Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 15:55:09
|
|
|
|
skuštrana
|
Samo na hitrco No, pri nas so trenutno črni dnevi - zadnjič je imel miro prometno, zdej je pa njegovo mamo kap (spet, že 5 tič) in je v bolnici in ni v redu
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 20:17:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Ojej, skuštrana . Držim pesti, da se tole srečno izide. A Miro je vredu? Žanek, a vabiš, kul . Kaj pravite na 15.3.? Spečem torto, če se nam rata dobit .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 20:59:04
|
|
|
|
pikecpokec
|
Moj može pa zdle uživa na tekmi lige prvakov. Mi je prejle poslal SMS da je NORO! Itak da je noro, če se 89.000 podivjanih fuzbalskih frikov dere v en glas . Mogoče sploh ne bo hotu več domov pridit. Itak bomo pa vsaj še en tedn vsi poslušal VSE najmanjše podrobnosti o tekmi, štadionu, igralcih, navijačih, vzdušju..... Pa nej ma veselje, sej mu prvoščim. Sam res ne razumem tega . Pa ipak, fajn se pa ma! Ojoj, skuštrana, upam da bo z vsemi vse OK!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 21:20:07
|
|
|
|
skuštrana
|
Jančika, Miro je ok, avto je razbil...Mama pa...nestabilno in lahko samo čakamo kaj bo Punce, jaz nimam pojma kaj je naši Lizi..Non stop lula, ponoči jo nosim lulat po 5 krat ..podnevi ima tudi kar vlažne hlačke, pa v vrtcu je začela lulat med pop spanjem Pediatrinja na med over mi je rekla, da naj ji dam pregledat urin in kri, za krvni sladkor..Madona, menda ja nima sladkorne Moram jutri z njo k pediatru, da mi da za lab, ker tole mi je res čudno... Eh, jaz bi tud na čvek 15.3 , ampak ne bo šlo..Pol enkrat aprila pa pridem
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 21:38:05
|
|
|
|
Janeja
|
Skuštrana, držim pesti, da se tudi za tvojo taščo tako dobro izide kot se je pri moji. Vem pa, da je psihično tole kar hudo za vse vas. Drži se! Pa seveda upam, da bo z Lizo vse OK. Kaj pa, če se je samo mal prehladila? Takrat je tud ponavadi kriza z lulanjem. Jerebica, čestitke za še enega fanta v familiji. Zdaj boš pa blažena med svojimi tremi moškimi.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 4.3.2008 21:48:47
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj pa, če se je samo mal prehladila? Takrat je tud ponavadi kriza z lulanjem. Jaz tudi upam na tole Ja, jerebica, a pol pa ne bo Elizabete Škoda, no... Še en pobček, fajn Skabi, uf, tebe pa res hormoni dajejo..ubogi delavci, se mi kar smilijo Shoo, kaj imaš še vedno malega budo v bušiju? Saj je še čas za obrnit se..Kaj pa zunanji obrat, si kaj razmišljala o tem? Naty, itak da so tle nekatere stvari boljše, spet druge pa slabše...pač, tako je..ampak če pogledam v globalu je pa vsaj meni boljše tu, dom je tam kjer je morje
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 4:51:20
|
|
|
|
snorlax
|
Skuštrana, upam, da se tvoja taščica pozdravi. Upam, da je pri Lizi samo prehlad. A so ji kaj pogledali vodo? Kaj pa če je psiha? Mislim, da je šele zdaj prišlo vse za njo - selitev, novo okolje, pa atijeva nesreča, pa zdaj še stara mama? Žanek!!! Lepo, da si se javila. Kako ste? Janči, ne vem za tako dolgo naprej. Če mi uspe, pridem. Skabi, ne sekiraj se. Jaz sem bila na koncu tako tečna, da sem šla sama sebi na živce. S. in L. sta gledala, da sta se me cel dan uspešno izogibala, ker če smo se samo videli, je že bil prepir za eno brezvezno malenkost. Jaz sem jima hvaležna, da sta takrat zdržala in da me nista nagnala od doma. Res je bilo hudo. Malo še zdrži, saj bo kmalu mimo. Janeja, si se že kaj navadila na daljši delovnik? Zakaj pa nisi še podaljšala do 6. leta? Vsem želim en lep dan!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 8:40:55
|
|
|
|
Skabi
|
Hojla! Jerebica, krasno, boš videla, kak fajn je imet več fantkov SKuštrana, upam, da bo pri vas kmalu bolje. Hormone že en dan in pol uspešno nadzorujem. Mi to vzame več moči kot vse ostalo skupaj. Včeraj zvečer v kopalnici s tamalim: "Mami, naj vidim, kako so ti zize zrasle." In po temeljitem ogledu tamali izusti strokovno oceno: "Spuščajo se." A s srečanjem v marcu resno mislite? Lepo se imejte, drage punce!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 11:28:30
|
|
|
|
žanek
|
Ojla! Ja s srečanjem v marcu mislim resno , ve samo datum povejte, kdaj vam odgovarja. Upam da vas vse vidim, nosečke s trebuhi, nove frizurce, izgubljene kilograme, nove čvekice .... vse kar sem zamudila . Skuštrana aprila ko pa prideš se pa zopet vidimo, s smrčko imava razlog za fešto, a ne smrček . Jerebica čestitke za fantka . Skuštrana kako je z Lizo, vse ok? Skabi tvoj tamali je pa faca . Mi smo ok, Nika pridno raste in se redi , Žanek jo skoz carta in lubčka (jaz sem se pa tolk sekirala kako jo bo sprejel). Tudi mami se pridno redi , ropotuljica si ti govorila, da ponoči ješ, se ti pridružujem .
< Sporočilo je popravil žanek -- 5.3.2008 11:33:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 19:44:56
|
|
|
|
snorlax
|
Kok sem vam fauš, ker se lahko redite. Jančika, moja mentorca! Daj me malo oklincaj, prosim. Meni volja malenkost popušča. Zadnje čase razmišljam samo o nekih stvareh, ki so meni prepovedane. Zaenkrat še samo razmišljam. Help!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 5.3.2008 19:46:25 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 19:58:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Snorlax, kaj naj ti rečem - ful mislim na tebe in se mi je zdelo, da ti bo volja malo popustila, ker ti kile stojijo. To je čisto normalno, ampak daj pomisli, kako se boš počutila, če zdaj vržeš puško v koruzo. Dva meseca truda bi vrgla stran - mislim, da ni vredno! Dejmo, punca ! Jaz sem pa danes bila na samoplačniškem UZ pregledu dojk, ker me je jeseni začela leva joška bolet in me še zdaj občasno. No, z joškami vse je OK, je pa dr. komentiral, da imam malo slabšo kvaliteto . U ti mater . No, gre za to, da imam zelo gosto žlezno tkivo in veliko malih cist, kar pa ima 1/3 do 1/2 vseh žensk. Smo pa me s "slabšo kvaliteto" bolj nagnjene h kakšnim spremembam, tako da mi je priporočal kontrolo čez eno leto. Jutri grem pa bris dat, tudi samoplačniško. Pol se gremo še cepit proti klopnemu meningitisu, pol pa lahko kredit vzamemo za kruh . Pikecpokec, tvoj fuzbaler je že doma ? Žanek, upam, da se bojo punce kaj javile za srečanje; res bi bilo fajn, da se čimprej spet kaj vidimo. Bom pa ne glede na to v kratkem prišla do tebe. Zaenkrat še ne upam vozit avta, ker me skoz boli glava in še ne morem nosit leč, ker mi iz podplute učke skoz ven teče. S špegli pa ne vidim dovolj dobro . Skuštrana, je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 20:12:44
|
|
|
|
pikecpokec
|
Pikecpokec, tvoj fuzbaler je že doma ? Jap. Že cel dan mam oblečen dres od Milana. Gal pa tud. Ga je dobil že lani, ko je dedi šel na tekmo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 20:57:36
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Pikecpokec, tvoj fuzbaler je že doma ? Mene še pa enkrat zanima, kje je dobil karte? tako privat ali je šel prek kake firme ipd.? Ker Matej je ves zaslinjen.....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 21:59:36
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Janeja, si se že kaj navadila na daljši delovnik? Zakaj pa nisi še podaljšala do 6. leta? Ja seveda sem se, saj mi ne preostane drugega. V službi sploh ni problema, imam dela čez glavo dost oziroma bolje rečeno preveč. Mal panike je edino doma, ker je od 17h pa do 20h, ko gresta mulčka spat, zlo malo časa v primerjavi s prejšnjim urnikom. In ker probam bit v teh treh urcah čim več s tamalčkoma, me kar nekaj stvari za nardit, počaka za zvečer . Ma saj bo, sploh ni panike. Podaljšat do 6 leta mi pa šef ni hotel . Jaz sem že probala, sam z glavo skoz zid pa tud nisem hotla. Snorlax, držim pesti in navijam zate. Zdrži in ne obupaj, saj se bodo kilce spet začele topit. Vztrajaj, ker bi bilo res škoda tega, kar si že dosegla. Skuštrana, je že kaj novega? Kako je tašča? Pa Liza, že imaš kakšne izvide? Žanek, super, da je Žan tako lepo sprejel sestrico. Mene je bilo tudi tega strah, ap je Jan tud super odreagiral. Za čvek me pa seveda štejte zraven. Jančika, ti zdaj vsaj veš kaj imaš, ostale pa pojma nimamo. Bo mogoče res treba kdaj na kak samoplačniški pregled.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 22:03:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Jutri grem pa bris dat, tudi samoplačniško. IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pismo, meni se pa za malo zdi plačevat slikanje zob 15 eur, sicer pa čakaš 2 meseca v CE, če pa plačaš, pa kar naprej...... ne upam pomisliti, koliko stane odstranitev modrostnih zob,.,,,,, Pismo, bom šlsa k tistemu fotrovemu znancu na HR, itak je pol ceneje
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 22:16:59
|
|
|
|
shooo
|
ojoj, SKUŠTRANA pri vas so pa res hudi dnevi. upam da se tašča pozdravi in da Lizini izvidi pokažejo samo prehlad. MALI BUDA, se nekaj preobrača a se le še za vsako obrnil nazaj. v soboto grem k stricu , mogoče se kar dogovorimo za zunanji obrat.(strah me je).in če bi ostal na riti se zemnim za cr.(tudi tega me je strah) NATY-TAJA jaz se ne bi kar odločila za cr.a se mi zdi druga možnost (vaginalni v medenični) za bebača še bolj zacuknjena .sploh ker imam možnost da mi cr opravi stric , z epi blokom in neko tehniko kjer te ful malo zarežejo, ostalo tkivo pa "raztrgajo" ročno. rana se zaceli full hitro. saj še sama ne vem prav. strah me je tega kar piše BONNIE_RR da ti dete prinesejo vsakih toliko in sploh da je "nekje" dokler ne prideš k sebi.al kak že..kompliciram, paničarim.... in upam da se dete obrne in gre ven tak kak se spodobi . JEREBICA , tebi pa čestitke za fantka!glede hrane pa : pridi k meni pogledat, se je že parket zlizal pred hadilnikom NOGOMET: če pikapokec ne bi omenila spolh ne bi vedela da se kaj pomembenga dogaja. jaz sem takoo srečna ker matija ne gleda nogometa . in košarke.in smučanja, tenisa, formule (to sploh ne štekam)... lp
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 22:30:17
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo jaz sem takoo srečna ker matija ne gleda nogometa . in košarke.in smučanja, tenisa, formule (to sploh ne štekam)... E, to. Pol pa vstajajo ob treh zjutraj, da česa ne zamudijo , ko je zadeva na Japonskem. Joeja to tudi ne zanima (ampak ko pa kdo reče "fotoaparat", pol je pa ). HuAnita, ne šparaj na napačnem koncu. Resno - kaj je sploh lahko bolj pomembno kot mi sami, kot naše zdravje in dobro počutje? Malo si zračunaj, koliko daš na mesec za avto, kos pločevine, koliko pa zase...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 5.3.2008 23:18:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Pri nas nič novega...Po starem. Z Lizo greva pa jutri k pediatru, danes nama ni zneslo (bemti, ko je brez normalnega avta). Mirotova mama po starem.. Huanita, saj ti je pikecpokec napisala kje je dobil karte Poglej malo bolj podrobno In ja, zobe si pojdi na Hr popravit- za isto stvar plačaš pol manj..Preverjeno..pa lepotne operacije so tudi ceneje..Janči, če rabiš bolj kvalitetne joške Snorči, drži se..ne meči puške v koruzo Res, mislim nate in držim pesti Shooo, kam boš pa to šla na carski..A v celje, kdo pa je tvoj stric.Sem baba radovedna Pa kako to misliš, da ročno raztrgajo..To pa še nisem čula..No, sicer o carskih nimam pojma, ker ga hb nisem rabila Zanek,lepo se imejte še naprej,aprila se pa vidimo..Madona, menda bo že avto popravljen do takrat Jaz sem tudi dežurna joška trenutno, zgleda da ima nek poskok v rasti, non stop je No, moj sicer gled šport - košarko itak, ostalo pa samo pomebne tekme, ampak formule pa tudi ne prenese Pa jaz je tudi ne kužim, sicer vem o njej le to, da je žena od Bernija, ki je lastnik formule1 Riječanka in da je opremila že pol Riječke bolnice kot donacija - pohvale za njo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 7:59:55
|
|
|
|
darja33
|
Hojla punce! Tud js sem iz cela in sem vas šele zdej zasledila??? Sem med letošnjimi aprilčicami, tak da sem že kot žoga in upam, da sem vam bom lahk kaj pridružla na čveku. Tu al pa na kofetku. Sem glih začela s porodniško oz. še z dopustom in mi je že mal dolgčas.Pogrešam čvekanje in kofetkanje. No, sej ko bo otrok tu, se ne bom več "pritoževala" nad dolgčasom, ne. Sicer pa čakam pužico, pa ta prvi otrok je to. Tak da bom rabla kak nasvet izkušene (ampak neprezakomplicirane) mame. Lp
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 8:55:18
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jutro! Js imam tamalega od torka doma, ker neki smrka, pa kašlja in malo ima povišano T. Se pa stvari že izboljšujejo, tako da upam, da bo tole kmalu mimo... Skuštrana... Držim pesti, da bo s taščo vse ok. Pa, da z Lizo ni nič hujšega... Shoo... Js sm bila tud na ZO (pri Pušenjaku), pa se zanj ne bi več odločila. V 4 poskusih ni uspelo, po porodu mi je pa moja G (ki mi je tud naredila CR) povedala, da se ni mogel obrnit zaradi pregrade - mi jo je ugotovila na 1. pregledu. Pa precej je bilo neprijetno... Drugače pa glede časa, ko prideš k sebi in dobiš otroka 1. v naročje... Nik je bil ta čas z atijem in se mi to ni zdelo nič groznega. Se pa kar večkrat spominjava vsega dogajanja in kako je bilo... Glej, če bo CR, bo pač CR, nimaš kej. Čim manj negativno razmišljaj o tem, pa bo vse tako kot je treba... Žanek... Super, da je Žan tako lepo sprejel sestrico. snorlax... Ne obupat in se pustit premamit. Pred seboj imej svoj cilj in poskusi pregnati razmišljanja o mikavni hrani na stran... Zdaj si res že ful dosegla in bi bilo škoda, da bi vrgla puško v koruzo... darja33... Dobrodošla! Zdej me pa že Nik kliče... Lp
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 10:50:35
|
|
|
|
snorlax
|
Oj! Na hitro se javim, preden grem h G. Ta moja zoprna M. mi še kar dela probleme in danes moram spet nujno na pregled. Od zadnjič ni stanje nič boljše in danes sem se odločila, da mi mora dat Mireno ven, če ne, si jo sama izpulim. Edino, kar me je strah, da me bo poslala v bolnico na čiščenje, ker vse skupaj že predolgo traja. Strah me je pa narkoze. Imela sem jo samo enkrat in sem se komaj zbudila, pa vsa flekasta sem bila in zgleda, da sem na nekaj alergična. Se javim, ko pridem nazaj.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 12:43:22
|
|
|
|
skuštrana
|
Snorči, srečno jAVI SE, ko prideš nazaj.. Darja33, dobrodošla med nami čvekami..upam, da boš kaj čvekala, so vse novinke počasi kar poniknile - razen shooo, ona se nas ni ustrašla Jaz sem skenirala članek, ki je izšel danes, pa si poglejte manekena Arsena in mamao Lenko Upam, da se bo videlo, drgač mi pa mail javite koga zanima pa dobite na mail... Pri nas pa sneži Svašta, tole vreme...
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 8:06:30 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 12:44:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Uf, neki ni ok Jap, jaz pa tehnika Jančika, popravi prosim
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 14:06:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz ne morem tega popravit, sem pa javila moderatorki (vsak moderator ima pristojnosti samo na svojem forumu). Drugače pa lahko tekst popravljaš še nekaj minut po objavi; klikneš na Uredi, če bo še kdaj kaj takega. Jaz sem tudi bila pri giniču in sem srečala našo Snorči. Zdaj se ji pa izguba teže že res fajn pozna in punca super zgleda .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.3.2008 20:06:43
|
|
|
|
snorlax
|
Punce, jutri grem v bolnico. G. mi je poskusila dobit Mireno ven, pa ni šlo, tako da grem jutri v bolnico, da mi jo dobijo ven pod narkozo, pa še sčistili me bodo. Sam držte pesti, da se zbudim z narkoze.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?