|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.1.2008 21:53:07
|
|
|
|
valči
|
Dober večer! Sicer sem razmišljala,če bi tole objavila in sem se odločila,da moram,da dobim eno brco v rit od vsake izmed vas.Sem totalno zabluzila in pojma nimam,kako,zakaj.Včeraj zvečer pijeva kavo z možem,na krožniku dva kosa čokoladnih kock,peciva.Mu ponujam,jaz seveda hujšam.Potem gre on k TV,jaz pa v kuhinjo in takoj požrem oba kosa,pol pa se še lotim milke z lešniki Mož pa vpraša,če ne hujšam,sem ga samo čukasto pogledala In pol zvečer še nekaj keksov... Danes zjutraj malo zajtrk,kosilo lahka juhica in sem si rekla,da nič več.In ob štirih en demon v meni reče,naj grem po kruh in evrokrem.In tri kose požrem Od takrat nič,ker me vest razžira(smajlikisebutazglavovzid). Trenutno pijem vodo in razmišljam,kaj to delam,zakaj me je zaneslo,pa tako fajn mi je šlo,sedaj sem vse pokvarila. Od sedaj naprej pa res,po starih tirih,hočem bit pridna... Ali se je slučajno kateri kaj podobnega zgodilo kdaj,pa je šele 10. dan hujšanja? Me luna meče,je pa res,da sem bila včeraj kar malo depresivna No,punce,kako brco v rit rabim,bi najraje šla v lekarno po sol,da se z vami vred spucam. Vso srečo pri čiščenju črev in srčno upam,da bom odslej pridna in da v ponedeljek ne bo šoka na vagi. Čao.
|