|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
27.1.2008 17:54:02   
Anonimen
Jaz imam tud GP 15.2.2008.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.1.2008 17:59:14   
Anonimen
Aja.. evo tkole pa jaz sadje zelenjavo kupim...user posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/blog/bata/egipt-kako-nakupujem/6175

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.1.2008 18:31:34   
jana81
to je pa res super, to bi lahko še pri nas uvedli...user posted image
sem bla v Tuniziji na dopustu, pa vidim da nisem ujela 1% življenja na drugi celini.Bo treba it še 1x pa kr v lastni režiji.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.1.2008 18:32:36   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image             

29.01.2008: Anitka (
3D), edinaos (3D) 

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.1.2008 18:44:39   
Estrella*
****: faca siuser posted image  Tole z osličkom je res posrečeno. Se vidi, da se pri nas še vedno lahko na lahek način zasluži in nekako jim take vrste uslug ne padejo na pamet.
Kar sem jaz bila v "arabskem svetu" sem bila 2x na Djerbi. Moram pa priznat, da os arabci super gostitelji in se niti enkrat nisem počutila nezaželeno ali kaj podobnega.
Mogoče me je malo zmotila umazanija naokrog, medtem ko imajo dom u nulo čist.user posted image Pa nihovi trgovski prijemi, ko ti hočejo na vsak način nekaj prodati in še barantat moraš. Hudo.
Drugače pa sem imela namen v Egipt malo na oddih ob rdeče morje. Mogoče naslednje leto, ko bo mala malo več kot par mesecevuser posted image

Glede razlike v letih, pa upam, da se bo izteklo tako kot pri tebi. Mali je bil star decembra 5 let. 

Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.1.2008 20:39:37   
barbaw
Estrella puzzle dam v okvir ja. Tiste prve nam je prodajalec v obiju našprical z nekim lepljivim sprejem za puzzle in so se zalepile na podlago, potem pa je vse skupaj uokviril. Zdaj pa bom kar sama zalepila z istim sprejem, ker se naredi sloj čez puzzle in zgleda kot bi bile polakirane.

Pri nas pa bo 3 leta razlike, nekaj dni gor ali dol, saj imam rok 14 dni za roj. dnevom "velikega" bratca. Upam, da ne bo user posted image  prehitevala preveč, ker bi rada da sta nekaj dni razlike. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.1.2008 21:18:04   
suzy85
Lep večerni pozdravček!

**** tvoja 2 srčka sta ful šikana! Tud moj starejši brat je ravno dopolnil 13 let. Ko se spomnim nazaj, kak je blo, ko sem dobivala mlajše bratce in sestrce... Jooj je blo fino! Starša sta namreč ločena in imam po mamini strani še brata in 2 sestri, ter po očetovi strani brata in sestro. Med mano in ta starejšo sestro je 8 let razlike, do ta mlajše pa 19!

Glede rojstnih dni: moj user posted image bo okrog 3 mesece star, ko bom imela rojstni dan (12.8.)- bomo verjetno kr s krstom združli, pa piknik nardili!user posted image

Lepe sanje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.1.2008 21:43:52   
Naja30
****, že nekaj časa te spremljam na blogu in moram reči,da je zelo zanimivo tvoje življenje. In zelo dobro pišeš.user posted image

Moja dva otročka bosta pa 18m razlike. Drugi se bo rodil v sredini maja in jaz bom svojih 30 let dočakala z veliiiiikim trebuhom user posted image  

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.1.2008 21:53:04   
Anitka
Ojla majske mačkice!

Jaz sem pa danes večino dneva preživela kar v postelji, ker se je že včerja proti večeru v meni nekaj začelo kuhati. Vročine sicer nisem dobila, me pa boli v grlu in bezgavke so malo zatečene. Smo pridno pili čajčka, pa mal kalcija, veliko sadja in upam, da bo do jutra bolje. Si sploh ne znam predstavljati kako bi bilo,če bi morala imeti strogo mirovanje. Me že danes po celodnvenme ležanju vse boliuser posted image user posted image

**** tudi jaz ti želim, da bo Samia čimprej zdrava. Se mi tako smilijo bolni malčki.user posted image

Jana tudi midva planirava odhod v Dalmacijo z user posted image in sicer tam nekje konec avgusta. Seveda, če bo otročiček zdrav. Seveda sem tudi jaz mnenja, da je treba čim manj komplicirat in se ne strinjam s tistimi, ki pravijo, da s tako majhnim otrokom ne smeš nikamor. Midva sva bila predlani na Kubi in je bil na avionu (polet je bil dolg enih 11 ur) nekajmesečni dojenček pa je bilo vse o.k. Sicer jaz ne bi ravno potovala tako daleč že tako zgodaj.

Aurora upam, da bo s podplati kmalu boljeuser posted image

Punce moje jaz sem že tako nestrpna in komaj čakam na torek, ko greva ups. gremo na 3D UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

In boste kaj za pusta hrusta? Jaz se moram oblečti saj delam v vrtcu. Bomo pa vse vzgojiteljice palčki. Jaz bom seveda s trebuhomuser posted image user posted image

Kot zgleda bom jaz med zadnjimi praznovala rojstni dan, saj ga imam šele decembra. Bom pa dopolnila 30 let, user posted image pa bo seveda tudi na fešticiuser posted image user posted image

Lepo bodite, čuvajte sebe in user posted image in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.1.2008 21:59:57   
Anonimen
Pozdravljene majčice, naj vam se še jaz malo javim. Adaptacija našega gnezdeca se počasi približujejo koncu user posted image user posted image , hvala bogu ker sem že sita vsega tega prahu in nereda. Ko pa kaj iščem je pa joooj. No ja bomo pa vsaj imeli vse kakor sva si midva zamislila. user posted image pridno-skoraj že boleče brca, včasih se kakšne konkretne brcike kar ustrašim. Jutri se bom kar odpravila k G, ker me počasi že skrbi ta izcedek in bolečine ob uriniranjuuser posted image user posted image , upam da njen odgovor ne bo ponovno: nosečnost  ni bolezen!  
Lep spanček želim vam in vašim user posted image želim-

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.1.2008 22:01:40   
Anonimen
Aja: imam jaz prva roj dan 5.2.?? Ali je še katera vodnarka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.1.2008 22:05:02   
Anitka
Edinaos jutri dobro opravi pri G in vtrjajaj pri tem, da te da na urinske preiskave. pekoč občutek za moje pojme že ni normalen pri uriniranju.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.1.2008 7:14:12   
zalazoya
jutro

danes vam pa jaz skuham eno fajn user posted image  za lepši začetek dneva. user posted image

Ponavadi vstajam okoli 11-ih, tako da verjetno bom po tejle kavici kar še mal zakinkala, sam da vas pozdravim.

Jaz imama RD 18.05. se pravi 3 dni pred PDP, je pa kar nekaj majčic, fajn ne, maj je res enkraten mesec, letos bo pa še posebaj.

**** maš pa prav luškane sončke doma user posted image .

Jutri mam zobarja, že dons ne morem spat, ena plombica mi je padla k bi jo blo fajn zaflikat pa še dlesni orenk krvavijo. Bojim se ga pa ko user posted image .

Edinaos jaz imam tud zelo povečan izcedek (rumenkaste barve, brez vonja, nič ne peče ali srbi) in sem dvakrat dobila Vagisan pa ni nič nucal, na zadnjem GP mi je vzela bris PAP in še za nekaj, sedaj čakam izvide, sem pa brala da je v nosečnosti zaradi hormonskih sprememb normalen povečan izcedek. Občasno imam tudi sama bolečine med uriniranjem ampak naj ne bi bilo nič, vsekakor pa je to potrebno preveritui pri ginekologu.

Pupe danes ponoči sem se zbudila, ker me je tiščalo na WC in me je prijel en krč oz bolečina v medenici, med hrbtom in medenico, kot da bi se spustila, sploh ne znam opisat, je hitro popustilo, tako da nisem preveč razmišljajla o tem, zdaj me pa kar malo skrbi, a ima katera podobne izkušnjo oz, mnenje kaj bi to bilo, sem gledala za kakšne lažne popadke je prezgodaj. (Mogoče podobno bolečini pri menstruacij).

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.1.2008 7:30:19   
Naty*
Jutro! Zalazoya hvala za user posted image user posted image . Žal nimam nobene pametne ideje, kaj bi bla ta bolečina. Po moje bi bla kriza če bi se ponavljalo, tko pa mogoče kak vkleščen živec al pa kej? No mogoče ma kera tako izkušnjo pa bo znala več povedat. Seveda pa morš bit pozorna če bi se ponavljalo.

**** luštkana otročka sta user posted image , upam, da se bo mala hitr pozdravila.

barbaw ja do poletja bo kr težka zgubit vse, kar bomo pridelale med nosečnostjouser posted image , razen pri tistih, ki bojo res zelo malo dobile. Ampak letos se bo kljub vsemu splačalo slabo počutit v kopalkah, ker bomo mele naše user posted image  pri sebi user posted image .

jana81 js tud ne mislim nč komplicirat glede morja in user posted image . Midva bova šla sicer v začetku septembra, mava pa tud plan it na kak otok. Sam sva še v fazi odločanja kamuser posted image .

suzy85, js sm tud edinka iz razpadlega zakona, pa mam po atijevi strani brata in sestro, po mamini pa sestro. Razlika 11 in 9 let, pa ne bi niti slučajno menjala. Pa tud zato bi rada mela vsaj dva otroka, ker vem, kako lepo je, ko nisi sam user posted image .

Anitka js bom tud decembra dopolnila 30, ampak če me spomin ne vara, si ti kak teden mlajša user posted image .

edinaos držim pesti, da ti uspe kje konkretnega uredit s tvojo zdravnicouser posted image .

Js bom pa dons verjetno poklicala k G (če je že prišel z dopusta). Po eni strani bi rada, da je to za mano, po drugi me je pa strah preiskav, da ne bi res kej slabega pokazaleuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.1.2008 7:41:54   
aurora28
Dobro jutro!

Ste za user posted image , jaz definitivno sem. user posted image

Zalazoya
o takšnih bolečinah nimam namreč izkušenj, ampak načeloma se začnejo lažni popadtki od 20. tedna naprej, pri neklaterih primerih tudi pred 20. tednom.

Estrella* ja puzzle so to kar ti je opisala Barbaw in jih je super sestavljati, jaz sploh stran ne morem iti, ker me firbec matra kako bo vse izgledalo. user posted image user posted image Zdaj sem sestavila že vseh osem tegelčkov z user posted image in preostala mi je še samo barva za dopolnitev praznih prostorov med tegli. Moj user posted image se mi prav čudi. Me je včeraj moj vprašal, če je računalnik kaj pokvarjen, da nisem nič gor na internetu. user posted image user posted image user posted image

**** jaz pa nimam tvojega gesla, da bi lahko pogledala tvoja sončka. Kaj mi ga lahko pošlješ po ZS. user posted image

Edinaos nama se tudi adaptacija in urejanje stanovanja približuje koncu, hvala bogu, ker me ta nered že oring živcira user posted image , včeraj sva prebarvala dnevno in danes pride na vrsto postavitev nove sedežne garniture in brisanje prahu user posted image . Ostane nama še barvanje hodnika. Ker bi morala hodnik na vsakih 6 mesecev barvati zaradi umazanije, ki jo povzroči user posted image , sva se odločila, da bova čez barvo nanesla še pralni premaz in tako si vse skupaj olajšala. Tako samo obrišeš in je ok. user posted image

Anitka upam, da boš kmalu bolje. Veš moja sestra tudi dela v vrtcu in ima otročke stare od 2-3 let in jih je v skupini 12, od tega jih je zdaj ostalo samo še 5, ker vsi ostali so zboleli. user posted image Včeraj pa je tudi mojo sestro doletelo, bruhala je, vročino imela, nobena hrana ji ni dišala user posted image , tak da je tudi ona nekaj pokasirala. Očitno res nekaj razhaja. Pozdravi se čimprej. user posted image user posted image user posted image

Estrella*
veš kaj me zanima, ti tako dobro obvladaš špansko pa me zanima, če te je prevzela kaj španska pesem Isabel od ILdivo. Ker jaz sem se v to pesem zaljubila, ampak je žal nisem razumela. user posted image Mi mogoče lahko ti kaj pri tem pomagaš?? user posted image

Mene je pa danes prebudil močan krč v meči in se se tako drla od bolečine, da moj sprva sploh ni vedel kaj me boli, ko pa sem mu povedala, da me je zagrabil krč v meči je hitro pograbil mojo nogo in jo začel masirati. Hvala ti user posted image .
Saj sploh ne morem verjeti, pa toliko Mg ko spijem in me kljub temu zagrabi krč. Očitno so ti zadnji meseci bolj podvrženi k teh tegobam, saj otroček veselo raste in potrebuje dovolj vseh hranil. user posted image Bom bolj pogosto pila mleko, sem ga te dni kar malo pozabila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.1.2008 8:36:58   
Estrella*
Aurora: A je ta prava Isabel? Če je ti popoldan pošljem prevod. Super pesem, tako nabita s čustvi....

"Isabel"

Volar
Caer
Al fondo el dolor
Sonar
Perder
Imperios de ilusion
Hoy no tengo nada
Si no estas
Mi corazon se apaga

Isabel
Si te vas
Tu Dios se enfadara
No dejes que este amor
Muera asi
Llorare
Iloraras
Sufriendo en soledad
Vuelve a mi y yo te hare
Feliz
Isabel

Buscar
Sentir
La gran pasion de amar
Tratar
De huir
A ese tiempo que vendra
Escapando del pasado
Tu y yo
Siempre enamorados

Hoy no tengo nada
Si no estas
Mi corazon se apage

Isabel
Yo te amaré

Isabel
A dónde irás sin mí
Yo no sabré vivr
Sin ti

Isabel
A dónde irás si mí
Yo no sabré vivir
Sin ti

Isabel
Si te vas
Tu Dios se enfadara
No dejes que este amor
Muera asi
Llorare
Iloraras
Sufriendo en soledad
Tu vuelve a mi y yo te hare
Feliz
Isabel.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.1.2008 8:44:57   
barbaw
Dobro jutro!

Hvala za kofetek.

Anitka glede roj. dne ne vem če boš ta zadnja, ker sem jaz tudi decembrski kozorog (22.). Pri nas bomo kar trije imeli rogove. user posted image  Pa naš ati je devica, se mi kar malo smili, je pa tudi trmast za ene konkretne rogove. user posted image

Edinaos kj tale tvoja G sploh ima kakšnega otroka, pa vprašat bi jo morala če je imela kakšne težave. Nosečnost res ni bolezen, lahko pa jo spremljajo take težave, da ni druge rešitve kot bolniška. Meni je bilo najhujše bruhat pa bit v službi, kjer je toliko različnih vonjav od kartona, plastike, ... Ko se samo spomnim na "jutranje" slabosti, ki so pri meni trajale cele dneve, mi obrača želodec.

Zalazoya meni je moj zobar rekel, da naj uporabljam Sensodyn, če imam občutljive dlesni (če krvavijo ali bolijo). Je zelo dober zobozdravnik in ga je za ubogat. Meni je v prvi user posted image popravljal zobe in morajo pri plombah pazit zaradi "malgama". Zdaj pa lahko trkat, da odkar mi je naredil generalko ni problemov. Je pa blo hudo, ker ne morem na široko odpreti ust saj mi že začnejo pokati ustnice v kotičkih pa še na bruhanje mi je šlo. Sem ugotovila, da bi bila bulimija huda stvar. So mi kar solze tekle ko mi je na osmici nekaj gledal.

Naty jaz bom imela že drugi komplet takih slik, ki bi jih najraje skrila. user posted image  Bo pa malo več špehca. Pa nič se ne boj pregleda. Če te tvoj/a user posted image  veselo brca potem sploh ni panike.

Zdaj ko berem poste ugotavljam, da vas bo nekaj imelo 30 letos. user posted image

Aurora28 v našem vrtcu imajo sicer samo dve skupini, ker smo dobesedno na vasi. V ta manjši so otroci od 2-4 let in jih je kar 19, s tem da fantje prevladujejo. Še dobro da bomo imeli še eno punco, da bo malo povprečje držala. user posted image  Hotla sem pravzapav napisat, da sta dva primera rotavirusa in koliko je meni znano razhaja kar po celi Slo. Upam, da bo tvoja sestra kmalu bolje. Mene je kar malo strah, da bi moj škrat kaj dobil saj mi je tako grozno k zdravniku hodit, pa ne zaradi zdravniko, ampak ker se mi srce para ko je bolan. V bolnico pa upam, da ne bo treba nikoli več, ker je tako grozno ko gledaš druge otroke, ki so sami. Eni starši pripeljejo otroka v bolnico in ga kar pustijo tam dokler jih ne pokličejo, da gre lahko otrok domov. Prav grozno je. Aprila bo naš škrat star 3 in imam premalo prstov (na nogi in roki) da bi preštela kolikokrat sem morala z njim k zdravniku.

Kaj bo kaj sončka danes? Mi imamo že 5 stopinj. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.1.2008 8:49:57   
jana81
ojla čvekice...

sem že 26.tedenuser posted image user posted image

aurora in zalazoya...jah se mormo navadit na nenadne spremembe, kr nenadne bolečine, pa jih potem več ni, pa krči ,kljub magnesolu, jst bom vse potrpela sam da bo naš mali ok. se strinjate a ne?

anitka..men letos po dolgem času vleče da bi spet namaskirala, sam ko me bojo tk vsi prepoznali (trebuh), men se zdej obrača na otročje, drugim se ne da maskirat več, men se pa prej ni dalo.user posted image

edinaos.. ja upam da ti ne bo rekla da je nosečnost bolezen in da bo vse ok, imam pa tud jst povečan izcedek in me srbi, pa sem dobila Vagisan, ravn včeri sem zaključla z pilulami.
rojstni dan maš pa na moj 3D pregled.user posted image

naty..sem tud jst mal razmišljala, da sicer s tako malim še ne bova šla na Hvar (konec junija), kam bližje ja, za Hvar se pa bova odločla konec avgusta, ko bojo tud moje kile šle verjetn že kar fajn dol.user posted image  je pa res da če ne kompliciraš, se tud ponavad nič ne zgodi.

zakaj tak sovražim te ponedeljke? jih še katera? komi čakam da grem na porodniško, da bom lahk spala.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.1.2008 8:54:44   
barbaw
jana81 tolaži se, da tudi ene (jaz), ki so na bolniški ne morejo spat. Jaz moram vstat, ker je treba peljat otročka v vrtec. Naš ati pa rad pospi. Sem ga vprašala, če mu vsako noč navijem budilko, da se bo navadil na vstajanje ponoči. Njegov odgovor: neeeee. user posted image  Se pa rajši vstanem, ker ne morem bit sama doma s tamalim, ker fizično ne morem. V vrtcu pa ima družbo, se igrajo, rišejo, pojejo, plešejo, gredo na igrišče ali sprehod, ... Skratka nič mu ne manjka, jaz pa lahko u izi, ampak res izi pospravljam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.1.2008 9:01:19   
aurora28
Estrella* superca si, to je ta pesem. Joj kolk je lepa. user posted image user posted image user posted image

Jana81 seveda bomo vse potrpele za naše user posted image , da bodo zdravi, živi in navihani. user posted image
Čestitke za dopolnjenih 26. tednov. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.1.2008 9:03:49   
špelin@
Najprej en lep pozdravček spet vsem user posted image
Verjetno ste user posted image , kakav ali čaj že spile user posted image  No, jaz vam ponujam grozdje user posted image  - ja, spet se bašem... user posted image

Včeraj zvečer sem se že namenila malo prebrat, kaj ste napisale, potem pa sem se spravila brat eno knjigo, ki me je tako potegnila noter, da nisem mogla nehati user posted image  Napisala jo je vrstnica moje mami, Trboveljčanka Joža Oplotnik, naslov je Dve zlati srci. Gospo na videz poznam, mi je pa dobesedno zaprlo sapo, kako se je v tej knjigi popolnoma razgalila. Ponavadi so avtobiografije (ta je napisana v tretji osebi) bolj slavospev avtorju in pripoved o izkušnjah z drugimi, v tej pa je avtorica brez olepševanja "odprla" tudi svoja najgloblja občutja in brez sramu priznala tudi razmišljanja, čustva, ki se jih ponavadi ljudje sramujemo... Kako je odraščala v družini, v kateri je vse teroriziran pijanski oče, ki je potem celo ustrelil njeno mami, kako je komaj prišla do otroka, ampak je zaradi zdravniške neodgovornosti rodila fantka s posebnimi potrebami, nato pa na veliko srečo še zdravega fanta, ki je približno moj vrstnik in ga celo poznam. V pripoved njenega življenja sem se še toliko bolj vživela, ker poznam kraje, ljudi, razmere,... v katerih se je njeno življenje odvijalo in se še.  Čeprav so ljudje omenjeni le z imeni, nekateri pa tudi to ne, vem, o kom govori. Drugo polovico knjige sem prejokala, celo polovico. Ko sem končala, sem bila povsem prepotena in do zadnjega kotička duše ganjena.

Uf, šele zdajle sem videla, koliko sem naložila.... user posted image

Grem zdaj prebrat vaše poste in se potem spet oglasim user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.1.2008 9:08:17   
jana81
Barbaw tud mene še to čaka čez par let...user posted image  user posted image  ker tisoč procentno ne bova ostala pri enem, če bo le bog dal možnost še za drugega.

aurora..kje pa si kupla te puzzle od A.G.?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.1.2008 9:10:13   
barbaw
Jaz sem od A.G puzzle kupila v Lidlu imel jih je tudi Hofer. user posted image  Če me spomin ne vara so bile 3,99.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.1.2008 9:12:38   
barbaw
joj me daje tale sindrom, v Leclercu jih tudi imajo (v Mb, verjetno ljubljanski tudi)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.1.2008 9:26:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Jutri se bom kar odpravila k G, ker me počasi že skrbi ta izcedek in bolečine ob uriniranjuuser posted image user posted image , upam da njen odgovor ne bo ponovno: nosečnost  ni bolezen!  

Nosečnost res ni bolezen, vnetje mehurja pa je user posted image  Držim pesti, da boš dobro opravila user posted image

Vidim, da ste se pogovarjale o nemščini - sama sem se precej naučila v gimnaziji, potem pa sem hodila delat na sejme v Hannover in sem znanje hitro konkretno osvojila user posted image  Res gre za zelo "trd" jezik, ampak meni je zelo všeč spevnost, ki jo pridobi, kadar Nizozemec govori nemško user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
P.s. Špelin@, na današnjem predavanju je predavatelj rekel da multiple skleroze ob ekvatorju ni, mogoče bi ti mogla uvozit malo sonca v vaš kraj in bi težava izginila, kaj praviš?

Ej, meni se že celo življenje zdi, da sem rojena v napačnem klimatskem pasu user posted image

Estrella*, kako je z malim? user posted image

Vau, ****, kako drugačeno življenje je pri vas user posted image  Resnično uživam ob branju tvojih prigod user posted image  Upam, da je tvoja deklica že bolje user posted image  Slikice bi pa tudi jaz rada pogledala - lahko prosim za geslo na ZS? user posted image

Anitka, lepo se pozdravi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.