|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
16.1.2008 15:25:07   
Mijavček
Oj, lara sej pravijo, da ta M ni taka kot druge, evo, tko kot je lejla rekla, še to eno M preživiš potem pa user posted image

Jaz grem zdele k moji mami na kosilo, možka danes ne bo do zvečer ,in sem kar mamico poklicala, če lahko pridem... ne tok zarad kosila, bolj zato, ker se moram mal nekomu pojamrat. Pa drugač sploh nisem kakšna mamina maza. user posted image
No, zdej pa rečte, če nisem čist zblojena. 
Čau!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.1.2008 15:28:19   
lara light
Mijavček, hvala. Prav nič se mi ne zdiš zblojena, super si! Odličen plan! Uživaj pr mamici!user posted image  Jaz bi tudi ji šla pojamrat, pa niti ne ve da se z mano kaj dogaja. Čau!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.1.2008 20:11:20   
mbd0411
Mijavček kakšno stimulacijo? Nikoli si nisem mislila,da bom tako željna vsake najmanjše informacije o vsem tem.Ampak,ko se enkrat začne dogajati tisto kar se nebi smelo in se ne zgodi tisto kar si želimo potem smo vsi tako pripravljeni na vsako še tako neverjetno "znanost".
Tisto o nunah je pa le malo zgrešeno,saj nune so predane Bogu,me pa imamo tako malo koristi od njega,če moramo vse to špikanje,preglede,laporoskopije in to tečno user posted image prenašati.Kajne?
Lara light kako to,da tvoja mami ne ve kaj se dogaja s tabo kot si napisala?A nočeš spodbudnih besed bližnjih ali pa bi le rada svoje težave sama prenašala oz.z nami.No,saj smo zato tu.Sicer pa pri prvi nosečnosti nisem do 4.meseca povedala nikomur razen mojemu.Tudi zdaj nihče ne ve.Torej sva dve.
Želim vam lepe sanje in plodno noč.Zdaj pa na delo.user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 103
16.1.2008 21:43:54   
lara light
Mbd.., tako sem se odločila. Rada bi podporo domačih, seveda, a jih nočem obremenjevati. Zaenkrat je tako.
En nasvet: Nikar tako o Bogu, lahko bi koga nehote užalila. Mislim pa, da se strinjamo, da je kar težko to breme, a saj smo zmagovalke, torej: glavo in pogled navzgor in naprej, kot pravi ena rr-jevkauser posted image  
Saj bo, ti si toliko na boljšem od nas, ker že imaš otroka, me pa si vsaj enega še kako želimo. Upam, da čimprej tvoj sine dobi bratca ali sestrico!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 104
16.1.2008 22:12:49   
mbd0411
Iskreno se opravičujem,če sem morda koga užalila,a saj smo vidle,da je o nunah bil hec,jaz sem pač malo dodala.Ne zlonamerno.-Ja,sem na boljšem,ker enega otroka že imam in iz srca to srečo privoščim tudi vam.Naj bo to s pomočjo boga ali medicine,le mati narava naj bo radodarna do tistih,ki so to resnično zaslužijo-te.Za vsako držim pesti in upam,da čimprej uspe.Še se oglasim,če lahko.user posted image
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 105
16.1.2008 22:14:27   
Barachiel
user posted image  sej tista o nunah je bila sam fora user posted image  sm glih ene pol leta nazaj pri G eno tako prbila, pa mi je še ona rekla: "no sej ne misli, da one nimajo problemov, jih kr ene par k men hod pa majo kr večje probleme kot si misliš user posted image

ne ne jst se bom tud rajš doma pr svojmu crkljala user posted image user posted image

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

Neposredna povezava do sporočila: 106
16.1.2008 22:45:46   
Mijavček
Oj,

kosilo je blo njami. Mal sem tud jamrala, ampak moja mami ni preveč pripravna za kakšne tolažbe; mislim.., sej drugač je čist uredu, sam nekak ne najde zmeri pravih besed. No, ampak mi je dovolj, če lahko vsaj pojamram, brez kakšnega feedbacka. Tudi jaz na začetku te trnove poti nisem hotela staršev obremenjevat in sem bila dolgo tiho, dokler se niso začele injekcije, pa bolniške,...

Mbd, pri meni so 9 m po prvi laparo dali najprej Klomifene za papat, to so ene take tabletke, ki spodbudijo prvi del ciklusa-stimulirajo jajčnike , se pravi nastajanje foliklov, potem, ko ni bilo ne vem kakšnega efekta, se pravi tudi user posted image  ne, sem po parih mesecih dobila močnejšo stimulacijo v obliki injekcij Menogona (takrat je bilo 2 leti odkar sva začela intenzivno delat na user posted image ), potem sem šla pa na čakalno listo za IVF. Seveda ni nujno, da bo pri tebi tudi tako, vsaka ženska je zgodba zase. jaz imam razen E tudi malo švoh hormone, za povrh so mi pa na drugi laparo še to povedal, da mam slabo prehodne jajcevode.

Ko sem dr. vprašala, če mam sploh potem kaj šans za spontano zanositev, je rekla... samo ciganka ve.... in dodala... da včasih zanosijo ženske, ki zdravniško gledano res nimajo velik možnosti, včasih pa kakšna, ki je vse vredu, ne more pa ne more.

Tko je to, medicina velik ve, vsega pa ne. A kera pozna kakšno ciganko?user posted image  

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 107
17.1.2008 9:02:58   
lara light
Ojla, punce, ju3 je petek!! user posted image
Mijavček, če najdeš kakšno, ki kaj ve, jo prosim pošlji še do mene, da mi bo prerokovala iz dlani, leve al desne?user posted image user posted image

Spyke, zanimivo...ja, sploh ne pomislim, da so tudi one le ženskeuser posted image

Mdb...če se lahko oglasiš? Moraš se javljatuser posted image , zdaj si naša!

Ljejči, še malo in bo UZ? Kako si kaj?

Spelka, tudi če ne pišem veliko o tebi, si prva ki mi pride na misel ob RR...res! Napiši kaj, kako si, vem, da imaš ful dela...par besedic za nas E winners!

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 108
17.1.2008 9:09:51   
Barachiel
jst drgač poznam eno "coprnico" user posted image pa je bil še vsak čist fertik k je šel k njej user posted image no tko ona ti pač pove tisto, kar ona misli, da je prav da veš, drgač pa kao čuti vse. te prebere samo k te gleda. kakšna stvar je res grozna... naprimer je šla moja prijateljica k njej pa jo tko pogleda pa ji reče "o vi imate pa že enega otroka", pa ona čudno pogleda-kao kej takega bi pa zagotovo vedela.... no pa ji je takoj rekla, ja jest sem enega otroka začutila, kako to.... pa se je kolegica takoj spomnila in potrdila njeno tezo (je šla v mladosti delat splav, ker je pač zanosila še malo mlada in nepripravljena). no ampak je pa začutila. no k sm še jest pršla k njej mi je pa tud kuj rekla ja kaj pa je z vašimi jajčniki, še posebej desnim user posted image no zlomka, pa sem bila ravno nekaj mesecev nazaj na tistem jajčniku operirana....

tko da če katera hoče, lahko posredujem številko. ti pa ona da tud mal zdravstvenih nasvetov in tud kakšne zvarke za čaje al pa sokove ti pove al pa tud proda če ima na zalogi...

Neposredna povezava do sporočila: 109
17.1.2008 10:28:31   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Aja, ko ste prej neki o nunah....jaz ne grem med nune... haloooo, a veste da to pomeni celibat!!!

Jp se zavedamo in zato mrzlično iščemo razloge protiuser posted image , ampak tvoj razlog je še najbolj prepričljiv user posted image .
Kolk si pa že deleč pri špikanju? Da vemo pesti držat pa nohte grist.
Če se ti jamra, te bomo z veseljem poslušale, ampak ko bomo me na istem boš pa mogla ti nas. Se strinjaš s pogoji?user posted image
Pa če sem že pri navijanju - LEJLAAAAAAAAAAAAAAA nič ne javiš. Za popuser posted image . Pa samo na tebe mislim že cel dopoldne, še ponoč se mi je sanjal o teb. Si imela tolk črnih pikic na ekranu, da so jih še za mene mal spumpal user posted image .
lara a ti pa na bolniški. Bogauser posted image . Sej bo kmalu boljš, zamisli si, kako bo življenje lepše, ko boš 1 leto brez user posted image .
Jakob - ma najprej vam nisem hotla nič povedat, da nebi kere prestrašla. Naša pikica se je rodila z zajčjo ustnico in preklanim nebom. Pa to ni nič hudega, ker se da to čist lepo poštimat in zašit. Začetek tedna pa je Benika doživela nov šok. Ne morejo mu izmerit sluha in se boljijo, da bo malček naglušen ali celo gluh user posted image . Groza. Pomoje je sestrca čist preč, ampak noče pokazat. Mal držte pesti, da bo vse o.k., naslednji teden ima spet merjenje pa bomo vidli, kaj je na tem.
savinjka pri meni noben (samo fantuser posted image ) ne ve, da sva v postopku za umetno in se jim ne sanja, kaj se dogaja z mano. Pa ne da nočem spodbudnih besed (jih na RR dobim zadosti user posted image ) tako sva se pač odločila, ker imam že sama s sabo dovolj dela. Uf sej nobena ni užaljena. Tuki se imamo vse rade. Spoštujemo politiko svoboda govora in se zavedamo, da ima vsaka lahko svoje mnenje. Ne da se ne smeš več oglasiti - MORAŠ SE!!!!!!

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 17.1.2008 10:35:35 >

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 110
17.1.2008 10:36:09   
mbd0411
Pozdravljene!
A res verjamete v cigankine napovedi?Nikoli še nisem šla v to,a so menda nekateri zelo zadovoljni z napovedmi.Verjamem v barve,ki napovejo razpoloženjeoz.so velik del,ki vpliva na nas.Verjamem tudi v energijske točke.Bo verjetno že držalo,da je v zvezdah nekaj,morda tudi v cigankah,če napovejo lepe in pozitivne stvari.Kaj pa sanje?user posted image So se vam kdaj uresničile?

Neposredna povezava do sporočila: 111
17.1.2008 10:38:12   
lejla007
EEVVVVVVOOOOOOOOOOOO MMMMEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image

A dej Špela, a ne veš, da si mi za en dan prestavla UZ?!? Jutri je dan D! Me pa veseli, da sm mela tok foliklov, da jih je blo še za tebe dost user posted image  Sej dons se tle hecam, drgač me pa mal stiska - kaj pa če kej ne bo ql? Ne ne ... Šc šc šc!!! Slabe misli stran!

Hvala vsem, k tko lepo mislite name - Lara zate tudi že stiskam pesti, pa zate Mijavček tudi, Špelka zate pa tud, pa čeprav mesec prehmal user posted image user posted image user posted image  Zihr je zihr!

Spyke - a ti si šla k tej "coprnici"? Jaz mislim, da kakor nam je namenjeno, tko pa bo... Kaj mislite?

No, sam tolk... Sem v službici, pa ne morm velik pisat. Se oglasim po službi...

papa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 112
17.1.2008 20:09:45   
lara light
Lejla, dobro opravi jutriuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 113
18.1.2008 10:04:46   
spelka12
lejla en user posted image user posted image  za najin jutranji pogovor. Sej bo vse o.k.boš videla da bo.
lara lepo, da misliš na meneuser posted image , kako pa zgledam v tvoji glavi?user posted image  Moje pestke so namenjeni tebi in lejli za nedeljo. Pa z.s. imaš.
Do sedaj sem bila pri 2 vedeževalkah (no en je bil vedeževalec) in ta moški mi je bil čist mem, ona druga pa še kar cool. tudi meni je takoj rekla, da imam probleme z zanositvijo in ženskimi organi. Pa vse je povedala, da sem to podedovala po mami, pa da je pri meni vse povezano z živci in da bom zanosila šele takrat, ko se bom odselila od doma (še malo oa bom odseljenauser posted image , pol bo pa sigurno en user posted image  takoj na poti).
Aja pa napovedala mi je otroke, kdaj pa ni videla.
Je šla pa enkrat moja tašča k eni taki, ki bere iz kavne usedline (take so mi najboljše) in me je samo omenila, pa jo je gospa prijela bojda za roko in ustavila pogovor. Potem se je razgovorila o meni in mi napovedala hud boj za user posted image . Je pa rekla, da bom sigurno imela dvojčke do 2010 user posted image . Pa drugače nič ne verjamem v te stvari, samo probat je pa treba enkrat v življenju vse. 
Delam ko mašina, vsak dan do 22.00 in se mi že meša, zato tud ne vem točno kateri datum je kdaj (sorry lejla za UZ). Danes pa nehamo že ob 17.00 in jaz že vsa vesela kako bom doma ležala ko krava - np, nič ne bo. Morm it delat depilacijo, so punce bojda kosmate k medvedi.
Naslednji teden bo boljš.
PA NE POZABTE NA NAŠO KAVOOOOOOOO. Kdaj pa bo?

Neposredna povezava do sporočila: 114
18.1.2008 11:11:21   
Barachiel
ja jst sm šla k tej gospe in ona ti pove kaj začuti ob tebi medtem, ko piješ kavo, potem ti pa še iz kufeta pove kaj vidi.
jst sm šla k njej zaradi zdravja... sm rabla mal spodbudnih besed in potrditev mojih sumov, da z menoj nekaj res ni vredu. a veš če ti dohtarji ene 10let govorijo, da je s tabo vse vredu, pol ne veš več a si hipohonder, a si psihično moten ali pa res z njimi nekaj ni vredu... ta gospa je sama pri sebi začutila da ima raka, čeprav so ji zdravniki trdili, da je z njo vse O.K. tko da so ji potem res naredili vse preiskave in njen sum je bil potrjen. raka je premagala in sedaj pomaga drugim.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 115
18.1.2008 11:22:55   
spelka12
Hmmm a si šla slučajno v Kamnik? Pomoje, da je šla tašča tja - bom še točno vprašala.
Ma res se lahko včasih počutmo kot eni hipohondri. Včasih se mi sploh ne da več pojamrat, ker imam občutek, da me bo dec pustu, če sam še enkrat sliši - mene pa trebuh boli, pa jajčniki, pa.... Še dobro, da sem ga počas navajala na to in je že utrjenuser posted image . Spyke a ti bi tudi šla z nami na kavo a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 116
18.1.2008 15:11:26   
Barachiel
ojla!

glede kave..... zdej sm po dveh letih premora zopet zagrabila za fax in se pridno učim. ravno danes sem opravila en izpit, pa se morm kuj že na drugegea pripravit. skratka vse bo odvisno od tega KDAJ boste šle na kavo in KAM. če bom imela čas, se vam bom seveda pridružila, drugače pa kdaj drugič user posted image

k vedeževalki sem šla pa v Šenčur - Gorenjski konec Slovenije.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 117
18.1.2008 15:32:51   
spelka12
kava bo eno soboto al pa nedeljo, odvisno od datuma nekje v okolici Ljubljane. Zbiram predloge, pa so punce danes nezgovorne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 118
18.1.2008 15:52:18   
lejla007
Čau, Špelka!

Hvala ti za pomirjujoče besede dopoldne! user posted image user posted image user posted image
Čimprej se uradno preseli!!! Tko al tko bo pa leto 2010 kmal tukaj, tko da boš kmalu srečka! user posted image

Spyke - bravo za opravljen izpit! Tudi jaz bi se mogla mal bl vržt v faks, pa kr nakej mencam na mestu user posted image

Kava? Povejte kdaj, pa priletim! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 119
18.1.2008 16:12:40   
spelka12
lejla me veseli, da si boljš user posted image  user posted image .
fax kaj je že to? A ni to ena rumena žvalca z zelenimi nogami pa sivo glavo?user posted image
selitev, še en mesec pa bo, pol pa akcija na polno, bomo slončkal vsak dan 365 dni na leto (a mi verjameteuser posted image ).
kava - brez tebe itak nebi šle

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 120
18.1.2008 16:31:33   
lejla007
Veš, da sm bolš, če si me pa pomirila user posted image

Se bom prepustila usodi in čakala, kaj me bo doletelo user posted image

Lara, a veš da sm ravn danes Špelki razlagala, da bi te za nedeljo kr pocukala za kavo - imava obe UZ - kdaj ga pa imaš?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 121
18.1.2008 18:52:16   
Mijavček
Oj punce,

mam tako gužvo... sploh ne uspem na RR, ne uslužbi ne doma. Groza.
Kako ste mi kej?
Lejla, kdaj maš zdej UZ, jest sem že čist zmešana, a si ga danes mela? Hvala za pestke. Sej veš, da tud jaz držim pesti zte in za vse ostale.

Spelka, deal vela, sreč se mi danes ne jamra, če se pa kakšni drugi pa besedo na plan, da poštimamo zadeve.

Pr nas se že en teden pa en dan špikamo (no jaz se, moj pa gleda in se čudi zraven)user posted image  Prvi UZ mam 25.01. Tako, da si lahko nehate noht pilt pa strižt, da jih boste lahko potem grizle user posted image

Kar se coprnic tiče... mah, kaj jaz vem, jaz lih nisem preveč dovzetna za te stvari, vseen pa ne izključujem možnosti, da kdo kaj "začut", samo med poplavo šarlatanov, se pomojem ta pravi kar zgubijo. To, da mal verjamem da obstaja neki... ne vem kaj... ampak NEKI, ker se men včasih kaj sanja in se pol dejansko kaj takega tud zgodi. Sem bila že proglašena coprnicouser posted image , ampak jaz to bolj za hec vzamem. Če bi se rodila kakšen stoletje prej bi me pa ziher sežgal na grmadi.  No, ni pa fajn, če se mi kdaj kaj groznega sanja in pol sam čakam cel dan kaj se bo zgodil... pa k sreči se moje sanje ne uresničjo vedno, pravzaprev res bolj poredkem.

Ej, jest bi šla tud na kavo, če boste kje bliz LJ, prav rada bi vas spoznala. Sicer sem s časom bolj tko tko, ampak bom že stlačla eno kavo v urnik.

Spelka, upam, da bo z jakobom vse uredu, pa sestrco mal pobožaj, gotov ji je ful grozn zdele.

Lara kako si pa ti?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 122
18.1.2008 19:01:16   
Barachiel
leyla, jst sm obtičala v tretjem letniku (če odšteješ tisto leto ko sem ga delala redno) se tam valam že dve leti user posted image  KATASTROFA!! no ampak letos sm se pa mau k seb vzela in zdej mam za sabo že 2 uspešno opravljena izpita. mi je blo pa ful grozn se po tolkem času spravt nazaj učit, pa pogrevat stvari k bi mogle bit že zdavnaj za mano user posted image  pa še sestra je jesen naredila diplomo (postala je diplomirana babica user posted image  tko da zdej vem kam NE smem it rodit user posted image ) tko da so tastari še na mene zdej mal prtisnl....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 123
18.1.2008 19:22:14   
Mijavček
O Spyke, si pa pridna user posted image . Po premoru nazaj študirat res ni kar tako.
Zdaj ti je vrjetno zoprno, ampak, ko boš končala je pa ful dober filing, ko maš neki za sabo in ko neki dosežeš. Že sam zarad tega se splača mal potrpet. 

Neposredna povezava do sporočila: 124
18.1.2008 19:39:12   
lejla007
Spyke - BRAVO za opravljena izpita user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi nekaj te tvoje zagnanosti še name prenesla? user posted image

Mijavček - danes sem imela 2.UZ in mi je G podaljšala terapijo za dva dni, tko da imam zdej UZ v nedeljo... 25. januar bo pa tud takoj tukaj - zdej če mi svtuješ, naj nohte raj ne strižem si jih pa dons lepo nalakiram user posted image user posted image user posted image

Lara - kjeeeee hodiššš??????

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?