|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delovni čas trgovin z vozički - Italija?
30.1.2008 11:07:52   
kodrana
edinaosuser posted image za pupiko. kako,da so se ti zmotili? najprej user posted image , potemuser posted image ? a na morfologiji ti je rekla,da je fantek?
luštna je vaša pupika.
joj, jst bi šla tud na 3d.. me tudi tako mika. a joj.
a poročila sta se sedaj? mi2 bi se tudi, samo sva rekla da bo prvo kuhinja in stanovanje. ko bo bebica že na svetu, bo pa še poroka.

Esrella uživaj na 3d.

Naty
držim pesti,da ni nič hujšega in da ti bo čim prej bolje. drži se.

jana lušten parček stauser posted image .

aurora lepo sta si uštimalauser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
30.1.2008 11:15:35   
Anonimen
kodrana: moja G mi je ves čas govorila, da je user posted image , na morfologiji pa je bila itak čisto nemauser posted image user posted image , tako da sem včeraj na 3D pojamrala kako nič nisem izvedela na morfol. in je rekla, da mi mi jo bo ona naredila v celoti. Pa čeprav je imela polno čakalnico pacientkuser posted image .Ja midva sva stanovanje kupila avgusta (07), ga renovirala (no še omaro v spalnici čakava), vmes pa je še user posted image prišel-ops prišla. 

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.1.2008 11:21:25   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image               

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.1.2008 11:23:05   
špelin@
narava, kakšne krasne fotke, prava orientalska lepotica  user posted image  In kakšna prečudovita poročna obleka user posted image Ahhh, se človek kar stopi... user posted image user posted image  

Drugače sem pa naredila napako, ker sem gledala fotke, na katerih ješ user posted image  Laaačnaaa!!!

Ne vem, zakaj si me pripravljala na negativno?? Sem pričakovala, da imaš najmanj dve riti in da ti fali pol glave user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.1.2008 11:26:45   
barbaw
Edinaos a se ni fajn poglihalo? Prvo štalca pol pa kravca. user posted image  Pri nas je bilo malo drugače. Je bila najeta sobica med študenti v hiši, potem je bilo najete pol hiše, kasneje je prišel teliček (ha ha user posted image ). Je bilo treba nekaj ukrenit, ker sva že pred user posted image  kupovala štalco in sva jo kupila ko je že bil. Sva zrihtala koliko se je dalo, pohištva nisva čisto nič kupila, sva vse rabljeno "dedovala". Kuhinja je od prejšnih lastnikov le malo dodelana, spalnica je bila taščino poročno darilo (ko se je poročila pred 20 leti), otroška soba pa od mojih nečakov, ki sta dobila novo. Vse je vse nekako izšlo. Zdaj ko pa je drugi user posted image  na poti, pa smo že nakupili nekaj novega pohištva. Razmišljamo, če bi obdelali podstrešje, da bi imela otročka svojo sobo. Me pa vse to pucanje malo skrbi. user posted image  Saj mi ni problem, obožujem ga pa ravno ne. Rajše travo pokosim, pa oplejem vse rožice, ....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.1.2008 11:28:28   
barbaw
Narava in Kodrana a še lahko jaz prosim za geslo? Prooosim.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.1.2008 11:28:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
na morfologiji pa je bila itak čisto nemauser posted image user posted image , tako da sem včeraj na 3D pojamrala kako nič nisem izvedela na morfol. in je rekla, da mi mi jo bo ona naredila v celoti. Pa čeprav je imela polno čakalnico pacientkuser posted image .

Vidiš, ravno zato grem tudi jaz na tale 3D UZ - ker je bila moja morfologija skrajno bedna user posted image user posted image  V točno treh minutah je G brez besed premeril, kar je pač premeril, potem pa zamrznil sliko, obrnil ekran k nam, zrecitiral par besed, sprintal tisto slikico za 2,5 EUR in poslal moja dva ven - that's it user posted image  Oba - user posted image  in velika pika - sta bila res žalostna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   RE: Majčice '08 - 2.del
30.1.2008 11:29:02   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg)

17.Maj 2008   

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+9kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 14Xuser posted image  in user posted image : 45X user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
30.1.2008 11:30:37   
barbaw
Špelin@ moja G pa je vedno obrnila ekran tudi k meni, da smo vsi lahko gledali. Lepo je vse delala in sproti govorila kaj je kaj. Je bila fula prijazna. Sem prav srečna, da sem G menjala, ker vem, da me je to najbolj žalostilo in jezilo v prvi nosečnosti. Sploh nisem nič vedela. Sem na koncu samo vprašala, če je vse ok, ker več nisem upala. user posted image  Zdaj pa je tako fino. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.1.2008 11:31:31   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem pričakovala, da imaš najmanj dve riti in da ti fali pol glave user posted image

pri riti skoraj, da nisi falila (lilh se malo manjka user posted image ), drugace pa hvala.user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.1.2008 11:32:03   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tale je prava za Skye.user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa še res je. Sam moji dve ležita mal drugačeuser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.1.2008 11:34:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ moja G pa je vedno obrnila ekran tudi k meni, da smo vsi lahko gledali. Lepo je vse delala in sproti govorila kaj je kaj. Je bila fula prijazna.

Vidiš, pri meni je bilo tudi v prvih treh nosečnostih tako user posted image  G vse razložil, pokazal, posnetki, slikice,... Zdaj pa ne vem, kaj je z njim user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.1.2008 11:37:32   
Skye
narava a lahk prosim za geslo za albumuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.1.2008 11:45:53   
Estrella*
Moja morfo je bila tudi prej ko ne brzinska. Sicer mi je nekaj kazal, ampak videla sem bolj malo, ker ni dovolj obrnil ekranauser posted image
Sedaj upam, da bo danes Drugače.

Aurora: jaz imam zelo slabe iskušnje z rožami na tleh in na višini do vsaj 1m. Naš škrat je vse prevrnil in se igral. Pol sem vse skupaj umaknila...smo imeli pa šov tudi z oljem in moko, ker sta bila spravljena v nižjih omarah. Lahko si predstavljaš sceno ; mali na sredi kuhinje(starost;1.5 let) kup moke zraven, on pa veselo maže po tleh z oljem.....user posted image
Hvala za link!!!

Špelin@: krasno, da si se odločila za 3D!! Pa hvala za izčrpno poročanje o vremenu. Za drugič kaj več sonca prosimmmuser posted image

narava: bila si zelo lepa nevestauser posted image Kje sta se pa poročila, če ni skrivnost? Pa tiste slike s hrano, mnjami grem kar kuhat.

Sem šla gledat za parket...jao meni bomo bankrotirali. Kaj vse ne računajo posebej!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.1.2008 11:48:27   
sesil
spet sem brala celo večnost, kjlub temu da je bilo včeraj sončno. ni čudno da se dež obetauser posted image .
jana81, kasso, hvala za geslo, zelo lepe fotke. moram tudi jaz mojega pocukat, naj me že slika, da še jaz ustvarim kakšen album.
narava in endomy, vašega gesla pa tudi nimam. bi še vas pogledala....
nevem katera je pisala o bolečinah v sramnih kosteh, namreč mene tudi razteguje, pa nimam kaj nardit, ko da potrpim.
edinaos, čestitam za user posted image . ja, ni kaj, G se zmotijo in včasih kaj zraste, včasih odpade. za sigurno je takrat, ko je user posted image  že na svetu.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.1.2008 11:50:44   
narava
porocila sva se na dvorcu Zemono (pri Ajdovscini). Bilo je user posted image

tista hrana  pa zgleda zlo kaloricna in (men osebno) mal cudna zgleda (nima glih estetskega videzauser posted image ), ampak je pa za prste pojest dobr! user posted image
aja, una solata iz benetk: tega "kosila" - paradiznik z nekaj solatke okrog - ne bom nikoli pozabila, saj sva za moj paradajz in njegove makarone s tuno dala 38 EUR!user posted image    user posted image

pol morfologije user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.1.2008 11:50:55   
kodrana
narava všeč mi je tvoja posebnostuser posted image . ti paše. imaš zelo lep obraz.

mene čaka kosilo. čeprav še nisem lačna..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.1.2008 11:55:30   
suzy85
Joooj, kakšne lušte delate s tem 3D. Sj moja morfo je bla vredu, tud G je mela ekran skoz tak, da sva lahka s user posted image zraven gledala, sam kakšno slikco bi pa vseen mela (za spomin).

edinaos user posted image user posted image user posted image za čudovito user posted image . že zdaj je luštna, kaj šele bo!

aurora28 ful lepa spalnica. Barve so zlo lepe, da o dnevni sploh ne govorim. Pa tudi psiška - kaki cartl zgleda! Ko bi le mi2 tud mela tolk prostora v spalnici. user posted image Imava podstrešno stanovanje in sva še 4 delno omaro komaj spravila v spalnico! Je šlo "glih za glih".

user posted image user posted image user posted image za Estello in Ario81!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.1.2008 12:03:21   
Skye
narava hvala za geslo....lepe slikceuser posted image

Uh ne govori o cenah v benetkah.....jaz sem si vedno nesla zraven za jest, ker tam človek lahko zapravi celo premoženje že za en sendvič.user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.1.2008 12:06:59   
barbaw
Skye take slike v nadstropjih za tvoje princeske pa nisem videla. user posted image  Prej ali slej se bosta morali obrnit, razen če so ti kaj omenjali CR. Upam, da bo šlo kar lepo po naravni poti.

Narava jaz tudi geslo prosim.

Bom jaz tudi mojega lubija prosila, da naj me slika. Tale moja rit kar vodi. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.1.2008 12:08:04   
Estrella*
narava: Zemono! Krasen kraj. Sem bila na poroki od moževe nečakinje maja 2005. Res pravljični kraj.
Kar se tiče hrane v tujini...je res draga ko user posted image . Sicer, če poznaš se najde tudi kaj ugodnejše , le nekdo ti mora prišepnit.

Kodrana: ko sem vidla slike s hrano sem tudi jaz v momentu dobila lušte. Tako, da si grem sedaj pripravit juhico, riž, čevape in paradižnikovo solato z mozzarelo!!!Pol pa pot pod noge in v  Postojno.

Suzy85: jaz sprva tudi nisem imela namen na 3D, po pa so mi tu na forumu sprali možgane in sem se prijavilauser posted image Bom vidla ali sem se prav odločila.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.1.2008 12:21:11   
barbaw
Narava in Kodrana lepe slikice. user posted image  Narava sem se nasmejala pri geslu. user posted image

Jaz imam spet (beri še vedno) čistilno akcijo. Očitno bom jaz ena izmed redkih, ki se bom ubranila 3D. Grem naprej pucat, da ne bom imela slabe vesti, da nič ne naredim zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.1.2008 12:28:04   
narava
hehe, tudi jaz ne grem na 3D. sicer moj ni videl Pobca od nuhalne, ampak bo ze zdrzal se te tri mesece user posted image  za ta dinarcek, sem si jaz ze rezervirala nakup une vrece/kombinezona za v vozicek k bo mal vecji user posted image

tak, da sva skup osamljeni user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.1.2008 12:37:51   
barbaw
Me je moj user posted image  zjutraj vprašal če ringarajam. user posted image  Čistim, pa vsake toliko časa prečekiram kaj ste naklofale. Generalka opravljena. Zdaj me še čaka barvanje koov dveh sten in je to to. user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.1.2008 12:38:25   
barbaw
kosov ne pa koovov

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.