Mijavček
|
Lara živjo, čestitam Sem res vesela zate. Lepo božaj bušija in naj se zgodi.... Kako se počutiš? Meni je bilo takrat, da bi lahko gore premikala! Sem šele danes od petka prvič nazaj na RR (se švercam iz službe - diktatorja ni danes - ja, tud jaz ga imam). Zjutraj sem bila spet na UZ, zdaj so mi pa dali naprej terapijo in sicer ne Gonal (ker ga nimajo ??!!!!), zato sem dobila Menopur. to so se kar sestre same odločile, so rekle, da sem itak že Gonal 2x mela in da je še bolš če probamo s čem drugim. Ne vem, ful sem skpetična... prejšnjič se imela 4 ampule gonala, pa nisem ne vem kako blestela po št. celic, zdaj pa so mi jih dali 3, oz. sem potem dobila 3x Menopur. Če jaz kaj vem... je Menopur za malenkost bolj švoh od Gonala... ne vem, to mi je enkrat na uho prišlo, ni nujno, da drži... Mah bo že, mal mi gre tud na živce, ker Gonal je lepo v peresniku, ta Menopur morš pa še "skuhat" in mešat in združit v eno špiko .... Joooj cela procedura! Lejlika,... sej veš... držim pesti! Mbd... ti kar kaj napiš, jaz bolj redko odgovarjam, ker sem na tesnem s časom, preberem pa z veseljem vse. Pomojem kakšni G res kukajo sem, mam tak filing, da sigurno kdo prebere kaj. In potem se verjetno po kolenih tolčejo od smeha, ko kakšno "strokovno" mem usekamo! Sploh ta tema, kjer smo združene endometriotičarke mi je všeč. zato za vas še tok bolj stiskam pesti... tarejo nas podobne težave, in ko bo eni uspelo... je potem več upanja tudi za druge, ne? papa
|