|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
7.2.2008 9:55:47   
sani1
sonček balonček- pogrešamo vse mamice in tudi ti si med njimi... Upam, da se tvoji pupi čimprej umiri želodček in da bo malo več spala, da si tudi ti odpočiješ... Si pa dobra, da poleg tako malo spanja še tolko trimčkaš...user posted image user posted image user posted image zate... Kg boš že zgubila...

tudi mi hodimo veliko ven in to aktivne hoje po dve uri...

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.2.2008 10:17:14   
katee
Jaz pa komaj zdržim eno uro na sprehodu, ker me tako križ boli. Se mi zdi, da imam nekaj vkleščeno zadaj, kot bi imela išias. Sploh ni prijeten občutek.

Kako je s piškomiško in njenima user posted image ? A katera kaj ve?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.2.2008 10:54:06   
mala pikica
imam gašperja na rokah in ne morem nič pospravljat, sem lahko samo na rr-u user posted image kako prav pridejo izgovori user posted image

jaz tudi pogrešam kar nekaj naših mamic, upam da jim kmalu uspe priti do računalnikov, prej smo 9 mesecev skupaj klepetale, zato pa se zdaj tako hitro pogrešamo, vsem mamicam, ki nas ne morejo obiskovati pošiljam user posted image

kako vam zavidam vsem, vse že spravite stare hlače gor, samo jaz ne user posted image telovadit pa še ne upam, so rekli šele po 3 mesecih

ljubljana res lepo napisano user posted image

katee jaz uporabljam nastavke tudi ko imam prepolne dojke in gašper ne more zagrabit. takrat res prav pidejo.

pri nas pa je že od sedmih zjutraj tako lep sonček, pa ptički tako pojejo, lista pomnlad je že user posted image gremo mi tudi na dooolg sprehod.

jaz tako ne vem, kaj naj naredi s tem gašperjevim kakanjem. dva dni že zelo svetlo rumeno kaka, prej pa je bilo bolj temno, pa nobene kašice ni zraven. se vseeno bojim, da je driska, čperav pravite, da je driska bolj zelenkasta. kaj bi bilo dobro iti k zdravniku?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.2.2008 11:29:05   
vaney
dan.

naša noč je minila dokaj mirno, spali smo lepo.

a mi lahko katera pove, če se Bebe mleko dobi tudi v Šparu ali samo v lekarni ali kje? Ker mi ga moramo zamenjati. Mojega mleka občasno zmanjka, po Novalacu ga pa napenja, pa še vse zbruha (mojega ne). Potem bo najboljše kupiti tistega proti krčem, ne?

Jaz si z nastavki ne morem kaj dosti pomagat, ker Anže enostavno ne zagrabi.

Tiste, ki uporabljate dudo-a jo imate tudi za ponoči. Pa jim ne pada skoz ven? Jaz sem probala, pa je vsakih 10 sekund padla ven in je bil jok. Palca si pa tudi ne upam več pustit, da ne bo res imel kakšnih posledic.

Toliko za zdaj...lep dan vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.2.2008 11:34:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

jaz tako ne vem, kaj naj naredi s tem gašperjevim kakanjem. dva dni že zelo svetlo rumeno kaka, prej pa je bilo bolj temno, pa nobene kašice ni zraven. se vseeno bojim, da je driska, čperav pravite, da je driska bolj zelenkasta. kaj bi bilo dobro iti k zdravniku?

Žan Luka ima že ves čas rumenkasto tekoči kakec, pa je P rekla, da je to normalno za dojene user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.2.2008 11:41:35   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Tvoj Gašper bo pač imel bolj malo ritko,kar je zelo seksi,zato se nič ne sekiraj zaradi pleničk!!

user posted image user posted image , nana35, prav pogrešala sem tvoj humor user posted image faca si!!
A še vedno piješ Donat? Meni se ga je danes prav zaluštalo, pa sem si ga natočila dober deci.. upam, da ne bo kaj narobe - krči in to. Pa sadja se mi lušta, jem samo jabolčno-slivov in borovničev kompot. A ve jeste agrume? Vem, da C vitamin ni dober, ampak en sadež user posted image najbrž najbolje, da probam...

dašabina - Še ena, ki ves čas je.. tudi sedaj imam zraven sebe polnozrnate piškote.. malo je suho, ampak nisem zbirčna user posted image

Lunca Kako priden je tvoj Luka, pravi zaspanček user posted image Ti pa, vidim, spet otvarjaš RR .. zakaj ne spiš oz. lenariš z njim? Spravljaš Pino za v vrtec?

mala pikica - super, da si oz. sta v redu user posted image

sani - jaz si tudi še črpam enkrat dnevno, sploh iz desne zizike, ki je bolj problematična, za povrh pa še vsa pogrižena user posted image patronažna sestra je rekla, da mora zastalo mleko ven, je pa res, da si s črpanjem v začaranem krogu - vedno več ga je, kot je že mml napisala. Btw, mml - dobila sem povratnico, da ti sms s čestitkami ni bilo mogoče dostaviti user posted image Zato še enkrat - čestitke!!!

Še eno vprašanje glede zamrznjenega mleka? Pisale ste, da je lahko v zamrzovalniku 3 mesece.. jaz pa sem prebrala, da 6 user posted image Mi ga imamo kar konkretne zaloge (nekaj sem ga še prijateljici odstopila, ker ga ni imela nič) in črpanje preveč boli, da bi ga metala stran...

katee, lunca - jaz tudi sede dojim... in mi po 10, 15 minutah Neža postane zelo težka... sploh ponoči a je fajn blazina za dojenje? Kako si jo obrneta, da imata zakrivljen del pred ali za sabo - in da vama na blazini počivajo roke?

Bom kar poslala, da mi ne zbriše.. in berem dalje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.2.2008 11:41:35   
aurora6
Če se pa še kaj pritožuje, mu dam pa kapljico sladkih kapljic na dudo in zaspi.
Sladkih kapljic hm hm in kaj naj bi bilo to? Mogoče smotano vprašanje, ampak ne utegnem vsega prebrati pol pa kako tako zasledim in mi ni najbolj jasno hehe......

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.2.2008 11:47:28   
baby_08
Pozdravljene mamice in user posted image !

Jaz sem še vedno v enem kosu- mislim da bom kar za vedno ostala nosečkauser posted image . Danes sem že stopla v 42. teden, joj, pa še vedno ni nobenih znakov. Jutri mam spet pregled v P, upam da bo kaj. Je jutri tak lep datum- 8.2.user posted image

Vas je tako lepo brati, se fajn učim zravenuser posted image -user posted image user posted image user posted image za dobre nasvete.

Lep sončni pozdrav oduser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.2.2008 12:07:50   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

katee, lunca - jaz tudi sede dojim... in mi po 10, 15 minutah Neža postane zelo težka... sploh ponoči a je fajn blazina za dojenje? Kako si jo obrneta, da imata zakrivljen del pred ali za sabo - in da vama na blazini počivajo roke?

Jaz mam zakrivljene dele za seboj, roke pa počivajo na blazini.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.2.2008 12:09:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

Če se pa še kaj pritožuje, mu dam pa kapljico sladkih kapljic na dudo in zaspi.
Sladkih kapljic hm hm in kaj naj bi bilo to? Mogoče smotano vprašanje, ampak ne utegnem vsega prebrati pol pa kako tako zasledim in mi ni najbolj jasno hehe......

Sladke kapljice so tiste iz Koroških ali pa Gorenjskih lekarn, ki vsebujejo saharozo in eterično olje kumine - to so kapljice proti krčkom.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.2.2008 12:14:23   
Katrin
Ker sem ravno urejala slike, vam pripenjam eno - Anže je imel 2 tedna:

user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.2.2008 12:16:07   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: baby_08
Jaz sem še vedno v enem kosu- mislim da bom kar za vedno ostala nosečkauser posted image

Saj bo prišel tudi tvoj čas user posted image

Mislim na tebe,

lp 

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.2.2008 12:17:15   
limma

Ljubljana, naša Neža je zelo muzikalična, ker sva že v trebuščku vse sorte poslušali.. pa najbrž tudi po očiju, ki ima 100% posluh. Jaz bi te prosila za Melitine uspavanke. Moj mail: lima199@gmail.com Hvala!
Jaz pa ti oz. vsem vam v Ljubljano pošiljam sonček . pri nas je krasen dan, ampak piha... jutri bomo šli najbrž na prvi sprehod. Aja, včeraj pa smo se prvič kopali - sem pozabila napisat, mama trapasta user posted image Neža je uživala, ful je bila smešna, vsa mokra in s tistimi veliiiikimi očkami... moram dat fotke v album!

luša - zelo lepi maškari user posted image ,
mml in ostale - vaše albume bom pa popoldan pogledala.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.2.2008 12:35:52   
puri
Oj!

Se vam bom na hitro malo oglasila,....imam zadnje čase res bolj malo časa.

Tia je še vedno zelo pridna,....veliko spi, ponoči se 2x dojiva. V torek jo je patronažna prvič kopala in takrat je imela 3150g, tako, da smo šli včeraj lahko končno malo ven, danes gremo pa tudi že na pravi sprehod vsi skupaj, ko moj pride domov. Se že prav veselim, fantje pa še posebejuser posted image . Že vidim, da bo kreg, kdo jo bo peljaluser posted image

baby,.....upam, da boš čim prej spoznala svoj zakladekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.2.2008 12:39:30   
mml
Sončen pozdrav iz ljubljanskega konca user posted image

Mi smo po starem, spimo, jemo, vmes zmoremo celo kakšno uro prebedet in to je približno vse user posted image . Matic je prav priden in ne joka preveč, da ni Manca preveč prestrašena, tako da si sedaj že upa samo v spalnico pogledat, kaj počne Matic, po tem ga pa poboža in pove, da je mehek kot mucek user posted image , no včeraj ga je po tem še hranila z veliko žlico in ni sploh nič komplicirala, ko se je dojil pri meni, samo povedala je, da Matic pije...tako da osvojimo samo še jok in smo zmagali

Smo pa danes že dobili rojstni list, se mi zdi prav ekspresno v enem tednu, tako da lahko pošljem v službo prošnjo, da mi ga prijavijo in uredijo zdravstveno zavarovanje.

katrin prava cukrčka sta tvoja dva sončka user posted image

mala pikica blato pri dojenih otrocih je lahko povsem tekože ali povsem gosto, od svetlo do rjavo rumene barve, kakajo lahko ob vsakem doejnju ali vsakih 10 dni, tako da jaz ne bi bila v skrbeh zaradi Gašperjevega kakanja, če je sicer z njim vse tako kot mora biti in je dobro razpoložen in normalno je

vaney pri nas je duda samo za takrat, ko ga črviči in je v bližini Manca in ponoči, če res ne mroe zaspati...je pa tako, da v trenutku ko zaspi pljune dudo ven in spi dalje. Jaz sem v principu proti dudi in jo poskušam uporabljati čim manj, samo si Matic precej sesa roko, tako da očitno potrebuje še malo dodatnega sesanja. Se pa tudi meni zdi duda boljša varianta kot palček

limma sestava mleka se s starostjo otroka precej spreminja in postaja vedno bolj kalorično, tako da je že to eden izmed razlogov zakaj mleak, ki si ga izčrpaš v 1. mesecu ne moreš dajati otroku pri 5. mesecih...

baby zdaj bo pares počasi čas za izselitev tvojega podnajemnika user posted image , v LJ P praviloma ne pustijo kaj dosti več kto en teden po PDP, ne vem pa kako je s tem v MB

Grem, ker se nekdo pritožuje v postelji

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.2.2008 12:39:31   
puri
Tukaj je pa še ena slikica naše Tieuser posted image

user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.2.2008 12:52:35   
benika
Mi ga imamo kar konkretne zaloge (nekaj sem ga še prijateljici odstopila, ker ga ni imela nič) in črpanje preveč boli, da bi ga metala stran...

A ti to čist resno? Tvoje mleko je pa ja prilagojeno le tvojemu malčku in malce čudno se mi zdi take stvari odstopat prijateljici. Ne rečem za adaptirano mleko, ampak materinouser posted image No ja...Materino mleko se v zmrzovalniku lahko hrani do  6 mesecev.

Jaz se javljam po malce daljši odsotnosti. Poleg tega, da mi j crknik komp, imamo še vedno zamenjan dan za noč. Tako Jakob cele dneve prepi, zvečer okoli devetih, desetih pa se zbudi in potem je žurka tja do ene petih zjutraj, ko se končno dovolj zmatra, da zaspi. Ob 6. se pa potem zbudi Benjamin in spanca (mojega) je konec. Tako lovim v dopoldanskih urah vsaj kakšno minutko miru, saj gremo potem okoli dveh na zrak, malce prevetrit možgane, se nadihat svežega zraka in spotoma poberemo še Benija v vrtcu. Jakob uživa v vozičku, pridno spi med sprehodom in lovi prve sončne žarke.

So se pa nam tudi pojavili mozoljčki po celotni glavici, tudi lasišču. kakšen teden je res zgledalo katastrofalno, vendar se stanje počasi umirja. Kopali smo se tudi že in moram priznat, da je mali ful užival v vodi.

Posvetovalnico imamo drug teden na valentinovo in komaj čakam, da vidim, kako napredujemo.

Včeraj smo bili tudi na Stomatološki kliniki na kontroli glede shize. Vse je OK in ontrola je spet čez 2 meseca, ko se bomo verjetno počasi začeli pogovarjati o operaciji.

Baby_08user posted image user posted image , vem, kaj preživljaš. Držim pesti, da bo mali vragec kmalu zapustil varno zavetje mamičinega trebuščka.

Sesanje palčka vs. duda; sesanje dude je precej manj škodljivo kot sesanje palčka. Zato če se le da in če res ne gre drugače, ga probaj navadit na dudo. Sosedov fantek je nekaj let žulil svoj palec. posledica tega je bila slaba izgovorjava določenih glasov, prst je bil precej odebeljen in skorajda brez nohtka.

Jok; tule se 100% podpišem pod Ljubljanouser posted image  Če ga pa res želiš pustiti, da malce joka, pa strokovnaki priporočajo takole; 1min za vsak mesec starosti. Se pravi, naš Jakob je star 1 mesec in naj bi ga pustila jokat max. 1 min. Jaz svojega raje vzamem ven in ga pocrkljam, saj še prehitro pride čas, ko bodo malčki odrasliin se nam ne bodo več pustili crkljat.

Kdaj ste šle ve prvič na prehod? Anže je danes star 2 tedna, pa je patronažna zjutraj rekla, naj kar gremo malo na sonček. Pa bomo res probali it malo.

Mi smo šli po 3 tednih. Če imate sonček, kar pogumno. Fejst ga obleči, zadekaj, plenico čez voziček in pojdite na en lep sprehod. Za prvič naj bo bolj kratek sprehod, ki ga vsak dan malce podaljšuj, pa bo. Mi smo sedaj zunaj tam cca. 1h, 1.5h.

Mala pikica, jaz sem svoje hlače oblekla 1 teden po porodu. Vendar pa počasi opažam, da sem se začela redit in bo potrebno malce merkat na prehrano in se odpovedat kakšni čokoladi.

A ve jim pustite, da zaspijo na rokah ali jih že dremave položite spat?

Naš zaspi na rokah, saj ni šans, da ga zbujenega položiš v zibelko. Je takoj vik in krik.

Vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovali prvomesečnico...čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.2.2008 12:53:25   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Izsiljevanje z jokom: Nisem še slišala da bi otrok do 6 meseca z jokom izsiljeval. V vsakem primeru izraža svoje fizične potrebe in ne vsiljuje svoje volje. Približno tako kot da bi te nekdo, ko bi jamrala da moraš na WC, ali pa da si žejna rekel da izsiljuješ in bi zahteval, da počakaš še pol ure. Dokazano je namreč, da so kasneje otroci, katerih se starši v najzdodnejšem obdobju ne odzivajo na njihove potrebe (potreba po bližini, lakota, razdraženost), bolj jokavi in večkrat jokajo brezveze. Menim, da bosta imela za strogost še dovolj časa. Otrok te je namreč 9 mesecev 24 ur na dan, vsako minuto čutil. Obdajala si ga s svojim telesom, čutil je tvoj utrip srca, se grel s tvojo toploto, vedno si ga brezhibno nahranila, nikoli ni imel krčev, vedno je bil s teboj, bila si super mama. Sedaj pa lahko le z jokom pove, da si te želi in da bi rad, da mu je tako lepo, kot mu je bilo v času ko je bil s tabo nerazdružljivo povezan. Crkljajta se veliko, crkljajta se čim več in predvsem zaupaj vase in v to, da z nežnostjo otroka ne razvajaš ampak da mu daješ občutek varnosti, sprejetosti in ljubljenosti, ki bodo zanj tudi osnovna čutenja do zunanjega sveta. Tako namreč kakor se boš ti vedla do njega, tak bo njegov odnos do sveta. Če ga boš ti ljubila, se bo čutil ljubljeno in sprejeto ter bo dojemal da ima tudi ostali svet do njega tak odnos. Čutil se bo sprejeto.

To mi je všeč,kar si napisala,to pomeni,da nisem slaba mama...

Tudi jaz nič zase ne kupujem,sem se odločila,da bom,ko bom shujšala,kot bi rada.Zato pa kupujem za mojega otročka.Bili pa smo že na sprehodu,pa je potem malo začelo pihati,ampak nismo obupali,tako da sva se kar sprehodila.Pa bomo lepše spali.

Nastavkov ne uporabljam,sicer me bradavice včasih bolijo,ampak imam vedno blazinice v modrcu,tako modrc ne draži po bradavici in je ok.Ko začne Klemen jesti me malo zaboli,ampak stisnem zobe,potem je vredu.Imam sicer nastavke za bradavice doma,ampak jih nisem poskusila uporabiti.Nekako gre.

katee,nekoč sem bila tudi jaz obsedena s kupovanjem preko kataloga, ampak to zato,ker sem živela v takem kraju v Nemčiji kjer je bilo par trgovin,pa ni bilo druge izbire,potem pa se nekako navadiš.
Srečnica,da imaš raven trebuh,kje je še moj...user posted image ,ah bo že .

vaney,Klemen ima dudo,ampak je ne mara vedno,samo včasih preden zaspi,večinoma pa zaspi brez dude,saj ponavadi zaspi že kje drugje in ne v kinderpetu.

limma,ja včasih pijem Donat,pa ni več tako dober kot je bil,nekaj so se pokvarili tam pri Radenski,tako da mislim,da se bo to nehalo in da ga bom pila le,če bom kdaj zaprta.
Jaz jem samo banane,pa nevem spet se je nekaj pomešalo pri meni,prej jih pa sploh nisem marala.V bolnici smo dobili pri kosilu mandarine?? pa smo tudi bile vse mamice.
Če imaš toliko mleka kot praviš pa pridi še mojega Klemena kaj podojit,da ne bo treba dodajat...user posted image Pa pohiti z albumom,smo že vse radovedne,kajne??!!

Jaz grem dopoldan ven kar brez zajtrka,da ujamem lepo vreme in da Klemen spančka,da ne bo lačen...pa grem kar v trgovino po dva sendviča,ker sem lačna kot volk.

baby,ti bi pa rada kar na Prešernov dan šla rodit,kajne??Se mi pa že smiliš in to čisto resno.

Katrin,lušna slikica!!

Se vidimo še kaj danes.

:))

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.2.2008 13:05:35   
nana35
Sem tako dolgo pisala,da ste že naklopfale nekaj zraven!!

Midva sva še vedno brez zdravstvene,upam da mi jutri uspe urediti!!

puri,vaša Tia je prava lepotička,tako čedna je v teh oblekicah.Moram Klemena stran od računalnika obračat,da se ne zaljubi prehitro,ima komaj mesec in pol!!

To pa bo tudi vse.Grem kuhat,ker čas priganja...

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.2.2008 13:33:36   
Tinča1
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam javljam, ker moj mali mucek spi. Kakšno olajšanje. Ko se pogledam v ogledalo, zgledam takšna kot pred , no ja, kakšen kg je še morda preveč, ampak je danes komaj 16 dni od poroda.

Naš mali user posted image  je zamenjal noč za dan, en teden po prihodu domov je pa staknil prehodno virozico in sva bila tri dni v bolnici. Mama vsa objokana in zaskrbljena. No končno sva včeraj prišla domov, čeprav je mali še vedno ves nezaupljiv.

So mi pa predlagali dodatek, (bebe, ker je to dobival v porodnišnici) čeprav imam mleka dovolj, še preveč, samo je mali len za sesanje ali pa mleko premalo kalorično. Ne vemuser posted image , nisem več toliko pametna. trikrat hura za nastavke za dojenje. Jaz uporabljam NUK-ove. Sem dojila brez njih, pa sem bila cela krvava.

Kar se tiče poroda, je bil ubijalski svega skupaj sem bila 18 ur v porodni, ko so se odločili za urgentni CR. Oba skupaj sva namreč imela kondicije še za samo slabi dve uriuser posted image . Porodno zgodbo bom napisala drugič, ker Daniel ne bo tako dolgo spal.

Kar se pa sprehodov tiče, bi tudi jaz šla ven, samo so mi rekli oz zabičali, da se moram strogo izogibat megle in vetra, ker je takrat v zraku največ prašnih delcev.

Še enkrat hvala vam vsem za lepe želje ob dojstvu malega Daniela.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
7.2.2008 13:41:06   
Tinča1
V album sem prilepila nekaj sličic našega sončka.

Zanima me še ali ima katrea probleme z rdečo ritko in kako jih odpravlja?

Jaz mu zaenkrat ritko umijem s kamilicami, feniram in jo mažem z babyVal kremico, relativno na debelo.

Lp

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
7.2.2008 14:35:51   
lutiropan
Tudi mi danes  praznujemo 1. mesec.user posted image user posted image  Sem spekla tortico, so bili fantini zelo presenečeni, ko so prišli iz šole.user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
7.2.2008 14:38:02   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: limma
A ve jeste agrume? Vem, da C vitamin ni dober, ampak en sadež user posted image najbrž najbolje, da probam...

NE.
Po pomarančah, limonah in podobno sadje lahko otrok dobi vneto ritko (preveč močan urin), zato ti jih iz srca ne priporočam - niti pomarančnega soka, žal user posted image  Tudi jaz ga pogrešam...

lp, katrin 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.2.2008 15:46:17   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Punce, žal mi je, ampak nisem našla vaše teme, Tinatona pa me je prosila, da naj vam sporočim, da je NalinRR z malim zaradi bronhiolitisa na infekcijski kliniki. Ko pride domov, se bo javila.

To je vse, kar vem in mi je Tinatona sporočila.

Hkrati pa držim pesti za malega junaka.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.2.2008 16:00:06   
martinca
ursulina, zadnjič enkrat sva se dojila brez nastavka pa nama je kar šlo. samo vedno nama pa ne gre, tak da po moje še jaz ne bom prenehala z nastavki. a tebi je kdo rekel da moraš po dlje časa prenehat z nastavki dojit? meni ni noben nič rekel.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Branje knjig na dopustu
Michonne RR

Ali bereš na dopustu knjige?

Da (67%)

Ne (33%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!