Mijavček
|
Ej, jaz se najprej opravičavam, ker nič ne čvekam, ampak mi doma rač. ful nagaja, preden ga prepirčam, da mi interneta ne meče skoz dol, me že vse mine. Se pa vsak dan spomnim na vas ! MDb (al kako že ) dobrodošla! Jaz mam tud 30+ in že dve lapari za sabo. Pa še nič ... . Mislim, da boste verjetno pri vas začeli zdaj s kakšno stimulacijo, če pa slučajno še ne bo ratalo, boš pa po mojem že "zrela" za umetno počas. Lara, lejla, špelka, kako pa kej ve? Spyke, jaz sem šla obakrat po laparo naslednji dan domov, sam mi pa nios histero delal. Potem sem še kakšen dan bolj počivala, potem pa počas mal gospodinjskih opravil, bolniške sem mela 10 dni (pa ne delovnih), tako, da sem šla kar hitro v službo, sam jaz v službi v glavnem sedim. A plesalka si? Ful kul, mene je tud včasih to mikal. Plesala boš pomojem, tako kot so ti že rekle, kakšen mesec, pa boš ko nova! Boljš ko nova! Pri nas se pridno špikamo in tud stranski učinki so že tukaj... zaspaannaaa, utrujena, jokica, že tko mam nizek pritisk, zdaj sem pa čist v podnu. Pa tud ob reklamah za žajfo sem se sposobna zjokat . ma sej to je noro. Tud M se že pripravlja, me že krči grabijo sto na uro, pa joške mam take, ko kakšna mlekarica pred molžo. TO je verjetn tud stranski učink injekcij. So že moji prijatli ugotovil, da mam večje . No pa sej bo. Aja, ko ste prej neki o nunah....jaz ne grem med nune... haloooo, a veste da to pomeni celibat!!!
|