HuAnita
|
Aloha: razen komentraja, da se počutim 'malo' nategnjeno, ne bom nič več dodala! Sama sem si kriva, ker sem tkao naivna; http://www.novitednik.com/ne_prezrite.php?id=822 ne zaupajte novinarjem vsepovprek, jaz si še nisem opomogla, ko sem se zagledala s tistimi dojilskimi joškami do nožnih prstov (čepe) na 2. strani!!!!!!!!!!! Misleč, da gre za kratko anketo o 8. marcu??????!!!! Skratka - zelo mi je nerodno, ker sem tkao izpostavljena Darja33 - kul, športne poškodbe, bova večkrat na vezi, ravno danes sem na smučanju fino padla, na vlečnici, ker se je hči zagledala v borderje, ki so teknovali, pa me tako sv..... boli koleno, da bom kričala.... Janeja - ja, sem za, čimprej rabim kroglice, knedl ima tudi vnetje ušesa.... JančikaRR - nič za gvišn, torto pričakujemo, pa tako, malo večjo (rada dobim 2 kosa ), pa če še Montija upoštevaš, ne bova jezna ne on ne jaz.... snorči - samo da si ok Meggi - kaj, tvoja vratolomna skakalka je ok? Razmišljam, da bi tole Skabico povabili spet enkrat v Vojnik na igrala, pa se nam lahko vse pridružijo, zdja so že lepi dnevi, tam pa ograjeno, da šmkolini ne morejo ven... smrčka - te je primež hate-man kluba že spustil? Saj I. gotovo ni tako neroden pri pomoči, le navajen ni.... teta beta - jaz te poznam prek ZSjev in si mi res kul. Pridi na srečanje. žanek, marjanaR - kako kaj dojenčica in novorojenčica? pikecpokec - ti imaš pa srečo, da ti dečko takole cele dneve vasuje, vidva pa si lahko privoščita. Jaz bi tudi..... natika - pričakujem kak obisk - kavico ali kja si omenjala - pa da me malo nabrcaš v rit za hujšanje... jančike si niti ne upam več prositi.... Ostalim neomenjenim pa lepe pozdrave, sem že napol koma, pa se ne spomnim, kaj sem brala nazaj....
|