|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
18.1.2008 22:37:26   
lara light
Moja veselja, sem tu, končno!!!! Najprej sem se par min ustavila na ivf, letela sem in zdaj grem brat zsuser posted image , ker me firbec matra pa pridem nazaj!user posted image

Kava, ja!!!! Seveda! Se veselim!

Lejla, super si, ve nedeljo UZ!
Ti mala, dej malo manj delaj, kaj si misliš? Pazi nase, spelki! Nihče drug ne bo! Saj vem, jaz govorim drugim, sama pa gas in gas cele dneve, ma ja sej veš, drugim je lahko solit pamet..
Spyke, mijavče in še kera...se dobimo na kavici! Obljubum, ne grizem!user posted image
Grem brat zs...pa pišem še, sej še ne spite???

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 126
19.1.2008 14:51:13   
Mijavček
Ojla,

kje ste danes moje E-ladies, ste se vse poskrile nekam. Z laro sva se že mal menile po ZS za termin za kavico. Jutri mam jaz bolj na tesno, razen popoldne, po tretji, četrti uri. Ob kateri uri pa imata lejla pa lafra UZ jutri? No sej, če ne bo šlo pa pejte ve na kofe, se bomo pa drugič dobile, ko boste v LJ.

Zdej pa šibam k eni lušni navihani kratkohlačnici na rojstni dan. Pomagat torto papat, če slučajno ne bojo mogli vsega pojest.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.1.2008 15:06:58   
lara light
Mijavček, žal ne bo šlo popoldan, ravnokar me je klicala ena k pride pogledat motor, ki ga prodajam in bo ob utri j10h pr meni...tako,da moram ob 9h najkasneje iz Lj.
ŽALuser posted image  Saj bom še v Lj, jutri bom vedela kdaj bom next time in se bereva.Uživaj!

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 128
19.1.2008 15:12:01   
pika74
...še tlele se mal oglasim... Mijavček - tebe vedno nekje izgubim... zadnjič enkrat sm te najdla, pa me pol spet dolg ni blo gor in sem izgubila sled za tabo user posted image .

No, vidim, da se že kar špikaš... jaz imam še malo pavze, potem jo pa počas po eskimčke mahnem na GK.

Vsem skup želim eno lepo soboto!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 129
19.1.2008 15:15:20   
lara light
O, pika, kako pa ti? Še malo, pa na GK praviš...no fajn.
Ja, z Mijavčkom sva v postopku in upava na uspeh! Zame je prvič, čeprav sem že fosilkauser posted image  in me je že malo strah, a upam na najboljše!
Lepo bodi! Pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 130
19.1.2008 15:19:06   
pika74
lara light, kar pogumno... se pa spomnim, da je blo tud mene prvič ful strah... potem se pa počasi že navadiš... tko da zdaj, ko so 3 IVF za mano, sem že stara mačka user posted image .

Ampak držim pesti, da bo tebi že prvič uspelo in ravno tako Mijavček sedaj na nevemkaterem postopku je že... in prav tako držim pesti za vse ostale, ki čakate na user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 131
19.1.2008 15:21:44   
Mijavček
ooo Pika, iz kje s pa ti prlezla?user posted image

Ja, jest zdej ko sem odvisnica od špik, sem ratala spet odvisnica od RR. Sam me mal cajt baše, ampak na vsake tolk mal pametnjačim tukej al pa na temi IVF.

Lara, ne skrb za kofe, ti sam sporoč, kdaj boš v Lj, pa bomo probale vskladit. Enkrat nam bo že ratal. 

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 132
19.1.2008 15:22:03   
lara light
Pika, hvala! Vračam nazaj vse dobre misli in srčno želim, da tudi vama čimprej uspe! user posted image
LP!

Coelho

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 133
19.1.2008 18:33:27   
mbd0411
Živjo punce,kako ste kaj? Kako kaj preživljate vikend?Delavno?user posted image Pri nas dobro izkoriščamo te dneve,ki bi naj bili tisti pravi.Bomo videli.user posted image Lepo nedeljo vsem skupaj.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 134
19.1.2008 19:27:58   
lejla007
Oj!

Vidim, da ste bile kar pridne danes user posted image

Mdb... - Držim pesti, da bo ta mesec ratalo!
Mijavček - kako gredo kaj špikice? A si na GK LJ al kje drugje? (sorry, sej si sigurn že povedala, pa si žal nisem zapomnila)
Lara - ojla bejba! Kdaj imaš jutri UZ? Jaz ob 7:30...
Pija - živjo še tebi! Lepo da si nas prišla pogledat še na to temo. Kako si kaj?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 135
19.1.2008 19:44:07   
Mijavček
Ejla,

ja, lejla, na GK LJ sem (ti kr vpraš, ni panike)
Sam na hitr se javljam.... moje M še ni, joške me pa tko bolijo, pa uno varianto... do Koroške... mam, najpej zarad PMS, ki ga mam itak velikrat, pa še plus od injekcij, tko, da mam kr za dve št. modrca večje user posted image  No, moj se nič ne pritožujeuser posted image   
Mbd, a vi ste pa v akciji... kr tko naprej...go go gouser posted image

Lejla in lara, vidve pa dobro opravita jutri, bom fajn mislila na vaju, potem pa čimprej poročajta.

Kam se je pa Spelka skrila? Pa Spyke?

Vsem E-ladies in vsem ostalim en leeeeep objem!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 136
19.1.2008 20:01:36   
lara light
Vračam objeeem in hvala za dobre želje. Bom poročala!
Ampak kje je spelka12??? A delaš?

Lejla, kaj zdej ja ju3? Jaz imam ob 5.30-6h, potem imam čas. Lahko počakamuser posted image , a ob 8.45 bi morala nazaj, ker mi pride ena gledat motor in sem jo prosila za ob 10h, hotla je prit že ob 8huser posted image
Tko, da javita s spelko, kako in kaj! Ne grem še spat, ni panikeuser posted image !

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 137
19.1.2008 20:09:23   
lejla007
No, vidim da migate user posted image

Sem pa mislila, da sama strašim tukaj! user posted image user posted image user posted image

Lara, ti pa že okrog 6h? Jaz bom takrat verjetno vstala, se stuškala, potem pa via Laibach! Jaz imam ob 7:30, tko da povej, če si za stvar! A prideš sama?

Neposredna povezava do sporočila: 138
19.1.2008 20:16:42   
lara light
Ja, sama, torej končaš pred osmo verjetno...hm, ne vem kje te bom dve uri čakala, ker je vse zaprto ob nedeljah, misliš, da bi spelka pršla malo prej, recimo ob 7h vsaj, da bi se z njo pomenila, pa tebe počakava skupi...user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 139
20.1.2008 9:05:19   
mbd0411
Živjo!

Lejla,Mijavček,ja akcijo imamo doma.Ne vem ali je to vse v glavi ali je res.Tako me bolijo jajčniki,sploh desni in čisto sem čudna.Mogoče pa bo.Ja tavečjega nam je ratalo takšen čas nardit,rojen je 04.11.Če bi nam ratalo zdaj,bi bil drugi spet nov.Smešno.
Vidim,da ste vse iz Lj.Super,da se lahko še na kavici dobite.Jaz pa nimam iz tega konca nobene,ali pa se še kje skriva.
Lepo,sončno jutro je gremo počasi kuhat,popoldan pridejo obiski,pa na en dolgi sprehod bo treba.Komaj čakam pomlad,pa poletje.Zima ubija.Lepo nedeljo vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 140
20.1.2008 22:16:18   
spelka12
Jah, kavo sem zamudila user posted image , bom naslednjič bolj pridna. Sem bila cel teden tako pridna, da sem si za vikend privoščila mal spanja, pa babi sem peljala na kosilo, pa nečaka sem lubčkala, pa stiskala in mečkala. Super je bilo. Zdej pa spat in spet se zbudimo v nov delovni teden. Kje so prazniki user posted image user posted image .
mijavček nohti so že dolgi in pripravljeni na 25.
lara kaj si opravila na UZ-ju?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 141
21.1.2008 18:34:53   
lara light
Oj, spelka, hvala za zs. Ni problema, res ne bi bilo primerno,da bi hodila v Lj za ob 6h na kavo...te prosim, kje pa. Kavica pa bo, sigurno in to hmal!user posted image

Jaz sem opravila bolj za silo, v sredo imam spet UZ, lejla pa danes, komaj čakam, da grem gledat na ivf, če je kej poročala...user posted image
Lepo, da si uživala vikend in se vsaj mao spočila, fajn mi bodi! user posted image

LP vsem!

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 142
22.1.2008 8:07:39   
lejla007
Ojla bejbe!

Špelka - kako si?!? Veš, pri tebi pa čakam, da bo februar tukaj, da se ti začne dogajat, ker potem boš pa več tukaj čvekala z nami user posted image

Lara - ne govori, da si opravila bolj za silo! Saj smo ti povedale, da je to čist ql za 8.dan! Jutri je že sreda in boš vidla, kako te bo Reško pohvalil, da si pridno jajčka valila user posted image Mislim nate vsak dan in držim pesti!

Jaz imam pa danes ob 22h stopko, v četrtek pa punkcijo user posted image
Me je kr konkretno strah - sem danes tko slabi spala, kaj šele bo jutri?

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 143
22.1.2008 19:11:26   
lara light
Ojla, kje ste moje punce?

Šele sedaj sem se priklopila...cel dan akcija, sestanki in sestanki! Še dobro, vsaj ne mislim, na jutri in na petek?!user posted image user posted image

Lejla, saj veš, glede na Reševe besede, je doza zame premajhna in da nisem dobro odreagirala...to sem mislila, sicer pa upam, da bo jutri lepša slikca in da bo v petek punkcija. Tudi jaz se je bojim...user posted image  Pa ti, si pripravljena? Še malo in bo stopka! Saj moraš bit ready, a ne? Če so vse pogumno to dale skoz, bova tudi midve. Mislim nate, naspi se, vse bo ok in jutri dobro opravi!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 144
22.1.2008 21:29:06   
mbd0411
user posted image Uboge punce,pri vsem tem špikanju in pregledih se mi resnično smilite.Ko sem brala kaj pišete,sem kar malo v zadregi,saj za veliko vaših tegob niti ne vem kaj pomenijo.Zato sem šla na prejšnji forum-endometrioze in še 1x vse natančno prebrala.Zdaj se mi še bolj smilite in skupaj z vami držim pesti,da se bo na koncu za vse dobro končalo.
Saj sem jaz tudi že nekaj dala skozi,a proti vam res nimam kaj.
Škoda,da tistih na prejšnjem forumu ni več blizu,da bi povedale kako jim gre.
Resnično  vam stojim ob strani in držim pesti.
Upam,da se kaj oglasite.

Neposredna povezava do sporočila: 145
23.1.2008 8:45:23   
lara light
Ojla, mbd0411, vsaj enkrat da napišem tvoj nick kot je trebauser posted image , kako si pa ti?
Saj ni tako hudo, veš kako rečejo: što se mora, nije težko!

Danes je lejla na vrstiuser posted image , upam, da bo čimmanj boleče in da se čimprej javi. Cel dan že mislim nanjo.

Jaz pa v petek (punkcija)

LP,LL

ps: Kje je spelka12????? SPEEEEEEEEEELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 146
23.1.2008 9:32:24   
lejla007
Hej, Lara!

Mal prehitevaš! Jutri imam punkcijo... Ja, prav imaš - STRAH me je !!! A ti pa že v petek? Suprca, to pomeni, da bova res čisto skupaj!

Nič nisi napisala, kaj si danes zrihtala - kako pridna kokoška si?

ŠPPEEEEELLLLLKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jaz te tud pogrešam!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 147
23.1.2008 10:24:56   
mbd0411
Lara...saj ni panike kako napišeš moj nick lahko kar mbd,saj bom vedla.Držim pesti za v petek,pa za Lejlo 007 tudi,seveda tudi za vse ostale.Ja,kar se mora,ni težko bo že držalo,upam,da vse to ni preveč boleče,če je že stresno.Potem pa še služba naredi svoje.
Sporočite kako gre,jaz pa držim pesti in sem v mislih z vami.
Lep dan vsem.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 148
23.1.2008 12:30:14   
lara light
Lejla, ojoj, vsa sem zmedena glede dnevov...to zgodnje vstajanjeuser posted image , sorry, jutri seveda, včeraj sem cel dan mislila in vsem govorila, kako je sreda...mi je prav nerodno, tolko mislim nate, da že dneve mešamuser posted image , moj dragi je prav ljubosumenuser posted image ...torej jutri in jaz petek, sva čisto blizu, res jeuser posted image user posted image
Kako je šla stopka??? Jaz imam danes ob 21h!

Mbd, hvala za lepe misli in želje! Res pomaga, verjemi!user posted image

Grem papat...njami...user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 149
23.1.2008 13:30:54   
spelka12
Ooooj!
Ful potiho pišem, ker so mi v službi ukinil RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smajlijev mi je zmanjkal za vse kletvice, ki sem jih takrat izrekla.
Tko da se od zdaj naprej javljam bolj poredko in v ilegali. Upam, da razumete mojo stiskouser posted image .
Ne morem verjet, kolko sem zamudila.
lejla in lara a že pri stopki sta user posted image . Neverjetno. Pa saj vidve vesta, da nonstop mislim na vaju a ne da vesta? Čimbolj preživita punkcijo, Et je pa itak že veseli del postopka. Pol pa tistih 14 dni vmes pade kava (za mene, za vaju pa naravni sokuser posted image ).
Kako je lepo videti, da te pogrešajo!!!!!!! Srčka sta. user posted image
Samo še 12 dni pa izvem, na čem sem. user posted image  Malo čudno se mi zdi, da sem imela zdejle user posted image , ki je trajala samo 1 dan. 2 dni je bil pa potem še tak rjav izcedek. A je to normalno? Pomojem da ne. Mogoče se pa telo že boji Rešauser posted image user posted image  pa štrajka user posted image user posted image .
Punce lep dan še naprej.
Aja še to. Jakobu spet niso izmerili sluha in morata naprej v Ljubljano na dodatne teste. Božček naš. Glas pa ima - tak glaaaaaasen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?