Jančika_
|
Snorlax, kaj naj ti rečem - ful mislim na tebe in se mi je zdelo, da ti bo volja malo popustila, ker ti kile stojijo. To je čisto normalno, ampak daj pomisli, kako se boš počutila, če zdaj vržeš puško v koruzo. Dva meseca truda bi vrgla stran - mislim, da ni vredno! Dejmo, punca ! Jaz sem pa danes bila na samoplačniškem UZ pregledu dojk, ker me je jeseni začela leva joška bolet in me še zdaj občasno. No, z joškami vse je OK, je pa dr. komentiral, da imam malo slabšo kvaliteto . U ti mater . No, gre za to, da imam zelo gosto žlezno tkivo in veliko malih cist, kar pa ima 1/3 do 1/2 vseh žensk. Smo pa me s "slabšo kvaliteto" bolj nagnjene h kakšnim spremembam, tako da mi je priporočal kontrolo čez eno leto. Jutri grem pa bris dat, tudi samoplačniško. Pol se gremo še cepit proti klopnemu meningitisu, pol pa lahko kredit vzamemo za kruh . Pikecpokec, tvoj fuzbaler je že doma ? Žanek, upam, da se bojo punce kaj javile za srečanje; res bi bilo fajn, da se čimprej spet kaj vidimo. Bom pa ne glede na to v kratkem prišla do tebe. Zaenkrat še ne upam vozit avta, ker me skoz boli glava in še ne morem nosit leč, ker mi iz podplute učke skoz ven teče. S špegli pa ne vidim dovolj dobro . Skuštrana, je kaj novega?
|