nana35
|
Lusa,jaz dajem Klemenu ponavadi čez noč Huggies,ker ko je imel pleničko Pampers,ni kakec samo ven prišel,ampak je bila plenička mokra skoz,pa ni bilo 8 ur,ker jaz ga previjam ponoči,saj več kot 4 ure skupaj tako ne spi.Tako da jaz pa na Pampers ravno ne prisegam.Razen če so moje Poljske in so res slabše kvalitete ??Se Huggies še najbolje obnese,vendar sem se odločila,da bom naslednje poskusila Moltex,imajo jih v Mullerju,prijateljica prisega na njih.So pa biološko razgradljive,tako da lahko polniš biološke odpadke z njimi.Nisva pa še imela rdeče ritke nikoli. mala pikica,ja ...klepetala na RR-ju...to pa sigurno!! Saj ne bo nikogar manj, pa še vedeli ne bodo. limma,Fixies so za moje pojme najslabše plenice kar jih je,tudi Klemen je bil do vratu v dreku,ko je imel te pleničke.Praviš da tudi Neži Moltex pleničke odgovarjajo?? Kaj je zdaj s slikico???Kje je album? Če ne boš znala,ne,ti pošljem inštrukcije,jaz,ko vse znam... koala ti pošljem moj mail na ZS.Pa pohiti,ker sem radovedna!! Glede perila in CR!Jaz nisem nič obešala na vrv,ker je bilo takrat premrzlo za sušenje perila zunaj,tako da sem obešala samo na stojalo.Žal ti ne znam pomagati.Pa obešaj ta čas na stojalo,kasneje ko bolečine minejo pa na vrv,pa ti ne bo rabila tašča obešati perila. martinca,ja seveda se spomnim da te je dragi zaprosil.Oh,kako romantično!! Tudi midva sva kasneje z mojim dragim še šla 1x ven popoldan s Pakijem ( ),malo po gozdu,malo po ulicah...Jutri pa spet,upam na lepo vreme.Kdaj greva spet na teren?? Klemen ves dan včeraj ni kakal,jaz sem že bila v skrbeh,dajala sem mu svašta, da bi kakal,pa nič. No,zvečer je naredil majhen kupček v pleničko ,potem naslednjo rundo pa je bil totalno posračkan,mu je vse že ven zlezlo.Joj,kako sem bila vesela tega drekca!!Kot da bi dobila ne vem kaj. sani,vse najboljše za dva meseca tvoji princeski!! Kaj pa geslo bi lahko dobila od albuma,da jo še vidim?? katja,vse najboljše!! Upam,da je Jonas že bolje!! Imejte se še naprej skrajno lepo!