snorlax
|
Ja, Naty-Taja, tukaj sem! 3 ure in pol za tem, ko greš ti spat, jaz vstanem. Shoo, tudi jaz sem imela nosečniške nespečnosti. Samo se nisem sekirala, ker sem bila v bolniški, tavečji pa že star 12 let, tako da sem imela podnevi mir in sem lahko podnevi dremala in spala, kolikor me je bila volja. Oh, kje so tisti cajti! Pikecpokec, upam, da ti bo dete dolgo spalo in uživaj v "samskem" dnevu. Oh, Janči. Se mi kar smiliš. Zgleda, da tole ni tako simpl operacija, al kaj? Upam, da te čimprej neha bolet. Kako pa je učka? Še imaš črno? Glede avtosedeža. Mi imamo tamalčka še kar v AS, v katerem je od približno 8 mesecev starosti. Je sicer neke ****ž znamke in je do 18 kg. Mali ima 16,5 kg, tako da bo še nekaj časa not, čeprav se mi zdi, da že gre komaj noter. Moj pa ima v avtu jahača, ampak je čisto nepraktičen, ker če tamali zaspi v avtu, zleze v dve gubi in je čisto neudoben. Ali imajo avtosedeže tudi naprej od 18 kg. Mislim take z naklonom in vse, kar ima manjši AS, ali so samo jahači z naslonjalom ali brez? Skuštrana, zgleda, da zdaj k nam prihaja tisto slabo vreme, ki je bilo zadnjič pri vas. Mislim, da boste sedaj vi bolj na toplem. Pri nas napovedujejo danes sneg do nižin. Ko sem se zbudila, je tako scalo, da sem morala it ven gledat, kaj to tako ropoče. Nisem vedela, ali tako močno dežuje, ali veter tako piha al kaj je to. Gor v spalnicah se še pa bolj sliši, ker smo čisto pod streho. Moram še malo o sebi povedat. Kile stojijo. Že en teden se spet ne pramakne nikamor. Prvi mesec je šlo 10 kg dol, ne da bi z mezincem mignila. Drugi mesec 6 kg, sicer manj, a sem bila zadovoljna. Ta mesec pa zgleda, da se bo čisto ustavilo. Bo treba začet orenk migat. Če bo šlo takole počasi, bom pa res čez enih 5 al pa 10 let na cilju. Pa še malo se moram pohvalit, kako imamo fajnga šefa. Smo ga prosile, če nas izjemoma spusti v petek ven, da gremo na eno mal boljšo malico (ne smem delat reklame za hotel nasproti AP v CE ) in je dovolil. Res je super šef! Tudi drugače je ful razumevajoč in prijazen. Samo delo mora biti narejeno tako kot je treba, pa je OK. No, zdaj sem pa naklofala celo stran. Moram it tamalčka zbezat s postelje, pa v službo! Pogrešam Ropotuljico, Smrčko, Skabi....Kje ste? Čavči!