|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
31.1.2008 20:18:19   
Estrella*
barbaw: me prav zanima ko bom na porodniški in bo še kakšne 3 mesece do konca...takrat si bom sigurno želela v službo. Vsaj v 1 prodniški je bilo tako.

Ma, jaz sem taka kot ti; vsega se hitro naveličam in iščem nove izzive.

Mi mamo s TV in malim "rešeno". Vsak ima svoj TV in DVD. Pa, da ne boste mislile, še ni dovolj in se še prerekamo kje bo kdo kaj počel..

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
31.1.2008 20:21:17   
MARTINA25
LEŽAT ja....popoldan ko bi pa lahko malo počila pa me ponavadi prime sindrom gnezdenja...prava Fata sem postala...moj je že čist obupal nad mano..pravi, da bo naš dom postal kmalu sterilenuser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1577
31.1.2008 20:24:28   
Estrella*
Martina, pol pa ležanje prestavi na službeno mesto, pa se doma gnezdiuser posted image
Jaz imam pa ravno obratni sindrom nedela. Nikakor se mi nič ne da in vasak dan sproti s težavo pomijem posodo in posesam(ker moram zaradi psa). Se priporočamuser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
31.1.2008 20:26:34   
barbaw
Estrella sem jaz tudi komaj čakala, da gre mali v vrtec in sem si našla službo ko je bil star nekaj čez leto. Sem bila sita tega, da sem cele dneve doma z njim. user posted image  Ga imam zelo rada in bi dala zanj vse na svetu, ampak bit cele dneve s tako živahnim otrokom je pa res zahtevno. Nisem mogla čisto nič, ker je bil klop. Ko sem šla v službo je bila katastrofa. Kričanje in jokanje do fula. Se je navadil pa je blo ok. Zdaj pa sem spet doma, pa ne ve tega, ampak sva vsako popoldne skupaj in je spet klop. Od doma me sicer spusti, ampak če me ne vidi, me non-stop kliče in preverja če sem v bližini. Prej pa sva bila skupaj vsak drug teden. Cel teden do sobote zvečer oz. do nedelje nisva bila nič skupaj. Zjutraj sem ga peljala v vrtec in to je bilo to, pa ponoči se je k meni stiskal ko je prišel k nama sredi noči. Bom vseeno vztrajala pri iskanju kakšne boljše službe. Pojavlja se edino vprašanje kdaj naj začnem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1579
31.1.2008 20:27:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
A so tebi kaj podrobneje delali UZ, ko so ti zagnali cirkus? 
Ja, UZ-je sem imela kar naprej user posted image

So delali mali kakšne preiskave po porodu?
Ja, UZ ledvičk, ki je pokazal, da je vse b.p. user posted image  

TamaraJ, tisti valjar postaja moj zaščitni znak user posted image user posted image user posted image  Pa da ne pozabim: čudovit trebušček user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Spomnim pa se edino tega, da sem mu ''fakiča'' kazala, ker nisem imela moči, da bi ga napiz., naj mi že neha enkrat tiščat tisto ogabno masko na nos. On pa ni dojel in počutila sem se, kot da me hoče umorituser posted image , ker nisem mogla dihat. Tokrat bo dobil slovar, kaj pomeni določen znakuser posted image

user posted image  user posted image user posted image

Jaz moram v laboratorij čez kakšen teden - še prej moram pa "dati čez" ponovno kuro Canestena user posted image user posted image user posted image

MARTINA25, verjamem, da te vse skupaj zdeluje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1580
31.1.2008 20:30:59   
MARTINA25
ESTRELLA ni problema, ti samo priskrbi zadostno količino čokolade z lešniki, pa se ustavim že jutri na poti iz službeuser posted image  

Uf ŠPELIN@, vsako jutro 04.45 vstat...nikakkor se ne morem navadit na te jutranje šihte...pa še 8 ur sedet v pisarni...prej pa skoz zunaj na terenu...edina dobra stvar je v tem, da sem na toplem...sej še samo malo...dnevi pa grejo itak tako hitro da sploh ne dojemam...tik tak bomo uživale v prijetnem poletju z našimi sončki!!!

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 31.1.2008 20:31:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1581
31.1.2008 20:35:16   
barbaw
Martina se strinjam z Estrello. Zabušavat na delovnem mestu, doma pa potem spočita gnezdit. Se pa zavedam, da se ne da to v vsaki službi. A je mogoče tvoje taka, da se da?

Tamara tudi jaz sem se narežala tvoji prigodi pri prvem porodu. Ti mu kar napiši slovar, da bo vedel kaj mora delat. Jaz pa sem se mojemu opravičevala, ker je moral čakat. user posted image . Enkrat sem mu rekla, da naj mi raje ne govori nič, ko mi je "bral" s CTG-ja da prihajajo popadki. So bili umetni dovolj hudi in nisem rabila še nekoga, ki me opominja na prihajajočo bolečino. Dovolila sem mu, da mi pove kdaj pojenja. Je bil zelo solidarnosten. Tiho kot miška, pa cel čas pri meni.

Pobiram naročila za sveže pečene navihančke z gozdnimi sadeži. Jih ravno pečem, ker sem morala naredit plac v skrinji.

Neposredna povezava do sporočila: 1582
31.1.2008 20:38:48   
Estrella*
Estrella sem jaz tudi komaj čakala, da gre mali v vrtec in sem si našla službo ko je bil star nekaj čez leto. Sem bila sita tega, da sem cele dneve doma z njim. Ga imam zelo rada in bi dala zanj vse na svetu, ampak bit cele dneve s tako živahnim otrokom je pa res zahtevno. Nisem mogla čisto nič, ker je bil klop.

Evo, pri meni je bila popolnoma enaka situacija. Le, da z vrtcom nisem imela problemov... Sam pol mi je pa zboleval kot za šalo.

Vem pa kako je težko s takim otrokom shajat in te popolnoma razumem o čem govoriš.
Se kaj bojiš kako bo mali odreagiral, ko bo dobil konkurenco?

Martina, za čokolljad ni problem, je pri meni vedno na zalogiuser posted image Sem en velik sladkosnedec...

Špelin: havala. Upam, da se pri emni ne ponovi tvoja zgodba, no konec že, kar je pa vmes lahko preskočimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1583
31.1.2008 20:44:27   
MARTINA25
BARBAW.....lahko bi se izmuznila dol v spodnje nadstropje kjer imamo porostore za pridržane storilce kaznivih dejanj in za pridržane pijančke...so lani urejali te prostore....kot v hoteluuser posted image
POstelja ni švoh no...prostor je sicer mau temen in hladen...ampak zmišljevat se mi pa tud ni treba a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
31.1.2008 20:44:41   
Estrella*
barbaw: navihančki...mnjami.Ritka pa tudi vzhaja kot oni!!Jaz sem jih pekla v ponedeljek. Samo s to razliko, da pri meni skoraj nikoli ne končajo v skrinji- da ni potrebno placa delat, ampak romajo kar takoj v pečicouser posted image

Martina, da te potolažim jaz vstajam ob 5.00 in sem tudi sita samo dopoldanskega šihta. Prej sem delala izmenično pop in dop, tudi vikende in praznike. Sedaj pa tak šit!

Neposredna povezava do sporočila: 1585
31.1.2008 20:46:55   
katy82
Čer mačkice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Naty*  mi je kr odlegl,sam da je vse ok!No sj je res zoprn s tableti pa bolečinami ampak še zmeri bolš to kt pa v bolnci ležat k je dan enak dnevu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za Kahlo ji pa tko prvoščm k je bla zagrizena pozitivna borka.

TamaraJ a ti pa kr fakiča,ta je mogla bit pa kr huda,si kr predstavljam vso sceno.Si predstavljate da se babce dobijo na srečanjih pa si pravjo štorije,po moje se tud nasmejijo.No oceno sm pa mela na praksi res 5 al 4 sj se ne spomnm večuser posted image

Sva pa zdle z lubijem pršla domov z materinske šole kjer smo mel porod.Revež še od včer ni pršu k seb tko da so ga dons tele direktne slikce kr mal zdrmale.Al tud men ni blo čist vseen,če sm čist iskrena ampak vseen tko komi čakam,da vidm malo nagajivko.Aja sm se pa osmešla dons v MŠ da me je blo res sram.Na obvestilu je blo napisan da se dons začne pol ure prej.Prva na vrsti je bla telovadba in ker vsi pravjo da gre tle sam za predavanja valda sm se psihično prpravla na kake diapozitive vaj.Pridem pa tja pa vse v trenirkah in jst še vsa pametna prjavm kje je predavanje od telovadbe,jao meni kaj so se mi nasmejale.Že tko sm okrogla kt sodček pol pa še zgleda k da sm tko lena da tud riti ne upam premaknt.In tko sm ležala na tleh v tabolših cunjah da me je ja vse zategval.No sj jo mamo še enkrat bom pa takrat v trenirkiuser posted image

No zdej pa lepo pančkite pa se kej jutr beremo,grem počivat,nočko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
31.1.2008 20:51:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
BARBAW.....lahko bi se izmuznila dol v spodnje nadstropje kjer imamo porostore za pridržane storilce kaznivih dejanj in za pridržane pijančke...so lani urejali te prostore....kot v hoteluuser posted image
POstelja ni švoh no...prostor je sicer mau temen in hladen...ampak zmišljevat se mi pa tud ni treba a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
31.1.2008 20:52:18   
valentina2006
ZA JUTRI PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za GP: Naja3, najča in Sončnica Sandra***
               in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 3D: Buccka.

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1588
31.1.2008 20:55:37   
jana81
uf ve ste pa mele debate, jst sem se šele komaj zdajle znebila vseh obiskov...sem prav utrujena..grem kr na kavč mal zalegnat.

vesela sem za vse ,ki ste imele preglede, pol za Naty da je vse ok, pa za Kahlo (čeprav nisem na tekočem kaj je znjo bilo), pa upam da nisem še kere pozabla, če pa sem pa sorry.

zdej sem v album še zmetala slike te najine nesrečne kuhinje (je ful razmetana), geslo je isto.

zdej pa res šibam mal zalegnat, ker me čez cel hrbet seka ko user posted image .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
31.1.2008 21:14:41   
barbaw
Estrella zaenkrat se veseli sestrice. Se carta na mojem trebuhu in ga boža. Vsake kvatre razlaga kako se bo igral s sestrico in jo cartal, pa da bosta na sedežni skupaj gledala tv, se igral v kadi, ... Upam, da ne bo prehudo, ko bom šla v "Rim" in prišla nazaj s štručko. Smo mu že vse razložili, da bom morala v bolnico in da bom potem prišla domov s sestrico. Danes mi je razlagal, kako jo bomo dali v stolčka, pripeli in da se bosta skupaj peljala v avtu. Sem se ful psihično pripravljala, ker sem bila prepričana, da bo katastrofa ko mu bomo povedali za dojenčka, ampak me zaenkrat pozitivno preseneča. Se bom čimveč časa po porodu posvečala njemu, kolikor mi bo zneslo. Upam, da bo ta mala spala, da se bo pa najedla in podrla kupčka pa bo moral počakat. Upam, da mirno. Še dobro, da imamo še babico blizu, da bo vsaj očko vrgla na dojenčico, da bom lahko jaz z njim.

Martina25 saj če je temen in malo hladnejši prostor se boljše spi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
31.1.2008 21:19:26   
Anitka
Čer majčice!

Vas malce pozdravim in vam sporočim, da sem danes tudi jaz jedla krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se moje prehladno obolenje počasi poslavlja in jutri bom verjetno spet stara Anitkauser posted image user posted image user posted image

Za KAHLO sem pa tudi jaz zelo vesela. Naša punca si to vsekakor zaslužiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je spraševala glede vozička (se opravičujem, ker nevem točno katera je to bilauser posted image ) Midva sva tudi gledala Speedija in sedaj bova verjetno vzela Maxi cosi Mura 3. Sva čisto navdušena nad tem vozičkom in upam, da bo tudi naše deteceuser posted image user posted image Športni del gre res v vodoravne položaj, z lupinico je lep pa še košaro ma fajn. Jo bova vzela zraven. Ceno za ves komplet ima kar solidno, ampak kolikor berem kritike je kar dobro ocenjen in upam, da nam bo dobro služil.

user posted image Anonimneuser posted image bomo jutri videle, če berejo kaj našo temouser posted image user posted image Se jih nič ne bojim, ni me strahuser posted image user posted image Sicer sem pa tudi jaz za to, da preživijo ti nekateri naši posr... upsuser posted image user posted image poslanci in direktorji ene tri mesece s plačo npr. Murinih delavk. Iz lastnih izkušej vem (mama je tam zaposlena), da bi jim bilo presneto težko. Bi se pa morda iz tega kaj naučili.

Joj kako hitro bo porodniška po mojem minila. Mi se bomo sicer kar kmalu verjetno odločali še za enega otročka, vendar bomo šli prej malce delat vseeno. Jaz bom probala delati skoraj dokonca, letni dopust bi si pa raje prenesla na drugo leto, ker se mi bo potem poznal vsak teden, če bom lahko dalj časa z user posted image doma, pa še varstva mi daj časa ne bo treba rihtat.user posted image

Vsem, ki imate jutri kaj obiskov pri ginekologih čimbolje opravite. Vse, ki imate kakršnekoli težavice - želim vam, da se jih čimprej znebite.

Pa lepo spančakjte

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1591
1.2.2008 8:01:05   
aurora28
Dobro jutro souser posted image !

Ste pa bile pridne user posted image .

Jaz sem si danes privoščila veliko user posted image  čokolina. Mmmmmmm kak je dober, bi še katera? user posted image

Anitka in Naty veseli me, da se vajino zdravstveno stanje izboljšuje. user posted image

Kahlo super!!! user posted image  user posted image  user posted image

TamaraJ lep buši user posted image

Barbaw uspelo mi je sestaviti puzzle user posted image  user posted image  user posted image
Mi smo pa danes dopolnili 27. tednov. user posted image user posted image user posted image
Slike novega bušija sem dala v album. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
1.2.2008 8:14:39   
narava
dooobro jutro!

koncno, petek! ena je pisala o tem, da se ji ne lusta sluzbe.. jah, v ponedeljek je placa in me zato mal gor drzi, ce ne, sem pa cist adijo. in vsak dan bolj! itak ne spim oz. imam tako spanje po principu "ohranjevalnik zaslona" ko comp ni ugasnjen ampak le v stanju mirovanja user posted image  pol pa se dnevna 8,5-9 urna doza sedenja in delanja..zadnje case mi gleznji spet mocno zatekajo. sem si v sluzbi uredila kao prucko za dvignit noge (hehe, so mi z novim letom zamenjali comp in sem ohisje starega "za v odpis" uporabila kar pod mizo za prucko! user posted image ) sem govorila, da imam informacijsko dovrseno prucko! user posted image  ampak mi jo je informatik odnesel! user posted image  mogla si bom kaj novega zmislit.. kaksna ideja?

bravo za kahlo, pa za naty.. kaj pa ostale, ki so imele preglede? ****? upam, da je vse ok.

kera je ze ponujala cokolino?? mmmm, jaz si gor dodam se malo kakava in pol mam mmmmm endvatri prazno skledico user posted image
si grem pa en sendvic za ta hitro malco nardit, da bom zdrzala do ta prave malceuser posted image  se mal nazaj drzim po 18.00 (se pozna na kg, vidim da sem se kar zredilauser posted image ) zato po zgodnji vecerji (okrog 17.00) ko pridem domov, ne jem nic konkretnega (ala se kaksno kosilouser posted image ) - kaksno sadje, se boljse pa je, ce si svezo kumaro narezem, dodam jogurt in malo vode, vse skup mal posolim in voila! mmm, jest sem cist paf na sveze kumare! user posted image

no, se se beremo..

lp, n.

< Sporočilo je popravil narava -- 1.2.2008 8:26:35 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
1.2.2008 8:16:45   
narava
aja, aurora, sem pogledala slikce trebuscka. ej, ful je ze velki, tapravi nosecniski! user posted image  sm pogledla tut unga iz 24. tedna (kot sem sedaj jaz - za primerjavo), ampak moj ni nit pol tak! user posted image  no sam da je vse ok, pa tut ce tak ostane do konca (pobozne zelje user posted image )

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
1.2.2008 8:17:27   
Naty*
Jutro! Evo sm že rekla, da me je aurora s kavo prehitela, pa ni!!! Tko da danes user posted image  js kuham...postrežte si user posted image !

Danes se kr bolš počutim. Če druzga ne vsaj fizično.

katy82 ja je mal smotan, ker zelo nerada zdej jemljem tablete, ampak glede na druge rešitve, je ta kr dobra user posted image . Ampak ti pa maš prigode, že včeri je bla una s porodom v živo dobra, pol sm pa še dons si predstavljala, kako mora bit v elegantnih cunjah telovadit user posted image . Slik od poroda pa mojmu rajš ne pokažem, tud posnetka ne, ker pol ne vem, če ga bom spravila zraven.

jana81 ful huda kuhinja! Všeč mi je barvna kombinacija, ker je taka živahna. Joj ko se spomnim, ko sva midva lani kuhinjo novo dobila...še 14 dni sem sedela noter pa jo sam gledala po 10 minut user posted image .

Estrella* z najinim predavanjem pa danes nič a? Aja sm šla včeri gledat odgovor od Pušenjaka. Ti se kar pomiri, sploh še zaradi tega, kar je špelin@ napisala. Sem pa prepričana, da se Merlo v meritvah ni zmotil. Ker ma zelo dobro mašino, pa še to je taka stvar, da je ne bi kr površno delal. Js sm prepričana, da bo vse vredu in se bo uredilo. Boš pa sigurno še bolj pomirjena po naslednjem UZuser posted image user posted image user posted image .

aurora tvoj buši je že tud prav lep user posted image . Razmišljam, kaka je razlika od takrat, ko smo začele slikce dajat v albume. Se nam je zdelo, a mamo ful trebuhe, pa ni blo nič proti zdaj user posted image !

Aja punce eno stvar za tiste, ki urejate kuhinjo al pa če poznate koga, ki jo trenutno menja. Midva sva lani septembra kupila Sveino kuhinjo in zraven naročila ful lepe poličke, ki se svetijo (za pod element). Žal jih zaradi napačnega izračuna (sva v mansardi) nisva mogla uporabituser posted image , tko da so še originalno zapakirane. Če poznate koga, ki kupuje kuhinjo, se priporočam, ker jih prodava po polovični ceni, čeprav so dejansko nove. Pašejo pa v skoraj katerokoli kuhinjo. Mali oglasi!!!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
1.2.2008 8:26:46   
KAHLO
Dobro jutro moje majčice!!!

Zdaj mam pa tud jaz svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no saj že veste, ampak vam moram še jaz povedatuser posted image user posted image user posted image sem vas skoraj ujelauser posted image user posted image user posted image
Meni je včeraj pred pregledom skoraj srce v hlače padlo, no pol k pa sem tam na pol nagica ležala pa ko sem zagledala zadovoljen obraz od g....sem si pa kar oddahnila, in pol sva kar nekaj cajta gledali tega mojega user posted image ma dve rokici pa nogici pa lepo glavico pa popkovino velike je tud že več kot dva cm!?! mogoče bo po atijuuser posted image user posted image no moj je bil v čakalnici ves zelen ko sem prišla ven, no ko pa je zagledal slikico in pikeca, je bila najprej tišina pol pa tako dihanje kot da bi lih šel rodit, no in že je mogel it zvrnit enega kratkega, jaz pa na džusekauser posted image user posted image Pol sva šla pa jest, ko pa sva prišla domov sem pa še samo padla v posteljo in spala kot že dolgo ne.....čist brez vseh skrbiuser posted image user posted image
Hvala da ste mislile na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je dost pomagalo

Naty.
...no evo, zdaj sem prebrala še bl točno da se ni bat za našega fanteka, rabi malo več prostorauser posted image

Tak zdaj pa grem še mal k septembrkam, pol pa bi res lahko že kaj pametnega v službi nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazte se punce, vseh prehladov in grip, lepo se imejte, itak še vas naprej prebiram tako da vas imam na očeh....in pazte na te moje majčke!!! jaz že komaj čakam da bo Maj...to bo navijanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
1.2.2008 8:34:21   
narava
se 1x, bravo Kahlo! Tko se dela! user posted image
sej ce se nas bejbiji naujo skp rodil, bojo sli pa skp v solo, ne?? user posted image

aja, kar sde spanja tice: tak ful dobr in brez skrbi sem jaz spala ko sem direktorju povedala za nosecnost in je ful dobr sprejel; je blo kr olajsanje, tko da te cist zastopimuser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
1.2.2008 8:36:01   
KAHLO
Narava tako je....bom vas že nekje dobilauser posted image user posted image user posted image pr letnici rojstva sem vasuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
1.2.2008 8:36:57   
valentina2006
DOBRO JUTROOOO, Majčice souser posted image .........

Naty*: HVALA za user posted image ..... mmmm odlična je.

KAHLO: user posted image user posted image  za user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
1.2.2008 8:48:02   
aurora28
Kahlo super novica! user posted image user posted image user posted image Sam da user posted image pridno in veselo raste.
Jana81 kaka odštekana kuhinja user posted image , barve zelo pašejo skupaj. Vidim, da nas ima kar nekaj podoben okus in imamo stanovanje kot mavrico. user posted image user posted image user posted image Midva imava kuhinjo plavo, dnevno oranžno-rjavo, hodnik oranžno-smetana + lističi (pralna barva zaradi user posted image ) kopalnica bela, spalnica rumeno-smetana. user posted image

Narava ja buši je že kar velik. Že preden sem zanosila sem imela malo več oblog user posted image user posted image , zdaj ko pa raste je pa vedno večji. user posted image Popek se mi pa še ni izbočil in niti linee nimam. user posted image Je pa ena dobra novica, da že tri dni nimam zatečenih gležnjev. Očitno je dvodnevnemu zatekanju botrovala kakšna preveč zasoljena hrana, ampak se nikakor ne morem spomniti kaj sem jedla. user posted image

Spomin imam kot kura user posted image , a vas tudi kaj matra???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.