|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.1.2008 9:40:44
|
|
|
|
Barbs
|
Jutro, sem tuhtala, a vam naj povem al ne, pa ne morem da ne bi. Včeraj se mi je zgodilo nekaj groznega - skuham kosilo (jaz sem že prej pojedla solato in pečen sir) špagete s tunino-pardižnikovo omako in nariban pekorino. Moji ljudje lepo jejo za mizo, mož pohiti, ker so ga klicali spodaj, kjer dela, kadar dela doma, v glavnem, za mizo ostane samo tamal, ki nekaj cefra špagete - prisedem, da ga bom nafutrala do konca, vmes pa gledam nek star prenos seje...v glavnem, neki za službo, kar moram nardit. In ko se zavem, mi iz ust moli špaget, pred mano pa skoraj prazen krožnik od tamalga AVTOMATIČNO sem zraven jedla.... Mi je kar vročina stopila v glavo in sem začela kar mal noret po jedilnici..nisem vedela, a naj grem na sekret pa (sori - prst v usta) ali kaj naj nardim... Potem se se zbrala in rekla k**c, nehi ga srat Barbs, j****a, se je pač zgodilo... , a zdaj boš pa še bruhala, kot kaka najstnica al kaj... (ne najdem smeškota, ki se z glavo buta v steno)... To pa še ni vse. Popoldne grem na roditeljski in govorilne, pridem nazaj zvečer, moj predragi v družbi še dveh juncev, veselo maže tatarca na popečene toaste, zraven pa pljuckajo portugalko In si rečem potiho - eh, itak sem zasrala, zdaj bom pa kar tatarca jedla... In se grem preobut, nato me pa prešine - na piknik s hujšarcami ne bom mogla, če bom zdaj še bolj zasrala!!! (kaka motivacija ) In sem zmagala, težko, ampak sem, se jim sploh nisem pridružila, sem rekla, da imam ful dela - nalokala sem se hudičevo zanič čaja in se do poznih večernih ur še naprej smilila sama sebi. Danes sem pa tu. Po enmu kiviju in treh šalcah čaja. Za kazen si niti kafeta nisem skuhala. Ej, ma kako je možno, da se ti to zgodi po treh tednih? Da kar pozabiš? In tisto, kar pravi in opozarja snorlax, je čista resnica - raje ne zasrat in grešit, ker potem te kar mine vse skup in bi kar ....jao, sem jezna sama nase.
|