koala
|
Da vas še jaz malo pozdravim! Sem na hitro preletela,tako da se opravičujem če bom kaj pozabila. Glede obačenja, naše dete je v majčki, bodyju, kak puloverček preko in bundica, spodaj pa ima zoknčke hlačke in termo hlačke preko. Leži v globoki košari na ovčki, potem pa ga pokrijem z dekico pa tsito za preko košare, samo mu je bilo zadnjič prevroče pa je protestiral, tako da zdaj dekico vzamemo zraven, pa preverin na tilniku če mu je hladno ali vroče in ukrepam temu primerno. Leži ponavadi na boku, samo se mi zdi da je bolje če leži na hrbtu, je bolj zadovoljen. Glede pleničk, mu uporabljamo Mullerjeve najmajnše, smo probali tudi pamperske iz Mullerja, pa so dvakrat spustile . Nalin porihtajta se čimprej, bogi malček, mislim na vaju. Lusa, vidve sta pa res simpatične. martinca in nana, bom poslala slikice takoj ko si bo moja škatla blagovolila odpret mail, nekja štrajka, tako da te bom prosila za mail nana. Aja, še nekaj sem htela vprašat, tiste ki ste rodile z CR, kdaj ste začele obešat perilo? Ne mislim na stojalo ampak na vrv, malome je strah stegovanja, mi je pa fulnoro komoram skozi taščo gnjavit zato. Glede kupčka, meni je svetovalka za dojenje rekla, da če ga po 5 minutah ne podre in zaspi da ga lahko mirno položim na bok in gre lahko ajat. Naše dete ga podre kakor kdaj, včasih takoj, včasih pa traja cca 10 minut, sploh ponoči. Ga paskoraj vedno potem začne kolcat. Glede kavice,ker kot vidite sem bolj padalec na forumu lepo prosim če me katera z sms-jem pocuka za rokav, pa se bom poskušala pridružit. No zdaj sem pa napisala roman....