lara light
|
Punce, nekaj moram raziskat. Dejte se mi javit vse, ki so vam na laparo diagnosticirali endometriozo. Zanima me, kako je z vašo prekrvavitvijo. Bom bolj natančna. Večkrat sem zasledila, da smo nasplošno mrzle. Moja stopala in roke so tudi v tej vročini večkrat ledene. Pa nisem skoraj nikol pri miru. Res se moram truditi, da jih ogrejem te moje okončine. Pa me zanima, kako je pri vas. Druga stvar so vnetja v mladosti...spomnim se prvega obiska pri G, ko me je ta napenila, češ kaj delam...nič, sem ji rekla, saj nisem vedela, da imam kakšno vnetje...takrat mi je dejala, da imam maternico potisnjeno v križ, kar je morda posledica vnetij v otroštvu. Torej, 1.prekrvavitev okončin, 2.vnetja?? Hvala, lepotičke. Pa da vidimo, kaj se izcimi Saj ne, da bi to kej pomagalo, firbec me pa matra, priznam. Upam, da se bosta Lejla in Mijavček, ki je že na koncu oglasile, čakam vse ostale, mbd, sšelka, sabsa,...pikovitek, sonček... In nikar ne pozabite, da ste ZMAGOVALKE!