nana35
|
Pozdravljene!Bom bolj dolga,ker berem še od včeraj. Bila sva na UZ kolkov in ne rabiva več široko povijati!!Joj,sem vesela!! Malo manj pa sem vesela,da ga zdaj šraufa in joče..no,ga ima ati prek,ker sem ga jaz imela ves dan.Hvala bogu pa,da nama ni več treba teh plenic in ko je tako utesnjen v njih,komaj sem čakala in upala,da bo rekel,da je vredu. Klemen spi notri in zunaj,seveda je raje zunaj,v vozičku pa spi non stop.Že ko ga oblačim v kombinizon se mu očke zapirajo,kot da ve da gre v voziček in na sprehod.Kopam pa ga ponavadi zjutraj potem pa zaspančka.Njega kopanje uspava in tudi umivanje,ker vedno zaspi.Sem ga pa kopala že tudi zvečer in je prav tako lepo spal. karatina,naš Klemen nič TV ne gleda,ga že midva tako malo,on pa sploh ne,po moje ne bo neki TV fanatik,bolj kot ati. majra lunca,Huggies so new born,kake barve je pa vrečka pa nimam pojma,ker sem jo stran vrgla.Meni so fajn pleničke,ker nikoli še niso nič premočile in nič ni ven prišlo.Pri vseh ostalih pa...Bom kupila drugič v Mullerju,do zdaj nisem,kupim kjer pride. piba,cena Pampersk v Mullerju je ista,mogoče celo kak cent cenejša. Nalin in Jonas...res hudo,kar solze so mi stekle,resnično se mi smilita...ampak druga kot lepe želje in lepe misli jima ne morem poslati,upam,da bo še vse dobro... anchikaa,album sem pogledala,vajina pupika je luškana! koala,potem ti pošljem email,za slikico! mala pikica,martinca,...vse iz mb in bližine,pa Lusa,zmenite se za ,upam,da se bom prilagodila.Midva sva bila tudi zunaj in to ful dolgo,popoldan po kosilu,ker smo bili dopoldan na UZ,popoldan pa je že bil sonček. Sem prišla do konca,vsem ostalim,ki jih nisem omenila pa prav tako lep pozdrav.