HuAnita
|
Halo, sme malo uletela z nekega drugega sveta, sem že zaspala z deco, k sreči je ati regrat dokončal, pa me je prišel iskat, pa itak fajn, da je dobil knedl antibiotik..... Jančika, daleč od tega, da bi šparala pri zdravju pri sebi ali družini, ampak meni smrdi sistem! Da prideš k edinemu zobarju v Vojnik, ki dela pač nek dan, pa prosiš, če ti vzamejo ven tisto nitko, ker se mi pač ni bilo za voziti po celi regiji za dežurnim zdravnikom , pa ti rečejo ne, pojdite v ZD celje, pa poglejte, do je dežurn, lahko tudi nek zobar v Slov. Konjicah, Rogaški ali Velenju Pa praiv, če pa plačate, vas pa TAKOJ vzamemo????? In to stane 20 eur, pa ni več kot 2 minuti dela, majke mi. Vsak mesec dam ogdormno denarja za zrd. zavarovanje, pa dodatno, na koncu pa tole. Tako da se oče že dogovarja, grem to storiti na HR, tule bom samo na rentgensko sliko zob čakala 2m Vmes pa me lahko kdo ve kolikokrat zgrabi??? No, malo sem morala popljuvati čez to naše silno zdravstvo. Ker jaz velikokrat v službi naredim kaj zastonj, četudi se mi ne da, ampak da pač komu ustrežem..... Tile v haljah pa večinoma ... no comment. Vie te od bolečin, pa te ne bo vzel, psloh ker ima kao gužvo, ampak samoplačniško pa te takoj vzamejo.... Vidim, da zdrav. sistem deluje, perfektno, dokler ne zboliš! skuštrana --- kulska si, mali pa itak! Nič pa nisi omenila Celjank! snorlax - uredi čim bolje! darja33 - WB! Vsem ostalim pa l. p. --- grem v horizontalo, čeprav ima ati neke načrte , ampak jaz sem
|