|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 9:39:01   
Janeja
Naša Lea še vedno spi. user posted image Ob 20.30 včeraj je šla spat pa še vedno spi kot polhek. Jo hodim prav gledat, če še diha. Mater sva midva loja, da sva jo imela tolk časa v spalnici.

Pikecpokec, zakaj si pa ne greš na otroški oddelek cot kupovat? Imajo prav super stvari za punce in bi sigurno našla kaj zase. Brez heca, že jaz sem si kdaj kakšno majčko XXL otroško kupila. user posted image



(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 9:46:33   
skuštrana
Shoo, to bo v hrvaškem Novem listu..Mislim, da se ne dobi v Slo, bom pa poskenirala..No odvisno kako sem izpadla na fotkah in kaj sem povedalauser posted image user posted image   Aja, še tole - ne si kupovat elastične ga traku, jaz sem se malo pozanimala pa je uporaben samo malo na začetku, potem pa se začne razvlačit..kupi rajši kaj drugega. super je za newborne in nedonošenčke, pol pa ne več.

Pikecpokec, jaz nisem majhna, pa si včasih kaj kupin na otroških oddelkihuser posted image Ker tiste odrasle stvari so čisto preresne zameuser posted image



< Sporočilo je popravil skuštrana -- 1.3.2008 9:48:43 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 10:18:19   
Jančika_
Shooo, skoz sem imela vnete sinuse, v levem ličnem sinusu sem imela velik polip in pretin sem imela čisto zvit. Sem hotela to porihtat pred naslednjo nosečnostjo, ker takrat se mi težave samo še stopnjujejo (vedno imam zamašen nos med nosečnostjo in se sinusi takoj vnamejo). Samo zaenkrat še ne morem rečt, če se je splačalo: iz bolnice sem prišla z vnetimi sinusi, nos imam po novem grbastuser posted image , pa skoz me boli glava. Zdaj vem, zakaj si v bolnici cel teden in imaš pol še 10-12 dni bolniške. Ful gre počasi tole.

Pikepokec, jaz veliko kupim na otroškem oddelku v H&M, tako da ti priporočam, da si greš tja pogledat. Pa še ful ceneje je kot za odrasle. Jaz sem velika 152 in kupim velikost 158 in je ravno prav. Samo jaz imam rit in bedra mal večjo cifrouser posted image , tako da mi hlače ponavadi ne sedejo najbolj, tebi bi pa super po moje.

Včeraj sem govorila s Smrčko. Net ji skoz ven meče, tako da se zato nič ne javi. Res leži, I. je več doma in vse porihta tamala dva. Pregled ima šele čez en mesec. Ji je pa G rekla, da se to lahko z mirovanjem tudi čisto nazaj popravi. Držimo pesti, da se bo res.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 21:03:19   
Skabi
Huanita, saj sem se mislila v vrsto postavit za tvoje kataloge user posted image . SIcer imamo večino že kupljeno, ampak kaka ideja pa vedno prav pride. Tako, da kar povej, kdja jih lahko dobim.

ko se že "hvalite" z malimi manekeni, se bom pa še jaz. Naš tamali bo na jumbo plakatih, pa še kje. Samo ga najbrž ne bo za prepoznat.

Kako je z našimi bolnicami in porodnicami in nosečnicami? Ste že bolje?

Da vam povem, kako nesposoben so nekatre patronažne. Moja kolegica je imela cr in še tisto noč, ko ej prišla domov zakuhala  - mastitis. Počakala je na patronažno, ki je prišla nalsednje jutro in ta ji je rekla, da si naj z obhladki zbija vročino, pa bo.user posted image Seveda je mastitis še bolj napredoval in zdaj je pristala v bolnici, kjer jo že en teden filajo z antibiotiki.

Shoo, končno sem si izmerila obseg trebuha. Stoječki imam 106 cm, če pa popek not potisnem . pa 105. A je to v redu za 5-6 tednov pred PDP?

Lepo endeljo vsem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 21:05:19   
HuAnita
O, vidim, da postajate slavna druščina! Čakam na skene skuštrane, Janeja, tvojo ta malo bom pa v službi prečekirala, sem Utrip sicer že gledala, ampak take kinološke zadeve pa ponavdi preskočimuser posted image , še za one 'ta resne' ponavadi nimam časauser posted image   Ampak knedle pa vedno prečekiram, tako da mi je čudno, da sem jo zgrešilauser posted image

Naja3 - upam, da se ti porihta vse, smrčem tudi, Jančika pa že postaja aktivna...user posted image

Katera ve, kako je s pregledi pri 18m? Knedleč bo zdja 19m, pa še duha ne sluha....

Kje pa je kaj teta Meggi, pa beta, pa tiste ta nove?

grem, sem sama sebi tečna že ves dan, je malo za mano prišlo, pa k M se mi pripravlja, pa še ratalo mi je u 2. narediti slastne snežne kepe - prinesem na naslenje srečanje, če jih jeste (iz beljakov + preliv iz rumenjakov...) --- potem pa M. reče, češ da on tega ne je??????? Pa sta mi otroka pomagala, mi je vse kar dol padlo, no....user posted image   Iz obupa se jih šla jest, pa je notri toliko sladkorja, dasem za lep čas pregnala Montijev duh v mojem telesu - kot hudič na česen, pismo.....user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 21:08:23   
HuAnita
Skabi - a za Špar? user posted image   Potem vemo, v katerm grmu tiči zajec, če ne pa..... na dan z besedo....

Patronažne so ženske kot vse druge - če bi jo jaz prvič poslušala, ne bi nikoli dojila, tako pa me je bog blagoslovil z novim računalnikom, predvsem pa s Turnškom (kabel!) --- to pomeni RR!user posted image   Soseda ima isto patronažno, pa je dojila 6 tednov, samo zjutraj in zvečer, pa še to je prerada zamenjala s stekleničko.... Sto ljudi, sto čudi....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 21:11:24   
Jančika_
HuAnita, Kajči še tudi ni dobil vabila za 18 mescev, pa je en mesec starejši od Petjeka. So zamujali že pri Vasju pred leti.

Meni zgleda antibiotiki niso prijeli, ker mam po petih dneh še vedno totalno vnete sinuse in me tak štema po lobanji, da je kr kejuser posted image . Do ponedeljka bom že pregurala, ko imam kontrolo. Sam mam pa poln kufer, to lahko pa že zdej rečem.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.3.2008 21:12:11 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 21:32:47   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Skabi - a za Špar? user posted image   Potem vemo, v katerm grmu tiči zajec, če ne pa..... na dan z besedo....



Ne, v drugem grmu je naš zajček user posted image . Nič potrošništva ni zraven, bolj versko je vse skupaj. Za Veliko noč pojdi k maši, pa ga boš videla.

ej, Meggi, a se vidiva na svetu staršev? Jaz še ne vem, ker me varstvo malo muči. Šla pa bi, da bom spet igrala tečno mamouser posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 1.3.2008 21:34:19 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 22:02:25   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Janeja, tvojo ta malo bom pa v službi prečekirala, sem Utrip sicer že gledala, ampak take kinološke zadeve pa ponavdi preskočimuser posted image , še za one 'ta resne' ponavadi nimam časauser posted image   Ampak knedle pa vedno prečekiram, tako da mi je čudno, da sem jo zgrešilauser posted image



Evo, da se ne boš preveč matrala z iskanjem - saj tekst zraven (vabilo na šolanje psov) te verjetno ne zanima. user posted image
Tale slikca naše afne je noter. Slikana je bila pa lani poleti in ta klobuk je imela na glavi res samo tisto popoldne in nikoli več user posted image

user posted image


Jančika, tole pa verjamem, da ti počasi že preseda. Mal mi je čudno, da antibiotik nič ne prime user posted image . Zdrži do ponedeljka, pol se pa ornk razpuser posted image na kontroli. Upam, da bo res kmalu boljše.



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 22:29:37   
teta beta
Dober večer!

No, ve ste pa toliko napisale, da se mi sploh ne da brat za nazaj, samo zadnje dve strani sem prebrala. Midve s tamalo sva že tri tedne praktično ves čas pri mojih in prideva domov samo čez vikend po sveže cote in se malo spočit in pocrkljat. Pred tremi tedni je moja teta padla v komo in čez nekaj dni umrla, za vse nas je bil to šok in udarec, no, saj meni še zdaj ni čisto jasno. In stara mama že od takrat leži, ker ima povrhu vsega še težave z nogami, zato sem jaz doma, da jo malo rihtam in kuham.

Drugače smo kar v redu. Zadnjič sem imela morfologijo in je vse v redu, spol se je videl, ampak nisva bila prepričana, da hočeva vedet, je pa moj rekel, da se mu iz videnega zdi, da je fantek. Daša je bila ta teden malce bolna, v torek so me iz vrtca klicali, naj pridem po njo, ker ima vročino, no midve sva že popoldne skakale zunaj in naslednji dan tudi, ko je bila doma. V petek so me pa spet klicali, da je 2x bruhala, kar prej še nikoli v življenju ni, revica. Ampak pol doma je bila pa v redu, kakala je bolj tekoče in ritka jo je pekla, tako da lahko da je bilo kaj od hrane, ćeprav čisto ta prava še danes ni (beri: na trenutke sitna kot 100 user posted image ).

No, zdaj veste, zakaj me ni bilo na srečanje, upam pa, da se udeležim naslednjega. Lp!


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 22:32:15   
teta beta
Janeja, to sliko sem pa videla in sem takoj posumila, da je to Lea. Luštna slikca!!

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.3.2008 22:35:34   
Janeja
teta beta, moje sožalje!

Lepo od tebe, da pomagaš rihtat staro mamo in verjamem, da je zelo naporno. Drži se. Pa upam, da se naslednjič res srečamo.



(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 9:58:17   
pikecpokec
Aaaah, kak lep dan! Zdle nahranimo Gala (standardna dopoldanska malica - sezamove palčke in sadni jogurt), pol gre pa spat. Midva pa na teraso, da naju mal sonček obsije. Jst mam čudovito čtivo: Zakon o graditvi objektov in Zakon o prostorskem načrtovanju user posted image .
Za kosilo je že vse pripravljeno, sam piščančje zrezke vržem v ponev, pa ananas pa sir gor. Zraven pa kuskus z zelenjavo user posted image . Upam, da bo tašči, tastu in svakinjama všeč. Oni so drugač bolj za standardno-pečenka in restan krompir. user posted image
Ob treh grejo pa vsi skupi na fuzbalsko tekmo. Pa Gala bojo s sabo vzeli, če ne bo preveč pihalo. Zihr mu bo všeč. Na TV najrajš gleda fuzbal user posted image .
Tko da bom jst mela prosto popoldne user posted image .

No, uživajte na sončku in lepo nedeljo vam želim!

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 12:02:08   
smrček
Teta beta, moje sožalje.

Jst se res držim navodil moje g. in ves čas ležim. Pa hvala mojemu, da vse porihta in še meni daje oporo, nisem vedla da je tak multipraktikuser posted image
Kaj spet kakšni virusi napadajo??? Kaj šele bo, če bo v torek in sredo res sneg, danes je pa tak lep dan. No samo tega nam še manjka, da kateri od malih dveh zboliuser posted image

Uživajte še danes na sončku, jaz grem pa nazaj ležat.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 20:09:12   
skuštrana
Smrčka, vidiš, da tudi I zmoreuser posted image kar ponucaj gauser posted image

Evo, mi smo bili pa dop zunaj, po kosilu pa smo imeli skupinsko spanje od 2 do 6 popuser posted image Luksuz, ni kej...Pa je bilo đe premalo..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 20:09:58   
skuštrana
Teta beta, moje sožalje.




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 20:47:41   
Meggi
Halo punce, po 2 dnevnem bivanju na otroški kirurgiji. Še nisem sigurna če mi srce normalno bije. Mala pikica na, je padlča s pograda 1.5m visokega... za trenutek v nezavest... IN JE Z NJO VSE OK- danes DOMA..


P.S. Pazite na svoje palčke oba sva bial v sobi.. in nama je za hrbtom  v sekundi pristala na tleh!

         HVALA BOGU ZA ČUDEŽNI PRISTANEK!!!!!


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 21:16:58   
HuAnita
Meggi - si me prehitela, sem ravno hotela napisati, da si mi poslala sms z grozno vsebino!user posted image   Držim pesti, da se mali ne bo poznalo, da se pocajta!
(PS - imam sposojen telefon, ker mi je moj crknil, pa se tkao lovim, da je groza, zato naj nobena ne zameri, če ne odpišem na sms takoj ali pa kak dan.... potem pa že itak pozabim....)

teta beta - sožalje. Upam, da Daša čimprej odpravi virus...
Janeja - user posted image user posted image user posted image  Sem že rekla, ko sem jo privč videla, da bo manekenka - z mojim črnim humorjem bi rekla, da že po postavi - pa ne zameri, prosim....

Skabi - to bomo pa ziher pri mašiuser posted image  - ker smo za božič in veliko noč pa veno pri maši, psloh kar imamo deco - butare pa to....

pikecpokec - fino imaš to urejeno, da ti malega odpeljejo za ves dan. Veš, da sem pri nas JAZ tista, ki ju VSAK DAN odpelje za ves dan, pa se mi potem še VSO NOČ fuzla - mater, kako me fintirata, enostavno ju ne dohajam, pa zdaj, ko sta kompanjnoa postala, kako podžigata eden drugega....user posted image user posted image user posted image

PS - še 'skrivnost' - kaže, da bom le dobila redno službo. Nekako že 6-ič sem na tem. Bomo videli, pri nekaterih gre rado v tretje, morda se mora pri meni podvojiti.....user posted image

Jančika - pocajti sem jaz ti dolgujem še 2 eur, pozabim, pa se spomnim, pa tko, ampak dobiš....

Kako je kaj z MarjanoR?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 21:54:16   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Janeja - user posted image user posted image user posted image  Sem že rekla, ko sem jo privč videla, da bo manekenka - z mojim črnim humorjem bi rekla, da že po postavi - pa ne zameri, prosim....

Ja, s postavo pa verjetno res ne bo imela problemov. user posted image   Vsaj po prvih treh letih sodeč ...

Jaz se pa danes psihično pripravljam na poln delovnik, s katerim začnem jutri. user posted image   Si sploh ne predstavljam, kako bo vse skupaj zgledalo. Kaj bom sploh imela od otrok, ko bom pa hodila domov šele ob 17h. user posted image   Še dobro, da imam tud terensko delo in vsaj šoping med šihtom opravim.


Meggi, tole pa verjamem, da je bil šok. Samo, da je vse OK!

Smrček pridna. Vidiš, da tudi atiji lahko marsikaj postorijo, če so v to prisiljeni user posted image . Si nebi prej nikoli mislila, a ne. user posted image Ti kar lepo počivaj, saj potem, ko boš po 9m rodila, še dolgooo ne boš mogla - počivat mislim.

HuAnita, držim pesti za redno službo!

Kaj je pa res z MarjanoR?





< Sporočilo je popravil Janeja -- 2.3.2008 21:55:07 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.3.2008 22:51:18   
skuštrana
Janejauser posted image da se čimprej navadiš na nov delavnikuser posted image user posted image

Punce, tiste ki bote imele/imate tamale v lupinici in nameravate kaj v naše krajeuser posted image naj vam povem, da je na Hr kaznivo prevažnje dece na sprednjem sedežu, pa magari bila ta deca v lupinici..Torej, lupinice obvezno zadaj, kazen je 500 kun..

Zdej grem pa spat, ko sem dala gor to obvestilouser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.3.2008 4:46:00   
shooo
ob tej uri ziher ni nikogar za čvek.
pametne punce. spijo.
mene pa matra že od 02.30user posted image .
MEGGI, tole je pa bilo pretresljivo za vas. samo da je vse ok. držte se.

teta beta , sožalje.
koliko še (že) šteješ?

huanita, lahko že čestitam za službo ali samo še stiskam pesti?user posted image

smrček, opusti se kolikor se da.user posted image
janeja, upa a se hitro navadiš na delavnik. user posted image
skuštrna , meni se zdi čist ok da je prevažanje dece v lupini na sovoznikovem sedežu kaznivo.in me čudi da pri nas niuser posted image .čudi me tudi da ni kaznivo prevažanje dece v nekih "košarah"user posted image in še bolj me čudi kako to da videvam toliko strašev ki prevažajo svoje otroke kar v krilu, ali ne pripeteuser posted image .
in vsak se čudom čudi če rečem da kam ne pridem ker nimam AS. ja pa vzami taxi je ponavadi odgovoruser posted image , (saj je samo 3 km).

eto grem še malo brskat.




_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.3.2008 5:03:56   
snorlax
Jutro!

No, je pa le bila ena bolj zgodnja od mene.user posted image

Samo lep dan vam zaželim in hitim dalje!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.3.2008 9:36:11   
skuštrana
Joj, punce, držte pasti, moja frendica je šla danes v bolnico na laparoskpijouser posted image ne vem če sem prav napisalauser posted image in prepihovanje jajčnikov..upam, da bo vse ok in da potem dobi bebico user posted image user posted image

Shoo, tega o avtosedežih pa sploh ne bom komentirala..tule na balkanu - ha,ha, se nagledaš svega i svačegauser posted image
Je pa moja soseda svetovalka za avtosedeže na Rodi, tako da ona mene informira o vsem..od naklona lupinice, do tega kdaj bo Liza lahko šla v večji sedež..zaenkrat še nimamo zelene lučiuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.3.2008 9:36:51   
skuštrana
Sem mislila pesti sevedauser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.3.2008 14:45:07   
smrček
Skuštrana, če sem te prav razumela, je Liza še premajhna za v večji sedež? od 15-36kg?
Gašperja smo (no I ga je) ravno prejšnji teden presedli v MC Rodija od 15-36kg, pa še sploh nisem videla kako to zgledauser posted image  Evo, ko pridejo danes domov grem pogledat kak mali sploh sedi v tem zicu in do kam sega pas?
No o tem, kako nekateri vozijo otroke raje nebi. Pred vrtcem vidiš vse živo, kam dajo starši otroke - tudi večjemu otroku v naročjeuser posted image  Bože, pa kaj so jih na tomboli zadeliuser posted image

HuAnita, držim pesti, da ti uspe.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj in kako se z otrokom pogovarjati o se...
Poletna razkrita telesa v otrocih sprožajo tudi vprašanja o seksualnosti. Kdaj in kako se z otroki pogovarjati o seksu, ...




Pralni prašek


Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)


Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!