Barbs
|
(evo mene ) Seveda lahko, biba!!!! Nehaj prestavljat, naredi tako kot piše, če si se za to odločila.... Če ne pa raje prestavi za en teden ali par dni, ne pa za ure.... bohve, kdaj te pol prime sred noči ali sred dneva Binica, jaz v nedeljo začnem, ne danes..tako, da... a a , ne me matrat Če hočeš, me počakaj, bova skupaj Dulcinea (alias - mama, mother, mamca, mati , ) ti pa nehaj bit tako stroga, no.... potem pa mene obsojaš, da sem nasilna A si prepričana, da si za 100 g dala mal čez dva evra , ker to je mal čudno; jaz sem jih v naši lekarni ( pa smo na koncu sveta in ogroženi in vse po spisku ) mal napenila za to stogramsko, da je 5,34 evra, pa so rekli, da je 50 gramska res skoraj polovico cenejša, ampak, da jo iz racionalnih razlogov ne naročajo, ker ponavadi je nihče ne rabi 5 dek Sem izpadla cel kekec Kakorkoli že , pomemben podatek - jutri imajo junci ( tako je pri nas v Beli krajini) PASULJADO ( mislim, ne me j***t) baš zdaj je toliko dogodkov, ko jaz hujšam... Ampak - sem že danes sporočila, da me ne bo, ker me bo bolela glava Pasuljada pri moji beljakovinski dieti ! Pa to ni res ! Spet se grem sama sebi smilit in se spraševat, kaj sem komu nardila, ampak šla pa ne bom!