teta beta
|
Dober večer! No, ve ste pa toliko napisale, da se mi sploh ne da brat za nazaj, samo zadnje dve strani sem prebrala. Midve s tamalo sva že tri tedne praktično ves čas pri mojih in prideva domov samo čez vikend po sveže cote in se malo spočit in pocrkljat. Pred tremi tedni je moja teta padla v komo in čez nekaj dni umrla, za vse nas je bil to šok in udarec, no, saj meni še zdaj ni čisto jasno. In stara mama že od takrat leži, ker ima povrhu vsega še težave z nogami, zato sem jaz doma, da jo malo rihtam in kuham. Drugače smo kar v redu. Zadnjič sem imela morfologijo in je vse v redu, spol se je videl, ampak nisva bila prepričana, da hočeva vedet, je pa moj rekel, da se mu iz videnega zdi, da je fantek. Daša je bila ta teden malce bolna, v torek so me iz vrtca klicali, naj pridem po njo, ker ima vročino, no midve sva že popoldne skakale zunaj in naslednji dan tudi, ko je bila doma. V petek so me pa spet klicali, da je 2x bruhala, kar prej še nikoli v življenju ni, revica. Ampak pol doma je bila pa v redu, kakala je bolj tekoče in ritka jo je pekla, tako da lahko da je bilo kaj od hrane, ćeprav čisto ta prava še danes ni (beri: na trenutke sitna kot 100 ). No, zdaj veste, zakaj me ni bilo na srečanje, upam pa, da se udeležim naslednjega. Lp!