|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
28.1.2008 19:18:46   
mbd0411
Ne tečke še ni.Upam,da je ne bo,a so znaki vsak dan bolj očitni.Nekje začetku feb. Sicer pa smo prvega scoprali ravno v februarju,tako da imam še veliko upanja v februar.Lep pozdrav vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.1.2008 19:36:34   
lara light
Torej še upamo, da bo plu s v tem mescu oz februarju?user posted image  super, držim pesti! Lahko noč!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.1.2008 19:48:41   
lejla007
Lara, lahko noč?!?

A sta te otročka že prvi dan tkole zmatrala? user posted image Ti kr lepo počivaj, vmes lahko tudi malo pesti zame držiš user posted image user posted image user posted image , drugač se pa pusti crkljat!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 178
28.1.2008 20:08:32   
lara light
user posted image ...user posted image
grem gledat Betty, zato lahko nočko, čeprav sem res nekam utrujenauser posted image , kaj šele bouser posted image
jutri fajn opravi in se nam čimprej javi! No, še prej na kalamare, seveda...user posted image  papauser posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.1.2008 19:43:38   
lejla007
Hey!

Lara, jaz sm tud včer gledala Betty - a ni hecna? user posted image
Da se še tukaj javim - danes uspešno prestala ET! Pri sebi imam dve pikici, za zamrznjenčke pa zvem po pošti. Zdej malo bolj počivam in seveda upam na najboljše!

Kako ste ostale kaj?

Špelka - a ti pa tud sekundico več ne utegneš na RR pridt user posted image Uglavnm, jaz mislim nate, februar se bliskovito bliža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
29.1.2008 19:54:23   
lara light
Lejči, super si!user posted image Zdaj pa lepo uživat in čuvat se!user posted image user posted image

Ja, naša spelka ne more sem...vem, da misli na nas!

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.1.2008 13:01:38   
spelka12
VSE VAS IMAM RADA, NA VSE VAS MISLIM PA POGREŠAM VAAAAAAAAASSSSSSS.
Sem bila na bolniški, modrostni zob se je odločil, da me ne mara več. Pujs. Pol se je vse skup zagnojil in rezultat je bila bolniška - buuuuuuuuuu.
lara in lejla - ni besed ki bi povedale kako mislim na vaju, kako držim pesti da bo test + in kako sem vesela, da vama je uspelo uspešno preživet punkcijo in ET. Čeprav me ni bilo na RR sem vsako prosto minuto pomislila na vas ( na čisto vse na tej temi).
mijavček - a ti si tud že začela user posted image . user posted image user posted image user posted image  pol pa moje pesti veljajo tudi za tebe.
savinjka - smo ble že tokrat pri ginekologih, da smo skoraj doktorirale iz ginekologije user posted image . Ti kar piši kaj se vse dogaja pri tebi. Bomo z veseljem poslušale.

No bliža se pust (kaki pust neki KROFIIIIII so važni user posted image ). Kaj pa boste za pusta? Jaz bom zajkla.
Še 4 dnevi do Reškota - grizemsinohte. Pojma nimam kaj bo naredil z mano, ker sem imela ta mesec tečko samo 1 danuser posted image . Upam, da me bo hitro pošpikal pa bouser posted image . Se mu bom pustila mučit.
No to je vse zaenkrat več pa po kosilu.

Neposredna povezava do sporočila: 182
31.1.2008 14:50:28   
lara light
user posted image spelkauser posted image , si pa le prišla...saj vemo, da smo v mislih si zelo blizu..žal mi je za tvoje muke, upam, da čimprej okrevaš, ker dr nas hoče v formiuser posted image
Še malo pa boš v akciji z nami!user posted image  Vse bo ok glede M...bo on vse porihtal. Pa test si naredila za vsak slučaj? Dej oglasi se in pazi na lepe rokice in nohtke, da boš lahko nemoteno božala user posted image user posted image
Poljubček!

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.1.2008 16:22:53   
mischka
pozdravljene!

Pred nekaj dnevi sem imela laparaskopijo in HSC, odstranili so mi majhno cisto na jajčniku in pregrado..... vse je ok.... potem pa me je zadel pogovor z mojim G. Povedal mi je da imam endometriozo na mehurju in oba jajcevoda na začetku neprehodna! rekel mi je da se da to z operacijo vse odpravit (jajcevoda bi na začetku odrezal in jih prišil z zdravim delom)...user posted image  sedaj čakam še pregled pri urologu potem pa grem verjtno še enkrat pod nož. Zanima me, če je katera imela podoben primer in kako zgleda operacija? Pa koliko časa po operaciji imam časa da zanosim. G zelo zaupam, saj je en boljših, prof. Tomaževič! Aja, pa rekel je, da naj jem KT kar 3 mesece skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 184
31.1.2008 16:45:17   
škorpjonka
hojla punce, danes sem izvedela da semuser posted image ful sem vesela, čestitam ostalim nosečkam-zmagovalkam želim vam veliko sreče v nosečnosti, za tiste ki jim pa še ni uspelo pa držim pesti da vam bo čimprej. lpuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
31.1.2008 16:54:21   
lara light
Draga miscka, glede tovrstne operacije ti ne znam pomagat, verjamem pa da je dr. velik strokovnjak na tem področju, saj sem velikokrat brala pohvale na njegov račun, torej le pogumno. user posted image
Če gre za laparoskopski poseg, boš kmalu ok. Pobrskaj malo po netu.
Ker pa imaš K.tablete, boš še kak mesec zatem (po 3. mesecih jemanja) počakala..ta doba 'očiščenja' telesa se je precej skrajšala...zdaj res ne vem koliko časa po teh je priproročljivo zanosit. KT pa ti je dal zato, da se širitev endometrioze omeji in zaustavi. Kaj več upam, da bodo povedale moje kolegice na temi oz druge, ki imajo podobno izkušnjo za sabo. user posted image

Kdaj pa naj bi bil ta poseg? Aja, čakaš najprej urologa.
Javi se še in vso srečo ti voščim!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mischka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.1.2008 16:56:32   
lara light
Škorpjonka, čestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image
Koliko časa pa sta načrtovalauser posted image , če sploh in če smem vprašat?
Hvala za odgovor in srečnouser posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 187
31.1.2008 16:58:56   
lara light
Mbd, ojlauser posted image , nič nisi več sporočila, situacija? Še vedno čakaš na M??user posted image
Daj javi se, navijam zateuser posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 188
31.1.2008 17:17:19   
lara light
Miška, v bistvu je precej pogost pojav endometr. na mehurju, glej slikco bolj dol... na tej strani...stranski prerez najpogostejšega pojavljanja endometrioze:
http://www.cercounbimbo.net/index.php?pid=24#4
...vescica je mehur

V mojem primeru gre za razširjenost po potrebušnici in jajcevodih, maternici..tudi mehur, a malo...nimam sedaj nobenih težav.
Verjetno imaš kake težave z uriniranjem? Jaz sem jih imela 2 leti nazaj..hude, pa je potem samo šlo...ko sem imela laparo so samo ciste odstranili, žarišča, a ker majhna, pustili.
Če kaj pametnega najdem, ti sporočim!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 189
31.1.2008 17:28:53   
lara light
Mischka, ku kuk! Te vidim, si tu?

Sem še malo prebrala na tisti spl.strani, ki sem ti jo poslala....v glavnem se te operacije na jajcevodih delajo laparoskopsko! Super! Vse bo ok, ne skrbiuser posted image !
Srečno!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 190
31.1.2008 17:39:26   
mischka
joj, hvala, hvala, hvala! full ste vse prijazne in tako hitro odgovarjate, da vam sploh ne sledim. Ste me zelo pomirile... prof. Tomaževič me v ordinaciji sploh ni mogel pomirit, ker sem tok jokalauser posted image user posted image .. zdej pa vem da bo vse ok.  Vam bom še vse poročala kaj se bo dogajalo in spremljala vaše zgodbe, ki se bodo sigurno vse srečno končale!user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
31.1.2008 19:25:16   
škorpjonka
oj lara liht seveda lahko vprašaš,z veseljam bom delila z vami svoje pred nosečniške in nosečniške izkušne in podvigeuser posted image . načrtovala sva 7 mesecev, bila sva že zelo obupana, ampak nisva obupala, hvala bogu,komaj čakam da vidim svojega sončka, samo to je še tako dalečuser posted image ,ampak bo zato potem toliko lepše ko bom videlauser posted image . tako da punce moje ne se dat, sex naj vam bo v veslje bodite sproščene in z veseljam pričakujte dan ko boste naredile test i se vam bo pokazal plusssssssss!! veliko sreče pa upam da bomo kmalu spet poklepetale, da vam zaupam svoje nosečniške muhe. bodite pridne in držim pesti da ko sepet pridem na forum izvem da smo vseuser posted image . lp

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.1.2008 19:44:19   
lara light
škorpjonka, ma super!user posted image  seveda pridno poročaj o vsaki najmanjši stvariuser posted image ...veliko užitkov!user posted image

Coelho

(odgovor članu škorpjonka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.1.2008 19:45:50   
spelka12
škorpjonka user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Take novice nas pa sigurno spravijo pokonci. Že čakam tvoje znake in veselje ob slikicah.
No savinjka kaj je zdej to? A nas boš pustila čakat? Navijamo - go savinjka, go savinjka, hočmo plusek, hočmo plusek....
mischka vidim, da se ti je lara že posvetila. Uf meni se vsakič znova vsujejo solze ko izvem, da moram spet na operacijo. Pa nič ne pomaga, zlobnica mora ven iz tebe.Meni so rekli da imam po op. približno pol do enega leta čas, da zanosim. Vem, da je težko toliko novic naenkrat obdelat, ampak boš videla da bo vredno, ko boš imela svojo pikico.
lara in lejla a trebušček raste?user posted image user posted image  Testa nisem delala in ga ne bom, ker sem 100% da nisem user posted image . ŠE user posted image  user posted image . Ni nobenih znakov. Bom raje pridno slončkala pa se mogoče zdejle prime.

(odgovor članu škorpjonka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.1.2008 20:25:35   
lara light
Vse ti prav pride, da maš izgovor za user posted image ....dobra siuser posted image ...sam ne predolgo čakat, če zamuja, zamuja in preden greš v pon ga moraš naredit, a ne?
Spelka, trebušček je napihnjen, ja in komot bi bila v tretjem po velikostiuser posted image ...sicer pa razen zaspanosti in mal špikanja (redko) nič posebnega.user posted image
Bodi lepoo, aja, na IVF temi šem ti še neki napisala..papa

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.1.2008 20:54:49   
mbd0411
Živjo vsem.
Seveda vsak dan pridem sem,samo včasih samo berem kaj napišete,včasih razočarano odidek,ker nič ne napišete...user posted image
Res sem vesela,da me spremljate in,da vas zanima kako sem...
Tečke še sicer ni,a še ima kak dan ali dva,da pride.Nikoli mi ne zamuja tako,da sem 1000x na dan na wc...uh za znoret to čakanje. Vedno pride veliko prej malo pogledat,potem še malo nato se ulije,zdaj pa tega še ni bilo čeprav po vseh izračunih bi naj že včeraj.Kaj šele bo???Kako je šele vam to čakanje.
Danes ste toliko napisale,da sem bila kar presenečena.
Spelka12  ,lara light,in vse ostale kako gre?Upam,da pozitivno mislite in user posted image .
Lepo se imejte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
31.1.2008 20:59:56   
lara light
Mbd, naj ne pride, naj ne prideuser posted image user posted image user posted image
Sedaj malo več napišemo na IVF-Icsi, pa tam še kaj poglej in nam kaj napiši...držim pestiuser posted image user posted image user posted image ...obveščaj ažurno!!!
LPuser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.2.2008 8:08:35   
mbd0411
Lara light,zaenkrat še vse pod kontrolo.Ne,ne ni še prišla,a vse je še v božjih rokah.Tisti znaki-bolečine,glavobol,izginili,danes bi že mogla pridit-tečka namreč...Bomo videli.user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem ves popoldan delala torto,ker gremo danes na 50 letnico.Bom malo pozabila na tečko,pa upam,da tudi ona name vsaj za nekaj časauser posted image

Kako ste kaj ve punce? Upam,da je tudi pri vas vse pod kontrolo,da uživate v tem vetrovnem jutru...A bo sneg?? Vsi pravijo,mi pa imamo tako toplo.user posted image

Se jutri kaj javim,upam da bom imela kaj brat,če seveda ne boste tudi ve na kaki žurki.

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 198
2.2.2008 12:52:06   
lara light
Mbd, pošlji kak košček user posted image   in uživaj ter sprosti se user posted image na zabavi....naj ne pride..user posted image !
Jaz sem fajn, en sestanek sem imela dopoldan...zdaj bom kej skuhala in potem na potep do prijateljice 1, do prijatel 2 itd...lep vikend vsem!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.2.2008 19:36:09   
lejla007
Hi hi, res ste pridne, čvekice! user posted image

Špelka, sej sm vedla, da misliš na nas, sam hotla sm te mal pocukat za rokav user posted image
Lara, a ti pa tkole obdelaš prjatlce? user posted image Sej je prav, uživaj zdejle, ker potem boš s trebohum bolj težko hodila od ene, do druge, pa do tretje... Boš zmatrana user posted image user posted image user posted image
Škorpjonka - user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM!!!! Uživaj v vsaki minuti...

Mischa - tebi pa želim čimhitrejše odvijanje dogodkov in čimprejšnje okrevanje! Vse bo ql, boš vidla!

Sej vas pogrešam, ampak sem bla zadnje dni tko zasedena, da se mi po pravici povedano, zvečer ni dalo še vsedt za računalnik user posted image Počutim se čist ql, znakcov ni, tko da... Čakam... user posted image

Pridne bodite, še naprej tko lepo čvekajte, pa si tipkamo!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?