lara light
|
Lepotičke moje, končno imam spet LT (spucan virusov in z novim anti virus programo..kot nov! ) in seveda k mojim zmagovalkam najprej!!! Lepe novičke...nosečke se pojavljajo, superca!!! Mijavček, lejla, sabsa, spelka, mbd in še kateri, HVALA! Jaz sem v redu, nasmejana, z dragim sva super, moji bližnji so fajn, tko da mi nič ne fali. Hvala bogu, samo naj traja! Sabsa, ti si me spraševala glede postopka... imam dolgi postopek, špikam se z Diphereline in čakam na M. Danes naj bi prišla, pa je ni. Če je ju3 ne bo, moram v sredo zjutraj vsekakor k Rešu, ker mi zmanjka municije, saj imam le še za en šus . Upam, da se prikrade tardeča...enkrat jo nočem, pol jo pa hočem - narobe svet! Joj, punce moje, kako čas beži. Spet sem imela rd in leto je naokrog....lejla, mijavček, mbd, ve pa že debate o porodu, krasno. Se mi zdi, da je kar smuknilo 6 mesecev, sploh ne vem kdaj. Skratka, nosečkice, držte se! Spelka, ne skrbi, sčasoma se bo vsak kg porazgubil, samo sprosti se in večkrat globoko dihaj, pomaga pri kurjenju kalorij in zmanjševanju obsega trebuha. Rada te imam. Krasno bi bilo, ko bi tale postopek bil za naju uspešen! Hvala vsem še 1x za dobre želje. Grema še malo na IVF poklofat..pa pa