|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
29.7.2008 10:32:45   
snežinka7
spelka12, sapi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.7.2008 11:51:40   
lara light
Lepotočke, dan!user posted image
Mbd, samo da si ok in da brca...čuvaj se!user posted image
Špelka, verjamem da je cel podvig po 4. mescih nazajuser posted image ...ma kaj to zate, mala malica. Hitro boš vse spet mela pod kontrolo, sem prepričana! Le pogumno.user posted image  Mislim,da pa po dveh letih bomo vse začele znova...komaj čakam, da se bom učila kako in kajuser posted image !!
Snežinka, sapi, mijavček, lejla, pozdravček!
Punce, kmalu bo avugust in jaz med iglavci!user posted image
pa pa

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.7.2008 13:08:58   
spelka12
lara KAM SPET? Med kakšne iglavce ti to? Ti si pa res pravi popotnik.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.7.2008 16:42:17   
mbd0411
Živjo!

Špelka,ti si zakon.Kaj naj rečem drugega.Saj sem že napisala,da prej ne grem od tu dokler ne vidim vseh med zmagovalkami-tistimiuser posted image .Iz srca upam,da po naravni poti ali pa s pomočjo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.7.2008 17:29:24   
lara light
Oj, špelki, malo sem zakarikiralauser posted image .....na iglcah bom in to kar doma, saj veš, blizu mojga reškota. user posted image  Kisses vsem!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.7.2008 9:39:27   
spelka12
Jao a sem blond a nisem?user posted image
Sorry larauser posted image . Upam, da ti kak storž ostane v trebuhu!user posted image  A gresta samoplačniško a na koncesijo?
Jest imam pa dilemo kdaj se spet prijavt k reškotu. Seveda po moje bi bla že tam ampak...moj bi mal počakal pa probal naravno. Samo to bo pol spet 1 leto trajal preden se vse skup začne. Sem izračunala, da lahko začneva na bebici septembra. Uf kolk je to dalečuser posted image .
savinjka kam pa si ti mislila it? Kot da bi te kdaj dale!user posted image Kr tuki ostani bo fino.

Neposredna povezava do sporočila: 756
30.7.2008 10:44:49   
mbd0411
Ne,ne jaz ne grem nikamor.le za vsak slučaj,ko mi bo zmanjkovalo časa.Vseeno bom pridno tu in vas spremljala.Kolikokrat pa pripada  brezplačno pri Reškotu?
Če res tako dolgo vse skupaj traja potem se pa ja prijavi.Sicer ne vem kako to gre.Meni je lahko to govoriti,ko pa sama nisem bila na tem.
Špelka,ti kar user posted image in to veeeeliko.Kar prej začni,ne sme škoditi.Moja prijateljica je po ss predčasno zanosila takoj.Malo jo je bilo strah kaj ji bodo rekli,pa niso nič. Se pa maternica za vsako bolj utrjuje.
Eh kaj vse govorim,kot da bi vse vedela,pa vse samo slišim in preberem.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.7.2008 11:44:44   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Upam, da ti kak storž ostane v trebuhu!user posted image  
user posted image user posted image user posted image  ej, si dobra!user posted image user posted image user posted image

A gresta samoplačniško a na koncesijo?

Upam, da na koncesijo. A mu že zmanjkuje??user posted image  Ne vem, ga bom vprašala na prvem obisku. Upam, da mi odobri. To je moj drugi postopek.user posted image

Špelka, hitro gredo dnevi, tedni, leta...še malo počakaj, pol pa začnita uživat...in čez kak mesec, če še ne bo pluska, pa malo k reškotu pokukat..sprostitve vama manjka, ne pozabi na tvojega dragega, saj veš zakaj predlaga odlog vsega, zato ker mu je hudo zate, za vaju...držta se in uživaj v ZG!

Mdb, kako si ti? Saj si prava enciklopedijauser posted image ...pridna, ti nas kar informiraj!user posted image

Pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.7.2008 12:25:25   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: spelka

A gresta samoplačniško a na koncesijo?

Upam, da na koncesijo. A mu že zmanjkuje??user posted image  Ne vem, ga bom vprašala na prvem obisku. Upam, da mi odobri. To je moj drugi postopek.user posted image

Ja dečve se mal pritožujejo, da morjo plačevat. Jaz sem imela oba zastonj in nevem točno. Upam, da bo brezplačen.

Zdej itak še ne morva user posted image  ker krvavim že cel mesec, pa bojda še kake 3 tedne bom. Pol pa upam, da pride kmalu tetka (nikoli si je še nisem bolj želela) potem pa lahko uživava.

Neposredna povezava do sporočila: 759
30.7.2008 14:55:03   
lara light
Upam, da bo tudi naju dal med srečneže in brezplačno opravil postopek. Bomo videli, kaj bo.
Špelka, upam, da pride user posted image  čimprejuser posted image  !
Poljubček zate!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 760
31.7.2008 14:31:03   
mbd0411
Špelka,naj res čimprej mine,da lahko začnetauser posted image
Upam,da bo tudi s pomočjo brezplačno.Koliko se pa sploh plača?user posted image

Drugače sem v redu,le ko se uležem takooooo brca,da boli.nosim ga tudi bolj spodaj in že dva dni mi je slabo-bruham.Malo se bojim,da nebi bil kak slepič.To se v nosečnosti rado vname.Tudi boli ko hudič ravno tam.Sem v bolnici imela eno,ki je imela slepič vnet pa je bila na antibiotikih.Samo da ni bilo treba na operacijo.
No tega mi pa res ni treba,že tako sem okorna in sama sebi v napotouser posted image

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 761
31.7.2008 14:58:56   
spelka12
Ej savinjka ti samo misli pozitivne misli. Šcšcšcšc slepič stran. Ti kr bruhej. če je to zarad otroka. Sem ti foušuser posted image .
Drugače se pa postopek plača od 1450 - 1650€ odvisno od postopka. Kr drago ampak za bebico tud kredit vzamem. Daj mi prosim napiši v katerem tednu si. Nimaš tickerja pa sproti pozabim. A tickerja za bebico si pa nebi naredila? Plooosim?
Drugače smo pa samo še 3 na tej temi aktivneuser posted image . Ne vem, kam so se izgubile vse ostale.
Aja pa še to za vas. Ne vem, če se še spomnete naše zorice, končno ji je uspelo user posted image . Bravo zorica user posted image user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.7.2008 16:44:07   
lara light
Ja, jaz vem za Zorico in sem ji že čestitala med IVF-ovkamiuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 763
31.7.2008 17:17:33   
sabsa
OJ punce!

Čeprav aktivno ne sodelujem v forumu, vas vsake toliko časa berem. Moj 2. postopek se bliža. JUHUHU. Sem upala, da bo ratalo po naravni poti, pa žal ni. Škoda.
Razlog, da se več ne oglašam je en sam ... ne želim preveč o tem razmišljati. Ne želim se preveč obremenjevati. Upam, da razumete.
Vse, ki še čakate ... držim pesti močno. Saj nam bo vsem enkrat uspelo. Vse punce (razen ene), ki niso mogle zanositi že nekaj časa,  so v času od mojega neuspelega IVF poskusa končno zanosile in imajo sedaj že lepe trebuščke.
Vsem bo posijal sonček.

Želim vam prijeten preostanek poletja. 

Neposredna povezava do sporočila: 764
31.7.2008 17:22:51   
lara light
Hej, sabsa, lepo te je bratuser posted image ...tudi jaz sem manj aktivna, a zato ker nimam časauser posted image ...tudi meni se bliža 2. postopek, bova skupaj, super! Bodi fajn in pridi še kaj pokukat!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.7.2008 17:24:30   
sonček85
naj vas malo pozdravim po dolgem času in ničesar še ni novega.sedaj z dragim jemljema evitol in čakam na pregled pri dr.D

LEP DAN ŠE NAPRJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 766
31.7.2008 17:56:24   
mbd0411
Špelka ,sem stopila v 29 teden.Tu na Ringa raja mi kaže 3o tedenuser posted image .
Tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image Pomagaj!!!

Ja,kar drago je,a za prihodnost je treba nekaj vložiti.Saj bo!!!! Enkrat bo,bo,bo,bo!!!!!!!!!!
Sabsa,žal  mi je,da ni šlo. Tudi v tebe verjamem in enkrat bo.Saj smo zmagovalke.
Sonček85,pozdravljena.Nas je že več,kar pridte še!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.7.2008 22:29:49   
Mijavček
O sabsa, živjo! Držim pesti za september user posted image

Spol že veva, ampka sva se zmenila, da nobenmu ne poveva user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.8.2008 6:31:11   
sonček85
Ticker je una slikica in mala pomoč pri računanju ki jo imaš ,če klikneš npr.na moj nick.Greš pod  Daisypath.com in tam imaš tickerje ,si enega izbereš,katerega želiš,vneseš podatke klikneš potrdi ga prestaviš v moj profil in potrdiš in potem imaš ticker.Saj ni zakomplicirano ,samo jaz pa tako rada kompliciram ,da glava boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.8.2008 8:45:56   
mbd0411
Meni je že fullll komplicirano

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.8.2008 8:52:54   
mbd0411
USPELO MI JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam tickeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.8.2008 11:28:18   
spelka12
sabsa user posted image user posted image
mijavček itak, da bo parčekuser posted image
savinjka user posted image  za ticker. Zdej mal bolj vem kolko daleč si. Si pa že dalečuser posted image . Komaj čakam, da pride tvoja bebica.user posted image
lara in sabsa tukaj bomo vse navijale za vaju.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.8.2008 13:35:44   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sabsa user posted image user posted image
mijavček itak, da bo parčekuser posted image
savinjka user posted image  za ticker. Zdej mal bolj vem kolko daleč si. Si pa že dalečuser posted image . Komaj čakam, da pride tvoja bebica.user posted image
lara in sabsa tukaj bomo vse navijale za vaju.

se podpišemuser posted image
Hvala, Spelka!!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.8.2008 16:00:19   
lara light
Punce, nekaj moram raziskat.
Dejte se mi javit vse, ki so vam na laparo diagnosticirali endometriozo.
Zanima me, kako je z vašo prekrvavitvijo. Bom bolj natančna. Večkrat sem zasledila, da smo nasplošno mrzle. Moja stopala in roke so tudi v tej vročini večkrat ledene. Pa nisem skoraj nikol pri miru. Res se moram truditi, da jih ogrejem te moje okončine. Pa me zanima, kako je pri vas.
Druga stvar so vnetja v mladosti...spomnim se prvega obiska pri G, ko me je ta napenila, češ kaj delam...nič, sem ji rekla, saj nisem vedela, da imam kakšno vnetje...takrat mi je dejala, da imam maternico potisnjeno v križ, kar je morda posledica vnetij v otroštvu.
Torej, 1.prekrvavitev okončin, 2.vnetja??
Hvala, lepotičke.
Pa da vidimo, kaj se izcimiuser posted image
Saj ne, da bi to kej pomagalo, firbec me pa matra, priznam.
Upam, da se bosta Lejla in Mijavček, ki je že na koncuuser posted image  oglasile, čakam vse ostale, mbd, sšelka, sabsa,...pikovitek, sonček...
In nikar ne pozabite, da ste ZMAGOVALKE!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 774
1.8.2008 16:51:04   
sabsa
OJ!

Lara light kar se prekrvavitve tiče ... ja, tudi mene pogosto zebe v noge in se dostikrat težko segrejem. Pozimi seveda.
Kar se vnetij tiče .. jaz jih nimam nič. Razen endometrioze zaenkrat vse drugo štima.
Mene pa zanima, kdaj so vam odstranili endometriozo? Jaz sem imela laparoskopsko operacijo maja 2007.

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.