|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
21.2.2008 20:16:53   
nana35
Lusa,jaz dajem Klemenu ponavadi čez noč Huggies,ker ko je imel pleničko Pampers,ni kakec samo ven prišel,ampak je bila plenička mokra skoz,pa ni bilo 8 ur,ker jaz ga previjam ponoči,saj več kot 4 ure skupaj tako ne spi.Tako da jaz pa na Pampers ravno ne prisegam.Razen če so moje Poljske in so res slabše kvaliteteuser posted image ??Se Huggies še najbolje obnese,vendar sem se odločila,da bom naslednje poskusila Moltex,imajo jih v Mullerju,prijateljica prisega na njih.So pa biološko razgradljive,tako da lahko polniš biološke odpadke z njimi.Nisva pa še imela rdeče ritke nikoli.

mala pikica,ja ...klepetala na RR-ju...to pa sigurno!!user posted image Saj ne bo nikogar manj, pa še vedeli ne bodo.

limma,Fixies so za moje pojme najslabše plenice kar jih je,tudi Klemen je bil do vratu v dreku,ko je imel te pleničke.Praviš da tudi Neži Moltex pleničke odgovarjajo??
Kaj je zdaj s slikico???Kje je album?user posted image Če ne boš znala,ne,ti pošljem inštrukcije,jaz,ko vse znam...user posted image

koala ti pošljem moj mail na ZS.Pa pohiti,ker sem radovedna!!
Glede perila in CR!Jaz nisem nič obešala na vrv,ker je bilo takrat premrzlo za sušenje perila zunaj,tako da sem obešala samo na stojalo.Žal ti ne znam pomagati.Pa obešaj ta čas na stojalo,kasneje ko bolečine minejo pa na vrv,pa ti ne bo rabila tašča obešati perila.

martinca,ja seveda se spomnim da te je dragi zaprosil.Oh,kako romantično!!user posted image user posted image user posted image
Tudi midva sva kasneje z mojim dragim še šla 1x ven popoldan s Pakijem (user posted image ),malo po gozdu,malo po ulicah...Jutri pa spet,upam na lepo vreme.Kdaj greva spet na teren??

Klemen ves dan včeraj ni kakal,jaz sem že bila v skrbeh,dajala sem mu svašta, da bi kakal,pa nič. No,zvečer je naredil majhen kupček v pleničkouser posted image ,potem naslednjo rundo pa je bil totalno posračkan,mu je vse že ven zlezlo.Joj,kako sem bila vesela tega drekca!!Kot da bi dobila ne vem kaj.user posted image user posted image

sani,vse najboljše za dva meseca tvoji princeski!!user posted image Kaj pa geslo bi lahko dobila od albuma,da jo še vidim??

katja,vse najboljše!!user posted image

Upam,da je Jonas že bolje!!user posted image user posted image

Imejte se še naprej skrajno lepo!

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.2.2008 20:30:51   
katee
Manja vse najboljše za 2. mesec user posted image user posted image

Ljubljančanke: res bi se lahko dobile na kavi. Ena mora dati pobudo. A se dobimo sredi drugega tedna okrog 12h? Destinacija BTC? Se mi zdi, da bi tam vsem odgovarjalo. No, napišite predloge.

Naju z Žan Luko pa čaka še kopanje in nato dežela sanj.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.2.2008 21:08:37   
klaja
Večer!

Po dolgem času sem našla nekaj časa, da se vam malo javim. Smo imeli kar manjšo krizo, saj je moj dragi spet na bolniški zaradi živcev, pa tudi mene so v začetku tedna malo izdali, samo sem se nekako spravla k sebi. Julijo je luna dajala in se mi je celi čas samo drla in bi samo plezala po meni, potem pa je še Hana zahtevala svoje. No zdaj je boljše in to je glavno!

Nalin mislim na vaju z Jonasom!!!!!!!

Zgleda da ne bom mogla nič kaj dosti napisat, saj je Hana že vklopla sirene. Jo vsak večer krčki dajejo. Drugače pa je kar pridna, saj nekje ob 21. uri zaspi in se potem zbudi ob 2.30 in potem še ob 6. uri nato pa še nekje do 9. ure.

Pridno se še dojima, zaenkrat sma še brez dodatka in upam da tako tudi ostane.

Čestitke vsem za 1., 2. in tudi že 3. mesec!

Pleničke pa uporabljama Dm-ove in sem kar zadovoljna.

Toliko za enkrat, ker ne morem več pisat, saj jo imam na rokah.

Lepo bodite!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.2.2008 21:09:09   
klepetka
oj

samo na hitrco,ker moram izkoristiti čas  da kaj naredim.

najprej Katja  vse naj za  1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
M anja vse naj naj za 2. mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela pregled pri G;vse ok.

Povejte mi ,koliko kaj vaši otročki spijo čez dan-noter in ne zunaj?! Ker naša Lana ,če smo notri skoraj nič ne spi  zdajle par dni,zunaj pa čisto ves čas .
Sicer pa ga je Lana zdajle dve noči kar precej biksala.Ampak je bilo za preživet.

Pa ugotovila sem ,da je očitno najbolje da jo kopam zjutraj ,ker če jo zvečer ima punca energije za izvoz in je noč potem še kako pestra in čisto nič dolgočasnauser posted image

plenice
;mi imamo Pampers iz Mulerja.Poljske pampres se niso obnesle ,ker je zmeraj premočilo čez .

nana,zdaj bo pa počasi res že čas ,ja ,da se zmenimo glede tamladihuser posted image

kofetkanje drug teden
;jaz bi tuuuuddddddd z vami šla ,ljubljančanke ,ampak ne morem ,ker je še malo prehitro oz.malo predaleč  zaenkrat.Si še kar ne upam iti sama z Lano z avtom tako daleč(zdaj sme pa tako napisala ,kot da bi šle na konec sveta sameuser posted image )

Lana je oblečena za ven;bodi,majčko ,plišaste žabice ,zimski žakelj ,plišasto kapico in dekico.Aja ,pa štumfke.

Včeraj sem šla malo v šoping ;sem mogla iti z Domnom ,da sva kupila superge ,potem se pa že ne spodobi da pa mami nič ne dobi in sem si še jaz ene kupilauser posted image user posted image

grem zdaj likat ,pa še tednik obenem gledat.Dve muhi na en mahuser posted image .Pol pa še mal pospravit ,ker jutri imam napovedane obiske, pa čez dan po moje ne bom kaj preveč odrinila ,ker bomo izkoristili sončekuser posted image

lahko noč vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   Sončki januarčic 2oo8
21.2.2008 21:09:42   
karatina
Končno spet malo časa.

Dajte mi povedat, če tudi vaši user posted image  radi gledajo TV. Midva Karin obračava vstran, pa se kar razkuri, ko ji preprečiva pogled na TV.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.2.2008 21:21:56   
klepetka
aja,pa še malo učnih uruser posted image

pa da vidimo ,če mi je ratalo.slike pa še zdaj ne znam prilimat ,kljub natančnim navodilomuser posted image ,Pa kaj ,saj sem tud za citioranje porabila kar nekaj straniuser posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.2.2008 21:24:53   
klepetka
jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image .

ursalara ,hvala ti.Seem šla po tvojih navodlih.user posted image
mala pikica ,slike mi ne uspe prilimat po tistem ko si mi napisaal

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.2.2008 21:35:35   
majra
Karatina, naša bi tudi gledala TV. Med previjanjem si zmeraj ogleda kak del filma, poročil ali reklame user posted image  Če je pa na postelji, ji pred nos nastaviva poušter s pisanim oblačilom in ji tako preprečiva ogled TV- zaenkrat še nasede prevariuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.2.2008 21:56:38   
martinca
mml, v polnem teku še ne ravno. imava že rezervirano gostilno. to pa je zaenkrat tudi vse. morava zdaj počakat da nama arhitekt načrt nariše da dava za gradbeno noter te pa si bova kredit vzela. te pa bo pol šlo vse lepo po vrsti.

mi smo se zdaj skopali, pojedli dodatek 70ml zdaj pa upam da v miževo deželo. user posted image pa v nočno.
lahko noč vsem mamicam in user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.2.2008 22:22:58   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

mala pikica ,slike mi ne uspe prilimat po tistem ko si mi napisaal

Kaj pa sem ti pisala? Za avatar ali za slikice tukaj na forumu? Bom ti še enkrat povedala. Ni hudič, da enkrat ne bo ratalo user posted image

Joj, naš Gašper bi tudi nonstop gledal TV, ga tudi vstran obračamo. Pa v računalnik že tudi vneto 'buli', ko ga ima mami seveda na rokah. Ga že zdaj privajam na RR user posted image Saj ne, ga tudi vstran obračam, sicer pa sem bolj redko pri računalniku z njim.

klepetka
noter nam Gašper ne spi kaj veliko, zunaj pa ves čas. Ga bom kar ven preselila user posted image Šala... Je pa čez dan res veliko zunaj user posted image

Gremo pankat...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 21.2.2008 22:23:14 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.2.2008 5:36:50   
Lunca1
Jutro. včeraj mi ni ratalo prit do računalnika. imamo pestro, ker je tamala še kar bolana, potem je pa zbolel še moj oz. je na "bolj slabem glasu", potem pa še tašča. zaradi tega tudi s tamalim bolj malo prideva do sprehodov.user posted image  No včeraj nama je ratal za slabo urco.

Lusa mi imamo še vedno Pampers Total care 1, samo ugotavljam, da bo treba na večje, ker če se pokaka mu tudi v 90 % skozi pride. Sem gledala, da je imela Pina pri taki teži, res da pri 3 mesecih, že 3. Tako da po tem pa ketu začnemo z 2, verjetno pa ponoči že prej. Nam je bil vedno znak, da so premajhne, ko je začelo in lulanje ina kakanje skoz prihajat. Drugače pa Luka zdaj kaka na 2-3 dni, samo je pa potem količina, da je joj.user posted image  Aja 3 bomo pa kupili Pampers Activ Fit, ker te so mi res najboljše.

Alfabeta jaz mojega enako oblačim kot ti.

Vaney očitno Anže ve, da je kavčuk bolj naraven material kot silikon. user posted image

Sani čestitke za 2 meseca, pa seveda tudi ostalim, ki praznujejo. user posted image

mml te čisto razumem, imam jaz zdaj tudi pino 4 dni doma in zna bit čista štala, ker je naša ratala ljubosumna 100 na uro. Se joka za vsako figo, me kliče iz svoje sobe naj pridem, po možnosti, ko dojim na kavču in se potem začne jokat, ker ne morem, pa stanovanje spremeni v bombo v 5 minutah, tako da bi bili potencialni obiskovalci lahko prepričani, da nismo pospravili že 1 mesec.user posted image user posted image

Martinca potem bo pa poroka en dva tri. user posted image  Kar se dopusta tiče ga pa lahko dobita za poročno darilo.

mala pikica super, da je rana že bolje. user posted image

Jaz sem tudi za kakšno srečanje Ljubljančank in okolice, pa seveda tudi za klepetkin piknik se podpišem.

Nana katere Huggies si pa imela? Mi smo pri Pini dobili ene roza in so bile čisto zanič. Aja še kar se pmpersk tiče, če jih nisi kupila v Mullerju, potem so Poljske.

klepetka Luka čez dan kar precej še spi, se pa pogosteje zbuja. je pa spanja manj kot na začetku. samo pri nam je problem, ker bi jedel takoj ko se zbudi. user posted image  kar se kopanja tiče smo pa na istem kot ti. Kopanje ga naspidira in ne uspava kot je Pino.

Majra he he ima tamala fiksno sliko na ekranu. user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.2.2008 8:59:38   
piba
Zdravo!

Super, da ste načele temo glede oblačenja. Jaz Klaro oblečev v majčko, bodi, žabice, štunfki, 2 kapci, zimski kombizionček ter dam v jajčko in pokrijem z debelo dekico (preloženo) in pokrijem s pleničko, da ji ne more sonček na obraz sijat oz. veter direkt v njo zapihat. Do sedaj ji je bilo vedno dovolj toplo. Včeraj, ko sva se vrnili s sprehoda, je imela malo vroč hrbet.

Punce iz LJ, MB in še drugih mest imate srečo, da je Muller v bljižini. Jaz imam najbljižji Muller v MB ali pa v Wolfsbergu, kar znaša cca 45 min. vožnje. Da bi šla brez Klare se mi zdi (časovno) predaleč, z njo pa še ne bi rada hodila po trgovinah (pri nas kar mrgoli bacilov in virusov). Ali so plenice iz Mullerja (pampers) kaj dražje? Jaz imam za ponoči ''naše'' pamperske, za čez dan pa Babysmile, ki sem jih kupila v Schlecker-ju v Avstriji. Ravno danes ponoči se je Klara tako polulala in pokakala, da so paperske prepustile! Sicer pa še vedno uporabljam velikost 1.

Ups, moram končat, ker se je Kalara ravno zbudila.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.2.2008 9:33:04   
Lusa
jaz pa sploh ne morem verjet ,kaj mora zdaj nalin doživljat....to je grozno ,samo to lahko rečem...in user posted image zate Nalin

koala-lepo ,da si se spet oglasila.tudi jaz se vam bom kdaj pridružila v mb ,zato me kar po sms-u pošljite novice.Velja mala pikica?

mml-jaz bom nekje pri 6mesecih tud šla na vijolične active fit ,so najboljše plenice

klepetka-moja noter tud kaj extra ne spi ,zato sve pa kar zunaj od 12 do 17 ure.pa danes je že o 4.30 vstala in zdaj jo uspavam ,tako ,da jo z eno roko zibam v vozičku in vidim ,da že drema ali spiuser posted image jaz slikico tako prilimam ,da si jo dam najprej v album in potem klikneš nanjo in kopiraš.sicer imam probleme z velikostjo..

oblačila-če dam Daši samo eno kapico na glavo ima vse lase premočene ,tako ,da ji pod kombinizon s kapuco ne dajem ničesar.Je pa itak zelo vroče noter v vozičkju ,celo če direkt sonce sije nanj ,zato punce pazite ,da se vam otrok ne pregreje .

bolezni-daša še samo tu pa tam pokašlja ,Luša pa mi je ravno včeraj spet začela in poln nos imauser posted image me spet čaka veselica

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.2.2008 10:01:01   
mala pikica
Punce, ko toliko govorimo o teh pamperskah... Meni se sanja ne, kakšna je razlika med njimi. Pa sem iskala po internetu, pa ne najdem nič v slovenščini.
Zadnjič mi je sestrilčna kupovala 2, pa je rekla, da so ene rumene, ene pa zelene. In v čem je razlika user posted image
Pa ene pravite da so Active Fit, druge pa... Sem čisto zmedena, sploh ne vem, kaj naj kupujem user posted image

Zdaj pa smo čisto resno zagrabile to kofetkanje user posted image user posted image user posted image lusa in koala brez skrbi, da vama bom sporočila. Se moramo z nano, martinco in karatino dogovoriti (smo vsak dan tukaj, vesta user posted image ). Pa na muziko ne smemo pozabiti!

Danes pa ni sončka user posted image Ven pa gremo vseeno, se ne damo kar tako user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.2.2008 10:04:47   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
jaz pa sploh ne morem verjet ,kaj mora zdaj nalin doživljat....to je grozno ,samo to lahko rečem...in user posted image zate Nalin

Mali Jonas je res bogi, Nalin pa najbrž še bolj, ker mu ne more pomagat.user posted image

Ko smo že pri naših "bolničkih", kaj se pa dogaja z Maticem od piškamiške? Že dolgo ni nobene novice.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Jaz sem tudi za kakšno srečanje Ljubljančank in okolice, pa seveda tudi za klepetkin piknik se podpišem.

Nisem glih Ljubljančanka, vendar sem od aprila naprej tudi jaz za kakšno srečanje. Tako ali tako naju z Nejo čaka H&M.user posted image  
A pri klepetki bo piknik? To sem pa čisto zamudila. Če bo čas in če bo z nama vse ok bova definitivno prišli.

Pri nas je bila noč standardna, dva hranjenja, eno previjanje in spanje do 7.00. Kar nekako že padamo v ritem in že skoraj v naprej vem kako bo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.2.2008 10:06:39   
ljubljana
Drage mamice:
Srce se mi trga, ko vam moram tole sporočit, ampak nalin mi je sporočila, da se stanje slabša, saj ima Jonas hudo obliko plučnjice. Podrobno je situacijo opisala na starši čvekamo, kjer je  odprla temo z naslovom Hvala vsem.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2474986&mpage=1&key=

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.2.2008 10:19:14 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.2.2008 10:07:44   
Anchikaa
Jutro.
Mi smo se danes tak naspali,zdaj pa mam energije tolko da morem skoz nekaj delatuser posted image user posted image . Včeraj sva tamalo skopala okoli pol devetih,se je potem konkretno najedla,zaspala ob pol desetih in je spala do petih zjutrajuser posted image user posted image .Sva se najedli in je potegnila še do pol devetih.
Ko tak pišete kak oblačite tamale za ven, se mi zdi da jo jaz premalo oblečem,samo kaj ko pa je pol ko pridema not cela topla.No jaz jo oblečem:bodi,pol plišast pajacek prek,dvojne zokne plus pateke,potem jo dam v zimski pajac,plišasto kapo na glavo in jo pokrijem še s plišasto dekico.Mi je patronažna rekla da je dovolj,sploh če sonce sije na njo.Zgleda da je res za dosti ker se nič ne pritožuje med sprehodom pa pol ko spi zunaj tut ne.
Glede plenic pa morem jaz pohvalit te Pamperske iz poljske,nam še namreč niso spustile kakeca al pa luleca ven,pa je mala pokakana skoraj po vsakem obroku.Danes zjutraj pa je tut bil velik kup kakeca noter pa ni nič prišlo ven,tak dauser posted image user posted image .

Glede kavice v MB bi pa se mi2 z Dašo tut vštulile če se lahkouser posted image .

Aja, pa končno sem album naredla,če kero zanima...

Lepo se (s)mejte,

Anchikaa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.2.2008 10:18:32   
klepetka
Ojej ,Nalin, bodi močna .Za Jonnasa pa  držim pesti in upam da bo stanje kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.2.2008 10:40:35   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Punce, ko toliko govorimo o teh pamperskah... Meni se sanja ne, kakšna je razlika med njimi. Pa sem iskala po internetu, pa ne najdem nič v slovenščini.
Zadnjič mi je sestrilčna kupovala 2, pa je rekla, da so ene rumene, ene pa zelene. In v čem je razlika user posted image
Pa ene pravite da so Active Fit, druge pa... Sem čisto zmedena, sploh ne vem, kaj naj kupujem user posted image

Activ fit so vijoličaste in so definitivno najboljše od Pampersk. user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.2.2008 10:47:25   
Lunca1
Ojoj Nalin, držim pesti, da se Jonas čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.2.2008 10:59:33   
katee
Nalin, drži se!!!! Upam, da se bo Jonasovo stanje kmalu stabiliziralo. Z Žan Luko misliva na vaju in na očka in na Žana! user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.2.2008 11:14:57   
ursalara
Mi uporabljamo pampers new born 3 (4-7kg) iz millerja in so ok,sem imela poljske pamprske pa so bile zanic.
Klepetka super da ti je uspelo z lepljenjem smajlijov ce se potrebujes kaksno pomoč kar vprasi.
Jaz sem pa vceraj zbolela bolečine v misicah,glavobol,vročina,mrzlica joj bom kar znorela,z tamalo nisem bila ze od vceraj ker se bojim da se bo nalezla in jo imam babica v varstvu jo lahko samo gledam se mi prav trga.Upam da kmalu mine.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.2.2008 11:16:00   
ursalara
Nalin in Jonas drzimo pesti za vaju upam da se stanje kmalu normalizira mislimo in molimo za vaju.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.2.2008 11:17:10   
koala
Ojoj Nalin, me je kar pri srcu stisnilo ko sem prebrala vajino turturo. Mislim na vaju in vama pošiljam veliiiiiko pozitvne energije, mamici pa še en kup moči da bo to sploh vzdržala.

ljubljana prosim prenesi ji pozitivne misli in pozdravčke v mojem imenu. Vse januarčice stiskamo pesti za vaju in ni šment da ne bi premagala te zlobne pljučnice. Jonas ostani borec, mi se borimo z teboj.

No, mi smo se pa danes prvič kopali, dokler nista prala glavice je bilo vse vredu, pri pranju glave pa tak užaljen jok, da se je mamici kar srce trgalo. Se bo treba navadit. Zdaj pa pridno in utrujeno pančka.

Ko smo že pri plenicah. A pozna ketera pampers sleep&play? Midva sva jih včeraj dobila za darilo, pa me malo zanimajo vaše izkušnje,če jih katera pozna.

< Sporočilo je popravil koala -- 22.2.2008 11:19:34 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.2.2008 11:27:26   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Jaz sem pa vceraj zbolela bolečine v misicah,glavobol,vročina,mrzlica joj bom kar znorela,z tamalo nisem bila ze od vceraj ker se bojim da se bo nalezla in jo imam babica v varstvu jo lahko samo gledam se mi prav trga.Upam da kmalu mine.

Jaz sem tako zbolela pred enim mesecem. Takrat je imel Žan Luka 3 tedne, pa sem ga imela skoz pri sebi. Nisem ga lupčkala in vanjga dihala, ampak pestvala in dojila pa sem ga. Pa se ni nič nalezel od mene. Jaz mislim, da jo lahko malo pestvaš.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?