|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
23.1.2008 16:28:36   
Mijavček
Ej, da vas še jaz pozdravim!

Ja, lejla, drž se jutri, bom mislila nate. Pa nč preveč bat... vse smo že zlezle s tistega stola pa še isti dan po RR čvekale, tako, da tok hudo že ni. Boli, to ja, ampak hitro mine in potem je prec bolš.

Lara, kr stopka že, a potem smo ti prav napovedale, da bodo zrasle cleice? A si na temo IVf pisala? še nisem tja pogledala.

Špelka, en pozudravček tudi tebi pa Jakobu tud!

Mbd, sej ni tko hudo. KO si enkrat tukaj, kjer smo me, pač z vsakim dnem sprejemaš tisto kar moraš, kar ti je recimo temu usoda postavila na pot, pa gre.

Jaz se pridno špikam, ampak moje M pa še od nikoder! Danes je že 34. dan ciklusa, sicer mi velikokrat zamuja, ampak zdaj imam že skoraj 14 dni vse PMS znake in to na kvadrat; velike boleče prsi, občasni krči v sp. delu trebuha, oblivanje vročinskih valov, utrujenost,... Kaj pa vem, v petek mam UZ, bojo že povedal kaj se dogaja. sam upam, da se mi ravno takrat ne bo na polno ulila.

Držte se!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 151
23.1.2008 16:33:34   
lara light
Spelka, o ti bogica, saj to je skoraj kot, da ti kruh vzamejouser posted image , ampak saj je dovolj, da vemo, da je temu tako in da se vsake toliko javiš.
Kaj je novega pri tebi? Je možno, da si?? Upajmo,user posted image to bi bil dogodekuser posted image . Poročaj, veš!
Za Jakoba pa verjamem, da je vse ok! Poljubčkov 100 in enga samo zanj!

Jaz sem v petek, lejla ju3..hvala ker naju spodbujaš!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.1.2008 20:13:26   
lejla007
Čau, Mijavček!

Vidim, da te tale user posted image nekaj zajuser posted image ! Sej veš - Murphy!
Hvala ti, da si mi namenila pomirjujoče besede - sej s tem se tolažim... Če ste vse to preživele, bom pa jaz tud! Tko sm se zdejle odločla! Dobr, a? user posted image user posted image user posted image

Lara - tebi pa želim mirno roko še zadnjič! user posted image

Špelka - ti kr v ilegali sm hodi - ne bomo nobenmu povedale! Jutri sva pa na vezi!

Pridne bodite, jaz se grem počasi (poskusit) zrelaksirat!
papa

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.1.2008 20:23:08   
lara light
Lejlauser posted image piši, kliči, javi hitro! Lahko nočko!

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 154
24.1.2008 13:57:29   
spelka12
Šefov ni v bližini in evo mene, takoj kršim pravila user posted image .
Lejla user posted image  za folikle, sem vedela, da ti bo uspelo.
lara a ti živčki že kaj nagajajo user posted image ? Ni potrebe, boš videla da bo vse o.k. Jutri pa sporoči koliko piščančkov te čaka.
mijavček tudi tebi želim veliko črnih pikic jutri.
savinjka (mbd....) mene je skoraj kap zadela, ko sem prišla na RR zarad umetne in začela prebirat o enih injekcijah pa punkciji pa..... potem pa padeš notri in ti je vse čisto samoumnevno. Sprejmeš dejstvo, da se boš za otroka malce bolj namatrala kot ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 155
24.1.2008 14:57:08   
lara light
Spelka12user posted image
malo mi dela noter, saj veš, bolj je dvom, ker ne vem kaj vzet (nalgesin?) in ali mu rečt za injekcijo ketonala, menda sam od sebe nič  ne da user posted image

Lejla, pa razturauser posted image

Pridem potem nazaj, moram še kej narest, ker me ju3 niuser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 156
24.1.2008 15:51:44   
Mijavček
Ojla,

lara, ti kr nalgesin vzam, ampak največ eno uro pred punkcijo, da ne bo popustil, pa če vprašaš Reša za inekcijo Ketonala te pomojem ne bo pojedel. Sej veš - vprašat ni greh, pol boš pa vidla.
Sicer Reš menda res zagovarja, da je čimmanj teh tablet, ampak na GK pa nič ne komplicirajo - tam še apaurin dobiš za en večer prej, da lahko zaspiš, če te je ful strah - kar je pomojem lahko še bolj škodljivo koker protibolečinske tablete, zato jih jaz nisem vzela, apaurine "zbiram" doma (mam že 4 - dva od laparo pa dva od punkcije), ker spanje je pa pr men najmanjši problem user posted image  (glej moj podpis spodaj)

Lejla... ko boš pr seb pa sporoč, lara je zgoraj neki ploskala, zdej pa ne vem, a to že kej konkretnega pomen?

Neposredna povezava do sporočila: 157
24.1.2008 15:55:37   
Mijavček
Aja, špelka, skor bi pozabila; hvala za lepe želje. Sem pa lih danes zjutraj dobila končno user posted image , tako, da bojo jutri bolj en zmazek vidli.... bom mogla kar kašno plenico s sabo prnest, da ne popackala cele mize.... joj mi je danes kr nerodno, sploh nevem kako bomo ta UZ izvedli.... iz mene kar lije user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 158
24.1.2008 16:21:54   
Mijavček
Danes imam pa kar samogovore tukaj: samo tole pripopam, kar sem danes dobila po mejlu:

Na koncu bo vse dobro. Če ni dobro, potem še ni konec. user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 159
24.1.2008 17:48:36   
lara light
Mijavček, hvala za nasvete, neki bom že nardila, al reklauser posted image ...upam.

Lejla je ok, več pa bo sama povedala, ko se prileze do sem.

Mijavček, glede UZ in M... po mojem te ne bodo pogledali, je pa ponavadi čudno, da tko lije že prvi dan, ti nesramnica...sej bo vse ok. Mene Reš ni pogledal, le dodal injekcije in sem šla domov.
Ta tvoj zadnji post mi je zelo všeč. Če ni dobro še ni konec. Super! Sem ga zapisala v možgane, verjetno še večkrat prav prideuser posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.1.2008 19:54:27   
lejla007
HELLO!!!

Evo me!
Ja, sem preživela user posted image
Veš Mijavček, Lari in Špelki sem že preko sms-a sporočila, da sem pridelala 5 celic! Sicer bi blo lahko boljše, ampak sej potrebujem samo eno tapravo, a ne? user posted image Sm vidal, da te je tečka končno obiskala - veš, meni so sestre rekle, da ne glde na to, a imam M al je nimam, morm pridt na UZ, tko da verjetn ti vseen pogleda. Jaz sm sicer na svojem 1.UZ bila že pri koncu M, ampak sem še vseeno mal krvavela, pa me je normalno pregledala...
Bom mislila nate jutri!

Špelka in Lara - SUPER sta! Lepo je če veš, da nekdo misli nate user posted image

Pridne bodte, zdej grem pa še mal na IVF/ICSI pogledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
25.1.2008 10:45:02   
lara light
Oj, lejla, hvala!!!

Punce raport: Ni bilo hudga, sem mislila, da res bolj boli
Torej so 4 celice...ET imam v ponedeljek ob 8.30
Zdaj počivam, sem pa že šla po prometrium in ga vzela (2x1) do 3 mesca, če bo user posted image aliuser posted image . Upam, na najboljše. Neki več sem še na IVF-ICSI napisalauser posted image

Lupčke vsemuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.1.2008 17:53:42   
lara light
Vse (nove) obiskovalke foruma opominjam, da je tema E-zmagovalke namenjena vsem, ki se želite pridružiti, predvsem pa obravnavi težav, ki jh povzroča endometrioza.
Srečno!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 163
26.1.2008 21:33:44   
mbd0411
Živjo!
Lara light,saj smo tu,a čakamo,da ve punce,ki ste tu že dlje časa,poročate kako in kaj.Jaz se sicer kar včasih malo vmešam v vaše debate,razprave,in seveda poskušam vse čimbolj razumet,če ne si preberem nazaj...
Vsak dan pogledam sem,če je kaj novega,če je katera kaj napisala,mogoče tudi meni odgovorila.Kdor je nov kjerkoli je postavljen na stranski tir in pač čaka na ugodno startno pozicijo.
Šalo na stran.Jaz zdaj te dni čakam,ali nama je uspelo kaj scoprat.Po tihem si vsak dan želim,da konec meseca ne pride user posted image in poskušam čimbolj izkoriščati čas,ko sem tu in  brem na forumih take in drugačne zgodbe,smešne in čudaške prošnje itd.
Zanima me ali sem zaide kdaj kak Ginekolog(inja). Mogoče bi morale kako povabilo napisat.Glede na to,da sem jaz že dosti spraševala in čakala na odgovore v popovih zdravnikih in še kje,bi bilo dobro v naši sredini imeti kako G,ki bi nas kdaj pa kdaj presenetila z odgovorom na vsa naša vprašanja.Kaj mislite o tem?
No dajte,da vas malo prebudim iz zimskega spanja.user posted image
Kjeeeeee ste????
Kaaaaam ste se skrile???user posted image
Meni je dooooolgčas!!!!!!!!user posted image
Ok!!!!!< Lepo nedeljo vsem,ki to berete in še kaj napišite!!!!

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 164
27.1.2008 10:44:34   
lara light
Ojla, mdb...kako si? Dolgčas praviš? Upam,da vama ta mesec rata in da se bomo skupaj veselili.
G na forumu? Kar naprej, izvoliteuser posted image ....
Včasih se mi zdi, da je kak odgovor tako strokovno podkovan, da bi to zlahka bila G. Morda pa je. So pa punce tu zelo razgledane v določenih temah in je užitek za nasvet vprašat.
Kako pa tvoje počutje?
Jaz grem ju3 v Po na ET. Lejla pa v torek. Nič se oglasi...Lejči!!!

Spelka, en lep pozdravček tudi tebi.

Uživajte to lepo nedeljo! 

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.1.2008 19:19:26   
lejla007
Čau, punce!

Zadnja dva dneva sta bila res malo bolj pestra pri meni, tko da se nism imela časa vsest za računalnik user posted image

Lara, tko kot sm ti napisala, zate res MOČNO držim petke za jutri, pa sporoči, kako si uredila.

Špelka, kje se pa ti potepaš? Sva mislili z Laro, da boš kej navijala za naju? Psssst, sej vem da misliš na naju user posted image

Punce uživajte v preostanku nedelje, pa malo se pocrklajte user posted image hihi

Neposredna povezava do sporočila: 166
27.1.2008 19:37:36   
lara light
Lejči, hvalauser posted image !
Spelka, ja, ona ima diktatorstvo v službi in more niti dihat...me spominja name, kako leto nazaj, tako da jo popolnoma razumem. Vem pa da, misli na naju...

Lepotičke, se javim jutri, lahko nočko!user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.1.2008 9:08:01   
lejla007
No, Lara da te še tukaj pocukam... Mislim nate, držim pestke, kar se spomniš počnem... user posted image Zdaj je že za tabo in si že srečka user posted image

Špelka - nate pa sploh nism pozabila! Upam, da si ql...

Neposredna povezava do sporočila: 168
28.1.2008 14:46:27   
lara light
Da se vam še tu javim: drage moje, grejem dve pikiciuser posted image user posted image
Test 11/2.
Dva mogoče v zamrznitev, me bodo obvestili po poši.

Hvala lejli, spelki, mdb.., mijavčku in vsem ostalim....user posted image   In seveda računam na vas še naprej! Enako velja za vse vas iz moje strani!user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.1.2008 15:15:42   
Mijavček
Lara živjo, čestitam user posted image  Sem res vesela zate. Lepo božaj bušija in naj se zgodi....  Kako se počutiš? Meni je bilo takrat, da bi lahko gore premikala! 

Sem šele danes od petka prvič nazaj na RR (se švercam iz službe - diktatorja ni danes - ja, tud jaz ga imam). Zjutraj sem bila spet na UZ, zdaj so mi pa dali naprej terapijo in sicer ne Gonal (ker ga nimajo user posted image  ??!!!!), zato sem dobila Menopur. to so se kar sestre same odločile, so rekle, da sem itak že Gonal 2x mela in da je še bolš če probamo s čem drugim. Ne vem, ful sem skpetična... prejšnjič se imela 4 ampule gonala, pa nisem ne vem kako blestela po št. celic, zdaj pa so mi jih dali 3, oz. sem potem dobila 3x Menopur. Če jaz kaj vem... je Menopur za malenkost bolj švoh od Gonala... ne vem, to mi je enkrat na uho prišlo, ni nujno, da drži...

Mah bo že, mal mi gre tud na živce, ker Gonal je lepo v peresniku, ta Menopur morš pa še "skuhat" in mešat in združit v eno špikouser posted image .... Joooj cela procedura! user posted image

Lejlika,... sej veš... držim pesti! user posted image

Mbd... ti kar kaj napiš, jaz bolj redko odgovarjam, ker sem na tesnem s časom, preberem pa z veseljem vse.  Pomojem kakšni G res kukajo sem, mam tak filing, da sigurno kdo prebere kaj. In potem se verjetno po kolenih tolčejo od smeha, ko kakšno "strokovno"  mem usekamo! user posted image

Sploh ta tema, kjer smo združene endometriotičarke mi je všeč.

zato za vas še tok bolj stiskam pesti... tarejo nas podobne težave, in ko bo eni uspelo... je potem več upanja tudi za druge, ne?

papa

Neposredna povezava do sporočila: 170
28.1.2008 15:24:21   
lara light
Mijavček, živjo!
Po mojem je za vzet, kar ti življenje ponuja...je res kompliciran ta menopur, a če sem jaz zmogla, bo to vsakauser posted image
Mogoče boš pa glih na to reagirala fajn...kar korajžno, pa pozitivno!

Lejla, za jutri ti jih že zdaj začnem pošiljat, da jih bo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.1.2008 15:46:28   
mbd0411
Punce,res vas občudujem.Za vsako posebej držim pesti.Naj bodo odločilni dnevi brez stresa,z veliko podpore ,tudi moje in čimbolj pozitivno.
K meni pa bo verjetno spet prišla user posted image ,saj so že nekateri znaki,sicer je še čas tam nekje do 1. ali 2. feb.Bomo videli.
Lepo se imejte in veliko se smejte.
Kje je kaj sončkauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 172
28.1.2008 15:58:54   
Mijavček
Pri nas v LJ ni sončka, sam veter piha.

Lara, ko mi je danes sestra kazala, kako se ampule z vodico odpirajo sem takoj nate pomislila in mi je potem dala za probat in še eno gazico za spodaj, da se ne urežem slučajno.... men je šlo pa kar na smeh, ker sem mela v mislih un tvoj post ... user posted image   POmojem bom vsakič, ko bom lomila te ampule nate mislila user posted image

lara, a ti si mela tud 3 ampule Menopurja?  Sem že mal bolj optimistična,...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.1.2008 18:22:33   
lara light
Mijavček, user posted image no, vsaj za nekaj pomaga moja nerodnost...user posted image
Jaz imam prvi IVF in sem imela dve, za naslednjič pa mi je že reku, da jih bo več...mislim, da bo zate super ta kombinacija, boš vidla! Upam, da ti bo šlo fajn s flaškicami... boš vidla, da bo letos pravo leto tudi zateuser posted image

Mbd, a je prišla tečka? Oh, sem že upala, da vama je uspelo...sonček je bil tu na primorskem danes...prelep dan je bil.user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.1.2008 18:24:34   
lara light
Lejla, jutri bo tvoj dan!user posted image  Torek mi je od nekdaj pri srcu...mislila bom nate, da se vse lepo izteče...user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?