Mijavček
|
Oj punce, mam tako gužvo... sploh ne uspem na RR, ne uslužbi ne doma. Groza. Kako ste mi kej? Lejla, kdaj maš zdej UZ, jest sem že čist zmešana, a si ga danes mela? Hvala za pestke. Sej veš, da tud jaz držim pesti zte in za vse ostale. Spelka, deal vela, sreč se mi danes ne jamra, če se pa kakšni drugi pa besedo na plan, da poštimamo zadeve. Pr nas se že en teden pa en dan špikamo (no jaz se, moj pa gleda in se čudi zraven) Prvi UZ mam 25.01. Tako, da si lahko nehate noht pilt pa strižt, da jih boste lahko potem grizle Kar se coprnic tiče... mah, kaj jaz vem, jaz lih nisem preveč dovzetna za te stvari, vseen pa ne izključujem možnosti, da kdo kaj "začut", samo med poplavo šarlatanov, se pomojem ta pravi kar zgubijo. To, da mal verjamem da obstaja neki... ne vem kaj... ampak NEKI, ker se men včasih kaj sanja in se pol dejansko kaj takega tud zgodi. Sem bila že proglašena coprnico , ampak jaz to bolj za hec vzamem. Če bi se rodila kakšen stoletje prej bi me pa ziher sežgal na grmadi. No, ni pa fajn, če se mi kdaj kaj groznega sanja in pol sam čakam cel dan kaj se bo zgodil... pa k sreči se moje sanje ne uresničjo vedno, pravzaprev res bolj poredkem. Ej, jest bi šla tud na kavo, če boste kje bliz LJ, prav rada bi vas spoznala. Sicer sem s časom bolj tko tko, ampak bom že stlačla eno kavo v urnik. Spelka, upam, da bo z jakobom vse uredu, pa sestrco mal pobožaj, gotov ji je ful grozn zdele. Lara kako si pa ti?
|