buši (pa ni nevem kaj... moram podnevi fotkat, sam se ne spomnim), dodala sem album, kjer je prenovljena posteljica (barvala sem jo v nosečnosti s Timijem), katero sem jaz podedovala kot novorojenček. Dve stranici bom slikala pa kasneje, ko bomo premikali od stene. Sama se ne upam premikat, da si kaj ne pretegnem. na eni stranici je še cela medvedja familijauser posted image .

Ja, pa dodan je album Tim januar 08. Geslo je kot ponavadi, samo brez šumnika. Torej: timcek

No, zdej pa ima res comp Timi. Prej je šel še kao babi pozdravit in sem še podaljšala svoj čas..user posted image . Zdej je pa nazaj in zahteva izpolnitev obljube. čau

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
31.1.2008 19:22:47   
TamaraJ
Aja, dejte se mal poigrat z geslom. nekje je timcek, nekje pa je s šumnikom, torej timček. Ja, jaz in administracijauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
31.1.2008 19:23:45   
Estrella*
SončnicaSandra: oj, laboratorij...še dobro, da si me spomnila. Jaz moram tud urin dati. Bom šla jutri ali pa v ponedeljek. Upam, da ne pozabim!

Naš mali se je zbudil in je spet tečen. To ponavadi ni dober znak oz. tak je predno kaj faše. Virusi in bakterije ščščšč...

Še jutri,,,na novem delovnem mestu se prav nič dobro ne počutim. Pa še sedenje za mizo me ubija! Bi si mogla omislit naravin izum nosečniške mizeuser posted image
Drugače pa je naslednji teden samo 4 delovni dnevi v petek pa praznik. Juhuhu....
A sem sam jaz tako nastrojena proti službi?user posted image ??

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
31.1.2008 19:35:02   
Estrella*
Tamara: lep buši user posted image  Da nam nisi kakšne manekenke podturila???user posted image
Mali je pa že cel fant! Nič več otročjega ni na njem. Kako se spreminjajo ti naši faloti.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
31.1.2008 19:57:52   
MARTINA25
OJLA NOSEČKE!!!
Estrella tud jst hodim zadnji teden z čist vampirskimi očmi v službo....razmišljam, da bi vzela kak teden bolniške, da se vsaj malo naspim in spočijem...pa še ta vožnja zjutraj do Ljubljane...pa zmeri se pr vas v Medvodah zabašeuser posted image  
Drgač pa sem opazila, da so mi spet začele otekat noge...pa so mi razložili, da je to najbrž od sedenja...in da bi mogla noge držat v zrak....hehehe zdej imam vsaj izgovor pred šefom ko vstopi v pisarno!!  
Komi čakam, da grem v porodniško!!!
Drgač pa želim vsem ki imate jutri preglede same lepe rezultate!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
31.1.2008 20:11:45   
barbaw
Estrella ne vem, če te to kaj tolaži, ampak jaz semd oma, pa sem nastrojena proti službi. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ki imate jutri preglede.

Tamara ti bi si mogla omislit kaj takega kot mi. Rač. imamo povezan na Tv, pa lepo Jaka gleda na Tv risanko preden gre spat. Pa še filme je dosti boljše tako gledat. user posted image

Se moram pohvalit user posted image , sem še pred parimi minutami nekaj barvala. Bom počasi postala pravi malar, pa bom s.p. odprla in delala pleskarijo. user posted image  Se po lubijevi strani v familiji samo čudijo kaj vse jaz ustvarjam pa noseča za povrh. Me tašča že fehta, da bi pri njej kaj spremenile, pa ima hišo 2,5 leti. Je taka kot jaz. Skos mora biti kaj novega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1574
31.1.2008 20:12:46   
Estrella*
MARTINA: Ne govori mi o gužvi v Medvodah. Imam par minut z avtom do službe, ker delam v Preski, pa rabim tudi po 10-15 min , da se pricjazim. Za po P....
Za zatekanje pa nič ni dobro, ne sedet, ne stat...torej bo potrebno ležatuser posted image
Porodniko pa tudi jaz komaj čakam oz. še prej dopust.Že odštevam..... Še 9 tednov

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.