barbaw
|
Dobro jutro! Estrella ne vem, če so fantki kaj bolj umirjeni, vem pa da tudi naša mala pupa ni čisto nič bolj mirna. Mi po trebuhu nogomet igra. Je pa tako, da so si otroci tako različni, da ne moreš vedet kaj bo. Sicer pa če bi bila jaz malo bolj pametna (beri sodila po sebi), bi lahko vedela, da moji otroci ne bodo mirni. Se kar hitro naveličam istih stvari. Mora se kaj dogajat. Že ta zima ( ki je v bistvu ni bilo) je predolga. Non-stop bi nekaj delala, pa če nimam vsega materiala mi pa dol pade ali pa grem kupit (kar pa ni vedno možno). Kar se pa kil tiče te pa lepo prehitevam. Jaz se bom mogla zdaj res nazaj držat, če ne bom kot buhtelj iz prve nosečnosti (+20kg). Ko sem bila pridna in imela sadne večerje je bilo super, zdaj pa sem nazaj prešaltala na tri obroke pa je groza. Bo kar treba pazit (če pa je tako fajn jest, pa še doma sem cel dan - hladilnik pri roki). Aurora ti pa imaš takšen stil spalnice kot midva, samo da imava midva kombinirano z belo in zrcalno obrnjeno. Je pa fajn, ker toliko stvari spraviš noter. Mi nimamo mizice v dnevni, ker se je obneslo brez nje. V rože pa mi ni hodil. Vrgel mi je kakšne tri ali štirikrat kakšno rožo na tla. Najraje je imel piskrovje. Je pomagal mamici kuhat. In še danes uživa, če lahko pomaga. Najraje lupi jajčka in pere solato. Edinaos bo pa namesto Tai-ja lahko Taja. Jaz sem bila tudi vesela, ko so mi rekli, da bo punčka, ker po strani mojega dragega punčk kar primankuje, po moji strani pa nas je ful. Nama pa ni rekla, da je lulika ampak metuljček. Zelo lepa oblekca, je meni tudi všeč. Pa kako luštna pupa. Narava kar se tiče linee ni pravila. Uapm, da te neha brcat v popek in te bo kam drugam. Jaz imam to srečo da me v desno stran ali pa malo manj sreče ko me dol v mehur in v sramno kost, kar pa tudi ni prijetno. A še katero križ boli? Kakšen nasvet. Nobeno ležanje ne pride v poštev (ne bok, ne hrbet, še najmanj pa trebuh), masiranje ne pomaga, edino sedim še normalno. Pa še en lep sončen dan, če ga ne bomo zasrale s čvekom. Zdaj pa hitro nazaj delat. Sem že bila pridna: novo slikico sem narisala, ki jo moram pobarvat, sem kitala, potem grem barvat in še prej šmirglat, ap na našo babico moram očko vržt. Grem gledat, če je vse ok.