Naty*Taja
|
Oj, ROpotuljica ti se kr zlajI tule! Jaz te tako zelo razumem.... . Ne resno, a bo kdaj konec tega uspavanja? Zgleda pa, da je tak luft, da ga vsi serjejo. Jao, jao.... Pikecpokec jaz bi v tvojem položaju rekla smotan ded in ne mobitel! Ja, no, a ni smotan tist, ki ga naštima. jaz tudi pizdim, če mi kterga od malih zbudi s to budilko od telefona!Ni mi pa jasno v čem je point, da se zbujaš na 10 minut, da vstaneš ćez dve uri in več? Tudi moj je imel včasih ta sistem! Pa sem ga prevzgojila. Ko je treba vstat, naj ti zazvoni, te vrže v luft in basta! Ne pa da zbudiš še vse okrog sebe zato, da lahko ti še mal podremuckaš...svašta... Huanitka, sej mi je blo čudn, da bi šla sam gledat, ja! A tako, torej. Kmalu boste uživali 300 na uro v novi hiški. Upam, da se tudi meni kmalu posveti bela luč v tej smeri... . Kaj to maš sam za kopalnice kataloge? Ker če je tudi vse ostalo not, pridem ponje. Ravno iščem ideje za omaro v otroški, pa še kaj. Pa na netu je tak zoprn katalog gledat, ker tak počas odpira, da diplomiraš zraven. Dej mi kr tule povej za one hiške pa to, pa se bom drug teden enkrat k tebi prek ceste oglasla po službi na en kufe, če si za? Pa da vidmo, če mi bo kej všeč... Smrčka!!! Sem ti rekla, da počivaj in ne dviguj tavečjih... Ne, resno, dej se pazi no. Pa maladva sta res težka in glede na to, da je to tvoja tretja nosečnost na hitro en za drugim je verjetno še večje sranje, kar se tiče razmiganosti zadev tam spodaj. Jaz vidim zdej, da sem šele po letu in pol spet približno taka, kot pred Marcelom. Ma ja, telo kr rabi, da si opomore. Janeja, bravo za Leo! Ja, ja Snorči, pa kaj še - ma ja otroc že pri par tednih spijo po cele noči in to... Lari fari. Mi gre tak na živce, ko katera reče, da njen otrok pa pridno spi celo noč... Ja, to bi zame bilo od recimo 20:00 do vsaj 7:00 (če res rabijo več kot 12 ur, al kak že - kdo si je to sploh zmislu? našadva povprečno na dan spita največ 10-11 ur in to oba s popoldanskim spanjem vred in s parimi prekinitvami vmes...) Janči, sej bo kmal mim. Malo še, pa sploh ne boš vedla, da so ti kaj rovarili tam po nosu... do takrat pa kar jamraj tule gor, nas to čist nič ne boli, a ne punce! Oj Skabi še tebi en nočni pozdravček, pa vsem ostalim tudi seveda, zdej pa grem spat (sej je že čas, a ne?) Ma, me je dragi razp...danes, pa se mi sploh ne spi! Sem do zdejle za šiht delala zdej pa se z vami menim in pišem tele ceremonije, ki se vam jih itak ne bo dal brat! Pa kaj, me pa preskočte....