nana35
|
martinca,še tukaj,hvala vam za prijeten obisk! Bom dala kasneje slikice v album,tebi pa sem jih že poslala,če še nisi pogledala na gmail. Punce,dala bom slikice v album od najinih dečkov (martincinega in mojega),sta se ponovno videla po mesecu dni odkar sta zapustila porodnišnico. Vsem,ki jim še nisem voščila za prvi mesec,se opravičujem in jim voščim sedaj!! vaney,kaj pa če s tehtnico ni bilo vse vredu.Si poskusila še enkrat?To je moja razlaga... Mi smo šli ven v opoldanskem času,je bil pri nas prav lep sonček.Pa ne oziraj se na te stare mame,nič ni več tako kot je bilo nekoč...včasih so jih hranili s kravjim mlekom,niso dajali kapljic AD3 ali D3,povijali so jih čisto drugače,ven so šli po 1 mesecu ali več,računalnikov tudi ni bilo... Klemen zdrži po več ur pokonci,včasih samo malo podremucka vmes,za kakih 15-20 minut,potem pa je naenkrat spet buden,kot sovica ponoči! mala pikica,tudi moj Klemen še ima mozoljčke,ampak izgleda da drugačne,ker pediatrinja ni rekla,da bi bilo kaj narobe.No,upam,da bo minilo.Kako bi rekli?? Ko se bo ženil,bo že vse minilo. Važno,da zdaj mamo sekira,ne?! Jaz jem solato z bučnim oljem,pa nisem opazila,da bi bilo kaj narobe,mogoče je?? Nimam pojma več,kaj lahko in kaj ne smem in eni pravijo,da lahko vse,drugi pa da ne...ah,kdo bi vedel,kaj je sploh na tem. Si pa faca,ko greš na računalnik kar med obiskom... TRIŠ,vaš mali Žan je pravi lepotec!Sem ga pogledala v albumu!!