špelin@
|
Dobro jutro Anitka, za 3D UZ pregled. Si pa res poceni prišla skozi Pri nas še vedno cincamo glede tega 3D UZ-ja: bi, ne bi, bi, ne bi,....... No, če bomo dovolj dolgo odlašali, sploh ne bomo šli Je pa zanimivo,d a se je nad tem rpegledom začela navduševati moja mami - bi šla ful rada zraven jana81, hvala za geslo Ne vem, zakaj, ampak tudi jaz sem si te predstavljala podobno kot Estrella*, potem pa vidim eno srčkano blondinko Hehehe, glede menjave barve las sem imela tudi sama že vse možne kombinacije: od temno rjave (skoraj črne), do živo rdeče, ampak vsakič potem po par letih pristanem nazaj na blond pramenih Bom enkrat poiskala slikce iz različnih barvnih faz in jih dala v album, da se boste malo nasmejale Včerajšnji del Dr. House-a sem pa že pred časom gledala na hrvaški TV in me je že takrat čisto vrglo iz tira .muki., grozno tole s torbico... Kako malo nepazljivosti je potrebno, pa ti nekdo naredi dosti škode Jaz včasih že vrečko iz trgovine s težkim srcem pustim v avtu, da ne bi kdo misli, kaj skrivam in vdiral noter Madona, je folk pokvarjen Sončnica Sandra ***, hvala za Uf, s kakšnim užitkom bi splezal na krušno peč z dobro knjigo v roki in mehko odejo... valentina2006, tudi tebi hvala za Estrella*, tudi jaz sem ponoči nekaj slabo spala, potem pa se zjutraj sploh nisem mogla spraviti pokonci Dobro opravi tale 3D UZ in potem poročaj Kolikor se spomnim, je v pizzeriji Golobček približno enako prostora kot v Aidi (spredaj imajo bolj malo prostora, potem pa je zadaj še ena soba), je pa malo bolj kriza s parkingom - vsaj bila je pred par leti. aurora28, tvoja je dobila tako nobel ležišče, da se ga še kaken otrok ne bi branil Na ta drugi slikici je pa še prava pasja malčica edinaos, čestitam Kje si bila ti na 3D UZ? narava, moja kepica je pa še vedno obrnjena z ritko navzdol in me strašno brca v mehur - hodim lulat skoraj vsake pol ure Potem se pa razjezim in ležem tako, da dvignem boke in noge v luft - ko bi vedele, kako potem popeni, začne prav noreti po trebuščku Upam, da gre TamariJ dobro in da poseg čimprej mine
|