|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
11.7.2008 9:19:18   
pikovit
Špelka mislim nateuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 726
11.7.2008 12:44:58   
lejla007
Živjo punce!

Res je že kr nekaj časa, odkar sem se zadnjič javila tukaj... Včeraj mi je pa Špelka poslala sms, kaj se je zgodilo... user posted image   In zdaj sem se pojavla še tukaj, da ji sporočim kako ZELO mi je žal! Ni primernih besed, ki bi te Špelka lahko potolažile, zato ne bom kar nekaj pisala. Mislim nate, mislim na tvoja angelčka...

Drži se...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.7.2008 7:54:41   
mbd0411
Lejla007,končno si se oglasila.Smo te pogrešale.
kot vidiš je tu bolj umirjeno in žalostno.Vsem nam je hudo zaradi Špelke.
Kako je to mogoče,da se narava tako kruto igra z nami?
Lejla,oglasi se še kaj. Kako pa si kaj ti?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.7.2008 12:57:06   
spelka12
Oj punce. Sem že doma - končno.
Hvala vsem za lepe besede. Ja res je, nekdo se je kruto poigral z nama ampak vseeno, narava je poskrbela za vse. Glede na okvare najdene pri obdukciji fantek nikakor nebi preživel, pa tudi za punčko ni rečeno kaka bi prišla na svet. Fantek je imel zavozlano črevo in ni odvajal. Zato je imel tudi okvarjene ledvice in premajhen želodec. Sem pa lahko oba videla, prava srčka bi bila.
Ker smo zmagovalke vam obljubim, da se ne bom predala, čez 6 mesecev bova začela še bolj vztrajno delati na otročičku. Najprej po naravni poti in če ne uspe grem na iglo in se vam pridružim.
Še naprej bom med vami, navijam za vsako posebej.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.7.2008 13:06:57   
mbd0411
Špelka želim ti,da ti uspe.
Ves čas mislim nate.
Narava je kruta,a včasih morda bolje,da naredi po svoje,da še bolj ne trpimo.
Naj te upanje ne zapusti.Tudi v novem boju bom s tabo in naj čimprej mine teh nekaj mesecev,do takrat pa se sprosti in ne misli na nič.
Špelka,vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.7.2008 14:22:35   
lara light
Moja draga Špelka, ne moreš si misliti, kako sem vesela, da si se oglasila, da vemo, da si kolikor se da v redu. Zopet si nam dokazala, da si zares punca in pol. Naša zmagovalka. Ponosne smo nate in vsem nam, tudi veliko starejšim, si velik zgled. Prepričana sem, da bo kmalu napočil pravi čas tudi za vaju. Navijam, da vama uspe, preden bodo padale igle. Toplo te objemam, srce moje malo in voščim vse najlepšeuser posted image Oglasi se še kaj, tudi jaz te bom potrebovala v avgustu, ko bom na iglah.
Lejla, lep pozdravček tudi tebi!
Mijavček? Upam, da si fajn, lubčka!
Mbd, kako si ti? Vročina pa nama ne paše kaj? Bodi lepo in čuvaj sebe in tvija dva fantauser posted image
Pikovitek? Miška ti...Grčija je odpadla, ker ni bilo niti 1 prostega mesta na letalu 22/6 za katerokoli destinacijo...tko da smo šli v kamp. Gor sem v glavnem čez vikend...javi mi, kdaj boš kaj tam, mogoče pa nama rata, da se srečava.user posted image
Punce, rada vas imam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.7.2008 14:59:25   
mbd0411
Špelka!

Tako pogumno prenašaš vse skupaj,da verjet ne morem.
Nikoli več ne bom tja v tri dni jamrala,ker to ni nič proti tebi.
Super,da si za silo v redu.
Res si nam vsem za zgled,zmagovalka na celi črti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se.

Lara,ja vroče nama je,da se že kar topim.
Zdaj vsaj malo dežuje in je malo sveže.user posted image user posted image user posted image
Drgač sem pa sama sebi v napotouser posted image Spet jamramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.7.2008 14:25:25   
spelka12
sem videla, da naši sapi ni uspelo.
sapi - žal mi je user posted image . greva skupaj v nove boje važi?
lara kdaj pa greš ti na iglo? da vemo mal navijat.
savinjka jaz nonstop jamram tja v tri dni user posted image . Pogumna sem pa samo zato, ker sem se res lepo posvojila od obeh lubčkov in ker imam okoli sebe toliko ljudi, ki jim nikoli ne zmanjka ljubezni, toplih besed in smeha.
mijavček se pa res nič ne javi. A je vse ok pri njej? Lara ti kaj več veš? Povej ji, da jo pogrešamo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.7.2008 21:06:09   
mbd0411
Draga Špelka,tako pogumna si,da sem presenečena.Kako ti priviščim,da ti uspe.Enkrat bo,ne obupaj.Pa sploh ne jamraš.Držim pesti.
Sapi,tudi tebi en velik objem,Lara,kdaj se tačne??
Mijavček,Lejla,kje sta??

Samo zaradi vas še vztrajam na forumu in bom še naprej,dokler ne zmagamo vse.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.7.2008 13:02:13   
lara light
Žal mi je, Sapiuser posted image user posted image , javi se nam kaj. Drži se, gremo naprej skupaj!

Ojla, lepotičke...kako ste kaj? Spelka, lepo te je gledat tule s tem tvojim smešnim jajcemuser posted image , sem prav vesela, da prideš gor. Mbd pa bomo dale glavno nagrado za vztrajnost in doslednst na tej temi, pridna pupika!! Kako raste buši?
Mijavčka nič ne slišim...mislim, da je vse ok in da uživa mirno nosečnostuser posted image

Jaz grem k Rešu v avgustu, cca po 17/8 bi morala začet z iglami...me že skrbi kako bo, ker imam ful dela na terenu v začetku septembra. Bom že nekako. Še boljše bi bilo, da bi zagledala plusek še preden user posted image pridem do njega, a ne?

Bodite mi super lepo, lubčke!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.7.2008 8:32:44   
lejla007
Hojla!

Punce, jaz sem ql, še bolj pa vesela, ko vidim kako pozitivna je Špelka! Tako kot so punce rekle, Špelka si ZMAGOVALKA! In tako boš zmagala tudi čez par mesecev user posted image
Želim vama VSO srečo, prav tako seveda tudi vsem ostalim puncam!
Lara, zate pa vidim, da si na polno zaposlena-pridna, ni kej!
Mbd, lepo da si dobro user posted image Kdaj imaš rok?

Uživajte še naprej, pa vas še kaj pridem pogledat...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 736
17.7.2008 13:55:16   
mbd0411
Pozdravljeni!!

Lejla,moj pdp je 13.10.
Danes so mi v bolnici naredili uz in slikce,ki so tako lepo uspele,da jih lahko pogledate v moj album.Včeraj na 3D uz ni bilo tako,ker je bil mali obrnjen proti posteljici,ta pa je zadaj.
Grem pa v pon.noter za kak dan,ker imam visok pritisk.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.7.2008 17:41:32   
spelka12
savinjka upam, da prideš kmalu domov.
lejla komaj čakam, da nas ti kot prva na tej temi razveseliš z otročičkom.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.7.2008 8:40:09   
mbd0411
Vidim,da ste v zatišju.Komaj čakam,da se vam začnejo inekcije,bo vsaj bolj živo.

Špelka,lepo da si tako pozitivna,ker jaz verjetno nebi bila.Si nam vzor.Vsem,ki se včasih same sebi smilimo.Lepo je poznati take pozitivne ljudi.

Kje ste ostale??
A se v morju namakate?
Jutri grem v porodnišnico so rekli za kak dan na merjenje krvnega tlaka.Po moje ko te enkrat noter dobijo,te ne izpustijouser posted image .Sem kar vesela,ker napovedujeo dež.
Se oglasim,ko me izpustijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.7.2008 21:18:17   
lara light
Lejla, lepo te je prebiratuser posted image  pridi še kaj nas pogledat!user posted image

Naše nosečkice...pa Detece, ve katera kako je z njo?

Mbd, res malo zanemarjam RR, a mi ne rata, sorry! Mislim pa nate veš, veliko! Upam, da je s pritiskom ok in da si domauser posted image . Drži se mi, kiss!

Špelki, kako si lepotička moja? Daj greva sedaj skupaj v boje, velja? Jaz sem se malo že začela spet pripravljat s prehrano, dodatki, itd. A veš mogoče, menda da je dobro če si v trebuh vtiraš svetlinovo olje, naj bi pomagalo proti endometr. Bom poskusila.

Sem malo smotana, a priznam, da tud meni kot mbd ustrza tole hladnejše vreme..res slabo prenašam vlago in 35 stopinj...res sem starauser posted image , jebelacesta!user posted image
Bodite mi lepo, rvi!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.7.2008 13:32:23   
spelka12
lara jest pa komaj čakm vlago in 35 stopinj. A to pomeni, da sem še mlada?user posted image
Midva sva rekla takole. Najprej probava mal po naravni poti, da se ponovno naučiva sex....user posted image  (sva že malo pozabila), naslednje leto če še ne bo nič pa k Reškotu po nove zaloge. Računam tam okoli marca nov postopek. Upam, da boš ti do takrat že user posted image  in me boš vzpodbujala skupaj z ostalimi.
savinjka a si že doma?

Neposredna povezava do sporočila: 741
22.7.2008 17:35:42   
lara light
O, Špelki, ti si definitivno MLADA!!user posted image
Verjamem, tud midva sva se malo sprostila..zadnje časa nama kar uspeva se ljubčak tako, kot to počnejo normalniuser posted image !
Zelo močno ti privoščim, da vama čimprej uspe 'bez gledalcev in belih halj okrog'!user posted image  Navijam za vajuuser posted image !!
Boš videla, enkrat bo vse to le še spomin in veselo bova vzgajali naše malčke!

Upam, da je savinjka že doma...
Lp vsem, pa lubčke!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.7.2008 10:28:56   
Mijavček
Ojla,

se moram pofočkat user posted image .

Najprej Špelki - sploh ne veš kako me je prizadelo, ko sem prebrala tvojo zgodbo... Sem že ene dva dni nazaj prebrala, ko sem prišla z morja, ampak sem bila preveč paf, da bi kaj lahko napisala... Res mi je iskreno žal, in močno močno držim pesti, da vama čimprej ponovno uspe.

Mbd, upam, da je šel pritisk dol in da že uživaš doma!

Pri nas je vse OK, sem v 26. tednu, otročka rasteta, jaz pa tud (v širino). Morfologija je bla bp, skratka naj bi šlo vse OK. Tud zredila sem se, ampak G je rekla, da mal prehitro (v primerjavi z preden sem zanosila + 6kg, v primerjavi z april/maj, ko sem najbolj bruhala, pa kar + 10 kg. Ampak se mi itak nikjer ne vid, sam trebuh me je user posted image
Zadnji mesec ali dva sem se kar uredu počutila, ko mi ni blo več slabo, trebuh pa še ni bil zlo moteč. Zdaj pa me že mal daje spanje, pa križ, pa ne morem si štumfov obut, pa vezalk zavezatuser posted image . Pač klasične težavice. Nakupila nisem še nič, sploh ne vem kdaj bom, ko sem že tko okorna, edin sobico sva naročila.

No tako je pri nas. Lara, Lejla, mbd, Šelka, sapi, sabsa in vsem ostalim...vsaki en cmok in en velik hug! Držte se!

Upam, da je pri vas kaj bolj toplo, čau, čau!

Neposredna povezava do sporočila: 743
24.7.2008 18:13:42   
sabsa
Pozdravček vsem!

Danes sem prišla z morja. Žal sva imela ves čas slabo vreme ... burja, hladno, oblačno, dež ... pa nič zato. Malo odklopa prav paše. Špelka veseli me, da si bolje. Bom držala pesti, da vama uspe naturale. Prav?
Mijavček zelo vesela sem, da ti gre končno dobro. Brez slabosti in da tvoji pikici rasteta. A že veš spol? Mogoče si že napisala, pa sem spregledala.
Lara ti greš v naslednji postopek konec avgusta, ne? Jaz začenjam ponovno septembra.
A mogoče katera ve, kdaj začnejo v GK Ljubljana delati? A gre še katera septembra v postopek? Septembra bo kar gneča, ne?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.7.2008 18:22:51   
lara light
O, Mijavček, dva dni nazaj sem intenzivno nate mislilauser posted image ...in te priklicala. Lepo te je brat. Še lepše, da si/ste v redu. Krasno. Ne skrbi, za vse boš pravočasno poskrbela. Sem res vesela, da si fajn. Drži se, kiss!

Sabsa, lepo od tebe...po dolgem času, verjamem, da si uživala na dopustu...ja v avgustu začnem in glede na ciklus, če bom mela ta dlog postopek bom že okrog 15. na iglah. Bova skupaj, čeprav malo datumsko zamaknjenouser posted image . Glede Gk Lj pa ti ne vem pomagat, jaz sem pri Rešu.

Mbd, spleka, javita se nam kaj!
Lp!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.7.2008 20:54:06   
mbd0411
Sem že doma.
Rekli so en dan,potem pa me držijo 4 dniuser posted image .S pritiskom je vse ok,z malim tudi.Nekam velik je 1350g, in so mislili,da imam mogoče sladkorno-pa nimam.Bo pač veeeeliik.
Komaj sem čakala,da me spustijo.Hrana,hrana,samo to sem videla.Druge nosečke so se tako filaleuser posted image .So pa bile tik pred porodom.Joj...user posted image
Sestre so pa bile ful prijazne.
Kako ste mi kaj punce??

Neposredna povezava do sporočila: 746
25.7.2008 23:44:27   
spelka12
savinjka samo, da sta oba v redu. Bo pa res mali/mala velikan/ka.user posted image
mijavček a veš, kako sem te pogrešala. user posted image  Ti se pa res nisi veliko zredilauser posted image . Jaz sem se za 8 kg pa mi ni noben nič rekel?
larauser posted image user posted image , lejlauser posted image user posted image , sabsa user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.7.2008 23:45:15   
spelka12
Pa da ne pozabim na pikovitka slučajno. Pikovitek prid nas mal pogledat pa pobožat no. Pogrešamo te.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.7.2008 7:30:46   
mbd0411
Špelka,z njim je vse ok.Brca,kolca pa ga kar naprej.Malo neprijeten občutek,ko nekaj skačeuser posted image .Od AC že vem za spol.
Špelka,super si.Vsem daješ maximalno pozitivne misli že ko se tu pojavljaš in nas bodriš,preverjaš kako smo.....Super punca moraš bit.
Jaz sem se do zdaj zredila skoraj 5 kg.Sem mislila,da se bom v bolnici več,ker tam so user posted image kar naprej jedle,same sladkarije-politanke...in kar naprej ponujaleuser posted image ,še dobro da mi ne paše.
Ok,lep vikend vsem

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.7.2008 9:51:38   
spelka12
No vikenda je konc. Kje ste vse? Na morju, se stiskate s svojimi dragimi?
savinjka men je blo pa tko fino ko sta se premikala in sem ju čutila. Sedaj pa to tolk pogrešam. Včasih se primem za trebuh in kar čakam, kdaj se bo kaj zganilo pa ni nič. Komaj čakam, da bom spet user posted image .
Jest sem spet stopila skozi vrata svoje službe. Po 4 mesecih je kar težko it nazaj delat. Kaj bi bilo šele po 2 letihuser posted image . Si ne predstavljam.
Midva šibava za vikend v zagreb. Komaj čakam, še nikoli nisem bila. Res nisem popotnik.
Lepo se mejte še naprej pa pišite.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.