|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
1.8.2008 17:10:28   
lara light
Ojla!
Jaz sem imela laparo jan 07.
Pa se ne spomniš kakšnih vnetij v preteklosti? Jaz jih že dolga leta nimam več..vse od 17.letauser posted image ...mrzle narave pa si tudi ti. Zanimivo.
Čakava na ostale, a ne?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.8.2008 8:20:42   
mbd0411
Živjo punce!

Mene pa nič ne zebe in ni sploh nobenih znakov.Je pa verjetno moje telo zdaj v nosečnosti zmešano.

Laparoskopijo sem imela lani -22.7.2007 in so mi odstranili 2 endometrioma ,enega 5 cm in enega 10 cm.Kar velika ne?Tudi trebuh in napetost v njem temu primerno velika.Menstruacije so bile od takrat naprej bolj močne,pred tem bolj šibke,a neboleče.G mi niso verjelo,da me to ni nič bolelo,razen se spomnim 1x,ko sem imela ene močne krče in sem mislila,da sem si čreva prehladila z ledeno pijačouser posted image .

Ko rodim in se mi hormoni pošlihtajo bom vedela za prekrvavitev,ker zdaj mi je samo vroooooče.
Aja,vnetij nikoli nisem imela ,mislim da morda 1x.Na preglede sem hodila redno,pa so mi vseeno zrasle te sitnobe.Zaradi njih nismo prej zanosiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem dovolj napisala????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.8.2008 15:50:09   
spelka12
lara meni je gospod domančič že takrat ko sem bila pri njem povedal, da imam zelo slabo prekrvavljeno telo kar je tudi eden izmed vzrokov za ženske težave na splošno (endometrioza vljučena). Pravijo da najslabše so ledene noge, te so posledica neravnovesja hormonov in ženskih težav.
Tudi vnetja sem imela že od mladosti. Zadnja 3 leta pa jih nimam več in po pravici povedano, tud zebe me ne več tako kot me je včasih. Mogoče se zato endo. še ni vrnilauser posted image user posted image .
sabsa jaz sem imela zadnjo operacijo aprila 2005. Prej pa še leta 2000, 2001 in 2003. Sem ravno zadnjič urejala dokumentacijo. user posted image

Če katero zanima imam nov album, notri je moj bivši trebušček v 21 tednu. Za geslo pa pišite na z.s.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.8.2008 18:28:56   
sabsa
Špelka, a ti je Domančič naredil kakšno terapijo?
Vesela bom, če mi pošlješ geslo za ogled slik.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 779
6.8.2008 10:18:46   
spelka12
sabsa geslo in odgovor je na zs.-ju.

Kako ste pa ostale danes? Pri nas je čudno vreme, oblaki, mal sonca, glava me boli ker ful dol prtiska. Še en teden pa greva v švico. Komej čakam.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
6.8.2008 16:03:02   
sabsa
Špelka hvala za geslo.  Si imela pa res že lep trebušček. Fržim pesti, da ti še v tem letu uspe ponovno zanositi. Jaz sem bila pri enem bioterapevtu, ki dela po metodi Domančič, letos junija. Septembra bom šla ponovno. Mogoče bo pa ta terapija pomagala. Včasih je potrebno poskusiti tudi kaj alternativnega.

Le pogumno naprej!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.8.2008 8:34:26   
mbd0411
Špelka,lepe slikce.
Pogumno naprej!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.8.2008 15:51:17   
spelka12
o savinjka kolk se lepo vedi tvojga bebija. Moja se pa nikol ni tak vidlouser posted image . Sam čisto groba oblika, kaka ustka neki.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.8.2008 17:21:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

o savinjka kolk se lepo vedi tvojga bebija. Moja se pa nikol ni tak vidlouser posted image . Sam čisto groba oblika, kaka ustka neki.

špelka
, brala sem na oni drugi temi o tvojih dveh pikicah in mi je res hudo, vem da je veliko bolj boleče kot pri meni, jaz sem vseeno pri štartu izgubila moja dva pingvinčka, kljub pozitivnim testom nista ostala, tole pri tebi pa te mora obrnit na glavo ... pa mora prit tudi za nas en lep dan, ko bo vse lepo gladko steklo in nam polepšalo dneve pričakovanja ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.8.2008 20:16:02   
mbd0411
Špelka1
Sem res imela srečo,da je mali tako obrnjen.Dan prej so mi pa uz.snemali na dvd se pa skoraj nič ne vidiuser posted image .
Kako si kaj drugače?
Dopust?
Kje ste ostale??
Mijavček,Lejla,Pikovit,Sapi,Lara......
A ste na dopustu??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.8.2008 10:18:14   
Mijavček
Ojla,

jaz nisem na dopustu, ampak mam toook dela; rada bi vse nabavila in prištimala za dojenčka čimprej, ker sem vsak dan bolj okorna in sploh za nikamor; ne morem sedet, ne morem stat, ne morem ležat.... uf pa đe ene dva meseca do konca... kok bom šele potem jamralauser posted image  No drugač smo pa uredu, bebija napredujeta, tko na trkam na les (knock, knock)user posted image

Lara, tole s slabo prekvrvavitvijo bo tud pri meni držalo... jaz sem tud ena zmrznjenka (no zdaj ne, prej sem bla), skoz me je zeblo, skoz sem mela mrzle noge, roke,...  Jaz trdno verjamem, da ima to veze z ne-zanositvijo. Če ma veze z endo pa ne vem. Poznam dve, ki nista mogle zanosit in sta bile obe "mrzle". Tko, da če se da kej na tem narest, punce, poskuste!

JAz sem imela laparo 2x, prvič maja 2005, drugič pa oktobra 2007.

Punce, fajn se mejte, se tipkamo!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.8.2008 12:33:27   
mbd0411
Mijavček toooooliko sem napisala pa mi je napisalo eroruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.8.2008 12:51:50   
spelka12
mijavček gledam tvoj album. A bo kakšna novejša slikca padla? Proooosim.

Danes je pa ravno 1 mesec od ssuser posted image . Takileh obletnic pa ne maram.

savinjka bojda danes vsem ven mečeuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.8.2008 14:10:21   
mbd0411
Špelka,tole je pa res žalosten dan,a bo vedno lažje,saj kolikor sem te do zdaj lahko takole spoznala si zelo močna oseba in se ne daš.Prižgi svečko in si privošči dan zase,se umiri in živi naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mijavček,še enkrat napišem:
Jaz pa nimam težav z okornostjo,ker imam še tako majhen trebuh,da marsikdo ne ve,da bomo imeli dojenčkauser posted image .Moram tako razlagati,sploh v trgovini z oblačili,da mi hlače na pas ne pridejo pravuser posted image .Kje je kaj mali????Nekje spodaj in v križu najbrž.Zredila sem se 4kg,ni mi do hrane nič bolj kot na začetku,niti ne občutim ravno žeje.Se moram kar malo opozarjati,da grem v hladilnik.
Prav hecno,da čez 2 meseca imam pdp,mene pa skoraj niuser posted image .Bo verjetno zdaj trebuh zrasteluser posted image user posted image

Zanima me,če je katera doma blizu Šentvida pri Stični???.16.8.2008 je tam festival SDS stranke in bom tam.Bo veselo in veliko nastopajočih z bogatim programom-tudi za otroke.
Nuša Derenda s Čuki,Tanja Žagar....
Začne pa se ob 11 uri

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.8.2008 22:18:55   
lara light
mbd, hvala. Zate sem pozabila, kako je bilo...lepo si vse porihtala in sedaj zmaguješ!! Vsak da posebejuser posted image  bravo!user posted image  Trebušček bo pa že še zrasel!
špelkauser posted image   hvala. Torej bo kar držalo...o Domančiču sem pa tudi jaz slišala veliko izpovedi ljudi, ki jim je pomagal. Mogoče se bom tudi jaz odločila.

mijavček, lepo da se nam javljaš, verjamem da ste super vi trije srčki, radenska al kako vam že pravi tvoj dragiuser posted image .
Hvala za tvoje poročilo, še ena zmrznjenkauser posted image

Ja punce, migat bo treba, da se zagrejemo kot se gre, a ne? Jaz delam pospešeno keglove vaje, knajpanje, hodim veliko...pa ingver, cimet...sem se odločila, da moram povečat prekrvavitev.. bomo videli rezultate, upam.

Ju3 sem pri Rešu, bom poročala.

Lahko nočuser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.8.2008 19:06:55   
lara light
Punce, padla prva špikca!user posted image  Ja, spet smo v akciji! Je pa res, da sem veliko mirnejša, kot prvič. Upam,da bo tokrat zadnjič.
Lep večer!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.8.2008 20:20:17   
mbd0411
Lara,kako superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo držali pesti.Bodi mirna še naprej in se ne obremenjuj.
Mislim nate.
Kako lepa slikica.
Je že čas da jot udi jaz zamenjam.

Neposredna povezava do sporočila: 792
11.8.2008 21:31:45   
lara light
Novo obdobje, nova slikca... a ni srčkana kepica?!user posted image  Hvala Savinjka!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 793
12.8.2008 17:28:11   
lara light
Mijavček, en lep pozdravček! Rima se!user posted image

Spelka, pogrešam te, vidim da po forumu letaš..dej oglasi se kaj. Kako si sploh? Počutje? Pa fizično stanje? Veš, da sem se spomnila, da ima Jakob že cel kup mescevuser posted image , kako je z njim?

Vsem e-zmagovalkam lep pozdravček!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 794
13.8.2008 9:49:17   
spelka12
Oooooj.
lara user posted image user posted image user posted image  za špike. Ja v drugo je vedno lažje. Pridno poročaj, bom držala pesti. Jakob ima pa že 7 mesecev in pol. Je kar velik in tako cortkan. Lahko si ga ogledaš v albumu od benike. So čisto nove slike notri.

savinjka pa sej ne morem verjet, da imata samo še 2 meseca do snidenja. Joj komaj čakam, da vidimo tvojega fantauser posted image . A trebuh se ti pa nič ne poznauser posted image . Jest pa taka bunka na sredi user posted image . Nč bat, bo še zraslo kar naenkrat.

Mleko se mi je ustavilo, izcedek pa še ne. Tudi tetka še ni prišla. En dan je bila sicer sluz roza ampak pomojem to ni touser posted image . Ko bi mi vsaj kdo povedal kaj naj pričakujem in.....še vedno mi gre na jok ob nosečnicah in dojenčkih. Zdaj se bo treba vzet v roke in spravt dol trebušček ker nekateri še vedno mislijo, da sem noseča. Kaj morem, šlauf neče stran sam od sebe.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
13.8.2008 12:26:35   
Mijavček
Oj,

lara, špikice že, oooo, a veš kok ti držim pesti. Močno močno močno!

špelka, drži se, kaj naj ti rečem, pa naj ti ta zoprn čas čimhitreje mine!

savinjka, jaz imam tudi še najmanj 2 meseca, pa ni buši nič posebnega, glede na to, da mam dva.

Slikc pa ne znam pomanjšat in jih ne morem dat gor. Se bom še potrudila.

Jaz pa sem včeraj in danes že dobila injekcije za razvoj pljučk, če se naše dva slučajno spomneta prej prit ven. Jutri še ena špika pa še pregled pri prim. Cerarju.

Vsem lep pozdravček!
Mijavček 28t2d in dva bodoča športnika user posted image  (kakšne borilne veščine al pa nogomet ne uideta, ko že tko trenirata)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.8.2008 18:16:32   
sabsa
Lara light user posted image  za špikanje. Imaš dolgi ali kratki postopek? Saj verjetno si kje omenila, a sem bolj malo brala.
Močno bom držala pesti, da tokrat uspe. MOČNO! Drži se, poskusi čim manj razmišljati o vsem in gotovo bo uspelo. Saj mora. Sedaj je pa čas tudi za naju.

Vsem ostalin e-zmagovalkam pozdravček!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.8.2008 11:27:07   
lejla007
Hojla!

Res ste pridne user posted image
Jaz večkrat pridem na RR in vas berem, da bi pa kej napisala... Lena, sej vem user posted image

Najprej LARA! Čestitam za prve špikice! Poskusi bit čimbolj sproščena, čimmanj misli na to in zaupaj, da ti tokrat uspe! user posted image

Špelka -  vidim, da se kljub tvoji izkušnji dobro držiš. Mislim nate...

Mbd... - A boš v LJ rodila? Mogoče se srečava user posted image

Mijavček - lep pozdrav tudi tebi in uživaj v nosečnosti!

Ko ste se ravno pogovarjale o vaših trebuščkih... Jaz imam pa tako velik trebuh, kot bi pojedla ogromno žogo in vsi me sprašujejo, če mogoče pričakujeva dva otročka?!?

Torej... Uživajte, z odprtimi rokami pričakujte vaše otročke, uspelo vam bo pa vsem - slej al prej... Držim pesti za vse!!!

papa

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.8.2008 14:15:25   
mbd0411
Lejla007,v Celju bom rodila.

Sem že hotla bit pametna in zamenjat slikico,pa nekaj ne gre.Imam prevelike,pomanjšat pa ne znam-še...user posted image

Včeraj sem bila v Šentvidu pri Stični.
Blo je super,le dež je malo popestril dogajanje.No na koncu je le posijalo sonce.

Kako ste kaj??

Sem bila na pregledu in je vse v redu.Mali je ful živahen in seveda veeelik.

Želim vam lepo nedeljo in pester teden.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.8.2008 17:49:29   
lara light
Lepotičke moje, končno imam spet LT (spucan virusov in z novim anti virus programo..kot nov!user posted image ) in seveda k mojim zmagovalkam najprej!!!
Lepe novičke...nosečke se pojavljajo, superca!!! Mijavček, lejla, sabsa, spelka, mbd in še kateri, HVALA!user posted image  Jaz sem v redu, nasmejana, z dragim sva super, moji bližnji so fajn, tko da mi nič ne fali. Hvala bogu, samo naj traja!

Sabsa, ti si me spraševala glede postopka... imam dolgi postopek, špikam se z Diphereline in čakam na M. Danes naj bi prišla, pa je ni. Če je ju3 ne bo, moram v sredo zjutraj vsekakor k Rešu, ker mi zmanjka municije, saj imam le še za en šususer posted image . Upam, da se prikrade tardeča...enkrat jo nočem, pol jo pa hočem - narobe svet!user posted image

Joj, punce moje, kako čas beži. Spet sem imela rd in leto je naokrog....lejla, mijavček, mbd, ve pa že debate o porodu, krasno. Se mi zdi, da je kar smuknilo 6 mesecev, sploh ne vem kdaj.
Skratka, nosečkice, držte se!user posted image

Spelka, ne skrbi, sčasoma se bo vsak kg porazgubil, samo sprosti se in večkrat globoko dihaj, pomaga pri kurjenju kalorij in zmanjševanju obsega trebuha. Rada te imam.

Krasno bi bilo, ko bi tale postopek bil za naju uspešen! Hvala vsem še 1x za dobre želje. Grema še malo na IVF poklofat..pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.