nana35
|
katee,bravo za novo frizuro! sva že dve! obrigit,jaz nisem imela pri prvam pregledu zdravstvene izkaznice,pa izgleda je še ne bom imela niti pri drugem,do dveh mesecev je še ne rabiš,potem pa.Zdaj lahko daš še svojo,ko boš pa šla urejat pa dobiš tako začasno potrdilo dokler ne dobiš prave. Če ne boš sfolgala čistit hiše,bo pač umazana,kajne?? ljubljana,jaz ne želim misliti preveč na Jonasa,čeprav se nehote spomnim,pa mi je tako hudo,da mi gre kar na jok...Upam le,da sta oba bolje in da bo mali Jonas čimprej zdrav. mala pikica,saj če bi bil Gašper povit tako le ponoči,potem ni sile,no,jaz ga zagotovo ne bom povijala več,pa čeprav ga je dosti manj skupaj,ampak oblačila pa so mu spet prav ,pa zdi se mi da je veliko bolj zadovoljen kot prej ko je bil tako utesnjen.Tako miga z nogicama in se smeji...Glede kavice...jaz 4.3.ne morem,ker imava posvetovalnico,drugače se bom skušala prilagoditi,če bo le šlo... katrin,kako sta srečna,da nimata krčev! Upam,da jih ne bo,včasih je res grozno,ko ne veš,kako bi pomagal.Ampak to res ni nič v primerjavi z malim Jonasom... karatina,kako to,da imata tako pozno UZ kolkov?To je točno po treh mesecih,kajne?In kakšen izvid imata??Jaz ga zdaj kaka dva tedna nisem povijala v dve plenici,sem nad pampersko dajala samo eno in to še potem na pol,ker je revček bil tako zavit.Saj potem bo pa že vse ok,po moje je že zdaj,če bi šla na UZ.Mi plenic ne bomo zažgali ,bomo z njimi še kaj pobrisali,pa umivali tla... triš,pozdravi se!! ursalara,tudi ti se pozdravi! Vsem ,ki praznujete 1.ali 2.meseca želim vse naj naj najboljše!! sonček balonček,bravo za Marušo in njene mere!! martinca,moj Klemen že kaka,hvala bogu,sem pa samo čakala kdaj bo plenička polna.In zdaj je!!Danes je bila že 3x polna,nazadnje malo manj,ampak kaka. Mučijo pa ga vetrovi in sem te koroške kepljice že skoraj porabila,tako da sem naročila nove eni sošolki,ki je iz Dravograda,da mi jih v torek prinese.Upam,da se bo Patrik kmalu pokakal!! No,toliko,sem prišla do konca.Zdaj se poslavljam,pa se "vidimo" kmalu!!