Mijavček
|
Ojla, se moram pofočkat . Najprej Špelki - sploh ne veš kako me je prizadelo, ko sem prebrala tvojo zgodbo... Sem že ene dva dni nazaj prebrala, ko sem prišla z morja, ampak sem bila preveč paf, da bi kaj lahko napisala... Res mi je iskreno žal, in močno močno držim pesti, da vama čimprej ponovno uspe. Mbd, upam, da je šel pritisk dol in da že uživaš doma! Pri nas je vse OK, sem v 26. tednu, otročka rasteta, jaz pa tud (v širino). Morfologija je bla bp, skratka naj bi šlo vse OK. Tud zredila sem se, ampak G je rekla, da mal prehitro (v primerjavi z preden sem zanosila + 6kg, v primerjavi z april/maj, ko sem najbolj bruhala, pa kar + 10 kg. Ampak se mi itak nikjer ne vid, sam trebuh me je Zadnji mesec ali dva sem se kar uredu počutila, ko mi ni blo več slabo, trebuh pa še ni bil zlo moteč. Zdaj pa me že mal daje spanje, pa križ, pa ne morem si štumfov obut, pa vezalk zavezat . Pač klasične težavice. Nakupila nisem še nič, sploh ne vem kdaj bom, ko sem že tko okorna, edin sobico sva naročila. No tako je pri nas. Lara, Lejla, mbd, Šelka, sapi, sabsa in vsem ostalim...vsaki en cmok in en velik hug! Držte se! Upam, da je pri vas kaj bolj toplo, čau, čau!
|