|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
27.8.2008 14:44:05   
mbd0411
Pridna Špelka,tudi jaz se nekaj trudim in kregam z našim voluharjem za vse pridelke v vrtu.Polovico krompirja nam je pojedel,peteršilja sem komaj malo nabrala in nasekljala za skrinjo,paradižnik smo morali ven vržit,ker je bil ves zaničuser posted image .Zeli pa noče pojest ta naš voluhar.Moram našega psa malo na vrt peljat potem ko bomo vse posprarvili da ne pripelje še družine,če je že niuser posted image
Kako smo kaj?
Lara ti pa pivo...saj meni tudi zapaše kak kozarec,a je potem wc moj.user posted image
Špelka kako si mi?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.8.2008 15:37:21   
lara light
Špelka, kako si ti pridna!user posted image  Zares pridna, vse moje pohvale. Verjamem, da imaš ful vsega...lepo, da si se javilauser posted image . Jaz imam bolj zatišje na delu in mi prav paše zdaj v postopku...sicer pa bom tudi jaz te dni še kuhala marmelado in ghi (prečiščeno maslo)...a kej veš, kako je z Lejlo? Kdaj ima pdp?

Mbd, ti si pa itak too much gospodinja...upam, da se bosta z voluharjem zmenila, koliko mu pripadauser posted image
Nisem glih od alk.pijače...vsake tolko kak kozarec piva, ne veliko, kakor mi zapaše...bolj jem kaše, lečo, zelenjavo, sadje, vitaminčke.
Lp obemauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.8.2008 8:30:16   
spelka12
lara bom lejlo mal potipala kje se nahaja in kdaj bomo tetke. Pomojem se mi ne upam javit, zdej ko sem nenosečka. Ja vidim, da si ti kar pridna na IVF forumu, še malo, pa boš ti tudi tam kot savinjka. V veselem pričakovanju.
Izcedek se je umiril, že drugi dan ga skoraj ni večuser posted image user posted image . Danes imam pregled in prosim držta pesti, da bo vse tako, kot mora bit.

Glede pridnosti pa takole. Mene vrt drugače ne interesira in me živi bog ne spravi okopavat in take stvari. Ker pa živim pri tašči imam moralnega mačka, ker ona dela, koplje, sadi, meče ven, jaz pa ne. In tako sem se končno spravila malo narest za zimo. Sej ni veliko, nimam skrinje ali omare, samo 3 majhne predale za zamrzovanje, pa še to je v 2 sladoled user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.8.2008 13:53:37   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lara bom lejlo mal potipala kje se nahaja in kdaj bomo tetke. Pomojem se mi ne upam javit, zdej ko sem nenosečka. Ja vidim, da si ti kar pridna na IVF forumu, še malo, pa boš ti tudi tam kot savinjka. V veselem pričakovanju.
Izcedek se je umiril, že drugi dan ga skoraj ni večuser posted image user posted image . Danes imam pregled in prosim držta pesti, da bo vse tako, kot mora bit.

Glede pridnosti pa takole. Mene vrt drugače ne interesira in me živi bog ne spravi okopavat in take stvari. Ker pa živim pri tašči imam moralnega mačka, ker ona dela, koplje, sadi, meče ven, jaz pa ne. In tako sem se končno spravila malo narest za zimo. Sej ni veliko, nimam skrinje ali omare, samo 3 majhne predale za zamrzovanje, pa še to je v 2 sladoled user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala! Sem rabila točno to!user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, jasno da bo vse v redu. Javi nam čimprej.

Moraš sem pridet, sem spadaš!!! E-zmagovalka v vsakem primeru, z otroci, brez, na klomifenu, med narkiči...ti si naša zvezdica!user posted image
Mesci hitro grejo, boš vidla, en dva tri boš med nosečkami! Dej no, bova skupaj razglabljali o previjalnih, pa o načinu povijanja....in jasno bova najbolj pametni bodoči mamici!user posted image
Rada te imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.8.2008 14:37:42   
mbd0411
Lara,Špelka!

Tako sem se navadila na vaju,da pogrešam dni ko vaju ni.Skoraj kot bi se res poznale in družile.Sta prijetni sogovornici in ne dvomim,da bi tudi v resnici bilo tako.Pa kaj če imamo tu vzdevke ali nicke...user posted image Če bi se kdaj srečale bi verjetno bile vse življenje Špelka in Lara,pa tudi če sta Micka in Jožicauser posted image

Iz srca res vama želim,da vama uspe,pa kakorkoli že.So načini tudi za vaju,da postaneta mamici.user posted image Bom držala pesti in mislila na vaju.user posted image

Sicer to ne pomeni,da drugih ne maram,samo tako malo so tu,da bi blo lepo,če bi se večkrat pojavile.
Res kje je Lejla?Čakamo te!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 830
28.8.2008 14:52:03   
lara light
kako lepo....user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.8.2008 14:44:03   
spelka12
lejli sem poslal sms, pa še ni bilo odgovora. Mogoče pa že pestje štručko.

Pregled - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni user posted image  mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijouser posted image . Če pa se zmanjša pa šele po 3 user posted image  zelena luč za baby making. user posted image  Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE.
Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh user posted image user posted image  u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji user posted image  ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS user posted image    user posted image user posted image . Evo tkole izgledam trenutnouser posted image user posted image .
Več danes ne stisnem iz sebe. Bom v ponedeljek bolj pridna.
Lubčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
29.8.2008 15:01:47   
lara light
Sonce moje, nimam pametnih besed!user posted image  
Nikar se ne obtožuj, kdo bolj kot ti, bi si želel in hotel, da bi pikici ostali...user posted image .
Držimo pesti, da miom izgine in da čimprej pridejo lepi časi. Žal mi je, da moraš toliko prestajat. Res, zelo mi je hudo. Drži se, špelka...vedno sem ti na razpolago, če rabiš koga za poslušat, se zjokat, karkoli pač. Rada te imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.8.2008 15:28:14   
mbd0411
Špelka,tudi jaz sem s tabo.
Ne krivi sebe,le narava naredi po svoje.
Znebi se mioma in v akcijo.Ta presneta reč je tam kjer nebi smela bit.A prej je pa niso videli?user posted image
Bodi močna kot si vedno.Sem ob tebi,čeprav  me ne vidiš,a z mislimi...

Neposredna povezava do sporočila: 834
29.8.2008 16:47:36   
sabsa
Špelka ne smeš tako razmišljati.  Se je pač tako zgodilo. Ko sem izvedela, sem bila zelo šokirana. Tudi zato, ker sem v tebi videla upanje. Zanosila si takrat, ko sem jaz imela 1. ivf postopek. Vedno si nas spodbujala in kljub nosečnosti ostajala z nami, ki nam to še ni uspelo. Ker si taka krsna oseba, verjamem, da boš še pred koncem leta noseča.

Lara in mbd tudi vidve sta krasni osebi. Vesela sem, ker sem na tem forumu našla tako fejst dekline.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.8.2008 18:38:53   
lara light
Sabsa, res je lepo, da smo se našle in da držimo skupaj...ker se razumemo in imamo posluh ena za drugo...saj imamo podobne, ene male, ene hujše težave, ki jih okolica velikokrat ne razume.

Spelka, poskušaj pri vsem hudem gledati na pozitivne stvari. Zanositev sama po sebi, ni kromosomskih napak, ni cist. Hb, vsaj nekaj za se tolažit. Jaz navijam, da čimprej prideuser posted image ...in da tisti miom spoka!
Spelka, je že kaj novega o Lejli?user posted image

Pa kepa puhasta dlakasta bi tudi lahko prijadrala mimo...user posted image  

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.8.2008 7:37:58   
mbd0411
Dobro jutro vsem!

Sabsa,a ni super,da smo tu,ko se potrebujemo?Meni je že ves čas v veliko tolažbo.
Se pa kar pozna,da zdaj v drugi nosečnosti preveč vsega preberem in imam včasih vsega prepolno glavo,posledično potem tudi živčki delajo,ko nebi blo treba.

Špelka,tisti od amniocenteze,so res pravi.Ko se človek že malo umiri in potolaži,pa pošljejo poštouser posted image Če vse tako dolgo traja ,bi lahko še to zavlekli ali pa takoj poslali.Tudi jaz sem od njih šele zdaj dobila eno mnenje.Res je bil opisan postopek,kako in zakaj,odstopanja,a ko sem videla žig v levem kotu od kje so se mi pa kolena zatresla.Izvidi so bili takrat v redu,ampak ko vidiš njihovo pošto,gre skozi možgane tisoč hitrih misli,ali so na kaj pozabili,zgrešili....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara,križi in težave,male in velike...
Komaj čakam,da se prične odvijati postopek v pravo smer.Kako dolgo pa traja sploh celoten postope,od začetka kako naj rečem-uspeha...?

Vsem vam želim en lep,sončen,ploden vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
30.8.2008 9:24:34   
mbd0411
Končno našla eno slikco novo,ki ni prevelika.Moram še malo poiskat.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.9.2008 9:27:18   
spelka12
Čakam slikce savinjka. Kje so?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.9.2008 10:23:32   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image Špelka ne to slikco-avatar.
Slike bodo pa v albumu potem oktobra.Pa,saj so vse prevelike, ne znam pomanjšatuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.9.2008 11:13:52   
lejla007
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Držimo pesti, da miom izgine in da čimprej pridejo lepi časi. Žal mi je, da moraš toliko prestajat. Res, zelo mi je hudo. Drži se, špelka...

Se samo še podpišem pod tale del posta! Špelka moja - pravijo, da kar ne ubije, krepi, ampak pri tebi pa res ne vem, koliko boš še mogla prestat za svojo pikico... user posted image Mislim nate in MOČNO stiskam pesti!

Lara, ti pa vidim, da si že kr na dobri poti user posted image Tudi nate mislim in prav tako držim pesti - ratal bo, o tem ni dvoma user posted image

Mbd... - počutje ql? Vidim, da te sinko tako zaposljuje, da ti verjetno čas kr hitro mineva...

Torej... Špelka oprosti, ker ti nisem odpisala na sms... In ni razlog v tem, ker si nenosečka user posted image Tudi približno ne! Zelo sem bla vesela sms-a, ker tko vidm, da se še kej spomnite name (čeprav skoraj nikoli več ne pridem na RR). Je pa ta vikend imel stari ata praznovanje in mi je (po pravici) rahlo ušlo iz glave, da ti moram odpisat. Sem še doma, v enem kosu, obljubim pa da ti sporočim, ko se bo kaj začelo dogajat user posted image

Sabsa, tudi zate držim pesti, da se zate jutri začne začetek, ki te bo pripeljal do uspešnega cilja user posted image

SREČNO punce!

Neposredna povezava do sporočila: 841
1.9.2008 11:32:15   
mbd0411
Oj,Lejla007!
Polepšala si mi dan,ko si se končno oglasila.Tudi,če ni pretirano veliko časa,se vseeno oglasi,ker te strašno pogrešamo.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.9.2008 11:43:27   
lara light
LEEJLAAAA!user posted image  Jupi ja ja, jupi jupi ja, jupi ja ja, jupi jupi ja....lepo, da si prišla pokukat! Hvala za dobre želje in poročaj o 'premikih'!user posted image

Špelki, kako si ti? Savinjka, mali v šoli, ti pa z bušijem, tako da nisi
sama...user posted image
Lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 843
1.9.2008 15:21:04   
mbd0411
Ja,punce šola...

Že eno uro izpolnjujem,rešujem,podpisujem papirje iz šoleuser posted image .Taga je vedno takoooo veliko.Še dobro,da že kar prvi dan ne zahtevajo €€€€€€€€€,tako kot je bilo pri nas,ko smo še gulili klopi.
Sem danes videla v šoli še eno nosečko,mamico od sošolke od našega in bo super,ker bova spet skupaj štartali v vrtec,pa spet šolo....
Zdaj se pa že počutim okorno,čeprav sem pridobila 5 kg.

Kako ste mi kaj?Tu je spet neko čudno zatišje.

Neposredna povezava do sporočila: 844
1.9.2008 15:44:12   
lara light
Mbd, šola, šola...sej bo, vem da ti to obvladaš!user posted image
Kdaj imaš pdp? Malo si pridobila,samo 5 kg, to je super?!!
Jaz imam ju3 punkcijo, pošlji kaj dobrih misli, hvala v naprej......pa lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.9.2008 18:07:34   
mbd0411
Lara,poglej moj ticker.Pdp je 13. oktober.
Jutri želim vse tako kot mora bit.Upam,da ne boleče in predvsem mirno.
Saj veš,da želim res vse najboljše.Pozitivno in plodno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 846
1.9.2008 22:19:17   
sabsa
Lara light držim pesti, da bo jutrišnja punkcija čim manj boleča. In da bo naslednjih 5 dni hitro minilo. Potem pa vse držimo pesti, da nam sporočiš veselo novico. Hočemo samo pozitiven rezultat.
Jaz pa grem jutri po špike. In močno upam, da grem v kratki postopek.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.9.2008 8:45:15   
mbd0411
Kje je kaj tisti dolgodlaki puhek?Vidim,da skače po drugih forumih in si kremplje brusi,sem pa nima časa pridit Miiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaavček?????

Kako ste mi kaj ostale??
Lara,danes pa bodi močna in brez bolečin in pozitivno in ,in,in.....
špeeeeeeeeelkaaaaaaaaaaa?
Pa kje ste babe?A se moram tako dret po tem forumu?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.9.2008 12:32:31   
spelka12
Neeeeeeeeee savinjka prosim, ne se dret user posted image .
Sej sem že tuki.
lara user posted image user posted image user posted image  za čimmanj bolečo punkcijo pa veliko jajčkov. Sploh nisem vedela, da imaš že punkcijo. Si pa res hitra. A si imela kratki postopek?
lejla user posted image user posted image user posted image  kolk sem te vesela. Sej vem, da tega ne boš brala, ti bom še sms poslala.

Pri nas čist preveč delamouser posted image . Nimam časa NIČ. Komaj pridem do comp., kaj šele, da bi kaj napisala. Bom naslednji teden več obljubim.  

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.9.2008 13:05:07   
lara light
Komaj sem se privleklauser posted image user posted image ...vse me boliuser posted image ...le tri so. Kriza. Grem počivat. Hvala in lubčke vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.