Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 17:35:10
|
|
|
|
Estrella*
|
****: mogoče je res kar praviš....jaz sem v prvo štartala s 55kg in končala na 64, v drugo pa nekaj kilami več Sicer pa vidiš moj špehec lahko v albumu. Bomo po porodu mogli malo bolj zaorat, da se spravim vsaj približno v red. Kasso: sem opazila, da se je tebi že izbočil, kaj pa v prejšnjih nosečnostih?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 18:04:51
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella* lep bušek . Kje pa imaš ti špeh, saj ga sploh ni? Meni se popek še ni izbočil in tudi linea negre nimam še.
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 18:27:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: hvala. Špeh je povsod!!Še na licih ga čutim. Prej sem bila v pasu zelo ozka, sedaj pa se mi je obsg povečal za dobrih 26 cm Skratka, da o maščobnih blazinicah po nogah , bokih ne govorim .Noge (meča in podplati)me že pošteno opozarjajo na moje prekrške. Če dodam še mojo majhnost.....
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:07:16
|
|
|
|
Skye
|
Lep večerni pozdravček so Se zopet mal oglašam po krajši pavzi, da ne pozaboite name Sem si ogledala vaše bušije....lepi so ni kaj Kasso in **** jaz bi tud prosila za geslo...pretty please Mislim, da zdaj pa nič več ne zaostajam za vami po velikosti ...se mi resnično zdi, da imam vsak dan večjega.....in sem se opogumila in si izmerila obseg......90 cm...uhhhh.....iz 67. Mojega včasih tko ozkega pasa ni nikjer več...pa se niti malo ne sekiram Se bom jutri ko dopolnim 23 tednov poslikala Vidim da je bilo govora tud o izbočenju popka...mojega vsak dan bolj ven vleče...tko, da mislim, da bo vsak čas ven skočil Tudi linea negra je vedno bolj izrazita...trenutno sega do popka. Anitka čakam na tvoje poročilo z 3D UZ Se moram mal pohvaliti...smo danes naročili pralni in sušilni stroj in v petek ju dobimo...komaj že čakam Glede srečanja...a je zdaj že fiksno 16.02.2008 ...kraj Vransko ? In če je me zanima ali je ta pizzerija poleg motorističnega muzeja...ker če je....tam imajo zame najboljše pizze Lp Skye
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:12:12
|
|
|
|
špelin@
|
kasso, čudovite fotke Kakšni srčki - vsi skupaj
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:15:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Glede srečanja...a je zdaj že fiksno 16.02.2008 ...kraj Vransko ? In če je me zanima ali je ta pizzerija poleg motorističnega muzeja...ker če je....tam imajo zame najboljše pizze Ne, tisto je pizzerija Golobček Poznam tudi njihove slastne pizze Tudi odlična ideja Aida je malo naprej, v kraju Prekopa.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:19:29
|
|
|
|
Skye
|
Špelin@ hvala Pol sem pa jaz absolutno za Golobčka...pa še tko lepo ime ima
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:20:43
|
|
|
|
Skye
|
A ste že videle v albumih...aprilčice so se že srečale...sami lepi bušiji
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:24:50
|
|
|
|
valentina2006
|
ZA JUTRI in
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:34:22
|
|
|
|
aurora28
|
So ! Danes sem do konca uredila spalnico, manjkata še previjalna in otroška posteljica, kar pride kasneje, vse skupaj pa sem še poslikala in si lahko pogledate v mojem albumu. Poleg spalnice sem poslikala še sedežno garnituro v dnevni sobi, naj pa še povem, da dnevna ni končana in ni še dokončno urejena.
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:37:29
|
|
|
|
Skye
|
Aurora zelo lepo...posebej mi je všeč izbor barv...tud meni so všeč take tople barve
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:42:07
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, kako lepa spalnica in dnevna Barve zelo po mojem okusu Skye, meni je čisto vseeno - Golobček ali Aida, oboje je
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 19:46:11
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** TamaraJ Ja mali je ko anglecek s tistimi kodercki . Sem ze cist pozabila kako sladki so slovenski malcki... blond pa kodrcki... zelo luskan fantek... Aja ce ti je vresnici ime Tamara... te verjetno zanima kaj to pomeni pri nas v arabscini. Kajti to ime uporabljajo tudi arabci pomeni pa dateljneva palma... Ja, tudi v resnici mi je tako ime. me pa zanima, kakšen pomen ima moje ime . kar pa se kodrčkov tiče... Zdaj jih ima manj, ker sta šla z atijem k frizerju. Pa tudi rahlo mu temnijo. Kot meni. Mi je pa všeč, ker je glede na barvo polti in laskov neobčutljiv na sonce in dobi poleti lepo rjavo barvo in nič opeklin. Ja, pa vseeno ne ždimo na soncu, ker je anyway opasno. Sem si pogledala tvoja cukrčka. mali je pravi frajer. Sem se pa nasmejala mali packonki.. Tooolk je luštkana Sicer pa mamice; danes nisem imela časa brat, ker sem poskušala podelat kar je bilo nujnega, ker grem jutri na laser za učke. baje hitro mine, hope so. Naredili mi bodo nekakšno brazgotino v ozadju, da se potem mrežnica kao gor nasloni ali nevemkaj in je pri porodu manjše tveganje. Zdaj imam, kot sem omenila, rahlo zatrgano mrežnico in obstaja verjetnost, da se ob daljšem porodu zgodi kaj neprijetnega, npr,. da odstopi. Zato tudi mislim, da bom morala pustiti comp nekaj dni pri miru. pa knjige na žalost tudi. Oglasim pa se seveda, ko bom spet v akciji. Čestitke vsem za uspešne preglede in držim pesti za vse, ki jih še čaka. Božajte svoje trebuščke in cartajte najdražje. Uživajte majčice pa našemite se kaj
|
|
RE: Majčice '08 - 2.del 29.1.2008 19:51:30
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella koliko kil imaš? Moja rit je ogrooommnnaaa proti tvoji. Kje imaš ti špehec? Ne vem, če nimaš ti težkega jezika. (brez zamere) Trebuh imam mogoče malo večji (ali pa tudi ne), rit pa imam ful večjo. Se mi zdi, da mi je vse na rit padlo. Jaz sem imela ful plane, kako se bom manj zredila kot v prvi in sem bila na dobri poti, zdaj pa rinem po starih tirih. Meni se popek ni nikoli izbočil. Nimam pojma od česa je odvisno, vem pa da ni od kil. Nosečniška črta? Nimam je in se niti ne spomnim kdaj se mi je prvič pojavila. TamaraJ držim pestke, da se tvoje stanje popravi in da ne bo več šlo na slabše.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 19:51:54
|
|
|
|
TamaraJ
|
aurora... lepooooo Vidim, da gospodična upošteva nova pravila in ima svoj prostorček v centru
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 19:53:29
|
|
|
|
TamaraJ
|
barbaw... meni se tudi zdi, da Estrella bolj slabo vidi. Ja, le kje ima špehec? Pa prav lep trebušček ima, kajne?
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:04:51
|
|
|
|
špelin@
|
Na hitrico, preden me nažene z računalnika TamaraJ, jutri bom fajn močno mislila nate, vse tele in so zate. Pa še po ena za Estrello* in ario81
|
|
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:05:11
|
|
|
|
TamaraJ
|
kodrana... leeeep trebušček Kar pridno rastejo, hvala bogu No, zdaj se pa res poslavljam zaenkrat. Se beremo.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:06:30
|
|
|
|
TamaraJ
|
spelin@, barbaw in ostele... hvala za pike poke... jih bom rabila, kakršen strahopetko sem, kar se učkov tiče. Thanx
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:14:51
|
|
|
|
aurora28
|
TamaraJ dobro opravi jutri. Držim pesti in pošiljam za srečo. Pa veliko sreče obema, ki ju jutri čaka pregled.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:45:49
|
|
|
|
suzy85
|
Estrella ne, ne hodim še v službo, ampak na faks. Sicer sem zdaj bolj doma, ampak vsake toliko časa pa je treba na kakšne govorilne ure skočit, na kak nastop ali izpit... Še dobro, da se mi ni treba vsak dan tja voziti (približno 40 km v eno smer) Bom naložla slikce - morm jih mal skupi nabrat! Tud meni popek vedno bolj ven kuka - bo verjetno do konc noosečnosti čist ven pogledal. Pa tud to nosečniško črto mam že kr nekaj časa (sem najprej mislila, da mam rob od trenirke, pa sem ugotovila, da ni to krivo ). Mi pa sega že približno 5 cm čez popek - je že kar visoko! TamaraJ tudi jst držim pesti, da boš jutri dobro opravila in da se ti bodo učke čimprej pozdravile! tudi za obe , ki ju jutri čaka GP oz. 3D! Lep večer in sladke sanje!
|
|
Majčice '08 29.1.2008 20:48:00
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Na hitro nekaj napišem, ker grem ležat. Danes še nisem čisto o.k. in komaj diham, saj mi iz nosu teče. Problem pa je še v tem, da sem navajena dihati skozi nos, skozi usta pa mi dihanje dela težave. Upam, da bom to noč lažje spala. Torej 3D UZ je za mano. Skye hvala ti za dober predlog, da sem ga opravila pri dr. Rosiču na Ptuju Res super ginekolog. Sicer obrazka zaradi položaja najinega zakladka nismo videli, smo pa videli vse ostalo in vse je v najlepšem redu. Stopalce meri že 4 cm Tudi z ostalimi merami je vse o.k. Dobila sva tudi vse lepo posneto, sploh ta zadnjo nam je detece lepo pokazalo , pa komolec, hrbteničko, srček, koleno, jetra, trebušček, uho, oko, usteca, bradico.... le portreta obrazka nisemo mogli narediti. Je verjetno detece sramežljivo po mamici ali pa nagajivo po atiju Sicer pa tudi, če nisem videla obraza sem srečna, da je drugače vse v redu. Ja pa popkovnica se je čudovito videla, pa utripanje aorte ob hrbtenici, pulz je bil 133 BPM. Je pa lega še vedno poševna oz. vzdolžna in sicer je glavica spodaj levo, nogice pa gredo poševno gor v desno stran. Tudi brcike čutim tako. Posteljica pa je zadaj. Plačala pa sva le 30 evrov. Se mi je zdelo zelo malo, ker nekatere pišete da ste plačale dosti več. Skratka splačalo se je Se beremo kaj jutri, ker sem res čisto boga. Edinaos upam, da si tudi ti dobro opravila. Vsem en lep pozdravček, pobožajte bušije in se beremo jutri.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.1.2008 20:57:34 >
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 20:59:58
|
|
|
|
jana81
|
sesil pridna...ka prideš še mojga posesat? suzy85..tud jst občasno čutim komaj zaznavne brcike, včasih se mi pa trebuh kar izboči. estrella.. ja ful je razlika, me je kr naenkrat razpihnalo. ,čeprav me je že do 16 tedna fejst napihnal. Sestrična-Gloria je stara 4 mesce. men se še čist na ven ni obrnu popek, se pa bliža temu, čedalje bolj ven rine,luknjica od uhana noče izgint, pa tud črta se mi je že naredla, nekaterim se pa sploh ne. kodrana moj je pa ta teden do 18h, tako da pide domov malo pred sedmo,te čist štekam kok ti je...men je ful bad. aurora zdej grem pogledat še tvojo spalnico.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 21:05:40
|
|
|
|
aurora28
|
Jana81 kakšna blond lepotička si . Vidim, da pri vama tudi prevladujejo tople barve.
|
|
RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija? 29.1.2008 21:10:47
|
|
|
|
jana81
|
aurora ne me v smeh spravlat.Jst menjam barve las ko gate. no zdej ne več ko sem noseča. Ja pr nama je dnevna oranžna, kuhinja zelena (joj še dolgujem slike), spalnica modra... aurora mi je pa všeč tvoja spalnica, samo barve omar bi imela jst bele, in pa dekoracija za bebico je tud zanimiva, mu ne bo dolgčas ko boš previjala. Sedežna je pa super ker je velika, midva jo bova tud mogla menjat čez kako leto.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.