|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
8.2.2008 16:46:14   
benika
Seveda so me na tistih 200m, ki sva jih prehodila, ustavile 4 starejše ženske (nad 70), ki so slučajno prišle ven iz hiše in mi začele pametovat, da vejo, da sem jaz mlada mamica in da se moram še veliko naučit, ampak naj grem noter, ker škodim sebi in otroku. So me kar v slabo voljo spravile. En dan prej, ko je bil mož zraven in sva bila zunaj 45 minut, ni bilo seveda nikjer nobene. Joj, grozne so. Ampak to je pač življenje na vasi. Potem je prišla še od moža staramama in rekla, da me je videla za računalnikom in da gledam tv in da to pa res ne smem, ker to zelo škodi in si bom naredila nepopravljivo škodo. 15 minut za rač. pa menda ja ne škodi tako zelo, ne?

Eh vaney, zaradi pametnih starih mam se pa res ni treba sekirat. Imajo pač tisto svoje prepričanje in jih ne boš prepričala v nasprotno, pa če po trepalnicah skačeš. Po njihovo bi tud mogle mlade mamice vsaj  tednov ležat, pa ne se tuširat, pa las umivat....

Aja, še nekaj...a vaši tudi zdržijo več ur pokonci? Anže kakšen dan tam od 10.00 pa dp 15.00, 16.00 sploh ne zaspi.

O ja, ponoči. Okoli desetih se zbudi in gleda tja do ene petih, šestih zjutraj.user posted image Čez dan se zbudi le, ko je lačen in če ga res na silo zbudimo.

mala pikicauser posted image user posted image user posted image sej se bo vse porihtalo, boš videla.

Tistim, ki praznujete enomesečnice iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.2.2008 17:03:58   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image MORAM SE POHVALIT DA SEM DALA V ALBUM NAŠEGA ŽANAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.2.2008 17:04:41   
Golobček
Evo še en pozdravček od mene!

Sploh ni več časa za RR, naša pupa čez dan tako sladko spi ponoči pa se dojiva tudi do petkrat nanoč in zato sem zjutraj full utrujena.
Potem pa še moja dva fanta  hočeta vstajat zjutraj ob pol osmih , jaz pa bi še spala.
Sem opazla da se tudi drugim dogaja da vaši otroci zaspijo kr pri vas med dojenjem-meni se je to že kr enih parkrat zgodilo, ampak naša Nina se nič ne pritožuje.

Evo morem spet it ker atija ni, otroci pa zahtevajo svoje.
Lep dan.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.2.2008 17:31:10   
obrigit
Mala pikica v Avstriji se dobijo kapljice proti krčam in reče se jim ANTIFLAT in so resnično zakon dojenčku daš dve kapljici in v 10 min krči prenehajo,dobijo pa se brez recepta.
Moj sonček se je zdaj tudi najedel in lepo dremucka na kavču, sem pa si jo že tudi razvadla tak da zibelka pride v poštev samo ponoči.
Tako da čez dan ne naredim čisto nič pametnega zraven nje.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.2.2008 17:50:35   
katee
mala pikica: user posted image  zate in za Gašperja, da se mu stanje čimprej umiri. Se mi ful smiliš, ker je toliko jokal. Upam, da mali nima alergije, ker to je pa res zoprno.

nalin: upam, da se Jonas počuti že bolje.

triš: imaš zelo lepega sinčka!

zasanjana: dobrodošla nazaj. Vidim, da ste res zelo uživali!

obrigit: dobrodošla!

Jaz sem danes cel dan pri starših. Mi paše, da mama malo tamalga rihta. Ima pa danes ful probleme s krčki. Se mi zdi, da so se mu pojavili v zadnjih treh dneh. Prej ni nikoli jokal, sedaj pa ful. Pa saj pravijo, da je 6. teden najhujše glede krčkov. Sem ga pa slekla in malo pomasirala ter potelovadila. In moram reči, da mu je telovadba pomagala. Malo se je sprdel in je bilo veliko bolje. Sedaj pa spi.

Smo bili tudi na sprehodu, samo je pihalo.

Sedaj pa spi, jaz grem pa skoke gledat     Leti Damjan, leti...user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.2.2008 18:30:02   
mala pikica
obrigit, saj imamo antiflat. Sem danes razmišljala, da je bila mogoče kriva solota, ki sem jo včeraj po dolgem času spet jedla. Ali pa mogoče bučno olje user posted image To je res groza, ko človek ne ve, kaj je krivo. Upam, a bo danes boljše.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.2.2008 18:39:31   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: obrigit

Pozdravljene punce
Tudi jaz sem novopečena mamica (naša sončica Špela se je rodila 30.1) in rada bi se vam pridružila pri čveku(seveda če me sprejmete med sebe).
Vsem želim veliko cartanja

Seveda te sprejmemo.

Mala pikica user posted image  za Gašperja.

Ajda vse naj naj za prvi mesec. Pa isto velja za user posted image  od binči. user posted image user posted image user posted image

Vaney mogoče je pa kriva samo tehtnica in pridobivate.user posted image Za tele tvoje 2soprebivalke2 pa nimam komentarja. Naj se nehajo vmešavat. meni gre tudi vmešavanje tašče na jetra. skoz komandira tamalo, pa da more v jopici po zaprtem stopnišču dve nadstropji više hodit, ker je kao ful prepih. Pa jopca mora bit obvezno zapeta. Pa saj ni iz cukra.  Zunaj pa 12 stopinj. Ne morem pomagat če ima ona probleme s prepihom, zato ni treba še moje tamale v vato zavijat, da bo še on tako občutljiva. Mi jo je hotla en čas pozimi v bundo in kapo napravljat. Ampak to mi je bilo pa že mal too much in sem se ji pobunila.

Benika moje sožalje za nočno bedenje. user posted image

No midva sva bila pa danes 2x zunaj, najprej 1 uro, potem pa po kosilu še slabi dve uri. Mi je kar pasalo. user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.2.2008 18:40:06   
Lunca1
Mala pikica čisto možno da je od solate, je bila kisana?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   Sončki januarčic 2oo8
8.2.2008 19:20:53   
karatina
Triš in nana tudi jaz imam približno toliko zaloge do prednosečniških kil user posted image . Ko bi to šlo samo tako dol, kot je prišlo gor user posted image ...

Mi smo bili danes tudi dvakrat zunaj. Je bil ful lep dan.

Mala pikica user posted image  za čim prejšnje okrevanje.

user posted image  Triš, Žanek je pa pravi januarček user posted image , lep kot vsi naši sončki.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.2.2008 19:54:36   
Alfabeta
Mml, hvala, ker si se vsaj ti prebila čez mojo pisarijouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.2.2008 20:05:02   
obrigit
Mala pikica user posted image user posted image user posted image  za Gašperja in upam da mu je že kaj bolje samo če antiflat ne pomaga pol verjetno ni kriva solata, sicer pa se prebavni trak začne pri 6 tednih tako da je tudi to možno. Držim pesti da bodo vsaj borovničke pomagale.

Kaj se pa nasvetov tiče pa moj mož pravi tako:Prepusti se čustvom narave in toku dogajanja ter delaj stvari tako kot ti pravi srce, kajti mati najbolje sama ve kaj je najboljše za njenega otroka.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.2.2008 20:14:56   
Katrin
Punce, hvala user posted image

mala pikica: držim pesti za Gašperja, da se krčki ne bodo ponovili user posted image

obright: dobrodošla med nami user posted image

alfabeta: upam, da kmalu pozabiš na vse slabo in pričneš uživati v materinstvu user posted image

mml: izgleda, da sva večkrat istih mnenj user posted image

No, jaz se lahko samo pohvalim, vse štima; mi štirje uživamo sto na uro in še več. Srečna sem!

Veliko cartanja tudi vsem ostalim,

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.2.2008 20:29:14   
dašabina
Ja draga moja Triš ti pa že kar v Ljubljano, meni se pa še do trgovine ne lušta! Krasen je tale naš sosed in prijatelj!

Vse ki imate težave z dojenjem, vam želim čimveč mleka. Tiste in tisti, ki ste bolni, čimprej zdavja.

Naše dete je pa danes popoldne zavijalo, pa je bil bolj na rokah, saj enkrat sem vedla, da ga bo črvičilo...
Zdaj panča, jaz pa tud grem v pančevo....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.2.2008 20:39:12   
mala pikica
Hvala vsem, drage punce user posted image
Danes je malo boljše, prej ga je nekaj črvičilo, pa smo se vseeno skopali, zdaj pa panka kot polhek. Upam, da bo cel večer tako user posted image

lunca solata je bila tudi kisana, z jabolčnim kisom. Pa vseeno pravijo, da je bučno olje lahko največji problem.

alfabeta tako kot praviš, ko zagledamo te majhne štručke, takoj pozabimo na dolgo zadnjo uro, na hemeroide, na presredek... user posted image

Zdaj pa moram iti, sem se med obiskom pretihotapila do računalnika user posted image

Sem skoraj pozabila. Koala je sporočila, da sta z Alexom že doma, da sta v redu in da se bosta kmalu oglasila. Pa pozdravljata vse user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.2.2008 21:02:00   
majra
mala pikica, ima Gašper mozolčke po celem telesu ali samo po obrazu? Moja Katja jih ima vsak dan več, pa tudi mene skrbi da ni kakšna alergija.

Sicer pa imamo danes zelo pestro. Nas matrajo krči in prebava. Boga, je zmatrana,da ne more niti gledat več. Ko krč popusti,zaspi v istem trenutku in tako v začaranem krogu.

Vsem želim lahko noč

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.2.2008 21:11:41   
nana35
martinca,še tukaj,hvala vam za prijeten obisk!user posted image Bom dala kasneje slikice v album,tebi pa sem jih že poslala,če še nisi pogledala na gmail.

Punce,dala bom slikice v album od najinih dečkov (martincinega in mojega),sta se ponovno videla po mesecu dni odkar sta zapustila porodnišnico.user posted image

Vsem,ki jim še nisem voščila za prvi mesec,se opravičujem in jim voščim sedaj!!

vaney,kaj pa če s tehtnico ni bilo vse vredu.Si poskusila še enkrat?To je moja razlaga...
Mi smo šli ven v opoldanskem času,je bil pri nas prav lep sonček.Pa ne oziraj se na te stare mame,nič ni več tako kot je bilo nekoč...včasih so jih hranili s kravjim mlekom,niso dajali kapljic AD3 ali D3,povijali so jih čisto drugače,ven so šli po 1 mesecu ali več,računalnikov tudi ni bilo...
Klemen zdrži po več ur pokonci,včasih samo malo podremucka vmes,za kakih 15-20 minut,potem pa je naenkrat spet buden,kot sovica ponoči!

mala pikica,tudi moj Klemen še ima mozoljčke,ampak izgleda da drugačne,ker pediatrinja ni rekla,da bi bilo kaj narobe.No,upam,da bo minilo.Kako bi rekli?? Ko se bo ženil,bo že vse minilo.user posted image Važno,da zdaj mamo sekira,ne?!
Jaz jem solato z bučnim oljem,pa nisem opazila,da bi bilo kaj narobe,mogoče je??user posted image Nimam pojma več,kaj lahko in kaj ne smem in eni pravijo,da lahko vse,drugi pa da ne...ah,kdo bi vedel,kaj je sploh na tem.
Si pa faca,ko greš na računalnik kar med obiskom...user posted image

TRIŠ,vaš mali Žan je pravi lepotec!Sem ga pogledala v albumu!!

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.2.2008 23:36:49   
muzika
Pozdravljene ponovno!

Zdi se mi, da se že 100 let nisem oglasila. Sem kronično utrujena in mi zmanjkuje časa zase in za rr. Malo sem preletela zadnjo stran in opažam, da vas je kar nekaj takšnih, ki bolj malo spite ponoči. Le kako vam rata, da sedete za računalnik vsak dan?

Mala pikica, ali te avstrijske kapljice res nič ne pomagajo? Kaj pa kapljice koroških lekarn? Mi jih imamo, pa se mi zdi, da niso preveč učinkovite, ampak verjetno je od otroka do otroka drugače. Se mi pa smilijo ti naši malčki, ko jih tako mučijo vetrovi.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.2.2008 5:51:59   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: majra

mala pikica, ima Gašper mozolčke po celem telesu ali samo po obrazu? Moja Katja jih ima vsak dan več, pa tudi mene skrbi da ni kakšna alergija.

Majra otrok izloča tvoje hormone in se mu zato pojavijo mozoljčki. to je nekaj čisto običajnega.

Alfabeta za boljše počutje. Vse bo minilo, potem pa pride bolj lušten del porodniške. user posted image  

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.2.2008 8:41:10   
katee

Kaj se pa nasvetov tiče pa moj mož pravi tako:Prepusti se čustvom narave in toku dogajanja ter delaj stvari tako kot ti pravi srce, kajti mati najbolje sama ve kaj je najboljše za njenega otroka.

user posted image user posted image user posted image  mož!!!!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.2.2008 8:48:35   
katee
Jaz sem pa včeraj popoldne in do 23:30 občutila, kaj pomeni, če ima otrok krče. Bogi revež se je zvijal, kričal, nič ni pomagal. Seveda sva še vedno sama - očka pride danes. Joj, prav srce se  mi je trgalo, ker mu nisem znala pomagat. Potem sem mu dala še 1× kapljice antiflat, pa se je za silo umiril. Sem ga še podojila, potem ga je pa ob 23:30 zmanjkalo in je spal do 4:30. Je pa tole naš 6. teden in v tem tednu naj bi bili krči najmočnejši. Potem pa se stanje umiri. Upam, da ga ne bo več tako črvičilo.
Jaz si grem pa sedaj eno user posted image  narest, da pridem k sebi.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.2.2008 9:15:55   
mala pikica
majra Gašper ima čisto drobne mozoljčke in zelo veliko jih je. So pa skoraj po celem telesu.

nana saj ni nujno, da Klemnu ne odgovarja bučno olje. Je čisto odvisno od otroka do otroka. Sem samo razmišljala, da je lahko bučno olje. Res kar nekaj časa nisem jedla solate in je bilo vse vredu, so nam kapljice pomagale. Tisti dan, ko pa sem spet jedla solato, pa je bilo kričanje. Potem pač povežem stvari med sabo.

muzika kot sem že nani napisala. Do sedaj so nam avstrijske pomagale, razen pred dvema večeroma. Saj pravim, povezujem vse skupaj s solato.

No, včeraj je bilo spet vse vredu, večinoma. Malo je tudi jokal zvečer, ampak to je bilo kakšnih 15 minut. Ponoči pa smo lepo spali user posted image Driska pa je še kar...

Kaj se mi samo zdi, ali se baby res ni včeraj nič oglasila?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.2.2008 9:17:47   
obrigit
Dobro jutro mamice in dojenčki upam da ste imeli čim bolj mirne noči. Midve sma lepo pankale edino ob 6 jo je nekaj črvinčlo samo sem si jo dala v  posteljo in jo masirala po hrbtu pa je bilo bolše.
Zdaj pa sma se umile, podojile in lepo aja tak da sem hitro skočla na pc.
Ja pa še atija čakam da se mi javi na skypu je sicer na misiji v Afganistanu in pride 10 marca in končno spozna svoje dete.
Želim vam da bi naši user posted image  preživeli dan brez krčkov in drugih neprijetnosti.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.2.2008 9:42:34   
katee

Ja pa še atija čakam da se mi javi na skypu je sicer na misiji v Afganistanu in pride 10 marca in končno spozna svoje dete.

Si pa pogumna, da si sedaj sama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.2.2008 9:54:32   
klepetka
jutro

samo toliko da vas pozdravim ,i n vam, povem da smo imeli včeraj do 22.00 zelo hude krčeuser posted image .Tako da bo res nekaj na tem 6. tednu,ker jih kar nekaj januarčkov  začelo tako hudo zvijat..Upam da bo danes boljše.Toliko da je bila pa mera polna  smo imeli pa  še en kup obiskov včeraj proti večeru.Upam da danes ne bo nobengauser posted image .

lep dan

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.2.2008 10:00:28   
nana35
muzika,pozdravljena po 100 letih!!Ah,saj gre,jaz sedem večkrat na dan za računalnik,odvisno koliko in kako tvoj otroček spi ponoči!

Jaz se moram pohvaliti,da za razliko od tega da je Klemena včeraj cel čas šraufalo je ponoči spal kot miška,od 22.30 do 4.45.Nisem mogla verjeti,da ura res tako kaže.No,potem pa še do jutra,do 7.30.Zjutraj sem ga umila,oblekla,nahranila,tako je kar zaspal,zdaj pa se odpravlja na sprehod z babico in dedijem,ko je tako lepo vreme.Upam,da imate tudi ve lepo vreme in da boste z user posted image  uživale na sončku!

katee,nisem vedela da je 6.teden najbolj kritičen za krče,tudi meni se dozdeva,da ga ta teden bolj zvija kot prejšnje dni.Je pa hvala bogu tudi najin 6.teden že pri koncu!

Tudi jaz grem po kapučino in dalje pisat,potem pa pospravljat,likat...

Sem že nazaj!

mala pikica,mogoče je pa tako kot pravi katee,saj tvoj Gašper je tudi ravno zaključil 6.teden,če se ne motim,kajne??Mogoče pa so bili krči zato še bolj izraziti,no upam,da ima prav!Upam,da bomo kmalu pisale o čem lepšem,kot o krčih,malo zadosti jih že imam!!user posted image

Mogoče pa je baby šla rodituser posted image !

obrigit,a tvoj dragi pa še sploh ni spoznal svoje punčke??Upam,da ti čas hitro mine do takrat in da se boste potem vsi lepo imeli!!10.3.bo kmalu!!

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?