|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
30.1.2008 13:26:54   
sesil
jaz se bom 3d tudi odpovedala. itak mojega user posted image  vidim na vsakem pregledu in ker se zadnjič ni videlo dobro vsega , ker je tolko telovadil, bom imela še enkrat morfologijo. bomo raje kaj lepega kupli za njega/njo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.1.2008 14:14:40   
aurora28
Narava so mi všeč tvoje slike in zakaj si dala gor tiste s hrano user posted image sem mogla iti kar jest. user posted image user posted image user posted image Danes sem si privoščila goveji zrezek v omaki, sirov štrukelj in zeleno solato s koruzo. user posted image
Moj user posted image je včeraj in danes na kolinah, včeraj so klali gujdeka user posted image , danes pa delajo klobase. user posted image Tak, da jem kar sama, no kar ostane pa veste kdo dobi in potem ko poje se vsa veselo oblizuje

user posted image

Jaz tudi ne bom šla na 3D, če se je dr. Jurca zmotil in bo našemu user posted image  kaj odpadlo stran, bo pač puža user posted image , ampak mislim, da se ne bi mogel zmotiti, ker pa je tako očitno, da je pob. Bom poslikala in sliko dala gor.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.1.2008 14:58:03   
jana81
men se sploh ne gre za to, da bi zvedla kaj bo, ampak da bo en spominček tamalega ko je bil še v bušiju.

Se pa že dve uri nič kaj fajn ne počutim, čisto nasprotje jutra,ko sem prekipevala od veselja. Bi morala it ša na neko predavanje o psihologiji v okviru MŠ, pa nimam volje...bom verjetno namest tja šla kr v dnevno na kavč mal zalegnat. Cel hrbet me boli, še sedet več ne morem.

Katina sem pogledala tvoj album, pa si mi take lušte naredla z Maldivi...user posted image ..take možnosti nima vsak, pa še čez par let jih več ne bo.

sesil kdaj imaš ti rok?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.1.2008 15:21:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
jaz se bom 3d tudi odpovedala. itak mojega user posted image  vidim na vsakem pregledu in ker se zadnjič ni videlo dobro vsega , ker je tolko telovadil, bom imela še enkrat morfologijo. bomo raje kaj lepega kupli za njega/njo.

Jaz bi se tudi, če bi imela takšne preglede kot ti user posted image  Sem se odločila, da se odpovem rojstnodnevnemu darilu, zato gre zdaj denar iz tistega fonda za 3D UZ. Torej ne bo masaže v zdravilišču Laško user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.1.2008 15:37:48   
sesil
jana81, jaz sem dopolnila23 teden, pa še 2 dni več user posted image . rok imam 26. maja.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.1.2008 15:44:57   
špelin@
A bi še katera malo pojokcala? user posted image  Sem ravno pogledala TALE filmček in sem res ganjena.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.1.2008 15:51:18   
sesil
špelin@, res je, da imam srečo z G in ne špara. ne razumem pa kako so lahko G mirni in imajo čisto vest potem, ko vam ne delajo UZ. ena punca je rodila v 8 mesecu, s tem da ji otrok že en mesec ni rastel , pa beljakovine je imela v urinu (dejansko rodila otroka pri 7 mesecu) . in ker ji seveda G ni delala UZ, tega niso vedeli. potem pa so se dohtarji v porodnišnici zgražali, da kako ji ni G delala ultrazvoka vsakič. eni se očitno striktno držijo pravilnika, ne glede na posledice. tako da vas čisto razumem da greste na 3d. če meni ne bi delala tako pogosto uz, bi se tudi jaz odločila za 3d, pa še kakšnega navadnega zraven. no, zdej sem pa natvezla...kar ni v moji navadi.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.1.2008 15:55:40   
špelin@
sesil, en velik user posted image  za tvojo G user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.1.2008 16:03:42   
kodrana
špelin sem ravno pogledala ta filmček (sm vidla že prej link na temi nosečnost in porod: filmčki) in si nemoreš kaj, da ne bi malo zajokical.user posted image res kjute. pa še muzika je taka lepa zraven..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.1.2008 16:17:49   
barbaw
Sesil meni je prejšna G v celi nosečnosti naredila en Uz in eno morfo. Na srečo je bilo vse ok. So mi delali Uz še v porodnišnici, ker sem nosila čez rok. Zdaj pa sem jih imela 4 + morfo + NS in sem noseča 26t. Imam tri slikice in meni zadostuje, ker imam iz prve nosečnosti samo eno.

Filmček je ful lep, na žalost nimam priklopljenih zvočnikov (še). Je pa bil ogrooomen trebušček. Jaz nisem imela takega. Take stvari nas vse ganejo, smo zdaj še malo bolj dovzetne. Sem gledala pa enkrat en drug posnetek poroda doma tudi v vodi. Je pa kar dolg posnetek. V MŠ tudi pokažejo porod in pri nas nam je prej povedala in opozorila, tako da so eni odšli prej, ker niso hoteli gledat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: Majčice '08 - 2.del
30.1.2008 16:19:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kasso: sem opazila, da se je tebi že izbočil, kaj pa v prejšnjih nosečnostih?

Oj, sori sem zjutraj spregledala vprašanje...
V prejšnjih nosečnostih je bil trebuh bistveno manjši, zdaj je tako velik, kot je bil prej konec sedmega meseca...mah ne vem... Zdaj je popek malo bolj izbočen, čeprav še vedno ni pretirane panike.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   majčice 08_2.del
30.1.2008 16:19:37   
Katina
Joj, punce dobre ste, da kaj naredite vmes. Jaz imam občutek, da cel ljubi dan čepim na RRju in pra nič več pamentega ne naredim.

narava, prav lepe slikice s poroke. Videti je, da je bil prav en lep dan. pa da ne bi preveč o zadnji plati, ker si prava suhica. Tudi mi smo bili lani v Benetkah in smo se imeli prav luštno, k sreči smo se izognili njihovim restavracijam, kjer te oberejo do kosti, tako da ti še hrana ne paše več.

jana81, sem si ogledala tudi tvoje slikice, ena prav luštna blondinka si. Ja, Maldivi..... jih tud jaz pogrešam. Čeprav smo bili tam predlani, jih moram še zaslužit. Z mojim sva si potovanje privoščila za zaključek magisterija. No, on je že lani končal, jaz pa še pacam. Mam kar slabo vest, ker sem darilo že dobila. Je pa res tam v resnici tako lepo kot na slikah. Če bom imela še kdaj možnost, se vrnem tja na dopust, ker mi paše dat možgane na off in prebirat knjige, uživat v lepem vremenu in plavat med ribicami v vodi, kjer me končno ne zebe.

Tud jaz sem ena izmed tistih, ki se še bori proti 3Dju. navadno na vsakem pregledu vidim našega user posted image , pa zgleda da sem še malo škrt.

Punce rabim vaše nasvete in pomoč. Do sedaj sploh nisem preveč razmišljala o opremi, ker se mi je zdelo, da več ali manj za prvo silo stvari imam, zdaj pa ugotavljam, da bi bilo dobro malo pofirbcati za nekaterimi stvarmi in preverjati cene. Razmišljam o nakupu ležalnika. Ga je katera od vas uporabljala in kaj je pri tem pomembno?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.1.2008 16:24:37   
aurora28
Mi gre kar na jok, tako je lep filmček. user posted image user posted image user posted image
A ste videle kako je user posted image imela špičast trebuh in pravijo da to drži kot pribiti, da če ima user posted image špičast trebuh potem nosi fanta, če pa je ves trebuh bolj okrogel pa je deklica.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: majčice 08_2.del
30.1.2008 16:26:45   
Katina
edinaos, sem uspela pogledat slikce. Prej sem kliknila na tvoj avtar in nato hotla it v album in mi je napisalo, da uporabnik ne želi razkriti svojega profila. Ko pa sem šla v album kar direkt , sem ga pa lahko odprla.

Poročna slikica je zelo zanimiva. Zanimiva izbira barve poročne obleke (moja najljubša barva je namreč zelena), ki ti zelo lepo paše. Škoda le, da se slike ne da povečat.
Tudi slikica iz 3D je prav zanimiva. Pravijo, da se na teh slikah že vidi komu bo user posted image podoben.

jaz sem imela sposojeno knjigo Glej, kako rastem, kjer so po tednih 3D slikice in je prav zanimivo gledati, kaj vse naši user posted image izvajajo v trebuhu.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.1.2008 16:27:54   
barbaw
Mi smo kupili ležalnik in ga uporabili le nekajkrat. Je zelo odvisno od otroka, če je miren ali ne. Naš je pravi radovednež in bi lahko bili brez njega. Stajico smo pa uporabili samo za spanje pri babici. Ni šans da bi not sedel. Kot sem napisala, če je otrok živahen in raoveden ni šans za take stvari. Počakaj, da bo vaš user posted image  malo zrastel in boš videla karakter.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.1.2008 16:29:27   
barbaw
Aurora sem te spregledala. Se ne strinjam glede trebuha. Moj je bil okrogel kot velikanska buča pa imam fantka. Če mene kdo kaj vpraša ni nobenega pravila. Mogoče je več možnosti za kakšno stvar, smo pa izjeme. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.1.2008 16:40:37   
Pepita
Lp še od mene. Moje slabo nočno spanje se nadaljuje, me vse vleče in zateguje in vsakič ko se obrnem se zbudim. Pa saj se ne pritožujem, maj se približuje s svetlobno hitrostjo ...
Katina jaz bom ležalnik imela, sicer bo najprej čez dan v zibki, potem, ko pa bo že opazoval svet okrog sebe bomo pa ležalnik uporabljali. Ker v zibki potem nočejo več lažat in samo v luft gledat, sedi še ne, na kavču ali kje drugje ga pa tudi ne moreš kar pustit (to so izkušnje moje sestre, je pa res, da je od otroka do otroka drugače). Je pa pomembno, da ima ležalnik trdo ležišče/sedišče.

Jaz tudi ne bom šla na 3D. Saj mi je ful lepo videt user posted image , sam sem morfologijo imela še kar natančno, tako da sem tudi veliko videla.
Jaz sem tudi ena tistih, ki mi G dela UZ samo po predpisih, mislim, da imam naslednjega nekje v 32. tednu, glede na to da imam vsake 4 tedne GP. Samo se ne obremenjujem, če mi ga ne pogosteje dela. Moja mami pri nobenem ni imela UZ-ja pa je bilo vse OK.

Kaj pa čebriček? Ga boste imele? Sem nekje prebrala, da je samo originalni Tummy tub najboljši. Ne vem. Kje pa ga prodajajo? Sem v BC gledala neke druge pa se mi tudi ne zdijo napačni.

LP

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.1.2008 16:52:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Kaj pa čebriček? Ga boste imele? Sem nekje prebrala, da je samo originalni Tummy tub najboljši. Ne vem. Kje pa ga prodajajo? Sem v BC gledala neke druge pa se mi tudi ne zdijo napačni.

LP

kaj je to? user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.1.2008 16:53:17   
barbaw
Pepita jaz tega čebrička ne bom nikoli razumela, še manj pa imela. Mi ni jasno kako ritko pa lulčka dobro umiješ. Sploh si ne znam predstalvjati zvijanja rok. Je bila prvič pa bo še drugič klasična banjica čist ok. Povrhu vsega pa se dobi ležalnik za banjico tudi.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.1.2008 17:01:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Jaz sem kupila čebriček za drugo piko, ampak v njem ni marala biti, zato služi zdaj za namakanje perila user posted image  Hudičevo drago vedro user posted image  Za tretjo kepico bom lepo uporabljala kar banjico user posted image

Ležalnik, ja... Prva pika je v njem še kar zdržala po nekaj minut, druga pa niti pol minute, zato si ga bom za tretjo poskusila izposoditi user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.1.2008 17:24:01   
barbaw
Pri negi fantkov je pač tako, da je treba kožico dol vlečt, da lulčka pošteno umiješ. Kako to delaš v čebričku? Jaz si sploh ne znam predstavljat kako lahko novorojenčka in dojenčka, ki še ne drži svoje glavice umivaš v tem. Mogoče sem mal tupa, ampak sem videla kakšen je čebriček v živo in mi pač ne gre vse to skup.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.1.2008 17:57:16   
sesil
jaz sem sališala že vseh možnih verzij. eni pravijo da je lažje umivat punčko, eni pravijo da fantka. punčkam da moraš vse gube očistit tam spodaj, fantkom pa da moraš lulčka umivat pod kožico. eni si delajo probleme z enim, drugi pač z drugim. kaj je res nimam pojma. bom poročala čez pol letauser posted image . je pa res da najbolj priporočajo banjico. včeraj smo v MŠ kopali "dojenčka" in je blo prav zabavno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.1.2008 18:26:33   
barbaw
Iz mojih izkušenj so lule bolj občutljive in se hitro vnamejo. Pri fantku pa moraš kožico dol vlečt. Pa vlečt jo moraš malo bolj kot gre, ker jo moraš v roku treh let do konca dol spravit. Pri mojem škratu je šla dol pri nekje letu in pol. Umivat moraš enega in drugega in je prav vseeno a ne.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.1.2008 18:39:32   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

So me takoj opomnili, da je 9. maj dan osvoboditve Bele Ljubljane (samo kaj ko nisem več tam doma).

Res je user posted image
je pa to tudi Dan Evrope  user posted image  

Več o tem preberi Tukaj

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.1.2008 19:01:11   
StBarbara
Čer user posted image ,

tolko ste pridne s pisanjam, da ne sledim več user posted image user posted image

Čebrička mi ne bomo imeli, ker se mi zdi, da je vseeno banjica bolj uporabna. OK za namakanje, ampak, kako gube opereš user posted image . Naš je imel na začetku kar nekajkrat vneto kožico gub...tako, da bomo kar staromodni ostali user posted image .

Drugače pa brce čutim bolj poredko, pa ne vem a zato, ker sem dosti aktivna čez dan, ali je mali lenčina user posted image ...upam, da to ne napoveduje kaj hujšega. A še katera podobno?

Mam pa manijo krofov če katero zanima user posted image ...včeraj zvečer sem 3 pojedla in seveda ponoči bruhala, ker je blo too much maščobe in vsega...

Toliko, zdaj grem pa brat za nazaj...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.