|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 12:11:43   
TamaraJ
jaz trenutno papcam čudovito obarvan krofuser posted image

jana... zate pa res lahko rečemo, da so slikice manekenske. Kuhinjo imata zanimivo in so mi všeč močne barve. Jaz sem osebno bolj mahnjena na les, masivo in še kakšen vitraž notr. Bom našla kakšno slikico moje sanjske kuhinje kje na netu (kakršno nameravam imeti, ko bova imela zadnjo fazo prenove). sam prosim punce... ne se zgražatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
1.2.2008 12:11:54   
barbaw
Soncnica Sandra user posted image  se splača ležat. user posted image  Ti samo počivaj, da pa kile rastejo je pa normalno, ker telo ne porabi vse pridobljene energije.

Narava kaj bi dale dans celo barvno lestvico? Navihanček z gozdnimi sadeži (so ostali od včeraj).user posted image

Jaz se bom danes kavi raje odrekla (je še nisem pila), ker mi že tako preveč seka.user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1652
1.2.2008 12:13:14   
TamaraJ
Sončnica Sandra... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Super tole z MV. Me veseli, da se je stanje izboljšalo in bo tvoj user posted image  lepo počakal do roka. user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.2.2008 12:16:54   
aurora28
Sončica Sandra super, da se MV ni krajšal in upam, da zdrži vsaj do 36 tedna ok. user posted image

Suzy midva sva barve kupila tudi v Merkurju, lahko si vzameš Dipije (nisem ravno pristaš teh), lahko daš mešati barve in dobiš krasne variante ven in ravno tisto kar želiš, lahko pa kupiš imajo zdaj po novem barvno lestvico samo 10 barvnih odtenkov zelo živahnih barv (tudi takšna zelena in oranžna kot jo ima Jana v kuhinji), ki so že zmešane in dokaj ugodne (mešanje barv kar drago nanese) in se jim reče JUPOLTREND. Super barve so in pralne. user posted image

TamaraJ bogi tvoj sinček user posted image . Jaz kot majhna nisem imela veliko poškodb, je pa zato moja sestra na vsakem koraku fasala od zloma roke, noge, prebite glave, šivanje....ni da ni. Enklrat mi je mami pravila, da je plezala na stol (kljub opozorilu mame ni odnehala) se ji je pa pod stolom tepih malo zavihal in trusk je padla z glavo direkt na radiator user posted image user posted image , šivanje nujno potrebno.

Skye tvoj buši je zelo lep, ampak ko gledam kakšnega imaš, razmišljam, da mogoče pa jaz nosim dvojčke ali trojčke, ker moj je ogromen napram tvojem. user posted image user posted image

Špelin@, Narava hvala vama za recept. Bomo prihodnji teden probali skuhati, ker danes so na vrsti špageti ala bolonese in naribano zelje. user posted image user posted image Joj grem kar jest, sem si sama sebi naredi lušte. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.2.2008 12:17:22   
narava
SOncnica Sandra - odlicno! super novice! ti pa le lezi, ne meni se za G in kg. Ce bi delala, bi ti tezila, da moras lezat. Ko lezis, ti tezi zaradi kg. tko da - no worries. sam da bo bebi ok, ostalo bos ze pol porihtala..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
1.2.2008 12:24:27   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

TamaraJ bogi tvoj sinček user posted image . Jaz kot majhna nisem imela veliko poškodb, je pa zato moja sestra na vsakem koraku fasala od zloma roke, noge, prebite glave, šivanje....ni da ni. Enklrat mi je mami pravila, da je plezala na stol (kljub opozorilu mame ni odnehala) se ji je pa pod stolom tepih malo zavihal in trusk je padla z glavo direkt na radiator user posted image user posted image , šivanje nujno potrebno.

jest sm se pa s takim porocila user posted image  je plezal na cesnjo in padel v sod poln vode. ker je bil se premali, da bi se sam ven skobacal (okrog 4 leta), so ga komaj ven potegnili in je skoraj utonil. zatem je fasal zlatenico, bil nekaj casa v bolnici zaradi tega. ko je prisel ven, so doma ravno gradili hiso in je lazil po tistih gradbenih odrih in tresknil na tla z ne vem kake visine. (aja, torej zato je sedaj inzenir gradbenistva user posted image ) rezultat: prebita arkada-samo! (kar meni danes izgleda zeloooo mmmm fajnuser posted image , mu pase)..
v glavnem: ce bo moj Poba po njem, si moram kar prvo pomoc nabavit in nonstop met pri sebi user posted image user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
1.2.2008 12:26:10   
barbaw
Skye kako lep buši. user posted image user posted image

Men se zdi, da imam več barve na sebi kot na steni. user posted image  Mal me jezi, ker sem nekaj narisala, p ase že po prvem nanosu ne vidi roba, ki ga rabim. user posted image  Bo se treba bolj potrudit. Če bi rada katera bila blond ali pink naj se javi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
1.2.2008 12:31:00   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

jaz trenutno papcam čudovito obarvan krofuser posted image

jana... zate pa res lahko rečemo, da so slikice manekenske. Kuhinjo imata zanimivo in so mi všeč močne barve. Jaz sem osebno bolj mahnjena na les, masivo in še kakšen vitraž notr. Bom našla kakšno slikico moje sanjske kuhinje kje na netu (kakršno nameravam imeti, ko bova imela zadnjo fazo prenove). sam prosim punce... ne se zgražatuser posted image

no hvala lepa...ampak bom rekla sam to...hvala bogu da fotkič tk slika, da se ne vidi vsak gram maščobeuser posted image

slikce od kuhinje pa hiter gor...jst sem ful firbec

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
1.2.2008 12:32:20   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Skye tvoj buši je zelo lep, ampak ko gledam kakšnega imaš, razmišljam, da mogoče pa jaz nosim dvojčke ali trojčke, ker moj je ogromen napram tvojem. user posted image user posted image

user posted image user posted image  sam ti si dost pred mano po tednih......boš videla kakšnega bom jaz imela pri 27 tednihuser posted image user posted image

Soncnica Sandra super novička glede tvojega MVuser posted image user posted image ....kar tako naprejuser posted image
Mene je tud strah naslednjega GP in dolžine mojega MV...glede na to da nosim dvojčke...upam, da ne bo padel pod kritično mejo 2,5user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ej punce jst malo zatekam v prste na roki. in opažam,da zjutraj.user posted image je to lahko narobe? ker vem,da ok, če zvečer zatečeš.. gležnje mam tud razhlo zatečene, ampak zjutraj.

Jaz sicer v roke ne zatekam...v gležnje pa že kar nekaj časa......čeprav najhuje je zvečer. Mislim, da je pri meni vzrok sedenje, ker med vikendom, ko sem doma so OKuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
1.2.2008 12:36:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

v glavnem: ce bo moj Poba po njem, si moram kar prvo pomoc nabavit in nonstop met pri sebi user posted image user posted image

Ja, pri nas sem jaz bila tista z večnimi poškodbami. Prva pomoč pa nikoli ni odveč, čeprav je bila pri nas do sedaj največkrat v uporabi mokra kuhinjska krpa. Za kri ustavit in za buške hladituser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
1.2.2008 12:36:13   
jana81
skye..ej ne morem verjet da maš dvojčke.. sicer je pa res kolker vidim iz slikic da si bla prej fuuuul suhica, luškana suhica.

barbaw glej da nam boš pokazala svoje umetnije na steni in na tebi.user posted image

sončnicasandra...sem ful vesela zate, men je tud tega krajšanja MV ful strah.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
1.2.2008 12:40:00   
kodrana
jana in skye full lepa bušija matauser posted image .

sem dala slikicenajine bodoče kuhinje v album. če ktreo zanima, naj pogleda.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
1.2.2008 12:43:01   
barbaw
Tamara drugič na buško lepo med namaži, pa če ni huda bo izginila, drugače pa bo občutno manjša. Tudi otekline izginejo s pomočjo medu. Probaj pa boš povedala, če se je obneslo. Nam je ful pomagal in sosedi, ker je sosedina mala bolj štoraste vrste. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
1.2.2008 12:48:21   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no hvala lepa...ampak bom rekla sam to...hvala bogu da fotkič tk slika, da se ne vidi vsak gram maščobeuser posted image

slikce od kuhinje pa hiter gor...jst sem ful firbec

Sicer pa je zelo uporaben PhotoShop. Jaz bom odslej začela slikce kar malo obdelovat... ha, ha... pa boste mislile, kako imam fejst rituser posted image user posted image

V mojem albumi Timček januar 08 (geslo je timček ali timcek) je kuhinja v ozadju, kakršno imam sedaj in je bila res na hitro  spackana. Se je mal mudilo, ker je Timi že brcal proti izhodu. Sicer pa mislim kuhinjo seliti v drug prostor, kjer bo z obokom povezana z dnevno sobo. Sam moje zamisli so nekam draaageee, ajajajuser posted image

Evo nekaj idej: najprej od Svee: http://www.svea.si/default.asp?id=109
                                                   http://www.svea.si/default.asp?id=110
                                                   http://www.svea.si/default.asp?id=33

http://www.nahbmonday.com/consumer/editor_images/dream_kitchen0309.jpg

Bom še kaj poiskala... ampak v približno takšnem stilu mi je všečuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
1.2.2008 12:50:03   
Skye
Kodrana ful dobra kuhinja......sploh kombinacija rdeče-belouser posted image user posted image

Uh mi imamo pa še kar staro kuhinjo od user posted image  mame. Pa jo bomo še kar nekaj časa imeli....trenutno rabimo dinarčke za kaj drugegauser posted image
Ko bomo nabaljali novo, pa bo sigurno rdeča, tako kot 3/4 našega stanovanja. Imam namreč rada močne barve - kot so rdeča-oranžnauser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
1.2.2008 12:50:50   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tudi otekline izginejo s pomočjo medu.

hmm, si ga bom na gleznje napocala, mogoce bo pa ublazil oteklino user posted image  

joj barbaw, ne zameri, mal me flesa. dons sm dobre volje k je petek user posted image  sicer pa sama med uporabljam v skoraj vse namene (tudi za zdravljenje vnetja jajcnikov, glivicnega vnetja ipd. vse pozdravi. mal je nagravzno, ampak koristno, tko da ti kar verjamem glede teh oteklin.  user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
1.2.2008 12:50:50   
TamaraJ

Tamara drugič na buško lepo med namaži, pa če ni huda bo izginila, drugače pa bo občutno manjša. Tudi otekline izginejo s pomočjo medu. Probaj pa boš povedala, če se je obneslo. Nam je ful pomagal in sosedi, ker je sosedina mala bolj štoraste vrste. user posted image

Ja, to tudi mi uporabljamo. Svetovala pa mi je vzgojiteljica v vrtcu enkrat in res zelooo pomaga, ker buška oz. oteklina hitro izgine. Preverjeno dobrouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
1.2.2008 12:52:10   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

http://www.nahbmonday.com/consumer/editor_images/dream_kitchen0309.jpg

Ta je super...sam jaz bi jo imela v rdeči barviuser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
1.2.2008 12:53:19   
valentina2006
Soncnica Sandra ***: user posted image user posted image user posted image ... za pregled.

Drgač ste pa full pridne s pisanjem, mam kr velik za opravt, da vse preberem. Ste mele debato od hrane... Jest sem glih kar spekla polno skledo krhkih flancatov, tko da če gre kera dons na Gorenjski konec, se nej oglasi...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1669
1.2.2008 12:54:49   
Skye
No ko smo že pri kuhinjah...men je všeč takšen stil;

http://www.gorenje-no.si/creativ?id=14568&p=2

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
1.2.2008 12:59:31   
TamaraJ
Aja, pri barvah pa je potrebno vseeno malo pazljivosti, še posebno, če se barva v močne odtenke in velike površine. Zelo, zelo je uporaben Feng Šui, saj lepo razlaga, kako naj bi katera barva vplivala na počutje. Recimo kakšna barva je primerna za prostor, kjer se učimo, kakšna za spalne prostore... Najbolj se lahko pohecamo v prehodnih prostorih (hodniki), kjer se ne zadržujemo dalj časa. Npr. močna rdeča je zelo neprimerna za spalnico, saj vzbuja moč (ogenj), agresijo in ne vedno strast (čeprav je kombinacija rdečo-črne barva bordelauser posted image ). Ali pa rože... iz prostorov, kjer se zadržujemo veliko časa bi morali odstraniti vse rože, katere imajo ostre oblike (torej, da se listi končajo na špico, npr. razne palme). Te rože namreč razbijajo energijo. Pa okvirji (npr. samo tista stekla, kjer daš slikco vmes in se pripne s kovinskimi zaponkami... steklene površine bi morale biti omejene z lesenim okvirjem. Sam oster steklen rob prav tako zelo močno razbija energijo. Vse skupaj je preverjeno pri meni osebnouser posted image . Odkar se držim takšnih nasvetov, veliko bolje spimuser posted image . Pa zelo dobrodošlo je, če imamo le možnost, da dodamo v stanovanje elemente, ki nam pašejo glede na element, v katerem smo rojeni.
Ja, nekdo da veliko na to, nekdo nič. Kar se barv tiče, pa je že dolgo znano, da imajo močan psihološki učinek.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
1.2.2008 12:59:57   
barbaw
Ta je pa že malo huda. user posted image  Samo o kuhinjah, kuhanju in hrani imamo debato. Pa še tisti med, ki sem ga omenila za buške, spada zraven. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
1.2.2008 13:03:42   
narava

Ta je pa že malo huda. user posted image  Samo o kuhinjah, kuhanju in hrani imamo debato. Pa še tisti med, ki sem ga omenila za buške, spada zraven. user posted image

ja, zacela pa je Spelin@ s tisto porovo juho!  user posted image   user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
1.2.2008 13:05:04   
narava
aja, **** se nic ne javi. upam, da je vse ok?

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
1.2.2008 13:05:23   
Skye
Matr dans imam pa mal časa in surfam po netuuser posted image user posted image ........pa sem naletela na lušno stran - Numerološka analiza za pare;

http://www.kvizomania.com/zabava/numerologija.php

Sem se prav nasmejala...za mene in mojega user posted image  so povedali sledeče:
Na prvi pogled bo skoraj neverjetno, da bi lahko zveza med čustveno enico in materialistično petico, vendar se čudeži vedno dogajajo. Očitno bo tu strast tako močna, da bo podrla prav vse prepreke.

Pa še kako prav imajo user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.